Кой ще спре еврейския терор?

Едно изгорено бебе и едно момиче, починало след нападение с нож: Израел е в шок след насилието от миналата седмица. Кой може да спре еврейския терор, след като омразата спрямо араби и хомосексуални лъха дори от Кнесета?

Обратно в новината

Коментари - Кой ще спре еврейския терор? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А за злодеянията на арабите- ни дума. Нито за терора, нито за всичките войни, които те започнаха (и изгубиха).

Точно затова б.б. прави само магистрали. Трябва да бъде удобно и приятно за тези, които ще дойдат тук след нас. Това е и причината да се увеличава пенсионната възраст, да няма рабона за младите ите да ходят в чужбина.

Аман от тея еврейски конспирации. Нямам нищо нито против арабите, нито против евреите, но държавата Израел струва ми се е прекалено агресивна спрямо съседите си и лека полека започва да губи подкрепа от традиционните си съюзници, което е съвсем обяснимо...

Площад на израелските царе. Мали колко помпозно и велико звучи, за напомпване на самочувствието. Статията е в израелски пропаганден стил. За да прикрият собствената си извратеност и отвратителна същност, в пропаганден стил ни разиграват сценката за Доброто и Лошото ченге. Като не ги виждаме какви гадости вършат всички, какви ги върши държавата. А сега и сълзи на умиление да пролеем, ма колко били добрички. Само няколко лоши човека, те са виновни. Отвратителна пропагандна боза. Но трябва да се признае, бързо скалъпена измама, но добре е пипната.

ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ЗАЩО ТОЗИ "НАРОД"ТОЛКОВА ДЪЛГО НЕ Е ИМАЛ ДЪРЖАВА И Е МРАЗЕН ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ НАРОДИ ???

Нема се пуашите - ядрените ракети на САЩ и Русия всички знаят колко са, а на Израел - никой не знае нито колко са, нито къде са. Като потрябва, Мосад няма за има колебания и червеното копче ще бъде натиснато колкото хиляди пъти трябва.

Пак ли евреите са виновни? Добре, то си е за ваша сметка, знаете как свърши предния път, нали.

... Иранската ядрена програма ...

Тая програма ще "спре" и твоето семейство също. Което е добре.

През 1994-1995 се случи да работя в Тел-Авив. Беше времето на "интифадата" и нападенията на араби с ножове над цивилни граждани бяха доста чести. Патрулиращите военни, вкл. и жени, ги отстрелваха на момента. Що се касае ортодоксалните евреи (с плитчиците), тях не ги долюбват и самите редови евреи, по простата причина, че всяка година в религиозните общини 'кибуци" се изливат 4 милиарда $, събрани като помощи в САЩ от тамошните евреи. Както ми каза един местен еврей:" Ако го няма външния натиск на арабите, който ни сплотява, ние сами ще си изпопрережем гърлата..."Скоро чух и една последна версия на световната конспирация с/у БГ - избираните с еврейски пари български правителства водят страната към гибел с цел на нейна територия да се създаде нов Израел. Лудо звучи, но ако се замислиш...?

Щом ти звучи лудо,чакай да поумнееш.Няма да е много

Наскоро ЦСКА игра "приятелски" мач с много "толерантен" отбор ... и се стигна до "бягай, ще те стигна, не мисли че съм далеч"!

Много яко. Ако преди 20на години, някой беше казал, че педерасите ще станат сила, с която дори евреите ще трябва да се съобразяват, щеше да бъде вкаран в луднца.

Араби и евреи са заложници в клетка на голямата политика. Ицхак Рабин бе убит след прочитане на молитва-присъда от трима висши равини. Ултраортодокса бе само изпълнителят. Такава присъда-молитва,има и главата на най-голямата юдейска община в светът - Харковската. Раби Едуард Ходос. От 20 години предупреждаваше какво ще се случи в Украйна и че Хабад стои зад събитията.

В цялата тази мъка,има и нещо радостно!! И то е,че политиците,не говорят вече с езика на лицемерието,толкова колкото преди.... Защото преди това(и независимо от факта кой-кого смята за виновен),тези които хвърляха камъни или се взривяваха в рейсовете се смятаха за терористи,докато тези които чупеха с камъни ръцете на противника или изравняваха с танковете цели квартали,се смятаха за "сили на реда"... И,какъв е изводът?? Отговорът се съдържа в думите на чичото на убитото дете!Той не търси отмъщение,а разбирателство и толерантност!!!! "Искаме мир-не омраза"!!!!! На нормалните хора,араби и евреи,им омръзна от дебилите които ги въвличат в една безсмислена-безкрайна война...... И,политиците,са длъжни вече,от една страна да не си затварят очите за фанатиците които убиват невинни жени и деца на случаен принцип,а от другата страна,за не си затварят очите за идиотите с висящите буклички,облечени в черно и клатещи се като бавно развити цяр ден пред стените и изисквайки тотална война на която отгоре на всичка не участват те-защото са освободени от служба...... Хората започват да разбират,че етническите,религиозните и цветови различия,не са причина за кланета!!!

Много хубаво звучи, но реално е утопия :) Винаги е имало деление на "наши и ваши".. род, клан, племе , народ , религия, раса, философия , социално положение ... гадно звучи но е истина , явно просто така сме устроени. И повярвайте ми и двата народа се мразят, точно мнозинството от "обикновени, нормални хора " и от двете страни започват да гледат на кръв, когато чуят за другите..

Така е,затова при моя коментар отсъства думата "обикновени" и пиша,само "нормалните"!!Колкото и да са малко-има ги!!! Където правя дума за множеството,пиша "хората,започват да разбират".....Тоест,че едва започват да пидизират истината.....

СЕ ПИТАМЕ КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ ?! ДАЛИ ЩЕ УБИВАШ ХОРАТА С НОЖ И ИЗСТРЕЛ, ВЪВ ВОЙНИТЕ ,КОИТО РАЗПАЛВАШ, ИЛИ С ЛИХВЕНИ ПРОЦЕНТИ НА БАНКИТЕ,КОИТО ПРИТЕЖАВАШ, С КРИЗИТЕ,КОИТО ПРЕДИЗВИКВАШ ПЕРИОДИЧНО, С ПРОМИВАНЕТО НА МОЗЪЦИ ЧРЕЗ ФИЛМОВИТЕ КОМПАНИИ И МЕДИИ ,КОИТО КУПУВАШ И ПР. И ПР. МНОГО ГРЕХОВЕ ТЕЖАТ НА ТОВА ПЛЕМЕ И ВСЕ НЕПРОСТИМИ !!!

Четете "Талмуда" еврейското учение и много неща ще ви се изяснят за този период наречен демокрация.

Много е виновен чичко Адолф! И за свършеното и за недовършеното!

Много е виновен! 05.08.2015 15:02 Момче, не знаеш истината и пишеш глупости. Преди ВСВ, лондонския ционизъм официално обявяна война на Германия, като убеждава германските евреи да вредят на Германия, кой както може. Това принуждама Хитлер да маркира евреите и да ги снеме от много високите постове които заемат, а именно професори адвокати, нотариуси и много други. Било е време, когато за германците с висше образование не може да се намери високо платена длъжност. Хитлер организира нещага и всички евреи са изпратени в лагери към разни фабрики като общи работници. Това еврейската преса е наричала убийство, а именно правенето на професора на общ работник. Действителни избивания на милиони евреи не е имало. Даже е съден един немски полковник за убийство на двама евреи без съд.В същото време Хитлер спасява евреите от убиване но фронта. Имало е смъртни случаи от злополуки и болести. Все още няма държава Израел и тя се създава 1948 година от милионите "убити" евреи за които пишат. Хитлер всъщност спасява евреите и подпомага формирането на евреиска държава. Тези неща ги има в ИНТЕРНЕТ.

Пропусна да споменеш че самия хитлер е еврейн по майчина линия целта му е била точно това причина за създаването на израел

Ей много си глупав!Знаеш ли?

какво говорите (пишете), че те дойдоха насред София и ни нападнаха - 2 август на"Армията", а после се изкараха жертви паплач, гнусна паплач

Ортодоксалните евреи не работят и имат по 10 деца и живеят от помощи.

В целия свят е едно и също. Да не би в Африка или в Китай, или къде ли не още, безумствата да са други?! А за евреите ...човек не знае, да ги кори ли, да ги съжалява ли, тяхната е много специална, Бог ще си разчиства сметките с тях.

Ние също се мразим,даже сме шампиони по умишлено вредителство и гении на завистта, но не се избиваме,защото ако изчезне обектът на омразата, псувните,ругатните,жалбите,клетвите и т. н. подобни, ще се обезмислят и няма да можем да упражняваме любимия ни национален спорт - отровното критикарство, значи кефът от адския ни животец в Балканския казан няма да е пълен.Българите са избран народ САДО-МАЗО.Неслучайно някои ни смятат за вторият избран народ след евреите.Така че,за братята евреи или добро,или нищо като за мъртвите, защото след това идваме ние и е нашият ред.А колкото до народопсихологията на българина, у нас той наистина страда цял живот особено вдъхновено страда ако види нещо красиво,хармонично,природосъобразно,непорочно, интелигентно и възвисено.Страда искрено и бурно,докато не успее да го развали,опорочи,приземи и набута в калта-това той умее и върши с безподобно вдъхновение и талант.

а, на кой му е притрябвало да спира нещо толкова доходоносно !? На практика, глобалният икономически модел би се сринал без инвестициите в терор. Но по-интересното е, че вместо да се мисли за реформа или замяна на модела, се продават разни псевдорешения на проблемите които той създава - това е като да си твърде зает да изгребваш водата от потъващата лодка но пък да не запушваш пробойната...

Проблемите са от недообразованите народи, държани в това положение от тираните си. Арбски страни, Русия, Северна Корея и плеядата соцразвиващи се страни.

И как точно соцдържавите са виновни за ситуацията в Израел? Обясни ако можеш

Испанците и немците отдавна щяха да отърват света от тези ГНИДИ!!! Още не е късно

Колкото и да призовават, нищо няма да се промени в кръвожадността и арогантността на племето, избрано от Сатаната.