Израел и Иран сдържани след атаката срещу Исфахан, там сравниха нападението с пиратки

Засега няма коментар от страна на израелските институции и от високопоставени политици, с изключение на министъра на вътрешна сигурност Итамар Бен-Гвир, който написа съобщението "Слабо!"

Обратно в новината

Коментари - Израел и Иран сдържани след атаката срещу Исфахан, там сравниха нападението с пиратки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това да е измиване на ръцете на Израел и да си седнат на трътките. Иран не е като да правиш Геноцид над Палестина с финансираните от тебе "партизани" с цел Казус Бели.

Като чуя "американски мозъчен тръст." и ми се прихожда до кенефа...

Политиците разпалват войни, а после простолюдието умира!

и другите по-зле от талибаните........безпристрастно Заради 2000 терористи от хамас избомбиха цяла Палестина загубиха повече от половината заложници и 700 войници.....убиха близо 34 000 цивилни старци и деца.....а Иран там политицте от талибан нагоре..... ПРАВИТЕЛСТВАТА НА САЩ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ЕС МРЪНКАТ ПО ТИЯ МЕДИИ КАТО ПОСРАНИ........ Същевременно се оказа че ЕС Е ЛЮЛКА И КОТИЛО И ГЕНЕРАТОР ЗА РАДИКАЛИ ЛЕВИ,ДЕСНИ,АНТИФИ,ЕКОАКТИВИСТИ,ХАМАС,ХИЗБУЛА,СИВИ ВЪЛЦИ......РУСКИ ШПИОНИ..... ИМАЛИ ФИНАНСОВИ АКТИВИ,БИЗНЕСИ И СЕ ДУНДУРКАТ С ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА.....ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ РОДЕНИ В ЕВРОПА ДА НЕ ГОВОРИМ......ВЪОБЩЕ ЕС Е ПЪЛЕН БАТАЛ.....НАТО СЕ ОКАЗА ЕДНА ПЕРАЛНЯ ЗА ПАРИ И ФИЛМОВО СТУДИО ЗА УЧЕНИЯ.....СЛЕД СРАТЕГИЧЕСКИЯТ ГАФ(ПОЗОР)В АФГАНИСТАН КОРЕННО СИ ПРОМЕНИХ МНЕНИЕТО ЗА ТОВА КОЙ И КАК ДЪРПА КОНЦИТЕ НА МАРИОНЕТКИТЕ БЮРОКРАТИ ОТ НАТО.........

Израел демонстрира силов капацитет в региони с критични цели, те избягваха ядрени и цивилни цели, които биха били изключително ескалиращи. Конфликтът в Близкия изток все още може да ескалира, но ако не друго, този удар направи по-малко вероятно това да се случи утре. Ако броят на жертвите е нисък дори нулев, това е още едно доказателство, че Израел демонстрира способности, а не наистина атакува. Предполагам, че това е причината фючърсите да не се понижават повече. Изглежда, че 3 дрона са били свалени над Исфахан, важен град за ядрени изследвания/разработка на оръжия. Израел може би е показал на Иран, че може да ги удари, ако поиска. Това, след като Иран показа обратното, че дори ~600 боеприпаса не могат смислено да стигнат до Израел. Така че цялото това нещо може да е било Израел да стреля в нищото на 2 мили от стратегически важна цел, за да докаже на Иран, че може да стигне до куп важни военни цели, ако им се наложи. Това може да отслаби настоящия натиск за отмъщение в Израел, без да принуждава Иран да направи същото. Особено ако броят на жертвите е нула; няма нужда Иран да отговаря. Все пак в средносрочен и дългосрочен план това не е добре за геополитическата стабилност на Близкия изток, но ако беше времето на Втората световна война, новините щяха да са различни.

И да не станат за резил пратих два детски дрона... За нещо повече ресурс и кураж няма а и началника зад локвата си прави оглушки иска но няма желание. А и самите израелци със сигурност нямат намерение пак да се завират по мазетата и да евакуират базите си като започнат да падат иранските шамари от небето. Абсолютен смях.. шок и ужас тресе кочината.. ХАХАХАХАХ! Последен шанс е да спретнат нов 9/11 за да мотивират краварите ... ама надали. Мача е свирен вече.