Измирането на рибата във Варненското езеро не е свързано с тръбопровода

Проверката на Басейнова дирекция посочва, че малко кислород и много азот са причините

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тулупът тюфлек, управителя на Вик, който е несменяем, пак ще се измъкне сух и от лайната

Тя рибата както си плувала и изведнъж решила да умре.

Има малко кислород, защото от замърсяването се появиха водорасли, изконсумираха кислорода и не остана за рибата. Много интересно как басейнова дирекция не знае

ЩЩД

Рибата идва да умре у Варненското езеро щото я погребват безплатно !

искам да им покажа нещо и аз - точка, римско "едно", точка (т.е. .I. ) ...... мамицата ви мръсна .........

същата беше при статията за починалия журналист, лека му пръст на Човека!

Амониев нитрат се казва. Не амониев азот. Това е отпаден прадукт от разлагането на Фекалии. И азотен тор за растения. Поради това водораслите на повърхността имат свръхрастеж и кислородът не достига до по- дълбоки води, където у рибата. Така рибата се задушава и умира. НЕКА ИНСТИТУЦИИТЕ ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ И ДА НЕ ЛЪЖАТ.

След мен и потоп ....от лайна

Лайната минават през амониево азотен разпад ........

Машаала на тая комисия, "държавен" орган и шефът им. Такива подобни малоумници харизаха оста държавна собственост на Ахмед. Машааала.

Не от фекалиите. Анализ в стил редник Манафчийски и ГРОБощаба на ОЧЗ / Обединение на чудовищата и злодеите /.

Както при докладите на лайняния Тулуп Майтапчийски - хората били на 70-80 годинки с ракови и сърдечни заболявания но той каза умрели от COVID някакъв си. Случайно да не си помислите че е от възрастта и другите болести. То и азотните съединения от лайната са виновни а не точно лайната....

удари рибите във варнрнското езеро

няма и виновни от властта така,че да си теката лайната на воля и да ви не пука

докъде стигнаха лъжите на Герб. Значи фекалиите нямали нищо общо, а липсата на кислород. Това е все едно нацистите да кажа: "Нашите лагери смъртта на евреите няма общо с Циклон Б - те измиратот липса на кислород! "

Първо излагат данните от измерването, според които колкото пробите са по-близо до авариралия тръбопровод толкова по-големи са отклонията в показателите, а след това твърдо отричат, че има връзка между двете неща. Как може така безочливо да лъжат, за колко глупави ни мислят?!?

Класически случай на масово самоубийство при рибите. Нищо общо няма с говната на шефа на Варна, това са клевети.

Че рибата е умряла от ,,лайната,,ще се самоубие.Няма логика да е от друго,а басейнова дирекция абсурд да твърдят друго,различно от версията на политиците

Колкото риба е умряла,толкова милиярди са ,,усвоени,,от който го е строил

Разбира се,че измирането на рибата не е свързано с лай..я.ния тръбопровод! Тя просто се е самоубила-също като оня журналист!!!!

Рибата е измряла от Корона вируса. Не може да е от друго.

А може и от старост да умира. Некадърната Гербаджийска калинковизация продължава да тече с пълна сила във всички сектори на държавните служби.

Да тя рибата се е самоубила както и всички неудобни на властта на мутрата Боко шефа на Хунтата ГРОБ! ГРОБАРИТЕ само крадат и въпросната тръба е нагледен пример за работата им, както и че след тях само фекалии се остават!