Изпитване на ваксина срещу ХИВ в Африка е спряно след разочароващи данни

Пореден удар върху усилията за намиране на ефективна ваксина срещу вируса, отнел живота на десетки милиони души

Обратно в новината

Коментари - Изпитване на ваксина срещу ХИВ в Африка е спряно след разочароващи данни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тюх,язък... Някой е спрял бизнеса на фарма-мафшята....щото не са милиарди като за Fukсините за гри па нарекли го Кофид..

Много лоша новина за избирателите на ппдбт+..

гневно възразяваме да бъдем причислени в един кюп с педали и труженички.

Ваксина скоро няма да "открият", защото не търсят! Препаратите, давани за поддържане на заразените носят огромни доходи, от които фарма-мафията ще се лиши при една евтина и масова ваксина.

Огромни приходи от секс труженичките в Африка ;)

Вие случайно да сте били някога в Африка?

И рибари. Защо рибарите :)

E, RNK-то нали бяха голяма работа!!? За коФида нали за два месеца я направиха и много лесно се правила за всякакви вируси??! .. или целта на цялото упражнение беше друга, че нещо много вакснати артисаха и продължават да артисват??!! А даже и множество доклади и изследвания има по темата от презтижни учени и държави, но на умно-красивите в България, тая тема не им харесва и доста шумно я заглушават!

е доста дипломатична формулировка..... У нас в парламента имаме един труженик в кочина....

"ПРЕЗ 2020 Г. изследователи в Южна Африка прекратиха друго изпитване, след като тестовете на ваксина при над 5000 души не показаха ползи." НАГЛОСТ на КВАДРАТ.

Муахахахаха.....рибарите са педали а? Същото мога да кажа и за ловците... Изловете ловците и тестове... докато ритнат кофата

"Изпитването под ръководството на африкански изследователи с подкрепата на различни ЕВРОПЕЙСКИинституции като ЛОНДОНСКИЯ Импириъл колидж, тества две различни комбинации от експериментални ваксини срещу ХИВ." Да си ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ на Острова и в Европата!

Зашо се изпитва първо в Африка (не, не е заради най-голям брой заболели)? Добре поне, че не деклаират супер голям успех както с някои други ваксини. Но както се казва - "бизнес какво да го правиш".

Те откриха ли го вируса или още го търсят?!?

Ковидарските са супер успешни.

Защото ги тестваха на бели :)