Коментари - Израел обвини "Хизбула", че въвлича Ливан във война, и евакуира още 14 селища по границата | Днес.dir.bg

Коментари - Израел обвини "Хизбула", че въвлича Ливан във война, и евакуира още 14 селища по границата | Днес.dir.bg

Коментари

Типично за съвременните нещастниици. Израел колко пъти вече удариха цели в Ливан? Ако ливанците бъдат въвлечени във война, няма да е заради "Хизбула", а заради действията на Израел.

Евакуирайте, не спирайте! Германия ви чака с отворени обятия. Малко са зле с газа, ама чувам, че се връщали към въглищата.

ВРЕМЕ Е ИЗРАЕЛ ДА ПОЛУЧИ ЕДИН УРОК. ХИЗБУЛАХ ХАМАС И ИРАН ХАЙДЕ СРЕЩУ ИЗРАЕЛ.

А :)

Хамериканските самолетоносачи само за украса ли са? Кво мисли по въпроса хамериканскио мозъчен тръст? Му ха ха ха :)

Ууудриииишш, мамицата им мюсюлманска!!!! Удриииии и нашите изрожденциииш!

Трепай хохлите

И какво ще направите? Ядрено оръжие в държава до вас ли ще ползвате? Това не и като да пращаш дрончета на украинците, че да върви братоубийствената война и да трупате парички сорос и другата "богоизбрана" измет

Иран не е баш до тях

Западняците не могат да победят не Русия я някакеи наемници и руски затворници цялоро нато не може да бие руски затвор

Многополюсният свят в действие. Знае се кои са главните подбудители - онези двамцата, дето си стискат ръцете, а може и нещо друго ...

Бидоня и Зеленку ли?

Израел приключи! Абсолютен хартиен тигър каквито излязаха и западните му приятели! Още първият ден захленчи за оръжие и боеприпаси… Абсолютно изостанала армия, която освен варварски бомбардировки не показа нищо друго. Също както и целият съвместен Запад-54 страни подържащи прокси армията с над сто милиарда, включена цялата сателитна разузнавателна система на Запада , а Русия сама ги бие без постоянна мобилизация вече година и половина! Оказа се че Западният свят не може да се бия срещу модерни армии с ПВО, крилати ракети, артилерия и тн. Вероятно и ядрените им ракети , които не са модернизирани от 30 години и повече са на същото равнище. В следващите седмици ще станем свидетели на още по -варварска война на Израел…. просто защото не могат нищо друго.

Според мен сухоземната им операция ще е фиаско

За това се подмотват, мислиш, че не си дават сметка ли?

Според мен се подмотват, защото се чудят дали друг ще се включи, но искат сухоземна операция за да превземат земя, иначе няма как да се изкарат победители.

Кое бие Русия да знаем, Бахмут , Авдеевка и Копянск ги слушаме от 2 години, аз в армията съм чувал който напада е в атака, а тика орките нападнаха и са в отбрана от 5 месеца, ама си далбайоб!! Тоя хартиен тигър вече печели няколко войни срещу камилари и чаршафи, дано да бяхме като евреите сполетени държавата Булхария щеше да прилича на нещо друго, ама пт пияници и лаладжии като теб има само циганизация, скоро до Лудогорието ще е турско и доло Пирина ще е Македонска, че ви е много територията и я осрахте

Русия е прекрасна и велика, ама дори българските селски русофили предпочитат да се мъчат в бедна България. За децата им в Америка да не споменаваме.

Какво има общо едното с другото, само ти си знаеш.

Кой ще си прати децата в хамерика бе? Да ги гръмнат у мола или в даскало!

Русия сама срещу 50 западни държави , със санкции и 100 милиарда помощи за отсрещната страна ги бие кат ун чували. Ни ,, контра настъпления, ни Леопарди ракети и тн признават. Всего ден смазват западната техника. ББС и СНН мълчат като риби месеци наред….. недай си Боже да вземат някое село….. реват два дни…. нищо че след селото си остават там и продължават да ги бият. Ясно е че с Европа е свършено…. щом до 2030 спира всичко…. Алтернативи няма, производството започна да се изнася. Държавици като България ще се върнат в бронзовата епоха.:)))

Факт

А русофилите кога заминават за русия? Да се спасят от глада. Който чака Европа де.

Що не си на перемогата?

Верно ли? 50 западни държави? Изброй ги ако обичаш.

Само вчера минус 1 к орки на концерт на Кобзон...

ЗА БРОНЗА ТРЕБЕ ТОК!

Газ :)

Южно Африканското Правителсво заявиха пред "ООН" че ще търсят съдебна отговорност на Израел за престъпления срещу човечеството: "АПАРТЕЙД и ЕНОЦИД" поради причината че те самите са били жертва на същия режим.

Оапало ги е нещо.

То и втората световна война така са я подпалили , тук локално конфликтче, там блитц кригче....яко се ръчка за световен социално-икономически рестарт и почване на нов цикъл , с нов модел на управление на на биомасата. Дупе да ни е яко..аре аз съм вече дърт , ама децата, ееехх децата..

Москвич 2140 Д Климатика нет Манивели пет

Кажи некоя яка усраинска марка кола?

ЗАЗ беше много по--лошо от москвич. Факт. Може би най-некадърното превозно средство в Галактиката.

Рейгън враг номер едно на Тутраканска селищна система

Това е лозунг от 1984г на входа на Тутракан

Тази година сливити дадоха добър плод С помощта на комсомолците не оставихме неудрусана слива

"Всички народи, се ненавиждат един - друг, но всички заедно, ненавиждат евреите"..... Марк Твен

Има ли значение кой кого ненавижда?

Вече е от значение!

Завист и ненавист е едно и също. Всеки който завижда изпитва и ненавист.

Накратко по състоянието на ВСУ: В момента ВСУ изразходва с 250% повече боеприпаси за денонощие, отколкото получава от запада за същите 24 часа. Скоро запасите ще бъдат изчерпани и Киев отново ще трябва да прибегне към "месните щурмове", добре познати ни от Артьомовск...

Напомням, че от м. Октомври, Киев мобилизира в редиците на ВСУ и жени. Засега само такива с медицинско, стоматологично и фармацевтично образование.

До 2 седмици Ливан ще бъде окупиран.

мдаа ама не...Хизбула има около 150 000 армия...това не ти е Хамас...а и 2006 евреите ядоха кютек именно от Хизбула

Не забравяйте , че Израел е Божия народ и Бог ги наказва за греховете им! Имайте страх от Господ !

Всички сме Божии създания.

Това да не е в Старозаветни времена?! Иначе дори и тогава да е, какво казва Захария 2:8 ‘…понеже, който засяга вас, засяга зеницата на окото Му.’ Тук говори за еврейския народ, който между другото по онова време е живеел в същите земи.

Русия е само лъжа, пропаганда и мръсотия.

Затова техните магазини пръщят от стоки , а пък червеите и хлебарките ще ги ядете Вие " умните и красивите " - Нямам нищо против да си остане така и за в бъдеще !!!

Накратко по СВО: 1. Най-ожесточените боеве се водят в района на Авдеевка. Там положението на ВСУ е критично. Успеят ли руснаците да освободят Авдеевка, целият Южнодонецки фронт на ВСУ се разпада. 2. БПЛА "Ланцет" вече се самонасочват като имат програма за избор на приоритетна за поражение цел. 3. ГРУ и ВКС са провели операция, благодарение на която са подмамили и са вкарали в капан ВВС на Киев. В резултат на операцията за периода 16-20 октомври са унищожили 14 украински летателни средства - 10 МиГ-29, два Су-25 и два Ми-8.

А до вчера- 300000 Положението наистина е критично Трябва да се бяга

Велик си. На всеки пет минути удвояваш броя на уж свалените украински самолети. Дано поне ти си вярваш. Щото за другите е очевидно, че лъжеш.

Чети внимателно, неслучайно посочвам периода от време!

Това, че не си прочел как в един ден Усрайна е загубила 7 ( СЕДЕМ)подарени полски мига си е твой проблем. Лъжа е преставянето на неосведомеността ти за някакъ критерий за истина

Няма по смешни и жалки типове от форумните копейкаджии.

Най са смешни Костя Копейкин руския кавал и сол ташака му Ганчо Цончев Единия вие кът оноден чакал на Бакаджика а другия га говори си върти очите като котарак кога сере в сламата

Да се изходим дружно пред руското посолство

Тва е супер идея

С вдигнати гащи както винаги, нали?

юдеите вече гризнаха дървото, сега идват събияа които ще заличат тази измислена държава

Имаш налудно разстройство И обикновено също

Бутаме ли долара копейкаджии? Ей ма много сте прости и тъпи тва русофилите.

Така е - Много са прости - хахаххаххаххаха !!! Скоро ще го усетиш , като ти спрат и АЕЦ-а , заради липса на гориво !!

Сега да съборят джамията Ал-Акса, знаете ли какво има вътре ? Исляма е лъжерелигия която имитира Божието слово Библия !

Айде. И днес почнахме да бутаме долара. Едно си руски ахмак знае, едно си бае.

Ми той умрял ма! Брикс вече работи от около седмица. Ахахааа...

Никога содега не съм имал нещо против Евреин или Американец - НАПРОТИВ , винаги съм смятал че са кадърни , работливи и напредничеви ! ФАКТ е че са дали и дават много на света , но Вашата външна политика , през последните няколко десетилети оставихте да ВИЛНЕЯТ БЕЗУМЦИ (още от кретенското семейство Буш ) до този сенилен идиот сега , и ще направите така че един ден Американците ще бъдат презирани и мразени във всяка точка на Света и ако сега се ежат с това че са Американци , ще дойде време когато няма да смеят да го споменат ! Долара Ви ще отиде на кино и тогава ще разберете какви ГЛУПОСТИ СЪТВОРИХТЕ от ПРОСТОТИЯ , АЛЧНОСТ и типичнат ви каубойска СЕЛЕНИЯ !!

А внуците от Америка скоро обаждали ли се ?

Моите внуци са в Китай ГЛУПАКО !!! Америка е ПОСЛЕДНОТО място където бижа отишли - Тя е за НЕГРАМОТНИ НЕСРЕТНИЦИ като теб , за разкаршате пица и миете чинии !! Ако твоите безмозъчни родители не са могли да ти дадат акъл , аз моите съм ги научил какво и как да напарвят смешнико !!

Резултатът е ясен. Филма сме го гледали. Арабско-израелските войни са кратки и завършват с много избити араби и нови окупирани територии от Израел.

То и с арменците БЕШЕ така и ги разгромиха.

От 1 ноември започва политическата просветна година Забелязва се интерес към тезисите на Априлския пленум от 1956г Отделно ще се обърне внимание на Юлската концепция и Декемврийските решения на партията

Тази година се навършват 106 години от ВОСР Дружно да излезем на манифестацията на седми ноември

Не мога да си обясня защо толкова мощно са активирани форумните руски тролове при положение, че българинът не се интересува ни от палестина ни от израел.

Но лелеем усраина да изчезне безследно и ФАЩ да го издуха под вода :)

Българинът не е руски трол а мрази САЩ и ЕС като поробители както руснаците и турците. Изборът на ЕС на хунтата и тоталното клане на АЕЦ, заводи, селско стопанство, домашни животни затвърдиха омразата.

вече над 70 годинизнаем, че има война.. На приливи и отливи . Но да си припомним за "Шарли Ебдо" и 7 януари 2015. И какво би стано между 5.7 милиона френски мюсюлмани и 300 хиляди френски евреи.. Дето сега водят само протестни действия. И що ли в Швеция вече не горят корана?

Интересно Израел какво очакват? Винаги съм била противник на политиката, която водят, но пък не мога да отрека, че и винаги са действали десетки крачки напред. В момента след нападението над Газа те буквално са без печеливш ход. САЩ спонсорират редица арабски държави. ЕС също. С всички мигранти, пръснати по Европа, имаме бомба с часовников механизъм, чийто фитил е адски къс. Турция също вече се произнесе. Никой няма да ги подкрепи.

За последните 24 часа руснаците са свалили 4 украински МиГ-29 и един Су-25!

Коригирам се, свалените МиГ-29 са три, а не четири!

Бе :))

Чудесно :)

Какво още бавят чалмите в косово?

Едно по едно . И техния ред ще дойде !!

Май Билнкъна още не е разбрал че сте най-мразените в цял свят - Е както се вижда вече навсякъде , скоро ще му светнат фаровете и на този кретен !! Ежиш се на Ливан , ама на игрището още не са влезли ГОЛЕМИТЕ дето ще ви изядат с парцалите бе клоун !!Дано да запалите Световна война та да изчезнете съвсем няколкото ПИРАТСКИ и БАНДИТСКИ държавички като Вас , дето тормозите целия СВЯТ !!

Всички ще се израдват на ФАЩ!

Където и да живеят евреи, те винаги се разграничават от местното население, а Това буди неприязън..... Те не са богоизбрани.... Те, да не се изживяват, като господари, защото са жертви(сами на себе си)............!!!!!!!!!!!

Какво намеквате?

Божия народ сте ама сте станали злодей вие бомбандиране Ливан и Сирия пък ги изкарвате виновни

Търсете мир бог е миротворец то е ясно че еврейте ке победят защото бог е техен

ОЩЕ 1934 СТАЛИН СЪЗДАДЕ ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА НА ЕВРЕИТЕ ОЩЕ ПРЕДИ ДА ИМА НОВ ИЗРАЕЛ .... ЕВРЕЙСКАТА АВТОНОМНА ОБЛАСТ ... СЕГА ОСВЕН САЩ ИЛИ КАНАДА ДА ИМ ДА ДАДАТ ТЕРИТОРИЯ ЗА ЕВРЕЙСКА АВТОНОМНА ОБЛАСТ .... АМА ЕДВА ЛИ .... ПО СКОРО ЩЕ ИМАТ УСПЕХ С АВТОНОМНА ОБЛАСТ В АВСТРАЛИЯ ИЛИ ТАСМАНИЯ :))

По-добре путин да даде република на палестинците нейде в сибир.

Не ФАЩ и ЦРУ!

АМИ МОЖЕ ДА ПРЕИМЕНУВАТ ЕВРЕЙСКАТА АВТОМОМНА ОБЛАСТ НА ПАЛЕСТИНСКА АВТОНОМНА ОБЛАСТ .... ОБАЧЕ ТОГАВА ВСИЧКИ АРАБИ ЩЕ КАЖАТ ЧЕ ПУТИН Е ПРАТЕНИК НА АЛЛАХ ... И ПАК ГОЛЯМ НЕБЕЛЕН ЗА САЩ , НАТО И ЕВРЕИТЕ:)) ....

така е... поощри и в Близкия Изток... но си я предсатвяше израелска сср... ама сметки без кръчмар...

Бирабиджан

Целта, оправдава средствата...! Израел от 75 години е в състояние на война със съседите си....!!!! 75 г. не намери повод... начин.... причина за постигане на компромис, мир, съгласие... и т. н............ Държава, със сбъркана формула, от самото си създаване.........!?!?!?!?!? "" Който сее ветрове, бури ще жъне"....!!!!!!

Е, и? И след 25 години ще е така.

Па да, това е и идеята :)

пълни... помириха се и започнаха отношения.. наред бе ОАЕ в много напреднал стадий... против само Иран а зад иран Рашистански Путлеристан.... отделно Израел с Палестина няма проблем... Хамас са проблема и те отказаха помиряването... предпоюетоха да е ТАКА...

Можеха да спомента поне за логистичния център на "Новая почта" демилитаризиран в Харков ... :))

Които ще тежат на съвестта на джуджето Доколкото я има

вярваш ли на руската пропаганда?

Да, ще ги демилитаризират, като в камиони на "Новая пошта" или както е там, карат по два БТР-а.

е тея са супер нагли - започнаха война (която официално обявиха0 и сега като Путин - другите били виновни и ги въвличали

Той намеква,че ФАЩ са виновни за тия милион укросвине, цунали уя на бандера :)

Айде стига сте подкрепяли чифутите, тия са виновни за всички бели пшо света

Как ги подкрепят копейке?

Втори ден без новини от боевете в бивша Украйна в Дир! Очевидно приоритетите на господарите са се сменили и е спусната команда да не се споменава бивша Украйна....

копейките. копейките.

За да казваме истината, няма нужда да ни се плаща. Но вие продажните кОври дето го духад за петтаче, няма как да знаете това.

руската истина - самая велика истина в мире. Нали така копейке?

Приоритет е да се крият жертвите Така казва господаря ти, който е висок половин метър

Руснаците ще платят скъпо, с децата си

а сега чупката.

САМО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО ОБЩО ИМАТ ИЗТОЧНОЕВРОПЕЙСКИТЕ ХАЗАРИ С ПАЛЕСТИНА ... КАТО ТЕ СА СИ ПЛЕМЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ЕЗИКОВА ГРУПА .... ВСЕ ЕДНО ПОНЕЖЕ В ДУНАЕСКА БЪЛГАРИЯ СМЕ ХРИСТИЯНИ , ДА КАЗВАМЕ ЧЕ ПАЛЕСТИНА Е НАШАТА РОДИНА :))

Чети история

НЕ ПРИЯТЕЛЮ ... ПРОСТО ИМА БЪЛГАРИ ОТ ТРИ РЕЛИГИИ - ХРИСТИЯНИ , МЮСЮЛМАНИ И ЮДЕИ ... КАТО САМО ЮДЕИТЕ , ПОДОБНО НА ТУРЦИТЕ КОИТО СА ВЗЕЛИ КОРАНА ОТ ВОЛЖКИТЕ БЪЛГАРИ ... НЕ ЩАТ ДА СЕ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ ..... ВЕЛИКАТА ТУРЦИЯ НА ИСТАНБУЛСКИЯ ОСНАНЛИЯ КИЗОЕБ РЕДЖЕП .. ЧАК ДО КИТАЙ... СИ Е ВСЪЩНОСТ ТЕРИТОРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ

Тебе не мога да те разбера. Палестина ли е твоята родина, че си толкова активен по темата?

Още нещо ново да научиш : Сирия, Египет, Йордания, Ливан, всички да били просъветски ориентирани , разбирай получавали са пари, оръжие, обучение, храни . И България е давала пари и оръжие на арабите да убиват евреи !

Давала им е оръжие за да защитават земите си от евреи. Видимо недостатъчно като се погледне картата. Или те Израел мирно са взели цяла Палестина според тебе?

Не само палестинското движение Хамас и Хизбула могат да се обърнат срещу Израел – Иран, Турция и Пакистан могат да се присъединят, ако конфликтът се разшири и тогава няма да има спасение нито за Израел, нито за САЩ.

Това ги чака!

Кое?

Чумбери по ПРАЗНИТЕ глави ! И Вас ще погнем скоро БЕЗРОДНИКО продажен , не се тревожи - Путин ще си е жив и здрав , а ще надживее и Вашия Бидон , и после да му мислите - Няма да има дупка в която да се скриете , ще ви намерим до един нещастнико !!

Армения Сърбия Сирия Все страни на които уж помага русия.

Коментари - Израел обвини "Хизбула", че въвлича Ливан във война, и евакуира още 14 селища по границата | Днес.dir.bg

Коментари - Израел обвини "Хизбула", че въвлича Ливан във война, и евакуира още 14 селища по границата | Днес.dir.bg

Коментари

Типично за съвременните нещастниици. Израел колко пъти вече удариха цели в Ливан? Ако ливанците бъдат въвлечени във война, няма да е заради "Хизбула", а заради действията на Израел.

Евакуирайте, не спирайте! Германия ви чака с отворени обятия. Малко са зле с газа, ама чувам, че се връщали към въглищата.

ВРЕМЕ Е ИЗРАЕЛ ДА ПОЛУЧИ ЕДИН УРОК. ХИЗБУЛАХ ХАМАС И ИРАН ХАЙДЕ СРЕЩУ ИЗРАЕЛ.

А :)

Хамериканските самолетоносачи само за украса ли са? Кво мисли по въпроса хамериканскио мозъчен тръст? Му ха ха ха :)

Ууудриииишш, мамицата им мюсюлманска!!!! Удриииии и нашите изрожденциииш!

Трепай хохлите

И какво ще направите? Ядрено оръжие в държава до вас ли ще ползвате? Това не и като да пращаш дрончета на украинците, че да върви братоубийствената война и да трупате парички сорос и другата "богоизбрана" измет

Иран не е баш до тях

Западняците не могат да победят не Русия я някакеи наемници и руски затворници цялоро нато не може да бие руски затвор

Многополюсният свят в действие. Знае се кои са главните подбудители - онези двамцата, дето си стискат ръцете, а може и нещо друго ...

Бидоня и Зеленку ли?

Израел приключи! Абсолютен хартиен тигър каквито излязаха и западните му приятели! Още първият ден захленчи за оръжие и боеприпаси… Абсолютно изостанала армия, която освен варварски бомбардировки не показа нищо друго. Също както и целият съвместен Запад-54 страни подържащи прокси армията с над сто милиарда, включена цялата сателитна разузнавателна система на Запада , а Русия сама ги бие без постоянна мобилизация вече година и половина! Оказа се че Западният свят не може да се бия срещу модерни армии с ПВО, крилати ракети, артилерия и тн. Вероятно и ядрените им ракети , които не са модернизирани от 30 години и повече са на същото равнище. В следващите седмици ще станем свидетели на още по -варварска война на Израел…. просто защото не могат нищо друго.

Според мен сухоземната им операция ще е фиаско

За това се подмотват, мислиш, че не си дават сметка ли?

Според мен се подмотват, защото се чудят дали друг ще се включи, но искат сухоземна операция за да превземат земя, иначе няма как да се изкарат победители.

Кое бие Русия да знаем, Бахмут , Авдеевка и Копянск ги слушаме от 2 години, аз в армията съм чувал който напада е в атака, а тика орките нападнаха и са в отбрана от 5 месеца, ама си далбайоб!! Тоя хартиен тигър вече печели няколко войни срещу камилари и чаршафи, дано да бяхме като евреите сполетени държавата Булхария щеше да прилича на нещо друго, ама пт пияници и лаладжии като теб има само циганизация, скоро до Лудогорието ще е турско и доло Пирина ще е Македонска, че ви е много територията и я осрахте

Русия е прекрасна и велика, ама дори българските селски русофили предпочитат да се мъчат в бедна България. За децата им в Америка да не споменаваме.

Какво има общо едното с другото, само ти си знаеш.

Кой ще си прати децата в хамерика бе? Да ги гръмнат у мола или в даскало!

Русия сама срещу 50 западни държави , със санкции и 100 милиарда помощи за отсрещната страна ги бие кат ун чували. Ни ,, контра настъпления, ни Леопарди ракети и тн признават. Всего ден смазват западната техника. ББС и СНН мълчат като риби месеци наред….. недай си Боже да вземат някое село….. реват два дни…. нищо че след селото си остават там и продължават да ги бият. Ясно е че с Европа е свършено…. щом до 2030 спира всичко…. Алтернативи няма, производството започна да се изнася. Държавици като България ще се върнат в бронзовата епоха.:)))

Факт

А русофилите кога заминават за русия? Да се спасят от глада. Който чака Европа де.

Що не си на перемогата?

Верно ли? 50 западни държави? Изброй ги ако обичаш.

Само вчера минус 1 к орки на концерт на Кобзон...

ЗА БРОНЗА ТРЕБЕ ТОК!

Газ :)

Южно Африканското Правителсво заявиха пред "ООН" че ще търсят съдебна отговорност на Израел за престъпления срещу човечеството: "АПАРТЕЙД и ЕНОЦИД" поради причината че те самите са били жертва на същия режим.

Оапало ги е нещо.

То и втората световна война така са я подпалили , тук локално конфликтче, там блитц кригче....яко се ръчка за световен социално-икономически рестарт и почване на нов цикъл , с нов модел на управление на на биомасата. Дупе да ни е яко..аре аз съм вече дърт , ама децата, ееехх децата..

Москвич 2140 Д Климатика нет Манивели пет

Кажи некоя яка усраинска марка кола?

ЗАЗ беше много по--лошо от москвич. Факт. Може би най-некадърното превозно средство в Галактиката.

Рейгън враг номер едно на Тутраканска селищна система

Това е лозунг от 1984г на входа на Тутракан

Тази година сливити дадоха добър плод С помощта на комсомолците не оставихме неудрусана слива

"Всички народи, се ненавиждат един - друг, но всички заедно, ненавиждат евреите"..... Марк Твен

Има ли значение кой кого ненавижда?

Вече е от значение!

Завист и ненавист е едно и също. Всеки който завижда изпитва и ненавист.

Накратко по състоянието на ВСУ: В момента ВСУ изразходва с 250% повече боеприпаси за денонощие, отколкото получава от запада за същите 24 часа. Скоро запасите ще бъдат изчерпани и Киев отново ще трябва да прибегне към "месните щурмове", добре познати ни от Артьомовск...

Напомням, че от м. Октомври, Киев мобилизира в редиците на ВСУ и жени. Засега само такива с медицинско, стоматологично и фармацевтично образование.

До 2 седмици Ливан ще бъде окупиран.

мдаа ама не...Хизбула има около 150 000 армия...това не ти е Хамас...а и 2006 евреите ядоха кютек именно от Хизбула

Не забравяйте , че Израел е Божия народ и Бог ги наказва за греховете им! Имайте страх от Господ !

Всички сме Божии създания.

Това да не е в Старозаветни времена?! Иначе дори и тогава да е, какво казва Захария 2:8 ‘…понеже, който засяга вас, засяга зеницата на окото Му.’ Тук говори за еврейския народ, който между другото по онова време е живеел в същите земи.

Русия е само лъжа, пропаганда и мръсотия.

Затова техните магазини пръщят от стоки , а пък червеите и хлебарките ще ги ядете Вие " умните и красивите " - Нямам нищо против да си остане така и за в бъдеще !!!

Накратко по СВО: 1. Най-ожесточените боеве се водят в района на Авдеевка. Там положението на ВСУ е критично. Успеят ли руснаците да освободят Авдеевка, целият Южнодонецки фронт на ВСУ се разпада. 2. БПЛА "Ланцет" вече се самонасочват като имат програма за избор на приоритетна за поражение цел. 3. ГРУ и ВКС са провели операция, благодарение на която са подмамили и са вкарали в капан ВВС на Киев. В резултат на операцията за периода 16-20 октомври са унищожили 14 украински летателни средства - 10 МиГ-29, два Су-25 и два Ми-8.

А до вчера- 300000 Положението наистина е критично Трябва да се бяга

Велик си. На всеки пет минути удвояваш броя на уж свалените украински самолети. Дано поне ти си вярваш. Щото за другите е очевидно, че лъжеш.

Чети внимателно, неслучайно посочвам периода от време!

Това, че не си прочел как в един ден Усрайна е загубила 7 ( СЕДЕМ)подарени полски мига си е твой проблем. Лъжа е преставянето на неосведомеността ти за някакъ критерий за истина

Няма по смешни и жалки типове от форумните копейкаджии.

Най са смешни Костя Копейкин руския кавал и сол ташака му Ганчо Цончев Единия вие кът оноден чакал на Бакаджика а другия га говори си върти очите като котарак кога сере в сламата

Да се изходим дружно пред руското посолство

Тва е супер идея

С вдигнати гащи както винаги, нали?

юдеите вече гризнаха дървото, сега идват събияа които ще заличат тази измислена държава

Имаш налудно разстройство И обикновено също

Бутаме ли долара копейкаджии? Ей ма много сте прости и тъпи тва русофилите.

Така е - Много са прости - хахаххаххаххаха !!! Скоро ще го усетиш , като ти спрат и АЕЦ-а , заради липса на гориво !!

Сега да съборят джамията Ал-Акса, знаете ли какво има вътре ? Исляма е лъжерелигия която имитира Божието слово Библия !

Айде. И днес почнахме да бутаме долара. Едно си руски ахмак знае, едно си бае.

Ми той умрял ма! Брикс вече работи от около седмица. Ахахааа...

Никога содега не съм имал нещо против Евреин или Американец - НАПРОТИВ , винаги съм смятал че са кадърни , работливи и напредничеви ! ФАКТ е че са дали и дават много на света , но Вашата външна политика , през последните няколко десетилети оставихте да ВИЛНЕЯТ БЕЗУМЦИ (още от кретенското семейство Буш ) до този сенилен идиот сега , и ще направите така че един ден Американците ще бъдат презирани и мразени във всяка точка на Света и ако сега се ежат с това че са Американци , ще дойде време когато няма да смеят да го споменат ! Долара Ви ще отиде на кино и тогава ще разберете какви ГЛУПОСТИ СЪТВОРИХТЕ от ПРОСТОТИЯ , АЛЧНОСТ и типичнат ви каубойска СЕЛЕНИЯ !!

А внуците от Америка скоро обаждали ли се ?

Моите внуци са в Китай ГЛУПАКО !!! Америка е ПОСЛЕДНОТО място където бижа отишли - Тя е за НЕГРАМОТНИ НЕСРЕТНИЦИ като теб , за разкаршате пица и миете чинии !! Ако твоите безмозъчни родители не са могли да ти дадат акъл , аз моите съм ги научил какво и как да напарвят смешнико !!

Резултатът е ясен. Филма сме го гледали. Арабско-израелските войни са кратки и завършват с много избити араби и нови окупирани територии от Израел.

То и с арменците БЕШЕ така и ги разгромиха.

От 1 ноември започва политическата просветна година Забелязва се интерес към тезисите на Априлския пленум от 1956г Отделно ще се обърне внимание на Юлската концепция и Декемврийските решения на партията

Тази година се навършват 106 години от ВОСР Дружно да излезем на манифестацията на седми ноември

Не мога да си обясня защо толкова мощно са активирани форумните руски тролове при положение, че българинът не се интересува ни от палестина ни от израел.

Но лелеем усраина да изчезне безследно и ФАЩ да го издуха под вода :)

Българинът не е руски трол а мрази САЩ и ЕС като поробители както руснаците и турците. Изборът на ЕС на хунтата и тоталното клане на АЕЦ, заводи, селско стопанство, домашни животни затвърдиха омразата.

вече над 70 годинизнаем, че има война.. На приливи и отливи . Но да си припомним за "Шарли Ебдо" и 7 януари 2015. И какво би стано между 5.7 милиона френски мюсюлмани и 300 хиляди френски евреи.. Дето сега водят само протестни действия. И що ли в Швеция вече не горят корана?

Интересно Израел какво очакват? Винаги съм била противник на политиката, която водят, но пък не мога да отрека, че и винаги са действали десетки крачки напред. В момента след нападението над Газа те буквално са без печеливш ход. САЩ спонсорират редица арабски държави. ЕС също. С всички мигранти, пръснати по Европа, имаме бомба с часовников механизъм, чийто фитил е адски къс. Турция също вече се произнесе. Никой няма да ги подкрепи.

За последните 24 часа руснаците са свалили 4 украински МиГ-29 и един Су-25!

Коригирам се, свалените МиГ-29 са три, а не четири!

Бе :))

Чудесно :)