Иран обвини Израел за атентата в Бургас

Постоянният представител на Иран в ООН вчера обвини Израел, че е подготвил и извършил самоубийствения бомбен атентат в Бургас, при който загинаха петима израелски туристи, българският шофьор на техния автобус и самият атентатор.

Обратно в новината

Коментари - Иран обвини Израел за атентата в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

popov

Според достоверни източници вратите на Търново ги е отворил бра дядо ти. А за поп Кръстю, моля, моля по-големи клюкари не е нужно да търсим. Вазов и Захари Стоянов добре са я свършили без да са евреи.

не са ти достоверни източниците- не е бил пра-дедо му, а майка ти и не е отворила вратите, а краката

и от мен един +

...струва ми се, че у нас започваме да преиграваме с експлоатацията на тази нелепа трагедия! Трябва да оставим професионалистите и криминолозите да си свършат работата и да излезе окончателно официалната версия. Дали тя ще отговаря на истината и чии интереси ще обслужи е друг въпрос...

За да ти е чиста работата трябва да затвориш кръга.Извършваш го,посочваш мотив,обвиняваш,разследваш го,съдиш го и го наказваш ако можеш.

+10

+1

Ха ха пич ти направо ме разсмя с това, ти да не живееш в някоя землянка далеч от цивилизацията или просто си си такъв.

шльокавица и сичко ша те е точно

Най - много се лъже по време на война и по време на избори . И тъй като арабския свят и Израел воюват вече над 60 години им нямам вята нито на едните нито на другите. Знам само ,че Иран няма никакъв интерес точно в този момент да го свързват с атентати , а Хизбула не извършва такива в Европа ( затова и Европа не признава Хизбула за терористична организация) . Истината ще научим след 10 години. Просто ситуацията дава шанс на двете държави да се опитат да маниполират световното мнение в своя полза. Цинично , но факт. Това е политиката.

Така си е!

tomazow

1 Еврейската държава я има от няколко десетилетия, при това направена с тероризъм и продължаваща с тероризъм и между другото - геноцид и етническо прочистване на коренните жители - палестинците ! 2) За хилядолетната израелска цивилизация ... само в пропагандата на Холивуд Пикчърс ... да по земите е имало евреи, но въобще не са били развита цивилизация, а по скоро племена, при това с Царе марионетнки на римската империя (Цал Соломон и неговите златни замъци ... в приказките за деца ! 3) Това че преди не знам си колко хиляди години са живели древни евреи не им дава право на днешните (по принцип) да претендират , че Израел (или от друга гледна точка - Палестина) им принадлежи, защото по-тази логика ние българите можем да претендираме за 3 морета ))) ! 4) Да не забравяме и за други окупирани и незаконни със съответните резолюции в ООН арабски територии, като Голандските възвишения, в които фалшиви израелски "археолози" продължават да намират (подхвърлят( разни артефакти прославящи "Велика израелска цивилизация" и претендиращи върху чужди земи ! 5) Ако знаеш добре историята на древните евреи ще знаеш, че тяхната древна земя е по-скоро в днешна Етиопия .... ! 6) От дълго време ми прави впечатление, че си някаква банерче-пропагандаторче (възможно платено) ,а и между другото Израел е наел 100 хиляди израелци по целия свят (първо ги е обучил( да следят в интернет за критични към Израел статии и коментари и моментално да изливат манипулативна критика и пропаганда (дори са обучени да редактират Укипедия) ! ((( довиждане )))

ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТ С ПРОБЛЕМИТЕ НА ЕДНО СКИТАЩО ПЛЕМЕ ВЪЗПРИЕЛО СЕ КАТО БОГОИЗБРАН НАРОД? Нима ние си нямаме проблеми ? НАС НИ УБИВАТ ВСЕКИ ДЕН С ЦЕНИТЕ НА ТОК , ГОРИВАТА С ДАНЪЦИ С БЕЗРАБОТИЦА , С НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ С ГАДНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. Живеем в държава която политиците превърнаха в лагер на смъртта. Колко милиона са българите избягали от този концлагер? Защо ме занимавате с евреите които никой народ не обича и не уважава? Защо ли? Защото от този народ идват големите проблеми на света. Ог този народ са представителите на тези които управляват не само нас българите , но и целият свят. НЕЩАТА В СВЕТА ЕСКАЛИРАТ ПО НАЧИН ПО КОЙТО КАТО БУМЕРАНГ ЩЕ УДАРИ ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ПРЕДИ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ ДЪРЖАВИЦА ГЕНЕРИРАЩА ЧРЕЗ РЕЛИГИЯТА СИ ТОЛКОВА ОМРАЗА КЪМ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА. ПРОБЛЕМА НА ЕВРЕИТЕ СЕ КРИЕ В ТЯХНАТА АНТИЧОВЕШКА РЕЛИГИЯ ВЪЗПРИЕМАЩА ОСТАНАЛИЯ СВЯТ КАТО ГОИ , А ТЕ КАТО ЕДНИ ПО ВИСШИ СЪЗДАНИЯ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА БОГА. С тази тяхна расова теория предизвикват гнева и омразата на останалите народи. ОБРЕЧЕН НАРОД.

И аз съм чувал същите "лъжи". Язък за хвърляните на вятъра пари от евреите, за цензуриране на истината. Народът е казал:"Шило в торба не седи.", и все някога ще избоде очите на цензорите си. Филмът "Добро утро, Виетнам!", е един ярък пример в подкрепа на тезата ми.

повече хора като тебе се противопоставят във форума на тези българи "мекерета". Плиткоумието им, в среда на интелигентни българи е видно от първият път, но има хора на които трябва да им се помогне, чрез по-подробни разяснения да се ориентират и да си определят сами каква позиция да заемат по конкретен или глобален въпрос. Апелирам, нека да бъда разбран ТОЧНО.

тия кадето ги наричаш "мекерета" не са българи, а копанари.

Като ти гледам правописа, не ти е много чист косъмът - и ти не си българин.

Страшно логика имаш.. за хан!! Добре ,че старите българки ханове не са расаждавали като теб защото България нямаше да я има!! Може да не си паднал по глава, но яно голям камък е паднал на главата ти.

+1

++

аз само да попитам , ок телевизията не става! Световната корпоративна фракция ползва медиите за манипулация на общественото мнение ! Явно е че това са адски богати люде , които притежават всичко ! Добре ... какво ви кара да мислите че интернет пространството 1во е свободна зона ? Че не се следи и не се контролира потока на новини в него ? Някак ми звучи безумно тия дето ви манипулират да пропуснат новите информационни технологии - нали все пак са създадени от тях :) А пък една локална телевизия на славянски език например , колко глави може да промие за един ден и колко може един по мащабен проект като световната интернет мрежа ;) Мисля си ги тия неща без да претендирам нищо и към никой нияо лично ..ама едно е ясно и очевидно ... 70 % от зритеите говорят идентичните глуости ! и ако това не е манипяулация - здраве да е ! относно атентатите хахаха смях в залата . Мисля че вече е време да спрат да играят театър и да си почнат войната ! Поне ще знаем кой е врагът и ще можем да решим чия страна да вземем :) аз лично мисля да хвана гората :)

Иран са прави в твърденията си - атентатът е извършен под ръководството на МОСАД. САЩ с техните съюзници от МОСАД си търсят повод да нападнат Иран, след като направиха същото с Ирак (САЩ чрез тайните си служби сами взривиха кулите-близнаци). Жалко е, че всеки път загиват невинни хора... Бог да прости загиналите и да накаже истинските виновници !!!!!!!!!!

Раздвоението на личността е болест - да живееш и да ползваш всички благинки на една цивилизация, а в същото време да защитаваш с пяна на уста враговете й, които живеят още в Средновековието, и от които, ако зависеше, нямаше да ни има изобщо, ето това е вече не просто неразбирамо, то си плаче за някаква диагноза.

+1

Да не забравяме все пак, че Соломон/Сюлейман извърши клането в Стара Загора, а не някой иранец. Дали ни има благодарение на тях или въпреки тях, е въпрос, над който е добре да се замислите.

Какво излиза, че не сме били под ОСМАНСКО, а под еврейско робство?! Според тебе в името на кой бог са били клани българи - този на евреите, които обвинявате във всички грехове на земята, или в името на бога на мюсюлманите, които тука така пламенно защитавате, като невинни и неспособни за тероризъм? Голям бъркоч е в главите на някои. Но пък компенсират с многознайство.

"да живееш и да ползваш всички благинки на една цивилизация, а в същото време да защитаваш с пяна на уста враговете й, които живеят още в Средновековието"... Ти дали нямаш впредви протекциите над циганите в българия? Или техния източник?

Раздвоението на личността е болест - да живееш и да ползваш всички благинки на една цивилизация, а в същото време да защитаваш с пяна на уста враговете й, които живеят още в Средновековието, и от които, ако зависеше, нямаше да ни има изобщо, ето това е вече не просто неразбирамо, то си плаче за някаква диагноза.

Добре, че ти си различен.

И в двете твърдения доказателства НЯМА.

и немой да се пуашиш!

Драги, не теб да не ти плащат, за да пишеш подобни безмислици, или като малък си паднал лошо на главата си, с трайни увреждания от това?

и трета опция- шизофрения

по тая логика може и Турция да ни обвини че сами сме си взривили вагона за майки с деца на гара Буново през 1985... и няма да се учудя ако някои от кретените покдрепящи Иран и Ахмадинеджад, не подкрепят и тая хипотеза

Абе братчед, Турция с право може да ни обвини, че ние сами сме си взривили влака на гара Буново, все пак това е доказано дело на ДС! Незнаеш ли неуки, че това е основанието на комунистическата партия, за да започне процеса по насилствената смяна на имената на българските мохамедани...

rue

И къде го пише това доказаното дело? Айде стига мюсюлманщина в тази изстрадала държавица!

абе разбира се, то както е тръгнало ще се окаже че и Баташкото клане е постановка на антитурските сили, с единствена цел да се опетни тая тъй мирна и прогресивна държава... айде марш обратно в клуба на ДПС!!

Задружно- ами тогава и задружно да носят отговорност. Давид измамил Станимир- айде всичките братчеди на Давид през шамарите. Нали тъй. Сега когато никой не пречи на Израел защо тотално им пропада обществото ако няма война

Марсоле, ясно че сте успели да наложите негативен 'имидж' за българите и че успешно го подплатявате с факти.Знае се кой е отварял кръчми,докарвал разврат в бг градовете след турското иго.Но защо?БГ защо ви дразни?

Каква е истината не се знае.

Сега Израел може да обвини Ирак, че си изтребва ядрените специалисти и се готви да вриви ядрените си обекти.

Потърси "Дневници на Сионските мъдръци", писана през 19 век, и каже какво не е вярно до тук.После убеди ме че не е така.А и в БГ като прогледнеш и видиш какви поразии на държавата нанесли евреите и техните подлоги....

и с пълно право! иран много добре знае какво представляват ционистите!

Ами как няма да знае? Ахмади неджад президентът на Иран нали е с еврейски жилки, все ще знае какви ги дроби родата. А че е антиционист не значи, че е по- благороден от ционистите, или френд на свободата и България

Иранският колега като че ли има известно право. Но и еврейският ни приятел не говори глупости. До момента, изглежда, че атентаторът е французин, но може да е американец или финландец. Атентатът (ако е такъв) не беше особено успешен, имайки предвид резултатите от акциите напр. в Ирак, Денвър, Домодедово или в Норвегия. А пък Кирчо каза, че една братска много мощна разузнавателна служба още през 2004 г. ни е предупредила по принцип за вероятността от подобни действия. Е, видяхте ли сега, дами и господа съдебни заседатели!

:)))Да умреш от смях.."Консултативният съвет за национална сигурност (КСНС) при президента Росен Плевнелиев ще обсъди извънредно днес терористичния акт в Бургас..".Апа защо ли е в Бургас, като президенството си е във София.....Цялото правителство е така.Ако беше станало през зимата, гаранция щяха да заседават във Боровец или Банско:)))Егати смешници

има еврейски план за изкупуване на България и превръщането и във втори Израел, досега са изкупили 20% от земята чрез подставени лица, тече плана за геноцида на българския народ за да няма съпротива, циганите на драго сърце ще приемат братята си евреи-нали са почти от една народност...България ще стане 2-ра Палестина, а вие се услушвайте и гледайте CNN i BTV.....

Да,еврейските планове за завладяване минават през власт над духа с ислям и християнство-еврейски учения за конторл. Духовното робство води останалите БГ е била повече под робство отколкото свободна след покръства

и за малките деца е ясно че Израел уби невинни евреи и невинен българи за да разпали световна война. Ако имахме държава отговора щеше да бъде - забрана за издаване визи на израелски граждани-заради тяхната сигурност разбира се-и иникакви атентати повече няма да има, евреите са 5% от туристите ни, като се разбере че няма да има евреи и заплахи от евейски тероризъм-ще дойдат много повече туристи...Престъпници, можешенници и военолюбци-това са изреалтяните и цял свят го знае!!!

Ак оСАЩ, Израел и Западът не избият от ръцете на ислямистки Иран на неграмотните им аятоласи атомното оръжие, Третата световна война с ислямисткия фашизъм ще затрие цивилицацията. Разликата между арабското Средновековие и 21-ви век на Запада става непоносимо голяма, а безсилието на корумпираните управници на Ориента, в това число на и на герберско-мутренска криминална България , е повече от очевидно. Чака ни кошмар, ако не изритаме ГЕРБ и не предпазим себе си и децата ни от тази просташка чума на надоучени крадливи лумпени.

Атомното оръжие в ръцете на неграмотните аятоласи, е велика манипулация, от сили предизвикали всички войни след 22 ноември 1908 година насам. На 13 януари 2013 година ФЕД става на 100 години. Подробности, ... Дал Господ.

Ядрено оръжие до сега е употребявала само държавата САЩ, която си е до някъде еврейска. Процедурите по разрешаване употреба на ядрено оръжие в САЩ винаги са били по-прости и предвидени дори за среден команден състав. Нещо немислимо в бившия СССР. То и Ирак уж имаше хим. оръжие, а като го завладяха нищо не откриха. Срамът за англичаните беше огромен и не само за тях,а и за US армията ама ЦРУ и някои други разпалиха война дето и днес дава по десетки жертви всеки ден. Кой разпалва войни все пак?

До: Вън на мъжете от политиката! Оооо, много голямо заблуждение е това! Заради жени и от жени са предизвиквани войни от началото на писмената история на човечеството. Ами Елена от Троя? Ами Клеопатра? Някой тук спомена Маргарет Тачър. Не съм се замислял сериозно, но ако потърся съм сигурен че ще намеря стотици жени. Много от тях са допринесли лично за разпалване на опустошителни войни.

+1, забравяш най бруталните:Кондолиза Райс и Хилари Клинтън

Ами другарките Цола,Дража ,Мая и Курнелия? Не на феминизмо- комунизма,да живее истинското мъжкарство,таргата с бира и карето за белота !

Елена от Троя? М дааа, Снежанка от Снежанка и седемте джуджета не си лия пропуснал? Така и така си почнал с приказните герои. Или викаш не е приказка щом вярваш че е истина.Моисей цепи водата и бог дава нотариален акт за Израел

Препоръчвам да прочетете тази книга на Александър Солженицин. Основава се само на документи и потвърдени дори от евреите свидетелства. Много е показателно описанието на колонизирането на нови за Русия територии, предложено на евреите, германците и ... българите. Непременно го прочетете, ако искате да видите пряко сравнение между нас и тях. Евреите са се държали точно като едни други, дето не бива да ги обиждаме, но приликите са твърде много - не работели земята, потрошили инвентара, продали семето за посев, изгорили каквото можали от осигурените им дървени къщи, жените им не пипвали никаква работа. В крайна сметка се докарали до просешка тояга - оголели, обосели и гладни. В пълна противоположност на германците и българите, чиито стопанства цъфтели. При равни начални условия. Та пак "Четете, да ви се не смея и вам чужденците да не се гордеят..."

Не бих се учудил, евреите са ужасна паплач!!!

Дошло е време мъжете да предадат цялата власт на жените и САМО тогава войните и тетора наистина ЩЕ СПРАТ!

аааа...ами Маргарет Тачър и безсмислената война за островите- Фолкландс край Аржентина?

Могат да се зададат много въпроси около атентата, но никой не смее да ги зададе, защото ще лъсне кой стои зад атентата и иранеца ще излезе прав.Аз ще задам само един за да не разсърдя Дир-а. Защо скриха екскурзоводката/представителката на фирмата и дали е още жива?

popov

А аз ще попитам, защо скриха марката на предната лява гума на автобуса. Изтъркана ли е била? Бомба или тя е гръмнала? Къде е в момента, тук или си я отнесоха евреите? Кой я е произвел, кой я е монтирал, кой я е напомпал, на колко атмосфери? Кучето което я опика два часа преди взрива, помияр ли е или полковник от Мосад? Наистина много въпроса могат да се зададат около атентата. Давай що чакаш, питай!

Ахмед Доган

А нещо по темата? Или лайномета ти е безработен просто?!

обикновени, задружни помежду си, и считащи всички останали за 'рая'. единствената масова религия, правеща разделение не просто на правоверни и неправоверни, но по раса. религиозни расисти. и то не от кротките и честните.