Коментари - Арести на българи в САЩ заради измами за стотици хиляди | Днес.dir.bg

Арести на българи в САЩ заради измами за стотици хиляди

16 българи са арестувани вчера при спецоперация в САЩ и България заради пране на пари и банкови измами с кредитни карти за стотици хиляди долари.

Обратно в новината

Коментари - Арести на българи в САЩ заради измами за стотици хиляди | Днес.dir.bg

Коментари

Бе тоя Мартов наистина голям хубавец.Жалко,че ще му се радват плейбоите в щатския затвор..Само се чудя защо ФБР толкова дълго са ги наблюдавали и подслушвали,та те за 3-4 години бая поразии са направили.

крадлива,некадарна балгарска сган....само нож за вас

Отново обиждат българите. Отново настройват света против нас.

Американските сайтове пишат за 200 000 $ откраднати, а тук за милиони. Незнам как се крадат милиони от банкомати, където макс-а е 400$ и къде са дремали и тези евро банки толкова време??

тъпанарчо трай си

Е, справедливо е сега да се отдадат на смирено и дълго размишление за постъпките си!

Предлагам да се командироват прокурор и съдия на обмяна на опит,да видят как се работи и да се поучат!Защото в САЩ 30 години затвор дават за нещо,за което тук няма и да съдят престъпника!

Значи,ако се измъкнат ... са пропели ?

По последни Данни : --> от вчера следобед (централно-американско време) -----> Акцията Е И в Канада. (Британска Колумбия, Прериите, Онтарио, Квебек)

Всички са пледирали невинни. естествено това не е банкова измама просто нелоялна конкуренция.

Напротив такива новини последни стигат до нас. Нали трябва да сме патриоти. Как може тия така да ни излагат - един път отишли в щатите и давай кради на поразия - не става така. Дано си платят и хората да не мислят, че всички сме такива!

незнам,ама все още нищо не се говори по америцанските новини за това,нито пише във вестниците.кои знае как са я придобили тази информация и колко е достоверна.не оправдавам българите-напотив,ама ми е странно.такива неща се казват по тв.

link

ти яавно не гледаш/четеш американски новини - беше и по 2 и по 9-ти канал в новините

Големи специалисти, голямо дърво ще гризнат. На днешно време да си посредствен и показен в работата си води до това да се самопрецакаш. Иначе нищо ново не е това. Професионалистите навсякъде по света са си добре и дори чичо Сам-овите топ ченгета пият редовно студена вода когато си помислят да ги гонят. Чичо Сам-овата едминистрация от друга страна обира нагло цели държави. Ето това е лицемерие. Долара които наложиха с измама на света е лицемерие. Затова ви било чидесно ако всеки които иска да гепи, да бъде истински професионалист в изкуството на гепарда и да бърка надълбоко в сметките само на политици, банки, мафиоти, и да прави истински непоказни добрини с част от парите си, като финансира в побликуване на засекретена информация от типа на безгоривни технологии, квантова, и алтернативна медицина, и технологии, за СРС- технологии за да разобличаваме продажните нагли крадци в политиката и скритото управление на МАОСНИ и прочие тайни общества. Тогава и кражбата от наглите ще има двоен смисъл.

Тук си прав! Ако взимаха от политици, мафиоти, мошеници, милионери, банки не, защото парите там са наши. И да правят децки градини, домове за възрастни, хотели за бездомни, ресторанти за бедни. Поне няма да бъдат оплюти като сега, а шяхме да сме на тяхна страна!

Ей Нушо шматка си голяма сега в затвора как ще харчиш парите. Кой ще ти гледа децата. Дано поне го върнат в БГ при баба му, да не го пратят в някакви домове или приемни там, ако я вкарат в затвора. Дано и се размине поне заради детето ама едва ли в САЩ не прощават. Можеше да си живееш спокойно, но пуста алчност.

добре,че живея в тексас,а не чикаго.тук от мексиканските хакери българите не могат да се доредят.ама уж ги разкриха и това беше.страшна напаст са тези мексиканци...ама и българите не падат по-долу.

Ясно е, че българите крадат на ниско ниво - на къс пас така да се каже. На високо ниво обаче САЩ крадат цели държави като БГ. А дали някой ще ги хване? Не, защото няма кой. Под лозунгите за ...демокрация, човешки права и други ала-бала БГ уверено се движи към нищото.

Ясно е, че българите по простотия са на най-високо ниво. Няма кой да им излезе. Мъка е, че в нищо не ги бива. И търсят я американци, я евреи, я турци, които им пречат да се реализират. Ако нямаше други народи българите щяха да са първи.

Това е ужасно което се случва в Чикаго съграждани и вместо да се радвате и злорадствате над виновните, защо Вие уважаеми коментатори не се замислите за репутацията ни като българи? Приятно ли ви е навсякъде по света да ни сочат с пръст и да ни обръщат гръб като най лошата нация? Докога ще търпим определено съсловие българи да са доминиращи и представително лице на България?, или е по добре всеки да си стои на страна да не обръщаме внимание на нечестността, тарикатизма, алчността и грандоманщината... Kъде останаха борбения дух на предшествениците ни и думите на великия Иван Вазов "...българин да се наричам първа радост е за мене"..., kakво правим във връзка с тези въпроси?

е кажи кво да направим?

Е,добре ,де ,то ясно ,че арестуваните са избрали "лесния"начин,но този род кражби се практикуват от поне 15-20год. и досега банките не измислиха нищо иновативно ,тези посегателства да не се допускат.Вярно покриват някаква част,от загубите,правят застраховки,пак за пари,но сигурен начин за картодържателите не са измислили,защо ли?

Много си некомпетентен! Картите тип V pay не могат да се скимират. Те са тип VIZA. Значи е измислено. Аз имах такава от няколко години. Закрих я, понеже смених банката, но пак ще си направя. За нашите бандитски условия е перфектна!

Хей, не обиждай човека. Истината е друга. Разбира че могат да се направят карти с чип и да не могат да се скимират, но банките, VISA/MAster cards, са сметнали че за обновявантео на системата и картите ще им трябват 12-13 милиарда инвенстиции, докато сега загубите глобално са за около 1-2 милиарда годишно. Така че всичко е аритметика и икономии.

Приятел, ти знаеш ли, че тия V-pay-ки не се четатна повечето утроийства в САЩ? Тук е на мода магнитнаа лента, затова е по-лесно да се копира. В Европа е друго, има чипове и т.н. Тук ако минеш с pay pass,минаваш, иначе - на лента!

Super sa si, ama ako naistina bqxa umni nqmashe da se ostavqt da gi xvanat,haha

в най- полицейската държава тез глупаци тръгнали да връткат евреите държава която се управлява от чифути нека сега да им дойде акала

а веее баъганйовци,вижте се какви боклуци сте бе,защо не ревете сега,че тия са цигани или турци с балгарски паспорти

Как са аркадашите ти в Косово?!

Тази перхидолената блондинка не е циганка, а българка, но по точно индобългарка.

zashto balgarite praviat zulumite na van a vie mangalite gi pravite u doma

И кои са по-специалисти според теб?

На Теменужка дано и конфискуват силикона щото е с мойте откраднати от нея пари направен!Много се кефя като излезнат такива новини та да се прочуем и ние какви добри специалисти Български си имаме!"Българин да се наричам, първа радост е за мене"

Na kude otiva tozi sviat,izdigame vuv kult boklucite,kradcite,hihi yjasss,no bulgar4eta vuv chicago,tova ne e bg,tuk niama da vi baviat,radvam se za vas,gniite vuv usa-zatvorite,vsi4kite gi pipnaha,ima oshte 2-3ma no i tehniat krai shte doide,

Poznavam gi.super doide kraiat na boklucite deto paradiraha sus tova,4e kradur,eto kraiat e hubav za boklucite.nie shte ba4kame a te shte paradirat sus mnogo pari i skupi koli.radvsm se za tiah,

Комунизъмът ни научи, че да краднеш и да си тарикат не само, че не лошо, ами направо си е престижно! В Америка това не върви,лошото е, че в БГ не се вижда кога и как ще се пребори това мислене...

Крайно време е да се премахнат визите и всички раннобудни българи да се преслят да живеят в сащ.

ХА ХА ХА ТЕ ВЕЧЕ ДАДОХА НА РАННОБУДНИТЕ! ТЕЗИ СА ПРОСПАЛИТЕ СЕ СТУДЕНТИ,ЗАЩОТО Е МИНАЛО УТРОТО! ХА ХА ХА

Не може само да точиш карти и да си мислиш, че ще ти се размине.Трябва и акъл. Тези всички ги познават в Чикаго и всеки знае с какво се занимават. Те не го и крият и парадират с това по заведения , с коли и начин на живот. Всеки си плаща за гяволъка някой ден, колкото по-късно, толкова по-боли. Правосъдието в сащ забажя, но не забравя. Примери много...

незначителнаГрешка -в 1Б-Лоурънс/Къмбърланд.

Прочетох коментарите дотук и всички са от България. Познавам 5-6 души от арестуваните. Жалко за тях - подиграли са се с възможността, която САЩ им е дала да работят и да печелят добри пари - мечта за бълг в БГ. Емо Госп. е един високо квалифициран и страшно работлив компютърен специалист- за когото компют е детска играчка. Но още когато.. ей така внезапно му изгоря ателието-сервиз за компютри на Лоурънс/Фостър в Чикаго/Норидж/ преди няколко години остана съмнението, че има умишлен палеж да се скрие нещо и да се вземе застраховка. Емо с честен труд бе в състояние да изкарва МНОГО пари, защо му е трябвало да влиза в зоната където пипа ФБР. А дали някой не го е заставил да прави това? Или просто многото пари не прощават на никого. А и негивите служителки станаха по-алчни от евреите.Освен това видяхме как полицията сгащи няколко БГ миньорни тарикати с преводи на пари САЩ-БГ. Разсипаха ги американците- направиха ги пак голтаци каквито дойдоха в САЩ. Софийските тарикати които не разбраха, че америк са по-големи тарикати от тях всички изгърмяха. Че Митцубишито го знае цяло Чикаго. Далаваера връз далавера. Сега пак лепнаха петно на българите.

България винаги и навсякъде да бъде споменавана в отрицателна светлина, докато се превърне в синоним на всичко лошо. И това не е случайно, т.е. някой (?!) има интерес от това. Заслушайте се кой и какви коментари прави по отношение на България и българите и ще започне да ви се изяснява картинката.

Не се цели нищо!!! Не търси вина винаги в другите!!! Те сами са се подиграли на хората които са ги дапуснали в страната си! Да си плащат сега!!!Непочтеният начин на живот води до края.

Явно вие добре познавате Емил Господинов, за да знаете също че когато му изгоря сервиза, застраховката му беше изтекла, а пожарникарите бяха изхвърлили хладилника през горния етаж от който беше тръгнало късото съединение, та адвокатите не можаха осъдят компанията производител. Но това не е важно. Вие като запознат със случая, сте пропуснали да споменете тази малка подробност. Интересно защо този човек работи 7 дни в седмицата от сутрин до вечер, сигурно защото е много богат нали?

На Мицубишито сега в пнадиза ще му викат самосвала. Ще му се раздрънка аспуха от черни и латино механици...

a be ti lid li si? Vijdal li si mitsubishito skoro? E, az go vijdah posledno prez July na Cortile-to. Prilichashe na poduta gorila. I v zatvora niama da po pojelaiat tozi oskuban por s nadnormeno teglo

ТЪП,ТЪП ,ТЪП ,ПРЕСТЪПЕН НАРОД !! Все по-зле ще става за съжаление .....

Пример бе, момко? Та нали ни виждаш п олитиците и управниците какви ги свършиха през последните 25 год. Как беше онзи лаф: Рибата се вмирисва от главата...но я чистят от опашката!

Нали искат мозъци?!Сега защо се вайкат?Та нали трябва да си приложат знанията и уменията,кой както знае и както може.Ха,ха

Ха ха, тоя капут Емил Господинов ми отрови нервичките навремето докато ми ремонтира PC-то... Че и нотариус го раздава. Да му е честито!

O-о боù, не им завиждам!

Поради что се срамите да се наричате българи?

А при това положение по добре е да съм си циганин.

Защо им пречат на "американската мечта"/да крадат/с каквито се събереш.......

Докато българското МВР не започне да спира на границите си всички мутри, сутеньори, осъдени, крадци, цигани-измамници и неизрядни граждани - визи до дупка, а и ще ги въведем обратно и за Европейския съюз. Нали знаете, че става това, което ние кажем.

Обаче я ни просвеитли кака стана така, че вситке европейски мафиоти са в Америка, както и китайъски, японски, латиноам. и т.н. Катго че ли някой нарчно ви ги праща , а вие нарочно ги приемате. Но Чарли Чаплин не го пуснахте да влезе в Америката?!

че ими българи с КРИМИНАЛНИ СПОСОБНОСТИ не само в USA. Гяволите обаче не са умни и ги хващат лесно и се разправя: БЪЛГАРИТЕ! Но има левеци които ги оправдават, защото и те са мошеници

Неуки са горките! Не са се научили ,че за да се краде ,за банкови измами и пране на пари- първо трябва да станеш политик с имунитет!

Изловиха ме ! Не съм очаквала,че във форума има политик и че ще ми тресне минусче..... Дано не е Ухото...

И то български.

И какво толкова?В САЩ винаги е имало такива герои -по-рано те се наричаха Джон Дилинджър,Ал Капоне,Алберт Анастазия,Салваторе Маранцано,Джо Масерия,Лаки Лучано,Майер Лански,Вито Дженовезе,Джоузеф Бонано,Винсент Баскиано и т.н, и т.н ,сега има и нашенски имена-Пилето,Мицубишито!Я вижте какво се говори и пише за албанската мафия!За латиносите!Просто почвата е благодатна!

Темата е КРИМИНАЛНИ БЪЛГАРИ в АМЕРИКА! Много си начетен!

Егати явния червен трол ! Почвата била благодатна. Щото в България цари ред и законност ?!?

Нали не си мислите, че тва дето са го краднали е било само за тях! Толкова "проекти" се нуждаят от финансиране... Всичко се знае, но се покрива до момента, когато някой се оака и се понесе миризма. Тогава влиза в сила ефектът на диминото. Полицият в цял свят е наясно кой кой е и с какво се труди...Но се опитва да удържа нещата в поносими рамки...а и вече няма място в затгворите и средства да се изхранва населението там.

много точно казано,но наще момчета и момичетатрябва да знаят че не е лесно да се краде от айдук по-голям от теб самият!

Ах как хубаво ибът чернилките, направо им завиждам на нашите !!

крадливото селячество където и да отиде си остава крадливо селячество, само дето в САЩ присъдите се сумират и тия убавци ще си полежат по 200-300 годинки в затворите на америка с мароканци, мексиканци и всякакви готини типове, да им е честито

ДА ИМ Е ЧЕСТИТО В АМЕРИКАНСКИТЕ ЗАТВОРИ ЩЕ ГИ ПОСРЕЩНАТ С ОВАЦИИ СВЕЖА ПЛЪТ ЗА РАЗТУХА....ДА ИМ СЕ ПОРАДВАТ

Сега ще видите каква топня ще падне един другиму, за измъкване от оная обител , където и човек с железен свинктер трудно ще устиска.

Ох, добре че сме добри поне в това, иначе никой нямаше да е чувал за нас.Сега вече с гордост мога да кажа че съм българин и ще знаят че такава държава съществува.

Ама къде са юнаците от БХК.Нарушават им правата ,за такава постъпка в България щяха да получат потупване по рамото и построика на хотели за магистратите.Кой коли кокошка снасяща златни яйца?

БХК в САЩ ? Да..да.. : ))

Ами на теменуга ще й конфискуват и силикона.

М-да, Марто-то хубава булка ще бъде на панделата, Ще му дадат хляба в ръцете за следващите 30г. А Теменужката много лизинг ще отнесе на спаружени черни сливи. Да им е честито бъдещето.

А'е, тая Теменуга Колева е направо една българска Памела, бе!

Теменуга от сега да тренира стягане на халката.

Не руснаците, а наш'те юнаци ще им видят сметката на Хамериканците. Да премахнат визите и са готови. Така де, Византия, Турция, Германия, СССР, ЕС, а сега е ред на САЩ!

Коментари - Арести на българи в САЩ заради измами за стотици хиляди | Днес.dir.bg

Арести на българи в САЩ заради измами за стотици хиляди

16 българи са арестувани вчера при спецоперация в САЩ и България заради пране на пари и банкови измами с кредитни карти за стотици хиляди долари.

Обратно в новината

Коментари - Арести на българи в САЩ заради измами за стотици хиляди | Днес.dir.bg

Коментари

Бе тоя Мартов наистина голям хубавец.Жалко,че ще му се радват плейбоите в щатския затвор..Само се чудя защо ФБР толкова дълго са ги наблюдавали и подслушвали,та те за 3-4 години бая поразии са направили.

крадлива,некадарна балгарска сган....само нож за вас

Отново обиждат българите. Отново настройват света против нас.

Американските сайтове пишат за 200 000 $ откраднати, а тук за милиони. Незнам как се крадат милиони от банкомати, където макс-а е 400$ и къде са дремали и тези евро банки толкова време??

тъпанарчо трай си

Е, справедливо е сега да се отдадат на смирено и дълго размишление за постъпките си!

Предлагам да се командироват прокурор и съдия на обмяна на опит,да видят как се работи и да се поучат!Защото в САЩ 30 години затвор дават за нещо,за което тук няма и да съдят престъпника!

Значи,ако се измъкнат ... са пропели ?

По последни Данни : --> от вчера следобед (централно-американско време) -----> Акцията Е И в Канада. (Британска Колумбия, Прериите, Онтарио, Квебек)

Всички са пледирали невинни. естествено това не е банкова измама просто нелоялна конкуренция.

Напротив такива новини последни стигат до нас. Нали трябва да сме патриоти. Как може тия така да ни излагат - един път отишли в щатите и давай кради на поразия - не става така. Дано си платят и хората да не мислят, че всички сме такива!

незнам,ама все още нищо не се говори по америцанските новини за това,нито пише във вестниците.кои знае как са я придобили тази информация и колко е достоверна.не оправдавам българите-напотив,ама ми е странно.такива неща се казват по тв.

link

ти яавно не гледаш/четеш американски новини - беше и по 2 и по 9-ти канал в новините

Големи специалисти, голямо дърво ще гризнат. На днешно време да си посредствен и показен в работата си води до това да се самопрецакаш. Иначе нищо ново не е това. Професионалистите навсякъде по света са си добре и дори чичо Сам-овите топ ченгета пият редовно студена вода когато си помислят да ги гонят. Чичо Сам-овата едминистрация от друга страна обира нагло цели държави. Ето това е лицемерие. Долара които наложиха с измама на света е лицемерие. Затова ви било чидесно ако всеки които иска да гепи, да бъде истински професионалист в изкуството на гепарда и да бърка надълбоко в сметките само на политици, банки, мафиоти, и да прави истински непоказни добрини с част от парите си, като финансира в побликуване на засекретена информация от типа на безгоривни технологии, квантова, и алтернативна медицина, и технологии, за СРС- технологии за да разобличаваме продажните нагли крадци в политиката и скритото управление на МАОСНИ и прочие тайни общества. Тогава и кражбата от наглите ще има двоен смисъл.

Тук си прав! Ако взимаха от политици, мафиоти, мошеници, милионери, банки не, защото парите там са наши. И да правят децки градини, домове за възрастни, хотели за бездомни, ресторанти за бедни. Поне няма да бъдат оплюти като сега, а шяхме да сме на тяхна страна!

Ей Нушо шматка си голяма сега в затвора как ще харчиш парите. Кой ще ти гледа децата. Дано поне го върнат в БГ при баба му, да не го пратят в някакви домове или приемни там, ако я вкарат в затвора. Дано и се размине поне заради детето ама едва ли в САЩ не прощават. Можеше да си живееш спокойно, но пуста алчност.

добре,че живея в тексас,а не чикаго.тук от мексиканските хакери българите не могат да се доредят.ама уж ги разкриха и това беше.страшна напаст са тези мексиканци...ама и българите не падат по-долу.

Ясно е, че българите крадат на ниско ниво - на къс пас така да се каже. На високо ниво обаче САЩ крадат цели държави като БГ. А дали някой ще ги хване? Не, защото няма кой. Под лозунгите за ...демокрация, човешки права и други ала-бала БГ уверено се движи към нищото.

Ясно е, че българите по простотия са на най-високо ниво. Няма кой да им излезе. Мъка е, че в нищо не ги бива. И търсят я американци, я евреи, я турци, които им пречат да се реализират. Ако нямаше други народи българите щяха да са първи.

Това е ужасно което се случва в Чикаго съграждани и вместо да се радвате и злорадствате над виновните, защо Вие уважаеми коментатори не се замислите за репутацията ни като българи? Приятно ли ви е навсякъде по света да ни сочат с пръст и да ни обръщат гръб като най лошата нация? Докога ще търпим определено съсловие българи да са доминиращи и представително лице на България?, или е по добре всеки да си стои на страна да не обръщаме внимание на нечестността, тарикатизма, алчността и грандоманщината... Kъде останаха борбения дух на предшествениците ни и думите на великия Иван Вазов "...българин да се наричам първа радост е за мене"..., kakво правим във връзка с тези въпроси?

е кажи кво да направим?

Е,добре ,де ,то ясно ,че арестуваните са избрали "лесния"начин,но този род кражби се практикуват от поне 15-20год. и досега банките не измислиха нищо иновативно ,тези посегателства да не се допускат.Вярно покриват някаква част,от загубите,правят застраховки,пак за пари,но сигурен начин за картодържателите не са измислили,защо ли?

Много си некомпетентен! Картите тип V pay не могат да се скимират. Те са тип VIZA. Значи е измислено. Аз имах такава от няколко години. Закрих я, понеже смених банката, но пак ще си направя. За нашите бандитски условия е перфектна!

Хей, не обиждай човека. Истината е друга. Разбира че могат да се направят карти с чип и да не могат да се скимират, но банките, VISA/MAster cards, са сметнали че за обновявантео на системата и картите ще им трябват 12-13 милиарда инвенстиции, докато сега загубите глобално са за около 1-2 милиарда годишно. Така че всичко е аритметика и икономии.

Приятел, ти знаеш ли, че тия V-pay-ки не се четатна повечето утроийства в САЩ? Тук е на мода магнитнаа лента, затова е по-лесно да се копира. В Европа е друго, има чипове и т.н. Тук ако минеш с pay pass,минаваш, иначе - на лента!

Super sa si, ama ako naistina bqxa umni nqmashe da se ostavqt da gi xvanat,haha

в най- полицейската държава тез глупаци тръгнали да връткат евреите държава която се управлява от чифути нека сега да им дойде акала

а веее баъганйовци,вижте се какви боклуци сте бе,защо не ревете сега,че тия са цигани или турци с балгарски паспорти

Как са аркадашите ти в Косово?!

Тази перхидолената блондинка не е циганка, а българка, но по точно индобългарка.

zashto balgarite praviat zulumite na van a vie mangalite gi pravite u doma

И кои са по-специалисти според теб?

На Теменужка дано и конфискуват силикона щото е с мойте откраднати от нея пари направен!Много се кефя като излезнат такива новини та да се прочуем и ние какви добри специалисти Български си имаме!"Българин да се наричам, първа радост е за мене"

Na kude otiva tozi sviat,izdigame vuv kult boklucite,kradcite,hihi yjasss,no bulgar4eta vuv chicago,tova ne e bg,tuk niama da vi baviat,radvam se za vas,gniite vuv usa-zatvorite,vsi4kite gi pipnaha,ima oshte 2-3ma no i tehniat krai shte doide,

Poznavam gi.super doide kraiat na boklucite deto paradiraha sus tova,4e kradur,eto kraiat e hubav za boklucite.nie shte ba4kame a te shte paradirat sus mnogo pari i skupi koli.radvsm se za tiah,

Комунизъмът ни научи, че да краднеш и да си тарикат не само, че не лошо, ами направо си е престижно! В Америка това не върви,лошото е, че в БГ не се вижда кога и как ще се пребори това мислене...

Крайно време е да се премахнат визите и всички раннобудни българи да се преслят да живеят в сащ.

ХА ХА ХА ТЕ ВЕЧЕ ДАДОХА НА РАННОБУДНИТЕ! ТЕЗИ СА ПРОСПАЛИТЕ СЕ СТУДЕНТИ,ЗАЩОТО Е МИНАЛО УТРОТО! ХА ХА ХА

Не може само да точиш карти и да си мислиш, че ще ти се размине.Трябва и акъл. Тези всички ги познават в Чикаго и всеки знае с какво се занимават. Те не го и крият и парадират с това по заведения , с коли и начин на живот. Всеки си плаща за гяволъка някой ден, колкото по-късно, толкова по-боли. Правосъдието в сащ забажя, но не забравя. Примери много...

незначителнаГрешка -в 1Б-Лоурънс/Къмбърланд.

Прочетох коментарите дотук и всички са от България. Познавам 5-6 души от арестуваните. Жалко за тях - подиграли са се с възможността, която САЩ им е дала да работят и да печелят добри пари - мечта за бълг в БГ. Емо Госп. е един високо квалифициран и страшно работлив компютърен специалист- за когото компют е детска играчка. Но още когато.. ей така внезапно му изгоря ателието-сервиз за компютри на Лоурънс/Фостър в Чикаго/Норидж/ преди няколко години остана съмнението, че има умишлен палеж да се скрие нещо и да се вземе застраховка. Емо с честен труд бе в състояние да изкарва МНОГО пари, защо му е трябвало да влиза в зоната където пипа ФБР. А дали някой не го е заставил да прави това? Или просто многото пари не прощават на никого. А и негивите служителки станаха по-алчни от евреите.Освен това видяхме как полицията сгащи няколко БГ миньорни тарикати с преводи на пари САЩ-БГ. Разсипаха ги американците- направиха ги пак голтаци каквито дойдоха в САЩ. Софийските тарикати които не разбраха, че америк са по-големи тарикати от тях всички изгърмяха. Че Митцубишито го знае цяло Чикаго. Далаваера връз далавера. Сега пак лепнаха петно на българите.

България винаги и навсякъде да бъде споменавана в отрицателна светлина, докато се превърне в синоним на всичко лошо. И това не е случайно, т.е. някой (?!) има интерес от това. Заслушайте се кой и какви коментари прави по отношение на България и българите и ще започне да ви се изяснява картинката.

Не се цели нищо!!! Не търси вина винаги в другите!!! Те сами са се подиграли на хората които са ги дапуснали в страната си! Да си плащат сега!!!Непочтеният начин на живот води до края.

Явно вие добре познавате Емил Господинов, за да знаете също че когато му изгоря сервиза, застраховката му беше изтекла, а пожарникарите бяха изхвърлили хладилника през горния етаж от който беше тръгнало късото съединение, та адвокатите не можаха осъдят компанията производител. Но това не е важно. Вие като запознат със случая, сте пропуснали да споменете тази малка подробност. Интересно защо този човек работи 7 дни в седмицата от сутрин до вечер, сигурно защото е много богат нали?

На Мицубишито сега в пнадиза ще му викат самосвала. Ще му се раздрънка аспуха от черни и латино механици...

a be ti lid li si? Vijdal li si mitsubishito skoro? E, az go vijdah posledno prez July na Cortile-to. Prilichashe na poduta gorila. I v zatvora niama da po pojelaiat tozi oskuban por s nadnormeno teglo

ТЪП,ТЪП ,ТЪП ,ПРЕСТЪПЕН НАРОД !! Все по-зле ще става за съжаление .....

Пример бе, момко? Та нали ни виждаш п олитиците и управниците какви ги свършиха през последните 25 год. Как беше онзи лаф: Рибата се вмирисва от главата...но я чистят от опашката!

Нали искат мозъци?!Сега защо се вайкат?Та нали трябва да си приложат знанията и уменията,кой както знае и както може.Ха,ха

Ха ха, тоя капут Емил Господинов ми отрови нервичките навремето докато ми ремонтира PC-то... Че и нотариус го раздава. Да му е честито!

O-о боù, не им завиждам!

Поради что се срамите да се наричате българи?

А при това положение по добре е да съм си циганин.

Защо им пречат на "американската мечта"/да крадат/с каквито се събереш.......

Докато българското МВР не започне да спира на границите си всички мутри, сутеньори, осъдени, крадци, цигани-измамници и неизрядни граждани - визи до дупка, а и ще ги въведем обратно и за Европейския съюз. Нали знаете, че става това, което ние кажем.

Обаче я ни просвеитли кака стана така, че вситке европейски мафиоти са в Америка, както и китайъски, японски, латиноам. и т.н. Катго че ли някой нарчно ви ги праща , а вие нарочно ги приемате. Но Чарли Чаплин не го пуснахте да влезе в Америката?!

че ими българи с КРИМИНАЛНИ СПОСОБНОСТИ не само в USA. Гяволите обаче не са умни и ги хващат лесно и се разправя: БЪЛГАРИТЕ! Но има левеци които ги оправдават, защото и те са мошеници

Неуки са горките! Не са се научили ,че за да се краде ,за банкови измами и пране на пари- първо трябва да станеш политик с имунитет!

Изловиха ме ! Не съм очаквала,че във форума има политик и че ще ми тресне минусче..... Дано не е Ухото...

И то български.

И какво толкова?В САЩ винаги е имало такива герои -по-рано те се наричаха Джон Дилинджър,Ал Капоне,Алберт Анастазия,Салваторе Маранцано,Джо Масерия,Лаки Лучано,Майер Лански,Вито Дженовезе,Джоузеф Бонано,Винсент Баскиано и т.н, и т.н ,сега има и нашенски имена-Пилето,Мицубишито!Я вижте какво се говори и пише за албанската мафия!За латиносите!Просто почвата е благодатна!

Темата е КРИМИНАЛНИ БЪЛГАРИ в АМЕРИКА! Много си начетен!

Егати явния червен трол ! Почвата била благодатна. Щото в България цари ред и законност ?!?

Нали не си мислите, че тва дето са го краднали е било само за тях! Толкова "проекти" се нуждаят от финансиране... Всичко се знае, но се покрива до момента, когато някой се оака и се понесе миризма. Тогава влиза в сила ефектът на диминото. Полицият в цял свят е наясно кой кой е и с какво се труди...Но се опитва да удържа нещата в поносими рамки...а и вече няма място в затгворите и средства да се изхранва населението там.

много точно казано,но наще момчета и момичетатрябва да знаят че не е лесно да се краде от айдук по-голям от теб самият!

Ах как хубаво ибът чернилките, направо им завиждам на нашите !!

крадливото селячество където и да отиде си остава крадливо селячество, само дето в САЩ присъдите се сумират и тия убавци ще си полежат по 200-300 годинки в затворите на америка с мароканци, мексиканци и всякакви готини типове, да им е честито

ДА ИМ Е ЧЕСТИТО В АМЕРИКАНСКИТЕ ЗАТВОРИ ЩЕ ГИ ПОСРЕЩНАТ С ОВАЦИИ СВЕЖА ПЛЪТ ЗА РАЗТУХА....ДА ИМ СЕ ПОРАДВАТ

Сега ще видите каква топня ще падне един другиму, за измъкване от оная обител , където и човек с железен свинктер трудно ще устиска.

Ох, добре че сме добри поне в това, иначе никой нямаше да е чувал за нас.Сега вече с гордост мога да кажа че съм българин и ще знаят че такава държава съществува.

Ама къде са юнаците от БХК.Нарушават им правата ,за такава постъпка в България щяха да получат потупване по рамото и построика на хотели за магистратите.Кой коли кокошка снасяща златни яйца?

БХК в САЩ ? Да..да.. : ))

Ами на теменуга ще й конфискуват и силикона.

М-да, Марто-то хубава булка ще бъде на панделата, Ще му дадат хляба в ръцете за следващите 30г. А Теменужката много лизинг ще отнесе на спаружени черни сливи. Да им е честито бъдещето.

А'е, тая Теменуга Колева е направо една българска Памела, бе!

Теменуга от сега да тренира стягане на халката.

Не руснаците, а наш'те юнаци ще им видят сметката на Хамериканците. Да премахнат визите и са готови. Така де, Византия, Турция, Германия, СССР, ЕС, а сега е ред на САЩ!