Джина-Лиза и изнасилването

Джина-Лиза е плеймейтка, която заведе дело за изнасилване, съдът обаче обвини нея, а не предполагаемите извършители.

Обратно в новината

Коментари - Джина-Лиза и изнасилването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При изнасилването разследване и дело най-често са "дума срещу дума" - на кого ще повярваме повече. По въпроса с промяната на закона - къде остана принципа "по-добре 1000 престъпници на свобода, отколкото 1 невинен в затвора"? Всяка жена ще може да изнудва "Ти много да не знаеш, да не се оплача, че си ме изнасилил."

Е, в Германия се опитват да свикват с тия неща вече...

вероятно не са се разбрали добре за парите...

в Турция и България ако имаш брат той отива и го гърми с пушката за глигани, друг начин няма ..

женицата! Човекът който е правил секс с нея е бил изнасилен! Кой нормален ще се навие на секс с тоя ораленГутан бе хора :)))

Ама те някои жени си викат "не" докато ги оправяш, пък не се дърпат, просто защото това ги възбужда!

в решението трябва да се постанови каката да плати на 'невинните" и разходите за упойката! така де - те не стига че и правили кефа, не стига че са си амортизирали инструментите, ми и пари за опиат и камера са давали! и свичко тва само и само да я направят "щастлива"! може да добжавят и сметката за гроиво и стая - все разходи направени зарад нея!

спрете евро безумието!

Не е изнасилена от БЕЖАНЦИ???А стига,бе!Мислех,че само те изнасилват "леките"жени! Да живеят разпасаните каки,щото тая тук не е жена с чест и достойнство,че да я жалим и ревем колко й е трудно.Такива има и у нас!Да!Нямат чест и достойнство,щото само да ги поздрави някой и веднага чуваш"Ама къв си,бе,едва ма нави!" .

Е, как се оказва физическа съпротива при заплаха от няколко индивида, ако мъжът е с оръжие или има висок риск от отмъщение? Каква физическа съпротива може да окаже една жена, а най-лошото е - как да я докаже? Аз ако мога да насиня окото на насилника си, сигурно мога и да избягам от него.

Оръжието е достатъчно.

И там ли съдиите са като нашите тюфлеци?! "Не" не било отказ, трябвало да има меле?! Достатъчно е да ти сипят малко химия в питието и да не може да се съпротивляваш. А мъжете едва ли са безгрешни, щом разпространяват видеото. А оправдания от типа "Търсилиа си го е" са меко казано идиотски.

рашението на съда е съобразено с ислямизацията на Германия

ДИР.БГ, когато цитирате източници като Дойче Веле, не ги крийте по този: "ДВ, АРД, ШпО, БР, ФАЦ" или този: "Текстът е публикуван тук" ! Българска ви работа!

Гледайте клипа и тогава коментирайте. Това ако е изнасилване , аз съм космонавт. Нито е упоена , нито е насила.

ти па къде го гледа като пише че е свален от нет-а? Май редовно остриш моливчето, а? И що да вземаме на серьозно думите на един чек....я? :)))))

Клипа го има, достатъчно е да се напише името на тая на английски + tape в една известна търсачка :)

"Текстът е публикуван тук" Дир, къде е това "ТУК"??? Да препратиш читател в неизвестност(където въобще не иска да отиде) е ИЗМАМА!!!

Xм. Ислямските ценности настойчиво започват да се налагат....

Има наркотици за изнасилване и са хипнотици. Тоест вкарват жертвата в хипнотично състояние и тя изпълнява всичко. После няма и спомени! Прочетете за рохипнол, кетамин и др. Използват ги сводниците, за да изнасилват и склоняват към проституция. В схемата има винаги и момиче, което използват, за да стигнат до други момичета. Наи-известния такъв е митю пищова и сина му юлиян малкия пищов. Сред месните жители се говори и че някои хора от властта се уреждат по този начин с млада и пресна плът. Момичета пазете се и внимавайте кои са ви приятелки и какви са техните приятели. Не живеем в безопасен свят, а вашите бъдещи мъже не искат да са ви орали всички страхливци с пари и по коварен начин. Да не говорим, и че остават психически травми след изнасилване с наркотици!

Не съм съгласен, че само сред "месните" се говори, говорят и вегетарианците...

Откъде мога да си купя рохипнол? Искам да го пробвам на една колежка.

Какво слагате минуси, бе! Знаете ли колко е секси!!

И аз съм жена, но мисля, че статията е написана твърде наивно. Изнасилването може да се случи на всяко момиче, никой не е застрахован, но има вид рисково поведение, което прави шансовете ти да попаднеш в такава ситуация много по-големи. Всички знаем в какви среди движат Плеймейтки и Плейбойки - едва ли за пръв път вижда наркотици, алкохол и разгонени мъже. Не казвам, че си го е търсила, но самата тя не е помислила достатъчно за сигурността си, сега чака съда да мисли, просто света не се движи така.

изнасилване в сексуалния смисъл едва ли е имало. по-скоро имаме ''изнасилване'' в смисъла на видео заснемане против волята на ''жертвата''.

Тоя съдия е изгледал с удоволствие порното и заключил че трябва да има продължение. :)

Каквото търсила-намерила.

Ами случая от преди няколко дни със студента в Станфорд - момчето изнасилва брутално едно момиче, то е в тежко състояние, има и свидетели - в последния момент двама други студенти минават, виждат какво се случва и се намесват. Та въпросният изнасилвач е оправдан, защото бил "отличен студент, с много медали по плуване, допринесъл за доброто име на Станфорд" Случая набира скорост в нета, има подписки.

Който е гледал клипа ще разбере че тая просто не иска да се публикува в нета. Иначе съвсем желателно му го лапа и му сяда отгоре. Иначе естествено че всеки нормален е против сексуалното насилие, но случая не е такъв

"Освен това за изнасилване ще бъдат смятани и случаите, в които извършителят не насилва физически жертвата, но отправя към нея заплахи за насилие, ако тя откаже да прави секс с него. " А майката на опонента ще може ли да заведе задочно дело за изнасилване срещу теб ?

Дирааа, за какво ни преразказвате тази история ?

Германския законодател очевидно иска жертвата на изнасилване да си понесе в пълни и максимални размери насилието, ако иска да бъде защитено от закона. Ако не иска насилствения секс, жертвата да се опита да окаже съпротива, провокирайки още по-голямо физическо насилие и в крайна сметка и неминуемото изнасилване. Един вид, като не искаш изнасилване, докажи го с телесни повреди несвързани с половия акт. Сякаш самото изнасилване не е вече акт на агресия. Когато тъпанар седне на законодателната скамейка е страшно. Страшно поради факта, че е бил избран от себеподобни.