Търговци на захар въртяли данъчни измами

Група, занимавала се с данъчни престъпления, е неутрализирана при спецакция на служители на ГДБОП, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Търговци на захар въртяли данъчни измами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Апропо, някой да ми напомни какво се случва/случи с хората на Гриша Ганчев по подобен казус? Нещо се съмнявам в морала, целта и истинността на подобни операции.

То затова няма пари в тази държава, всеки отвсякъде краде и лъжи и данъци не плаща.

Да, Цветанов е прав, полицията ги хваща, съда ги освобождава и няма край от престъпници..........Трябва да има много строги закони, пак ще крадат, но по-малко !

Много шум за нищо. Ще ги пуснат до ден-два, ако не са ги и освободили вече. Ще ги поосвободят и от малко парични знаци и ще им наложат страхотни наказания от по година условно.

Те акциите за захарта не започват с тази срещу Гриша Ганчев. Още покойният Илия Павлов разтопи една захар с валежи в Камено. А и по времето на данък оборот се въртяха страхотни далавери със захар. Явно е много сладко и има за много хора да си подсладят, за да не се размива всичко.

Това се знае много отдавна...

Нямам нищо против да купувам захар по 1.60 лв. вместо 2.30 лв.! Държавното управление да влезе в час и да си направи сметка за нашите доходи и цените в България! Писна ми от данъци, акцизи и тем подобни простотии! Защо цигарите на черно ги има? Кой печели от тях? Отговорете си сами!

ДА, бе, за какво са ни акцизи - те пенсиите ги плащат марсианците

Дрън, дрън, ярина! Няма имена, няма изтоник на информацията с име и длъжност. Цитират се цифри без никави обосновки. До гуша ми дойде от лаладжийски "информаций". Цитираната заловена наскоро група , беше също така безименна. Да сте чули за осъден крадец на ДДС?

У нас се краде на всички нива с пълна сила и никой не иска да спре, а всички искат другите да спрат..

Да отгатнем ли кои са тези хора?Това са "бизнесмени" занимаващи се с алкохол и захарни изделия.Не е трудно да се стигне до крайният потребител,но като всяко нещо в България само се вдига шум и нищо повече.Едва ли хората като крайни потребители имат интерес от всичко това.

Преровени 10 града,задържани 4 души за 24 часа