Нетаняху поиска Ерусалим само за евреите

Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви в изказването си в университета Бар Илан край Тел Авив, че палестинците трябва да признаят Израел като еврейска държава.

Обратно в новината

Коментари - Нетаняху поиска Ерусалим само за евреите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нема да стане подготвям екарисажа

антитерорист: samo edno se razbira - promit mozuk si. terror a kogato samoleti bombardirat kushtata na horicata glupako, kato USA i Izrael. shto za kreteni v tazi nasha malka durjava aman!

еврейте са най-гадното племе - супер мръсни и се обличат като клоуни - жените им лягат даже и с кучета.... Да живее Палестина!

По правило в семитските езици информацията се предава през съгланите звукове. И какво се получава Па Лр Еа Сз (И) Т ..... наставка гласна( в случая и) +нец. Дали е случайно съвпадението- ??? ( звуковет на малките букви в устната реч се бъркат с тези на написните с едър шрифт)

абе промит мозък! явно за теб палестинците са само терористи, а евреите са ангелчета. да те видя тебе ако нямаш хляб, вода и ток, а за капак ангелчетата стрелят по децата ти. интересно дали тогава ще продължиш да вярваш на CNN. всъщност от същите такива ливанци и палестинци хората си купуват дюнери, фалафели и шиш-таук в България и никой не се страхува от тях. но в България те живеят като нас и никой не ги гони с танкове и самолети. всъщност конфликтите са сериозни точно защото любимите ти Щати са се намесили в тях!

ako nqkoi napadne BG i se otbranqvame-i nas li 6te ni broqt teroristi????? taka stana i s Palestina..izrael nqma durjava-tova e edno pleme,koeto ybiva jeni i deca i pravi samo lo6o na sveta,ne moje da si napravi durjava....

Да се признае държавата Палестина е доста трудна работа, колкото и логично да изглежда. Защото там ще се съберат всички терористични организации и дивотията ще достигне връхната си точка. Така все пак са под контрол. В момента най-горещата точка е Пакистан. Там ал-Кайда, ливанските терористи и други разни се събраха. Конфликтът е сериозен и не се знае в кой момент Щатите ще се намесят. Защото няма нищо по-ужасно от тероризма!!! Защото за арабите работата е трудно нещо, много по-трудно от това да правиш бомби и да избиваш мирни граждани, жени и деца!

С такива преговарящи от израелска страна конфликта ще се реши само с прогонването на едните засега прогонените са палестинците но само бъдещето ще покаже ако Израел искаше мир щеше да го е постигнал още по времето на Клинтън и когато Фатах бяга водещи при палестинците .