Нетаняху не коментира решението на Тръмп за Ерусалим

Бенямин Нетаняху се въздържа от коментар за плановете на американския президент да признае Ерусалим за столица на Израел и да премести там посолството на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху не коментира решението на Тръмп за Ерусалим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е поредното глупаво, а в случая и опасно нещо, което взема Оранжевия. Като слон в стъкларски магазин. Няма как да намери мислещ човек здрав смисъл в това решение, ама при Дъмби мислещия човек няма и какво да търси.

Какво значение има къде ще е посолството?След като палестинците и целия арабски свят не признават съществуването на държавата Израел според мен е все едно дали ще имат посолтво в Тел Авив или в Йерусалим!

каквото кажат , това ще бъде !Добре че ги има да крепят съвременната цивилизация!

за Ерусалим разбрахме. Нещо да кажете за Йерусалим?

Дай направо за Джерусалъм и всичко ще си дойде на мястото.

Както се казва в статията:- "Факт е, че Ерусалим е столица на Израел от 8 десетилетия ", но

на канал 3 ще дава полета на бг президент с рафал а,,вижте и в блица .

Йерусалим си е Израел- ФАКТ!

Една открадната вещ принадлежи на новия собственик. Но до кога и на каква цена. Крадецът си е крадец. Израел е изкуствена държава, построена на открадната земя. при което местните жители са били системно унищожавани. Йерусалим никога е бил еврейски, нито има нещо общо с евреи. Освен фиксирано там присъствие. И е разбираем стремежа на евреите в тази насока да го свържат с тях и религията им. При условие, че мястото е значимо само с християнската и мюсюлманска история. Евреите доста усилено фалшифицират историята, за да обосноват пприсъствието си там. А те си падат по фалшификатите. Не случайно са използвали и Библията за рекламните си цели, като в редицата преписи са вмъкнали хитро и така наречения им стар завет. малко реклама. Което в началото отсъства. Но това една друга, при това дълга история.

Вземи научи малко история, култура и религия на Близкия изток и не си измисляй. Явно, че нещо не ти харесва историята и се самоуспокояваш, че е "фалшифицирана". А каква е тогава алтернативната "история" която предлагаш и на какво основание я считаш за вярна?

След изказването на тръмпи един вятър ще задуха из Европа и Близкия Изток. Вятърът на промяната. И той ще е от Русия към Вашингтон. И ще става все по-силен.

значи русия ще го духа тоя вятър, те са си големи духачи...