Израел: Убихме командващия военното крило на Хамас

Израел твърди, че е убил командващия военното крило на палестинското ислямистко движение Хамас Мохамед Деиф.

Обратно в новината

Коментари - Израел: Убихме командващия военното крило на Хамас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече даже и не се крият както по-рано. Просто си обявяват - убихме този, убихме онзи.... Накрая ако никой не ги спре ще има - избихме толкова и толкова, такива и такива.

А убихте?Верно?А пък аз си мислех,че можете само деца да принасяте при жертвоприношенията си!Мръсни еврейски сатанисти!

браво пичове обърнете сега на изток и почвайте чалмите в сирия и ирак.

Водената от Израел политика ще бъде тяхната смърт. Сега са силни след 10 години ще са силни дори и след 100 години може да са силни но рано или късно ще бъдат унищожени от морето от араби които ги заобикаля. Рано или късно парите на САЩ ще свършат и няма да могат да субсидират Израел какво ще правят израелците тогава? Не осъзнават ли че агресивната политика която водят няма да им донесе нищо в дългосрочен план. Да днес ще избият 1000 палестинци утре ще избият още хиляда в други ден 2000 хиляди по в други ден още 5000 хиляди ама в края на годината палестинците ще са повече отколкото са били в началото. Така щатите затънаха във Виетнам в един момент се оказа че те убиват по малко виетнамци отколкото се раждат и няма как да спечелят подобен конфликт. В момента Хизбула трупа боен опит в Сирия какво ли ги чака Израел следващия път като влязат в Ливан. Тук няма значение вече Хамаз терористи ли са крият ли се зад жени и деца утре Хамаз може да ги няма но Израел ще е там кого ще мразят палестинците несъществуващата вече Хамаз или Израел.

Ако се потвърди мога само да поздравя ЦАХАЛ и АМАН за добре свършената работа.

егаси и примирието.. едните си убиват..

убили сте вие грънци-айде сега и шефа на хизбула-хасан насрала-редовно зомбира даже арабите живеещи в БГ-гледат го в захлас...

1) Ръководителят на военната палестинска съпротива в Газа г-н Дайф е убит според израелската армия до сега 5 пъти. През 5-6 години по 1 път. Но това не е най-важното. Бомбардирането на една къща с цивилни хора живеят в нея показва каква е тази "държава" наричана "израел". Да бомбардираш една къща с жени и деца и да кажеш, че искаш мир (...)!? Палестинците нямат самолети да отвърнат на израелската атака, но всеки разумен човек веднага ще се сети за камикадзето ще разбере защо палестинците го правят и кой е виновен. "израел" уж води преговори в Кайро за примирие, а в същото време планират въздушна атака срещу г-н Дайф, който за пореден път (слава Бого) не беше улучен. Ще дойде денят в който целия свят ще разбере, че "израел" е една банда емигранти събрани от различни краеща на света за да няма мир в района. Просто за да бъдат запазени интересите на Британия, а след втората световна война интересите на САЩ.

Спорът между Израел и палестинците не може да бъде разрешен. Не може, защото едната страна не иска той да бъде разрешен. В послвдните десетилетия, винаги когато се появи възможност и мира е близо, нещо се случва и преговорната "седенка" се разтурва. Едната от двете страни притежава мощна разузнавателна централа, с помощта на която се подкопват всякакви опити за траен мир. Стигат дори дотам, че 1995г. ликвидират собствения си министър-председател, който пое курс към мирни преговори и взаимни отстъпки за постигане на траен мир. Едната от двете страни не може да съществува без постоянната "заплаха" от своите врагове. Има нужда от контролиран "враг". В тази връзка е интересна историята на възникането на Хамас, нейното създаване и тайно финансиране. Нещата рядко са такива каквито изглеждат на пръв поглед.

Прав сте 100%!! Не съм съгласен с последните (буквално) две зрачения ... грешите!

Добре сте направили.Кой е следващия?

Като стане въпрос за убийства, на тези им вярвам.

Един камилар по-малко!!!

когато не се удобряват деиствията на израел винаги трябва да се взема под внимание и деиствията на хизбула - те атакуват военни формирования от населени места и се защитават с щит от невинни жители, поставяики под опасност живота им. думите убиици важат за тях с огромна сила, както за всички атентатори. ако те мислеха за своя народ щяха да избягват кръвоприолития на невинна кръв, но всъщност те това целят недоволство от деиствията на израелските сили и невъзможност за деиствие защото насреща има невинни хора. по подобен начин путин разшири санкциите наложени на близки нему хора към целия руски народ след въвеждане на санкции за европеиски и американски стоки. сега обяснява на хората, че така вносът на нискокачесвени стоки щял да изчезне и ще бъде заменен с висококачествени руски.

За Путьо си много прав - какво е това странно ембарго - обикновено наказвана страна я лишават от блага - а тука какво? Разбира се, същите тези европейски стоки пак ще стигат до Русия, но понеже ще минават през още посредници ще са на златни цени.

Браво убийци!

Израел е държава създадена с насилие , убийства и грабежи през миналия век. Повече от 70г. тази държава се занимава само с това в близкия изток и по целия свят. Каква е разликата между убийството на американския журналист от ислямистите и убийствата на израелската армия?

Разликата е че еврееите са на своя територия, а арабите са окупатори! Чети библията и Корана! Според Корана евреите са богоизбрана нация, а пришълците араби са миндили и камилски содомити!

Това са пълни глупости.Специално за клана на евреите-наследници на Авраам от Сара и клана на арабите-наследници на Авраам от Хаджер има и в трите книги-Тора,Библия и Коран.Никъде не пише,че евреите са богоизбрани.По една обикновена,но съществена подробност-Те са полубратя с арабите но Исмаел -родоначалника на арабите е първородния.Друго ,когато Бог призовал Авраам ,да заколи сина си ,и после го сменил с овен-той му поискал ЕДИНСТВЕНИЯ СИН.Това значи-Исмаил,защото ИСАК,на Сара е 13г по-малък.Но за омразата между братята знаем още от Каин и Авел.Пропагандата е много силна.Но войната е зло и както е казано в Библията,който нож вади от нож умира.Мира,хармонията и добротата-ето това са благородните цели.

Дааа, това е аргумент идващ от религийте на книгата. Само ,че ако се отърсиш от глупостите на християнството и исляма ще цъфне една истина. Библията НЕ Е исторически документ. Българският светоглед е от 11 века под диктата на това книжническо учение християнство. Ислямът и той се опира на книгата - коран. А коранът и библията са пряко производни на стария завет. Ционисткият план стъпва на един вековен план за създаване на изкуствено и контролирано общество. В корана и библията евреите съществуват като предци на мюслитата и христените. Демек първи от сега съществуващите религии, а по подразбиране и общества. В Израел старата история се учи от библията. А за мюслите и хрситияни това пък е религия. Който се върже на писаниците, като помисли обективно ще стигне до заключение , че земята е на евреите, защото така пише в божията книга. Но, който не вярва в нея? В лъжа, религия и пари ако не вярваш ТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ.

Кви "повече 70 години..." бе, страната е на 66 години...аман от разбиращи прошляци като теб!!!

Е намери за какво да се заядеш, явно другото е вярно :)

Има разлика. Единия с нож, другия с ракета.

Палестинци от Хамас все се крият под полите на жените и децата .

Чудя се къде ли спят израелските командири. Навярно не при семействата си. Чудя се ако утре в някой магазин израелски командир бъде разтрелян барабар с жена си и трите си деца с които са отишли на пазар. Дали ще има коментари от рода на. Израелците се крият под полите на жените и децата си. Израелците по нищо не се отличават от нацистите през втората световна които когато не са можели да намерят съпротивата са избесвали или разтрелвали жителите на близките градове и села.

убито мимиченце, жена, а вие жалки създания се радвате. вървете в ада нещастници

В грешка си ,абсолютно никой не се радва, напротив не трябва да са там ,не трябваше да са убити и не трябваше да се нарушава примирието.Но Хамас са си това, имат полза от война, за да пищят и събират помощи.

В условията на партизанска война цивилните жертви са предвидими и неизбежни. Още Сун Дзъ е писал за това преди две хилядолетия и половина.

Убили с танкове и изтребители арабския Шака Зулу с каменната брадва...

каменната брадва... брадвата инкрустирана с д1aманти

Не ги мисли,преди време от хеликоптер от километри пуснаха в стаята снаряд на водач на Хамаз,не можаха да го съберат