УНСС наказа студента, разпространил сигнала за нередностите

Студентът, разпространил информация за нередности на изпита по „Геоикономика и регионално развитие“, е наказан с предупреждение за изключване.

Обратно в новината

Коментари - УНСС наказа студента, разпространил сигнала за нередностите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ! Много жалко за младежа. Опълчил се срещу системата. А и на снимката : личи си , че е умен, красив, строен, но мило младо момче, БГ няма нужда от умни и красиви, а най-вече от техни протежета, прост човек лесно се манипулира. ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО. Дискриминация е имало по всяко време и като чета - ВИНАГИ ЩЕ Е ТАКА. До болка всичко ни е познато, НО... срещу силните си БЕЗСИЛЕН !!!

В случая младежа е прав, за което можем да го похвалим, че се е престрашил да каже истината, а те не само в този държавен университет, а и в други държавни университети. Плащаш си, същото е и с друг д.университет. ПРЕЗ СОЦА(никога не сме членували и нямаме такова намерение, за която и да е партия) имахме знания, отличниците-с оценки шест и пет се освобождаваха от матура, а останалите държаха изпити по всички предмети и то за 9,10 и 11 клас. А тези, които завършиха по времето на соца СУ,Право, отличниците... Когато са им преподавали за днес например дадена тема, отивали са в общежитието в Дървеница и са научавали, следващият ден са правили същото и накрая са получавали отлични оценки, а не като ... и накрая ниска оценка, а сега според парите и съответната оценка(не се отнася за всичко преподаватели в университети...), а има и някои студенти, които не са стъпвали в университет, а накрая заедно с останалите и те с дипломи за висше образование. Не съм черноглед, но не съм оптимист, че нещата ще се подобрят. преподавателите са си прави за тях си. явно парите им се виждат малко, правят сравнение със западните университети, а и дискриминираните студенти и те за тях същото се отнася. искат справедливост, справедливи оценки, ама надали, винаги са ощетени по-умните, по-еродираните, по-възпитаните, по-скромните, по-чувствителните...

Браво на момчето. Те са си знаели, да не се правят на луди сега. Трябва са се вдигне малко нивото на образованието. В МУ няма такива щуротии...

Г-н Ректор на УНСС, Явно не знаете какво означава думата "морал". Не може да оправдавате преподавател, който брутално е нарушил всички етични норми, а да наказвате студент, който показва най уродлив пример на поведение от човек със звание "преподавател" във ВИСШЕ учебно заведение. Учудвам се, че все още не сте свикали Академичния съвет, за да изключите "доносника" и да му отнемете правото даже да минава близо до УНСС. При такъв преподавателски колектив такива студенти не са ви нужни. Просто отворете няколко каси и продавайте дипломи.

Правилно, господин - другарю ДС доносник (и авер на други такива, като ДС доносника Гоце...), и по съвместителство ректор на УНСС, в УС на БНБ при Искров, когато се разграби и КТБ - "проф." Стати Статев! "БИЙТЕ ПАК САМАРА (студента), ТА ДА СЕ СЕЩА(Т) МАГАРЕТО, тоест останалите..." Не че е особено умно и интелигентно (даже напротив),НО Е ИЗПИТАНО И ВИНАГИ ВЪРШИ РАБОТА! А И ДРУГО ЯВНО ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ МОГАТ ДА ИЗМЪДРЯТ ТИКВИТЕ (и манталитетът) ВИ!

ВБългария ОТНОВО за кой ли път е поставен пред обществото ГОЛЕМИЯТ, ФУНДАМЕНТАЛНИЯТ за държавата И НАУЧНАТА НИ ОБЩНОСТ ВЪПРОС, и в случая от "много подготвени" "учени", "умни глави", професори и ректори,а именно: "КОЕ Е ПЪРВОТО - ЯЙЦЕТО ИЛИ КОКОШКАТА?!?" ПРОФЕСОР И УЧИТЕЛ (няма този път да ги поставя в кавички, за разнообразие), КОЙТО Е ИЗВЪРШИЛ НАРУШЕНИЕ И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, И ТОВА Е ... "ЛОША ПРАКТИКА" ТАМ, или... НЯКАКВИ СТУДЕНТЧЕТА, които са хвъелили камък в блатото и са се осмелили да кажат, че "царят е гол", ТОЕСТ ИНФОРМИРАЛИ СА ОБЩЕСТВОТО ЗА ТЕЗИ БЕЗОБРАЗИЯ, които между прочем са ПУБЛИЧНА ТАЙНА!!!

Браво!!! Браво!!! ( нерегистриран ) 14.06.2017 16:12 А така! Бой по канчето на студента, та следващият път като не знае, да си трае! Останалите 90% от студентите си знаят - даваш празен лист, гепиш тройката и беж. После, я у некое министерство, я у парламента, я при мама и тате на хранилка - все ще се наредят някъде. В крайна сметка кой иска умни хора в България?! Никой! Нали раята трябва да е проста, агресивна, псуваща, млатеща се, за да я управляваме безпроблемно. А и самата рая като си се кефи на този статут, още по-добре за ония простаци отгоре (простаци, ама поне тарикати, научени да яхат, а не да ги яхат тях) =========== !"После, я у некое министерство, я у парламента, я при мама и тате на хранилка - все ще се наредят някъде... " Я ПРЕПОДАВАТЕЛ, ПРОФЕСОР И ДОРИ РЪКОВОДИТЕЛ НА КАТЕДРА ИЛИ РЕКТОР! В УНСС:)

Не е зле някой да им обясни на тези от ръководството на УНСС, че "много силно уронване на престижа на УНСС" е причинил не студентът, КОЙТО Е ИЗНЕСЪЛ ИСТИНАТА, ФАКТИТЕ, а ... САМИТЕ ФАКТИ, които - отново цитирам пак тези - "лоша ПРАКТИКА!!!! по нарушаване на правилника от страна на ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ!!!, тоест - ТЕ! И може би някой да им обясни на тези какво е значението на определението "ЛОША ПРАКТИКА" на преподаватели, мастити професори, декани и РЕКТОРИ, като този Статев, например.

а тези дето ни управляват с какви дипломи са брееее ??? кои можеше да уреди детето в езикова гимназя , или военно училище ... кои бре ??? и тук въпроса не опира до комунизъм или не ... въпроса опира до едно болно племе , защото е доста престижно да се наречем - нация !

Затоваи плейметките са с дипломи за висше образование и са толкова прости.Да не говори за новозавършилите специалисти и дечица на този и онзи.Тази госпожа,която обяснява как тези с успех 4 се освобождавали от изпит,да вземе да спре да лъже. Има и други завършили университети и в България и в чужбина. Всеки,който е освободен от изпит,го знае предварително,на базата на текущите оценки. Ясно беше обяснено как въпросната професор... ги е пуснала от изпита. Нивото на образование е ужасно ниско. Горко и тежко на България с такива бъдещи специалисти. Цялото ръководство трябва да си подаде оставка. Професорите ,кой знае и те как са станали такива. Пълна девалвация на образование,морал и ценности ...

ТОЗИ РЕКТОР ТРЯБВА ДА БЪДЕ УВОЛНЕН НЕЗАБАВНО

Затвор за РЕКТОРА И ГРУПИЧКАТА ОКОЛО НЕГО

Когато истината и фактите уронват престиж, а не долнопробното поведение, измамата и прикриването им, то всичко е тотално сбъркано и следва изоснови да се промени!

Статев и Пипонкова служебно ангажирани извън София....Абе не че нещо , но как е Пипонково в ангажимента ?

В действителност, професорката е постъпила логично. Не можеш да очакваш от студент имал през годината 3 или 4 успех да стане отличник. Не я намирам за виновна . Спестила им е срама от преписването.

виШето е гуема уабота. утре такива пишман вишисти стават меринжеи.

Бъркаш, няма собственик на частна фирма който ще назначи такива некадърници. Тези са само за депутати и министри.

Празен лист ли? Ахааа, само да видите колко хубаво може да се попълнии и да сране за колкото си поискате. Ама такива после заемат отговорни постове и стават пълни хрантутници, които съществуват като търтеи цял живот на гърба на мълчаливия народ. Ами правилно си е казало момчето, но явно "университетът" не е за акредитация повече.

УНСС е една жалка пародия на университет, каквито са и повечето ВУЗ-ове в България. УНСС- утре носете съответната сума...Умът ми не го побира как все още има млади хора, които си губят времето там....

с тъпото име Стати, че и дядо му и той - Стати! Що не я наказахте с уволнение дъртата кранта? Била си подала заявлението за напускане, хахаха. А предизвестие няма ли, а? Спазено ли е предизвестието? Вашта мама корумпирана.......

Утре Носете Съответната Сума

В УНСС-а магаре да вържеш - магаре ще го завърши.

Магарето и диплома да вземе, пак магаре си остава.

ако заваржесч магаре пред унсс на другия ден стои че гледаи...синдгира се врасчта....магарето го няма....повярваи ми...преди около з0 години опитах....няколко магарета вече са бивсчи депотати....други са осчте в парламента *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

оставка на ректора е единствения изход.... срам!!!!!

С една дума: КОМУНИСТИ!! Принципно случаят е за прокурор, но едва ли ще се случи...нека се дипломират професионалисти без грам интелект. Идиоти!! и Простолюдие!!

Деца, запомнете: когато казваш истината или просто изразяваш оправданото си възмущение, ти уронваш нечий престиж. И по-точно на клика пенсионери, набедени за академичен съвет.

Стига лицемерие, галфона не е могъл да извади царските пищови.

Питате що децата заминават да учат в чужбина и що си намират работа в чужбина, а тук с голямото образУвание никой ги не бръсне за слива!

Що фалират банките?!?! Корупция + неграмотност + власт + диплома

"нарушаване на правилника от страна на преподавателката, а от друга страна много силно уронване на престижа на УНСС от страна на студента." Човекът, който е казал това има сериозни морални и умствени проблеми. Да си изхвърли дипломата и да си намери друго занимание, което не изисква акъл и морал.

И такива неща се срещат по форумите на университетите. СЪДЕЙСТВАМ ЗА ИЗПИТИ -: 04.06.2017, 22:22:33 Повече информация по темата може да получите на link

Не глупако, ВИЕ САМИ си уронвате името всекидневно и продължавате да го правите!

Проф. Станев, Вие, като голяма част от живеещите в междугалактическото пространство "академици" явно сте изпаднал в крайна степен на мозъчен пролапс. Чета с недоверие позицията Ви, като най-висш представител на този колос на образованието и се чудя дали УНСС дори е достигнал до Перестройката, защото ми се чини, че сте дълбока заседнал все още на някой академичен съвет обграден от себеподобни номенклатурчици. Нека Ви обясня какво става в нормалния свят, Вие като институция, следва официално да се разграничите от тези практики. Следва да застанете пред легиона ДКМС кадри, който управлявате и да заявите открито, че подобни практики нямат място в УНСС. Следва да се извините на всички студенти. И следва да се извините на момчето. На моите деца няма да се наложи да се подлагат на подобно унижение, защото както вървят нещата във Вашата галактика никога няма да се върнат в България. Но го дължите на всички тези умни деца, които са Ви гласували доверие. С ярост, възмущение и отвръщение - български баща.

Т н професр стати статев е корумпиран до мозъка на костите няма ли кой да го махне срам за българското в о

Мъдър ректор - Браво!!!

И в ТУ-София (МТФ) е така.

Аз, Иван Ценов, съм горд да работя като пенсионер в Техническия! Там доскоро беше РЕКТОР Професор Христов - от Държавна Сигурност! Още са там и тези. Борис Туджаров - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра Основи и технически средства за конструиране, Mашиностроителен факултет, Георги Попов - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра Технология на машиностроенето и металорежещи машини, Машинно-технологичен факултет, Емил Гарипов - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра Системи и управление, Факултет Автоматика, Иван Момчев- от Държавна Сигурност, сега Декан на Факултета за френско обучение по Електроинженерство (ФФОЕ), Никола Калоянов - от Държавна Сигурност, сега Ръководител катедра "Топлинна и хладилна техника", Енергомашиностроителен факултет. Комисия за принадлежност на български граждани към ДС Решение 2-70 от 18. 09. 2012 г. - Технически университет - София comdos.

Пародия на образУвание....и от години е така... със специалности като икономика на Икономчетата и други подобни...

Паметникът на Карл Маркс още ли е там? Ако е там не е проблем . Проблем е, че е останал марксистко-ленинския дух .....не само там а и в цялата държава

БАН и университетите да се закрият немедленно. На всички, които искат да учат, държавата да им осигури стипендии да учат в Германия, Франция, Австрия, САЩ, Великобритания.

в тия университети няма практика, само теория, преподавана от хора, които никога не са имали практика в областта, затова студентите , които завършват нищо не научават от тоя вид непрактикували теоритици-преподаватели, които отгоре на всичкото и продават изпитите си...

Сега остава ректора и преподавателите да обявят, че са готови да се пожертват... като онзи от туристическия бизнес... :)))

Статиии, глупако, не можеш да наказваш за казване на истината, ти си комунистическа отрепка и трябва да те уволнят незабавно, идиотино

Това наказание само по себе си е по-голямо уронване на престижа. Сега ще трябва да се самонакажете.

Не са виновни само преподавателите. Повечето заповеди се спускат свише. В някои университети страдат от липса на кандидати и дори ги чакат да си вземат поправителните матури. Смятайте каква борба за левчета е. Да споменавам ли, че на някои доценти и професори до скоро заплатата им беше 700лв....колкото на продавачка и сервитьорка, че и по-малко....Корупцията бързо възниква там, където няма пари/заплати

Хич не си в час! Заплатките на прости асистенти без докторска титла са повече от това. Един доц.д-р в УНСС като нищо взима 3 бона

...В крайна сметка затова не е близо УННС до УАСГ- за да не го завършат студентите от УАСГ в междучасията... Всички специалности /съществени/ са застъпени в СУ... да го закрият и да приключваме с глупостите...

...В крайна сметка затова не е близо УННС до УАСГ- за да не го завършат студентите от УАСГ в междучасията... Всички специалности /съществени/ са застъпени в СУ... да го закрият и да приключваме с глупостите...

в Софийския си спомням един преподавател дърт комунист ни казваше, че всяка самоинициатива се наказва та и тука така. Какъв е сигналът към младите висшисти от комунистическата дс клика - абе не забравяйте, че много много не можете да изказвате мнение и всеки опит да се оплачете се наказва. Това е милата ни родина, управлявана от дс агенти и боклуци нагаждачи....

В кюпа са не само преподавателите, деканите и ректорското тяло, но и секретарките във факултетските канцеларии! Тоя дон-Кихот, най-добре ще направи да се откаже да следва в България.

Утре Носете Съответната Сума!

аз не знам някой ректор или декан в български университет да се интересува какво се случва по катедрите в университети и да следи внимателно дейността на ръководителите на катедри и на преподавателите......това са хора, които лапат големи заплати от постовете си и единственото, което правят е да ги няма или да се крият, притичвайки бързо по коридорите от всички, отговаряйки винаги едно и също, от сорта "сега съм много зает"...В резултат много преподаватели си крадат от години по различни схеми - купени изпити, далавери с държавно финасиране, отиващо за финансиране на частния им бизнес, злоупотреби с раздаването на незаслужени научни титли, които вървят с големи държавни заплати ит.н. и т.н. Може да се краде така по тия схеми по 30-40 години от държавен университет и повярвайте ми никой ректор като тоя дембел на унсс никога няма и да получи сигнал за това...