Трима ”проблематични” еврокомисари можело да не минат изпита

Трима кандидати за еврокомисари, предложени от Испания, Великобритания и Унгария, може да бъдат затруднени при предстоящите следващата седмица изпити.

Обратно в новината

Коментари - Трима ”проблематични” еврокомисари можело да не минат изпита | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След Боковата кандидатка Руми Желязото и след баранесата от Островчето Катрин Аштън, даже и Додука става за Еврокомисар!

На кристалинката са и дали предварително да научи желаните отговори тъй като е доказала американската си привързаност към проблемите на европа и за това сама се хвалеше че за всичко става,,,,

Тежката администрация на ЕС бъка от некадърници и връзкари- нищо ново под небето ,а случаят с нашто Руми не е прецедент. Това което се съобщава обаче е само върхът на ледника- същинската действителност е много по гротеска. Шуробаджанащината не сме я измислили ние и когато някой нашенски промит мозък заговори за "нормалните " страни става смешно.

Особата Румяна Желева трябваше да бъде живата връзка:ТИМ-ББ-Правителство на РБ-Европейски съюз.И там има корупция, но има граници, които не можеш да прескочиш.Поради тотална некомпетентност на нашата кандидатура, която се превърна във фарс, слава Богу, си отиде с позор.ТИМ обаче благоденства!

А наша Сталинка е минала успешно изпита по коленопреклонничество и пълзене пред господарите и затова ще я потупат снизходително по червеното дупище!

БРАВО!!!

Е, кого да изпратят, мен ли? То е ясно, че възможности за правилното образование по онова време имаха само номенклатурни кадри.

Гея е най-добрата кандидатура..ще шие униформи по съветски образец и ще краде на високо ниво....жива връзка с Москава ще има ЕС:))))))