Коментари - Изоставен би с брадва и влачи за косата бившата си на улицата пред очите на двете й деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SS-Nebel

Римляни, сър!

Тоя на 33 само с две чавета. Явно е непълноценен и го избива агресията. Аз мойта брадва, като се разхождам по улиците си я държа в кожен калъф. Спомен от бившата. Само той остана от нея след опита за развод. Ха-ха.

Ромлянин ли е?

Този ромей е достоен за държавна награда! Вече е над 30, а има само две деца. Направо не е за вярване!

само две са от това айше бе! другите четири са от друга!

също почнаха да се населват мангусти, преди около 20 години. В бившите админ. сгради на ТКЗС бяха се самонстанили мангустас. преди никога не е имало. тогава бабаитите от селото се събраха и една вечер им обясниха, че не е добра идея да си самонастанил се при нас. от тогава мангустас катунарес не се мяркат.

В село Камен живеят само мангусти,така че не се учудвайте.

и веднага ми стана ясно, че са древноиндийските ни съграждани

С лилави венци бате

Такива престъпления се изсореняван само с жестоки наказания. Присъдата да почва с 15 години без право на условна и помилване.

И като я наби, какво стана? Върна ли се при него?

Защо сте седнали пред клавиатурата, да оплювате без да разберете подробности българския мъж ли? Ами 95% поне от мъжете си гледат семействата и ръботят като коне, но има и такива екземпляри, сред жените няма ли??? Честно казано тази история даже ми намирисва че е направена от представители на едно друго племе - 22-годишна и вече 2 деца които могат да ходят........... брадва!...........?

в тази последователност: - първо акълът ти те изоставя - после жена ти те изоставя - след това брадвата ти те изоставя - и накрая свободата ти те изоставя

За съжаление мъжете не се славят с кой знае колко устойчива психика, егото им разказва игата. Как така Ганьо някоя ще си позволи да го изостави, та той в собствените си очи е толкова завършена и пълноценна личност, а тя имала наглостта да му развали излюзията. Синдромът на Дънинг и Крюгер действа с пълна сила. Такива екземпляри така разбират любовта - чувство за собственост, упражняване на контрол, моето си е мое, а чуждото общо, и т.н. простотии. И после мъжете били по-неемоционални, разумни и устойчиви от жените. Всеки ден доказателства в обратната посока. Като си голям мъж реагирай хладнокръвно, обрано и и без излишни тъпотии.

Нали? Аз досега не съм чул за случай, в който жената да има някаква вина за провала в отношенията. Е, поне не си признават публично, и да имат. Някой ако знае за такъв случай, да сподели, ще ми бъде интересно до прочета...

ама и твойте бушони май са с изтекла гаранция - иди се прегледай.

И какво ако е виновна жената? Какво общо има това с физически побой и, понякога, убийство?

Ама не, аз просто си водя статистика... То винаги има нещо общо, нищо на този свят не идва ей така, от нищото (освен ако говорим за споровете покрай Големия Взрив, ама това е друга тема, не е за тоя форум). Дали трябва или не да реагира така е отделен въпрос, факт е, че нещо го е предизвикало; и че започва да се заформя много често срещан модел (в който мъжът реагира като последен психар, а жената никога не е виновна за каквото и да е). Та, разбирате ли накъде бия?

Правилно!

Истински мъж, няма да се остави да го бият с точилка я!

тебе с какво те бият!

Няма имена, значи е ясно от кой етнос са.

Това какво значение има, ако е така? Или тези жени са свикнали на бой? А между българите защото хич няма такива случаи, че и по-зле!

Как да няма значение????? Повечето от тези престъпления се вършат от мъжките представители на този етнос, а вината се хвърля на българските мъже, ясно???

Тъкмо се зачудих, какво става тук, каква е тази джунгла, в която се превърнахме и после прочетох Стражица.

че са иззели брадвата. Зщото вакуумът в тиквата на този няма как да бъде конфискуван.

Нямат край проявите на комплексираните Ганьовци.Имаме нужда от Истанбулската конвекция или поне от добър закона срещу домашното насилие.

Едно време за такива като теб лгбт пендели даваха парична награда ако ги хванеш....

В ИК не пише нищо от това, което си въобразяваш :) Четете преди да пишете! Иначе си поредният първосигнален имбецил, който е лесен за манипулиране :)

за какво ни е Истанбулска конвенция? Без нея това което е направил този човек законно ли е? Ако беше приета той нямаше ли да постъпи така? Пишеш колкото да запълваш времето ли?

С по-млади жени не се занимавайте, конкуренцията е голяма а те са като пчелички постоянно търсят по-пъстри цветенца. 3-4 години разлика не е проблем ама 5-6 или както тука 11г. си е брутално. Освен ако не вадите кинти милион и нагоре годошно

Просто повечето мъже в България са мизерни плужеци, емоционално непораснали, мъзеливи, тъпи. Не желаят да се развиват, имат 200 думи речников запас. Съответно трудно преглъщат, когато някоя жена им бие щута. Когато един мъж се развива достатъчно добре и не слага жена си като център на света, нещата се оправят. Но как един примитивен Ганьо, който гледа лошо да го знае?

И като ще му биеш шута защо си се хванала с него изобщо? Докато му изцоцаш паричките и после- чао, нали ковро проклета

Знаеш ли колко успешни , богати , готини мъже има рогоносци ? Защото коврата си е ковра..И винаги ще има някой по-красив, по-успешен и по-богат. Такива като теб с подобно мислене си заслужават боя.

Как само генерализираме за всички мъже по един пример (или няколко)! Дай да генерализираме и за жените по онази, дето с дъщеря си убиха бащата на детето на дъщеря ѝ, а! Аман от смотани комплексари, дето си мислят, че топлата вода още не е открита!

Брех, имаш + от мен

"да не слага жена си като център на света" ... ммм, сигурен/сигурна ли си? Защото, жените днес имат такъв комплекс за внимание, че дори хобито на мъжа се превръща в проблем. Е, да, всяка иска мъж със солидно занимание, ама не толкова солидно, че да се окаже по-интересно от самата нея ;)

Къде са сега НПО-тата или при приматите това е културна особеност?!

Изселване в Индия или турция, зависи от вида на циганите. До един.

ама после кой ще работи на офисния планктон

Етносът не прощава .

В с. Камен, Сливенско няма много цигани.

глоба и да му отнемат книжката за 3 месеца

22 годишна с две деца , без мъж... Вместо да го съдят , да му бяха дали грамота на човека..Е затова сме на тоя хал.

са от плмето навахо

В грешка си. Познавам ги личноо-сиукси са, а аз съм апач