Нападател уби четирима в банков клон в Израел

Нападател уби четирима души в банков клон в Израел. Той се самоубил, когато полицията нахлула в помещението.

Обратно в новината

Коментари - Нападател уби четирима в банков клон в Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да не са намесени Хизбула и Иран.

Четирима убити в Изрел това ми звучи като : Валя порои с градушка вследствие на което тир удари десет коли . За толкова малко жертви в изреел дори и по-телевизията не го споменават Но едно е вярно Евреин без кеш е като жена зад волана , никога ни можеж да си сигурен на къде ще тръгне

Ти и за палестинец не ставаш.Нямаш ли друго занимание,та си вреш носа където нищо не познаваш и знаеш. Ей,наистита простотията няма почивен ден.

Иди и прави обири в Израел! При тях няма празно...

подивели, полицаите са стреляли срещу всичко, което им се вижда човек. Сего ще извикот нашия "Експерт" Цвък Цвък да докаже, че хизбулари са стреляли по човеците в банкага

ало юрналистите в балгаря парво се убедетв че ,което пишете е достоверно и след това го изнесете в медиите, става вапрос не за обир ,а нещо друго,поровете се в саитовете и разберете.

Абсолютно правилен коментар!

Дир.-овцете отново блестят с професионализам - градът се казва НЕ БеершеБа,а БершеВа.

Абе, Господин Минаващ, Авторът е останал на сухо последната (поне) вечер, затова последните три букви му се виждат така.

delly

Благодарим Ви за коментара, в известен смисъл сте прав. Коригирахме го. Според нашата проверка градът се казва Беер Шева.

Благодаря и на вас за редакцията. Да вляза в стила нарочно направих правописни грешки.Да,градът е Беер Шева - столицата на Негев.

Така си беше - нападателят се самоуби... три пъти. Хвала на такива спецчасти.

язьк за парите кьде получавате новината е; клиент на банката се врьща с орьжие и си отмьщава при отказано продьлжаване на овьрдрафт от управителя жертви са управителя заместника и едно момче на 22 години после се самоубива охрана нямало в банката това било го стимулиларо да се врьщо

Кекав е тоя заемоискател - у нас тъщите се самоубиват седем пъти ;)

Обикновено евреите разказват легенди, колко са велики спецчастите им. А така истината се вижда. Такава по-обикновена ситуация, а толкова много жертви са допуснати. В европейските страни дори не е имало толкова жертви. Но факт е, че евреите, успоредно с американците изперкват значително. Берат си плодовете от тоталното манипулиране и остадяване на народите.

Да, велики са. не са като смешните тюлени и зелени барети. Но ти май само художествени филмчета си гледал. Нищо не си разбрал, а коментираш глупости. Избил е хора ПРЕДИ това. В момента в който са дошли спецчастите тоя е осъзнал какво го чака и .. .до там.

Ами то няма как като са осрали - съзнателно или не - целия свят , от векове наред с идиотизмите си, евреите да не започнат да се самоизбиват.Рано е още .Но започват признаците за срив на Израел и книжническия модел.

Защо не прочетеш "Нацията новатор ", че поне горе долу да разбереш какви са израелци, а говориш като малоумник /като за благозвучие/.

Кое им е новаторското на израелците? 80% от инженерните им разработки са КРАДЕНИ. Най- емблемтаичното им оръжие - УЗИ то е чешка разработка, крадена от СССР и дадена на Израел. Капковото напояване- замислено от немски инженери за плантациите в ЮАР. Иначе че има много техничекси новости в Израел има, че имат усет към материалните неща- да. Но всичко е постигнато благодарение на толреанса към Израел заради многобройните скрити общества още от векове наред - като се почен с тамплиерите. Не са толкова съзидателни евреите и при еднакви скрупули как да се държиш с различния от теб - и евреите спрат да увъртат и лъжат щяха да са си обикновени мушмуроци.