Жестоко изнасилиха и убиха млада директорка на телевизия в Русе /видео/

Полицията работи по няколко версии, но няма данни престъплението да е свързано с работата на Маринова

Обратно в новината

Коментари - Жестоко изнасилиха и убиха млада директорка на телевизия в Русе /видео/ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

http://doxycycline-cheapbuy.site/ - doxycycline-cheapbuy.site.ankor onlinebuycytotec.site.ankor

http://doxycycline-cheapbuy.site/ - doxycycline-cheapbuy.site.ankor onlinebuycytotec.site.ankor

http://doxycycline-cheapbuy.site/ - doxycycline-cheapbuy.site.ankor onlinebuycytotec.site.ankor

http://doxycycline-cheapbuy.site/ - doxycycline-cheapbuy.site.ankor onlinebuycytotec.site.ankor

ТЪРСЕТЕ МОТИВ ...

Tърсим криминално проявен и/или психично болен , по възможност от ромски произход да го обвиним и после да го самоубием.. С уважение , Родната Милиция.

[url=http://ygbcc.us/]http://ygbcc.us/[/url] ArifycrycleOutfipind

Кое не е ясно в убийството? Заради разкритията и общественото им разпространение срещу "едни определени икономически кръгове" журналистката е поръчана на Мешерето срещу обещания за депутатски постове. Циганските барони са намерили и накарали насила (там няма "аз не искам") генетично увредени тъмнозелени примати да извършат убийството. Жестокостта показва само едно - поръчка. Никого няма да заловят ....няма и смисъл. Жалко, че журналистката си е въобразила, че живее в правова държава. Изхода е само един - Терминал 1 докато не е приватизиран.

Жалко за жената.Щом е изнасилена има следи.

Бог да прости момичето. На тия изроди - разстрел!

Заглавието на публикацията ви направо ме потриса...А представяте ли си да беше " нежно изнасилване и убийство"...!!!

Първо, съболезнования към близките на жертвата. Никой не заслужава това. За съжаление, твърде дълго всички в България бяхме свидетели на разпада на държавност и ред. Усещането за липса на възмездие и наказание се е загнездило във всички ни. В някои като жертви, които са се отказали да търсят защита и справедливост. В други - като хищници, твърдо убедени, че действията им (колкото и нагли, безпринципни и брутални) няма да срещнат отпор или възмездие. Вече животът и достойнството са лишени от стойност, а справедливостта и възмездието са нещо, което се купува и управлява. Затова и подобни случай само ще зачестяват. Интересното е дали същите усилия щяха да бъдат хвърлени, ако същото се беше случило на обкновенна жена, за която няма медии, които да привлекат вниманието. И дали извършителят ще бъде показан на обществото, ако е от ромски произход. Аз се досещам за отговорите. Помислете и вие, защото вече изобщо не е сигурно кой ще бъде следващия.

Страшното убийство на публична личност с твърда професионална и гражданска позиция, която се е намесила в корупционно-криминално деяние говори за украинизация на обстановката.Няма осъдени по високите и средните нива,но има пребити и убита журналистка. Съвсем естествено,че убийство по професионални причини ще се опитат да омаловажат и не слагат на първо място. Но трудно да се предположи,че ако беше само сексуално престъпление и убийство, то едва ли то ще бъде толкова изуверско. Явно е било отмъщение, когато силно били засегнати нечии интереси .

Когато стане зверско престъпление от този вид, Прокуратура, Полиция , Следствие започват безкрайни обяснения и успокоение за обществото.Помним случая с убитата с тесла млада жена от Търново преди няколко години за 25 лв. от циганин.Сега отново убийство но в Русе.Разберете престъпността се чуства защитена от липсата на смъртно наказание. Крайно време отново да се въведе смъртното наказание.Европа е далече ,но убийците са тук България, че им защитаваме правата и условията в затворите.Или поне когато ги залавят ,куршум в главата при опит за съпротива при залавянето.Престъпността с хуманност не се бори а с жестоки мерки срещу нея от страна на закона.

Обичайното грубо, просташко и сексистко заглавие на дира...

Аз имам само един въпрос, който на пръв поглед може да изглежа някому маловажен, но върху който не е зле всички да се замислят. В пресконференция от Русе един гологлав криминалист - дадоха тези кадри по телевизията, заяви буквално - цитирам: "Искам само да СПОДЕЛЯ, че МОЖЕ БИ ВЕРСИЯТА ЗА ПРОФЕСИОАЛНАТА Й КАРИЕРА МОЖЕ НА ПО-КЪСЕН ЕТАП ДА ОТПАДНЕ!?!?!?!?!" И така, нека само за момент да опитаме да анализираме това послание, което този, като представител на разследващите, на "най-добрите криминалисти", изпратени там според премиера Борисов намира за нужно да оповести! АМИ НАЛИ НА ПО-КЪСЕН ЕТАП ВСЯКА ЕДНА ОТ ВЕРСИИТЕ МОЖЕ ЕВЕНТУАЛНО ДА ОТПАДНЕ!!! И защо те намират за нужно още в началото на разследването на това шокиращо нечовешко брутално престъпление ДА СЕ ПРЕЗАСТРАХОВАТ С БЪДЕЩО ОТПАДАНЕ НА ТОЧНО И ЕДИНСТВЕНО ТАЗИ ВЕРСИЯ!?!?!?! Някой да има коментар по този въпрос? ЗАЩО? Разбрах, че има официални призиви да не се спекулирало с версии за убийството, АМИ ВИЖТЕ ВСЪЩНОСТ КОЙ ДЕ ФАКТО СПЕКУЛИРА И ЗАХРАНВА СПЕКУЛАЦИИТЕ - ТЕЗИ, КОИТО ПРИЗОВАВАТ ДА НЕ СЕ СПЕКУЛИРА, ИЛИ ПО-ТОЧНО ТЕЗИ, КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА СПЕКУЛИРАТ, А ДА РАБОТЯТ ДЕНОНОЩНО, ЗА ДА НЕ ГОВОРЯТ ЗА ОТПАДАНЕ НА ВЕРСИИ, А ДА ЗАЛОВЯТ И ИЗПРАВЯТ ПРЕД СЪДА ЖИВИ УБИЙЦИТЕ, И ДОСТАТЪЧНО КАТЕГОРИЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ЗВЕРСКОТО ИМ УБИЙСТВО!

Много Ви е развинтена фантазията. Разбирам, че явно си нямате друга работа и сте дал воля на въображението си, създавате си конспирациики и се опитвате да внушавате теории. Оставете компетентните органи (съмнявам се, че Вие сте компетентен) да си свършат работата.

Всичко сме оставили в ръцете на компетентните в корупцията и заобикалянето на закона и справедливостта, хора.

Изнасилени, убити, смачкани, душени, бити - зачестиха без произход случаи с летален изход. Ден не мина нея есен някой да не е обесен. Кръв и мозъци се мажат по стените и паважа. Обществото ни немее а пък пеевски вилнее!

къде пък намеси тука Пеевски бе , поетичен трольо . Я напише 2-3 стихчета и за Митьо Очите и Бенчо с Ролса......А относно Пеевски , дето червените кратуни така обичате да го навирате за щяло и нещяло ( и че бил човек на Бойко ) да ви припомня лееекинко , че стартира ударно млад и зелен в политиката като зам.министър в правителството на Тройната коалиция , изгонен ( заедно с НИНОВА ) , после реабилитиран. А за шеф на ДАНС беше избран с гласовете на ДПС и БСП , ГЕРБ гласуваха против.Тъй че.....опитай пак , че много некадърно тролиш

ми то и ББ стартира като кадър на БСП в охраната на бай Тошо

Стартира лекинко като зам. Министър. Ти чуваш ли се какви ги плещиш баце.

boyko100

Младо, хубаво момиче! Някакъв изрод е писегнал на жияота му! Тъжен съм, нямам думи

А ХИЛЕНДАРСКИЯ МОНАХ НАПИСАЛ "ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА"И РОДЕН В МАКЕДОНСКИЯ КРАЙ КАТО КАКЪВ СЕ САМООПРЕДЕЛЯ.ХАЙДЕ СТИГА НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ МАКЕДОНСКИ ОТ ВАС ПО БЪЛГАРИ НЯМА И ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ

и сега какво-ще го пуснат, ще съжалява, ще обещае ..... ужасно е

Поредната жестоко убита жена в България за последната година ,но ние имаме закони и те се спазват !!! Ще накажат престъпника с много жестока условна присъда,ако е вменяем !

Що, като убият мъж, повече ли дават? Защо го казваш така, сякаш да убият жена е по-голямо престъпение, отколкото да убият мъж?

Не се заяждайте. Писала го е,просто, защото жените и децата са по _лесна мишена за насилие, отколкото мъжа. Не го казваме от феминизъм. В историята на правото и криминалистиката пребит, изнасилени и след това убити мъже от жени изнасилвачи няма. Нито има групово изнасилване на мъж от освирепели за секс жени.

Да, забелязах, че децата са по-лесна мишена заради всичките ония случаи, в които бяха малтретирани или убивани от жени! Жените не се свенят да бият даже бебета или да се гаврят даже деца с увреждания. Само дето тогава нещо не се чуха призиви за защита от домашното насилие, а!

Жалко за младото, красиво и интелигентно момиче... Да не бързаме с версиите и изводите, преди да се събере първоначалната информация.. Примерите са десетки, когато прибързано се раздават присъди кой крив и кой прав.. Да не политизираме инцидента, при толкова красиво момиче, изнасилено шансът мотивите да са лични е огромен

Бате, ти малоумен ли си?

Отговарям веднаг.Извинявам се.Разбира се,че няма значение,красива,грозна.Все ще съжалявам за такава жестока смърт.Но,това беше първоначалната ми реакция.Извинете ме.

Хора,не коментирайте,нещо което не се знае как и кой го е направил.Ударихте го и на политика.Не заслужава такова отношение към тази жена.Това е жестоко.Бог да я прости.

Ще си коментираме КАКВОТО СИ ИСКАМЕ! Разкарай се в църквата да си се молиш на бога!

Точно заради такива безбожници , като тебе, които отричат бог и висшата сила и точно поради това, че си представителна извадка на българския народ - безбожен, но пък за сметка на това суеверен и вярващ в таласъми, ескрасенси, медиуми, врачки и баячки - те точно заради това умираме.да, умираме като народ. Измиране без война. А малко се за мислете защо.

Те точно баячките, врачките и медиумите постоянно претендират, че общували директно с тоя твой бог, хаха! И постоянно отправят разни благословии! Точно тоя контингент суеверници, които описваш, са сляпо вярващите в това, дето му викаш "висшата сила"!

Това с Бога не го схващам. Доколкото зная, Той прибира при себе си най силно любящите и отдадени Му. Значи, от тази гледна точка, няма какво да й прощава. Прибрал си я е при себе си. За разлика от изродите, които са я транспортирали до Него. Те, явно са Му нужни тук, сред нас, за да изпитва с тях Вярата ни.

Бог да я прости тази хубава жена.Жалко и за детенцето

Абе, а ако беше грозна жена, нямаше ли да си молиш бога да я прости??

Ква работа, ве?? Пише си на едно друго място - "бизнесдама"! Българските "бизнесмени" (и "бизнесдами", че да не изпищи някоя феминистка) всеки ги знае в какво са замесени и как си въртят "бизнеса". Ако беше ходила с ескорт като Ториното или Братя Галеви или Алексей Петров или Домусчиев, сега нямаше да е изнасилена и убита.

Интересно, че авторката на статията, и цялата редколегия изрично споменават "няма данни убийството да е свързано с работата на жертвата". Очевидна лъжа, при условие, че има такива данни - предаване по местната телевизия, водено от нея, с разследване на престъпна дейност, защитавана безпринципно и агресивно от ДАНС,за крадене на пари от европейския бюджет. Нали преди 5 дена са го излъчили - явно факт за възможна връзка с последващото убийство. Обаче колегите и, предавайки паметта и, лъжат в защита на властта. Какви са тези журналисти!? Светла и памет на жената!

Светла й памет на жената . Престъплението яко смърди на мангали .

Тъпак. Освен ако не си на заплата при оня другия тъпак, дето намекна, че било пък работа на някой луд. Тогава си просто платено леке.

Интересно ми е, откъде журналята разбраха, че са я изнасили жестоко? В една нормална медия, заглавието щеше да е: "Русенска жрналистка е намерена изнасилена и убита...". Работата на журналиста е не да дава определения, а да представи фактите. Всичко останало е жълтина и се слиза на нивото на Пик, Блиц и подобните Пеевски парцали.

С първите публични изявления на МВР. Проверете кога и какво казаха от МВР. А иначе, би трябвало МВР да кажат само, че е намерено тяло на мъртва жена. Може да е и самоубийство. Или нещастен случай. Всичко, но за целта всяко предположение изисква технологично време и потвърждение от експерти. А такова време нямаше. Нито изявления на експерти и/или цитирания на доказателства от лаборатории/патоантоми.

От прегледа на съдебния медик... колкото повече разкъсвания толкова е по-"жестоко".

Много филми гледаш и усложнено възприемаш действителността. Нормален човек, дори и от МВР на РБ, може да направи умозаключение и от вида на трупа, без да чака заключение на паталогоанатом. Именно в случай на очевидна жестокост. Аз съм склонен да вярвам, че случаят е такъв. Не смятам, че това изключва весрията за политическо убийство. Троловете на герб, и министъра, смятат така обаче.

Не дрънкайте глупости. Ако беше свързано с работата и нямаше да бъде извършено по този брутален начин тъй като имменно начинът на извършването разлая кучетата. Просто щяха да я бутнат тихо и кротко с един камък в Дунава и никой повече никога не нямаше да чуе за нея.

Инфото за жестокостта на престъплението идва от МВР. И вместо да кажат за намерена мъртва жена, те веднага установиха изнасилване и убийство. Преди още да е минал нормалния срок от време, за да има доказателства от патоанатомията. За да пробутат версията, че само луд може да направи това. И сега търсят лудия "изнасилвач".

Бързат,бързат, та чак започнаха да джуркат версиите. Първата версия за манипулация на общественото мнение беше да съобщят: "Убийството няма общо с работата на журналистката !" Как разбраха за няколко часа, че няма общо? По интернет хората започнаха да коментират, че на 27 септември в предаването си "Детектор" по телевизия ТВН журналистката е взела интервю от разследващите журналисти Димитър Стоянов и Атила Биро, които разследваха прикриване на корупция в особено големи размери с еврофондове и заради което бяха опандизени край Перник. Анонсът на предаването е бил "За скандалното задържане от органите на реда. За корупционните практики при усвояването на средства от еврофондовете. За свободата на словото и натискът срещу независимата журналистика." И затова се пробваха да успокоят обществото със следващо съобщение, че работели по всички версии. Сега вече всички вярват, че мафията са я пречукали. Горкото момиче! Каква ужасна смърт! За да не оставят "почерка" с един куршум в тила, са наели някакви уроди да я изнасилят и обезобразят, инсцинирайки убийство. И сега идва и трета версия, че наблизо имало психиатрия и... се търси някой психо нещастник, който да обвинят и оневинят като невменяем. В нормалните европейски страни след такива престъпления, убийства на журналисти, хората излизат на улицата! Така беше в Малта , Словакия... Тук ще има блатно спокойствие. Народе!

А ти откъде разбра, че има? Свидетел си на престъплението ли и чу убиеца да казва, че не е заради работата? Тотално изтрещяхте, навсякъде конспирации ви се привиждат.

Виж фактите!

"Cui bono? Cui prodest? - Кому е от полза? Кой печели от това?" - Луций Касий Лонгин Равила

A lengthen up of years ago a provenience wrote us with a difficulty away the reach of her infant‘s penis. Dr. Greene answered it in exhaustively in jette.somenhest.com/sund-krop/shakespeares-hemmelighed-anmeldelse.php Penis Immensity Defined and we created an FAQ that was more generalized titled Penis Size. These two posts were specifically addressing issues of penis take away in babies and control nothing to do with penis extent during puberty.

A lengthen up of years ago a stepmother wrote us with a preposterous arrogate the size of her neonate‘s penis. Dr. Greene answered it in delineate in nyapec.somenhest.com/handy-artikler/penis-forhuden-anatomi.php Penis Immensity Defined and we created an FAQ that was more generalized titled Penis Size. These two posts were specifically addressing issues of penis proportions in babies and categorize nothing to do with penis range during puberty.

Трепат жените като мухи в домашни условия, иначе всички вкупом отхвърлиха истанбулската конвенция, защото някои криво я разбраха!

Да те изнасилят и убият на кея домашния условия ли са бе, феминистче? И кои жени ги трепят в "домашни условия", ония, които само чакат да станат "домашни условия", че да почнат тайно да малтретират деца ли?

Убийството е твърде жестоко, за да е обикновено изнасилване. Повече прилича на назидателно убийство, с цел да всее страх сред останалите, да не пречат на интересите на извършителите. На фона на това е странно изявлението на полицията, че престъплението няма нищо общо с работата на журналистката. Като че ли прикриват някого.

Свиквайте с такова ежедневие - живеем в демократично време, когато всеки мангал, психопат и/или работодател-феодал има пълна безнаказаност да издевателства над нормалните хора !

Ще посягат и на вашите дъщери, на имотите ви, на всичко в държава, която сама краде от влоговете в банките (КТБ а и преди това), която не гарантира имотите ви, та дори и колите ви на улицата! която краде от здравните ви осигуровки, от сметките ви за комунално-битова енергия, абе, от където и падне. Която е беззаконна и мафиотска.

Когато бях в Русе видях че до кея освен психиатрия има и римска махала...

Че ти има ли кадърно останало в Русе?

Толкова шаврантия има, изрод е тръгнал да изнасилва и да убива... такъв тебе да бъде свикнат при опит за бягство, за да не го издържам е дълги години в затвора

Няма ли да разберете че е крайно време да се върне смъртното наказание???

Защото мафията си има държава! Смъртна "присъда", и то неизбежна, застига мафиотите, само ако са засегнали интереса на някой по-висше стоящ в мафиотската йерархия.

Това клипче „ексклузивни кадри от местопрестъплението“ ли трябва да представлява?

Да почива в мир! Що за изрод трябва да е този, който е сторил това? Имала е малко детенце, родители. На всичките й близки- много, много сила, за да продължат, трябва детенцето й да порасне, дори и без майка. Не смъртно наказание, късане на парчета трябва за извършителя.

Винаги съм бил и продължавам да бъда горещ привърженик на смъртното наказание,като областта на неговото прилагане трябва максимално да се разшири ,както и престъпленията за неговото прилагане.Според мен смъртното наказание ,изгражда , укрепва и демократизира една нация.Освен това в периода на първоначално натрупване на капитала ,в какъвто се намира България ,направо е наложително да има такова.През 18-ти век ,когато Англия е била в периода на първоначално натрупване на капитала , е имало смъртно наказание за над 260 нарушения на закона ,като открадване на куче ,окрадване на един хляб, бракониерствуване на един заек и ред други.И тя тога е била империята над ,която слънцето не е залязвало

не разбрах кой последен, кога и къде я е видяал. Струва ми се, че ще излезе като убийството на младата студентка, която я убиха когато се е прибирала в къщи.Хванаха и зверга и кво вече забравихме - заслужаваше доживотна без право на промяна.

Той се самоуби

Правилно, нали?

Да почива в мир ! На на тридесет години да заемаш такава длъжност означава, че определено не е случайна! Освен някой с много връзки или крайно добър в професията си - по позирането на снимките и фотомодел стайл излъчването не ми изглежда на такава, по - скоро любовница на "големец". Най-вероятно от друга фракция е извършено деянието, един вид за назидание. Не съм криминален инспектор, а в БГ всичко се потулва, няма да се разкрие 100%

Вече не знам в какво да вярвам! След като оковаха и тикнаха в затвора кметицата на Младост, всичко е възможно. Онзи ден пък крали от лекарствата на онкоболните. Що за паплач?!

Добре де, масово чета в коментарите, че била "интелектуалка", "интелигентна" и т.н. От моите контакти с журналисти оставам с впечатление че са всичко друго, но не и интелигентни. И надали ще трепят журналистка от треторазрядна телевизия, която не бях и чувал досега, заради работата й. По-скоро се е набутала където не трябва и с когото не трябва (като пияницата във Велико Търново, който беше изнасилил и убил студентка, защото му попаднала пред очите през нощта на безлюдно място).

абе в тая държава има ли нещо дето да не е прогнило?

Обезобразена, изнасилена и убита. Какви са тези изроди, които ходят на свобода в България! До кога!

Само да попитам какво е правила там и едва ли никой незнае с кого е била. Иначе , лека и пръст и никой не заслужава такава смърт:((((

Как какво е правила. правила е джоконг тренирала е за маратона, преди това е била на кафе с приятелки.