17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да подкрепя Горанов във фалшивата му акция, докато се отнема кола от Омбудсман, а се огранява Доган, който в момента не е никъде "официално". Когато излезе и каже кой и защо продължава да нарежда на НСО да огранява Доган, тогава може да се прави на интересен с колата на Омбудсмана.

ДПС е касичка ,затова се пази.

Утре колата отнета на Омбудсмана може да откара този тарикат до СЦЗ, затова е мероприятието му. Щяла да му потрябва - хахахах

Доган горкия няма пари за лична охрана и е впрегнал НСО да го пази. Просто в бюджета си не е отделил пари за охрана, а само за друга апетитна фирма. Не може да плаща и за ТЕЦ и за охрана. Той все още разпределя баницата, а не назначения от него и Първанов генерал.

ТО И САМОЛЕТИ БЯХА ПОЛЗВАНИ КАТО ТАКСИМЕТРОВА УСЛУГА...БЪЛГАРИНЪТ ПЛАЩА,ВАШАТА М.....

А защо трябва въобще някой да Ви охранява?Нали Ви обичат всички?!?

Каква баница разпределя президента?!?Само простотии са ви в главата!!!Каква баница ще разпредели представителната функция на президента?!?

НСО няма достатъчно ресурс за охрана на Доган, затова колата на Майчето отива при дядо Доги. Пред Сараите висят по 5 коли постоянно. И простите българи ги плащаме. За Горанов също има 2 коли, а за един от малкото политици, които си вършат работата - кола няма. Защо? Защото помага на майките на деца с увреждания и не ги "махна от главата" на Тиквата Куха.

Защо трябва да се ползва кола на НСО, сред като институцията омбудсман има ПЕТ коли и шофьори! Не може ли да се вози в тези служебни коли, а и трябва бронирана лимузина със син буркан на покрива? Уж защитава интересите на гражданите, а в същност мисли за собственото си Его.

Няма ли експерти по сигурността, които да се произнасят кой има нужда от охрана? Това не е работа на финансовия министър - много е неориентиран, горкия!

До рАШО: Пич, не всеки генерал за когото се говори е президентът о.р. генерал от ВВС Румен Радев. Пешо, на когото отговаряш, е имал предвид назначения ЗА "генерал" Боко Тиквов Първи, защото указът за обявяването на ББ за "генерал" е подписан именно от Г. Първанов

Че то никой не спори, че принципно НСО не и трябва, ама след като ГЕРБ приеха закон с който НСО да охранява частни лица, щото крупните бизнесмени са много важи за националната сигурност. Не разбирам защо НСО да не охранява и някой, който работи за хората, вместо само правилните хора. Иначе омбудсмана каза, че има 2 коли и една баничарка, която не е в движение, предполгам ще им свършат работа. Грозното в случая, че парламента има няма и купи нови немски возила, има няма футболния отбор на бате излети с държавния самолет, а тези които се занимават с хорските проблеми да се придивижват с велосипеди, щото пари за тях няма. Аз и досега неразбирам защо парламента не си купува Дачии или други евтини возила, а се все с немски лимузини, като народа масово кара коли над 10 години. Грозно е, даже много грозно. Т'ва е проблема, че обществено значими фигури като Доган се возят с НСО, а длъжностни лица, чиято задача е да защитят интереса на обществото, пешачката.

Охраната на Доган от НСО години наред е и "таксиметрава услуга" плащана от данъкоплатците понеже политико-етническия лешояд, пардон ''сокола" е твърде беден!

Всички политици да слизат от луксозните служебни коли! Да се намали НС наполовина! Повечето от държавните институции не вършат никаква работа, да се закрият! Нямате представа какви суми ще се спестят.

Омбудсманът си има бюджет, служебни автомобили и правомощия по закон. Не е работа на НСО да вози когото и да е било, когато няма пряка заплаха за живота и здравето му. В случая Мая Манолова преиграва с тези "приемни" по влакове и автобуси. Тя си има служебен автомобил с шофьор и той може да я заведе дори и до бившия Съветски съюз. Та, ако има заплаха за живота и, то него го каже, но ако няма такава, то тя неправомерно използва НСО. На всичкото отгоре отново върти политически номера, че и ..пречели. Хайде стига толкова. От БСП я ритнаха в глуха линия и сега тя пищи за реванш. Това е положението.

Вадите думите от контекста, много добре го е казал. Става въпрос за разходи!

Goranov e obuchavan i sluji na sashtote na koito sluji Dogan ,a po konkretno DS.

Най-малко 5 големи национални полицейски служби в Западна Европа /без да броим централна и източна/ са си купили Дачии

Агенция митници са и отпуснали лека кола! Защо пък агенция митници? Ами нека министерството на здравеопазването и отпусне линейка, за да си изпълнява служебните задължения! Тази е ебаси кифлата!

Абсолютно точно! Самата тя каза, че ползва кола и шофьор , но не и охрана! Всяка сутрин ходи на фризьор и маникюрист! Май спестява от три милионния си бюджет!

Ако ти си министър на финансите, ще позволиш ли някой да ползва кола на НСО за транспорт? Кажи си честно?

тука пишат за Доган, но забравят че срещу него имаше нападение с газов пистолет!

Преди много години (в зората на демакратичните промени в Бг.) един боядисан в синьо комунист (преподавател в катедра "Марксизъм" към ВИАС (сега УАСГ)) написа статия за това "Какво струва на държавата издръжката на "номенклатурата на БКП и държавния апарат? Къде ли е сега този господин, та да се заема с изследване на проблема към днешна дата. Или е по-добре (което и се внушава на народа от слугинажната журналистика), че обикновените хора, т.е. НАРОДЪТ не трябва да се заглежда в заплатите, паницата от която яде и колите с които се вози "ЕЛИТА" на нацията ни - депутати, партийни функционери и висш държавен апарат.

Гураноф да те плямпа много, а да вземе пример от френските си колеги. Малко хора знаят, че френският парламент разполага с...6 броя служебни автомобили! И, между другото, точно на този министър му е работа да не позволява безобразно харчене на бюджета. Т.е. - да ореже кинтите на НСО, и да качи дупетатите и министЪрите на трамвая. Защото (според автора на "Шайката") охраната само на еднокнижника ни струва 14 милиончета годишно!

Горанчо... я си кажи за Доган, той защо се ползва от "таксиметровите" услуги, на какво основание има охрана? политик ли е, бизнесмен ли е?

Za poluturchina dOgan moje za Omudsmana na Balgaria ne moje

ми защо ги ползваш тога бе мунчо откажи се..ама за Омбуцманът може и да го налагате нали!