Американски източници: Ударът в Сирия е нанесен от Израел

Американски представители заявиха, че ударът по военно летище в сирийската провинция Хомс е нанесен от Израел.

Обратно в новината

Коментари - Американски източници: Ударът в Сирия е нанесен от Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин сбърка фатално с Иран.

незная,но в ливан масово се говори,че преди време бившият премиер харири е пратен на оня свят от израел....и понеже беше сунит...сунитите обвиниха шиитите и започнаха да се трепят едни други...

Искам да уточня на колегата който го мъчи мъката че израелските самолети F-35 след като са "обиколили"Сирия,Ирак и Иран са хвърлили позиви над Москва,Владивосток и Пхенян.Пили са и по едно кафе в Индонезия.

Василий Небензя:Твърденията за Предполагаемата химическа атака в сирийския град Дума са провокация, която може да свърши зле. "Нашите военни в Сирия предоставиха материал, че проби от земята доказват, че няма химикали, няма нито мъртви, нито ранени, няма болни от химическо отравяне". "Това отново потвърждава, че това е самата провокация, за която непрекъснато предупреждавахме и която беше извършена в точното време, на точното място, за да започне тази процедура. Сега никой дори не чува, че няма химическа атака. За съжаление, това може да свърши много лошо. "

Една война в световен мащаб ще подейства освежаващо. Светът е устроен така, че за да живеем нормално, не бива да надвишаваме 5 милиарда.

Ако беше умен Путин нямаше да вкарва Иран в Сирия,ама не е!Или е много слаб и не може без Иран

САЩ и Израел си позволяват когато си поискат да съчиняват причини , да провеждат провокации и да обстрелват по всякакъв повод територии на суверенни държави. От опит се знае ,че ганстерите не разбират от нормален човешки разговор. Те започват да разговарят само тогава, когато усетят грубата сила по-голяма от тяхната.

Изтаел и бес да го пишете знаем че са те

те ударите сега започват

понеже русия е слаба извика иран и турция да и помагат и си навлече и нови врагове.До сега Израел стоя извън конфликта.Израел е основен враг на Сирия и Иран от десетилетия.Много ядове ще берат руснаците.То сега започва.

Израел е основен враг на човечеството!

разни терористи да си развяват байрака под носа им и ще ги профилактират по всички възможни начини, навреме и ефективно, както винаги са правили.

изтребители са изстреляли няколко ракети по военното летище от въздушното пространство на Ливан...............????? хеи много хитри бре , защо невлезат в сирия ами отдълеко , нагли кучета аушвиц вече го отвориха за нови изрелски попълнения

2018-та е все повече "1984" по Дж. Оруел.

Se taia

Какво стана с безаналоговите C-400, които пазели Сирия? Иначе не е ясно кой е нападнал, което говори за ползването на стелт изтребители. Дали ще си признаят, времето ще покаже. Ако все пак се окаже, че Асад е ползвал химическо оръжие срещу цивилни, този ще е най-тъпия олигофрен. При условие, че ООН му дишат във врата и разни му там организации и организацийки са се настанили в държавата му, трябва да си супер тъп за да направиш такова нещо.

Започва надуването на поредния болон.

Русия може да изтрие от лицето на земята западната част на европа и Америка за по малко от час нищо че няма по добри самолети от НАТО. А пък за България не е нужна и цяла ракета а само една ядрена бойна глава и няма кой да има да пише тука простотии .

Нашите... пут.овци осъдили мнимата(все още)химическа атака в Сирия, но защо не са обелили и дума относно нападението от страна на Израел над суверенна държава като Сирия?!? Пут.овци, опорните точки ли очаквате да ви спуснат???

Спрете войната!!! Вън , махайте се , никой не ви иска!

изгледах изказванията в оон положението е супер неясно може би ще се стигне до мисия за изследване в гута веднага по желание на руснаци и сирийци интересното бе че англичанката бе най внимателна:)

Крайно време е да се започнат бомбардировки и по Израел - боклуците на Света.

Добър ден, свате!

Малко остава до верижната реакция !

НЕКОНТРОЛИРАНА ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ

Добре де като руското оръжие за което пишат краволизците е толкова слабо що великата краварска армия не е изтрила от земята русия .Отговорът е само един . Не русия ами и северна корея за тях е голям залък . Ако пуснат американската армия срещу севернокорейската виетнам ще им се стори разходка в парка

Защото силният е и великодушен! На два пъти е попитан руският офицер за контакти в Дейр аз Зор, за намеренията на настъпващите вагнеровци и са били предупредени за последствията. И ударът е нанесен едва след руското "ихтамнет"! Резултата го знаете сами - 90% от техниката и 70% от живата сила.

Стига с тая пропаганда ,че Русия имала участие.Това е англе паартенка.За да се използва газово оръжие,трябва някой да е на тясно.На тясно са ИД и нейните съюзници.

САЩ все повече заприличва на потъващия Титаник - парите не струват вече нищо, а спасителните лодки много малко!

Ливан е следващата след Сирия.

Току що руснаците позовавайки се на "Ал-Jarida" написаха в новините си: Израелски изтребители F-35 отново са измамили Руската радарна система на С-300 и С-400 в Сирия. Кувейтският издание на "Ал-Jarida" съобщава, че няколко дни по-рано, две модерните бомбардировачи F-35, принадлежащ на ВВС на Израел, са проникнали незабелязано в Сирия, без да ги видят руските радари. Като се имат предвид данните, представени, двама израелски изтребител-бомбардировач самолети, принадлежащи на 5-то поколение, са кръстосали цялата територия на Сирия, след това извършвайки разузнавателни полети над Ирак, и дълбоко в иранското въздушно пространство в продължение на няколко десетки километра, оставайки напълно извън обсега на радарните устройства и на трите държави.

Искам да знам дали външните министерства на всички страни от ЕС правят такива изказвания като нашето или има такива които си мълчат? Гърция? Унгария?

Имаше пророчество, че краят на света ще настъпи когато Израел бъде унищожен.

Абсолютно нищо не може да направи рАша, бедна и сама изоставена от всички, зла, тя може да предложи само оголения си задник. Я ти обясни как отвърнаха ватенките за салата Вахнер на три пъти. НИЩО. Само путин се скри за 10 дни от страх в бункера си. Ватенките-голямата мечка се оказа (по собствени признания) една голяма но проскубана гарга, неспираща да грачи и да се перчи пред света!

Исраелците бързо забравиха като им изпопадаха ФЪТАТА.

по итар тасс дават пряка транслация от оон

абе Вий сте много светнати по рождение:)

Франс 24 съобщиха,че убитите иранци са поне 13 войника и допълниха,че за щастие няма убити руски военнослужещи.Изразиха тревога,че при бъдещи удари това може да се случи, но разчитат на руската колония в Израел за по добро разбиране на проблема.

не знам след колко време ,но Йерусалим може да стане столица на сирия ...и на палестина .

в. Дневникъ 12. юний 1941г Големи събития се очакват въ отношенията междъ СССР и Германия. Войната въ Сирия Английски атаки - и френски контраатаки. Посещението на Н.В. Царя въ Италия. Между СССР и Япония е подписана стопанска спогодба. Целите на Британското нападение срещу Сирия. Силите на осьта се съвещават с Балканските съюзници. Големи въздушни нападения надъ Александрия, Хайфа, Кипър Гибралтар. По обясними причини посочвам само заглавията. :)

наистина е интересно. В началото на войната ингилизите повече трепаха франсетата на Петен, отколкото немци. Даже им потопиха флота в Марс-ел-Кебир.

В момента в който мириканците се изсулят от Бл. изток еврюхите на ходещи мъртъвци.

несъществуващата химическата атака е повод измислен от израел, щатите констатират измислицата ( както по - рано пропаГандираха за несъществуващите оръзжия за масово поразяване в ирак ) по нареждане на израел ....израел иска война.....ами айде да си я получат,мде, крайно време е...ама у тях....малко бой по каските от иран, русия и китай ще им се отрази добре на светоения мир....

Израел може и да загуби това което е заграбил за кратко време, като на комар. Играят си с огъня и си мислят че САЩ ще си сложат глават в торбата.

Не ги мисли израелците. По-добре обясни как ракетите не бяха свалени от прехвалената руска ПВО.

ами по същия начин по който сирийските самолети, който уж са пръскали с газ не бяха свалени от 'непобедимата' американска авиация.

Трудно ще ти се обясни, но трябва доста да четеш техническа военна литература, вместо да ръсиш глупости в форумите.

щом умерените главорези почнат да губят територии и веднага се появява 'химическа атака'! Така беше и в Алепо, така е и сега в Гута. Ама ние вЕрваме! Верваме, че Асад ще позлва химическо оръжие точно сега, когато почти цяла Източна Гута е превзета и му остава да превземе само още едно село...

Колега, предупреди всички, че рублата пак поевтинява да си ги обърнат в империалистически, нищо не струващи зелени хартийки или евра, че нещата излизат от контрол.

Аз не зная кой какви територии губи, защото не съм бил там! Но разсъждавайки върху публикуваните материали стигам до следния извод: в момента тече операция по евакуирането на "умерените главорези" на брой около 8000 под ръководството на Русия. Това навежда на мисълта, че между ръководствата на тези въоръжени групировки и Русия има някакъв вид сътрудничество - ние няма да ви трепем, а вие се преместете на север към зоните в които оперират Израел и САЩ.

Знаех си: тез израелци много обичат арабските деца и няма как да не реагират след сърцераздирателните кадри... Но не знам защо ги обичат само в Сирия, а не у дома.

Ама големи разбирачи ей. Първо - възможно е просто хим. атака да е вид провокация срещу Русия и Асад естествено и повод за намеса на САЩ, Израел и т.н. Нещо като случая Скрипал. Нека да видим какъв е случая този път. Все пак не сме били там слава богу. Второ - много пророци предсказват Трета Световна започваща от Сирия в 2018та. Така , че внимавайте какво си пожелавате. Принципно Русия си има интереси, намеси се срещу ИДИЛ, но Близкия Изток е кофти ситуация. Путин си има проблеми с Крим и Донбас достатъчно. Ескалация в Сирия не му трябва. Трето - има ли газ и петрол, война ще има там. Особено ако САЩ се навърта наоколо, а те са винаги там дето е петрола. Четвърто - де сме ние. Отбраната и сигурността са под всякаква критика. Всякакви отлагания на превъоръжаването на армията ни са недопъстими. Друг въпрос е , че основно имаме нужда от ново ПВО, бойни машини, модерно противортанкови средства, но най-вече от читави войници.

да не мислиш че Асад се интересува от проблемите на Путин?? Той си мята химикали когато си реши!! С тия химикали накара бунтовниците да се предадат, това е била целта му!!

Хвърля си химикали както англичаните, където му падне. :) Нещо да имаш мислене или само пропаганда?

Усещам че скоро ще има свалени самолети.

Сирийски ли?

Ще видим, може и да си прав! Но ще видим кои. Само де не вземат да минават и над София напряко, че тогава ще търсиш помощ в Банкя, а там мястото е малко.