Израел и "Хамас" договориха примирие, спира огънят в ивицата Газа

Малко преди това Джо Байдън се обади за първи път на египетския си колега, в момент в който Кайро се опитваше да договори прекратяване на бойните действия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евреите гръмнаха два- три склада с ракети на Хамас и последните се навиха на примирие, докато вкарат нови количества ракети от Руслямска държава и Иран без означения специално производство.

Договарят новия кредит за ракети. След това продължават.

Свършиха мунициите. Празниците минаха. Наближават жегите . Почва европейското по футбол. Биби си е на власт. Кому е нужно да се трепе на война?

гой. Същото може да се каже и за Априлското въстание - безсмислени жертви на стотици хиляди българи в името на прокарването на Първият OIL STREAM Баку-Батуми-Варна-Русе-Виена от Ротшилд.

Тъпанар. Тези земи са завладяни от Османската империя преди 600 години. Наскор8 са освободени за коренното население. Башибозуците, главорезите и тези, които пречат на нормалните хора са палестинците. Не са пратили Израел да изпекат на шиш някой палестинец, както са правили турците с мъчениците от Батак. Не са изклани невинни хора по джамиите? Даже ги предупреждават коя сграфа ще гътнат. Много си прост и май си продажен боклук!

оди събираш алыминий и да гориш кабели, глуууеай само да не гепиш грешня....

ко стана ся ? Сметката показва че за всеки 1 убит еврейн ХАМАС е платил с 20 убити маймуни Жалко че еврейте спират да ги трепят Трябваше да продължат да видим стиска ли му на Ердоган да се включи Ама ямно не му стиска щото 10 дена само приказки и заплахи как щял да ги смачка и накрая не посмя. Еврейте щяха да му напълнят шушоните кат му метнат една атомна бомба в Истанбул

По полека с пяната на устата...забърши я...няма kak евреите да използват ядрено оръжие тъй като това е трета световна война....освен това леко ще им се присере на евреите все пак това е страна от НАТО и е една от 10 най-силни армии в света с бюджет от 21млрд долара....с резервите Турция може да събере 1млн. армия....това не ти е треторазрядна арабска страна...еврейчетата са правят на силни защото получават оръжието си от гринговците, а те нямат нищо против да го продават на еврейчетата защото бизнеса върви....гринговците печелят най-добре от конфликтите в Близкия Изток...неограничен източник на приходи...продават се оръжия на Египет, С.Арабия, евреи, палестинци, Ирак и т.н. супер бизнес.... То и Нетаняху лаеше много но не влезе в Газа с армия...ще влезе ама ще стане мазало....не се знае кой ще се включи тогава Египет, Турция Иран..ще настане сериозна война...едно да гърмиш срещу Хамас друго е да срещнеш добре въоръжена армия.

Хайде не се оправдавай. Никой не го иска от тебе турския глашатай.

Ердоган го шмугна до гърлото на Путя само с няколко десетки дрона в Армения и никой не посмя да му се изребчи. Ердоган дори свали руски хеликоптер над Армения, не над Карабах. В Сирия руския СУ-24 навлезе само за 40 секунди в турски анклав в Сирия и веднага Ердоган реагира, вдигна авиацията и гръмна руската летяща жигула. Смятай каква готовност и опит има турската армия!!! Реална война между палестинци и чифути означава намеса на големите играчи и реална Трета Световна война. Затова белоруския еврей Натаняху само разлайва кучетата.

Ерда не е в Истанбул

След цялата патаклама дойде горския, и разтури спектакъла

Абе супер си е...сега еврейчетата ще развържат кесията и ще накупят още оръжия от гринговците...те ще продадът и на Хамас па може и други да купят...време за бизнес

На Хамас продава Руслямска държава