Двама измамници на съд заради имоти на Филип Киркоров

Варненска окръжна прокуратура внесе в Окръжния съд обвинителен акт за измама с имоти у нас на руския певец от български произход Филип Киркоров.

Обратно в новината

Коментари - Двама измамници на съд заради имоти на Филип Киркоров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за това ли варненския депутат със спорна репутация искаше да засекрети Търговския регистър?Не може измама да стане без съучастие на вътерешен човек или служебно лице да си сложи главата в торбата!Най-лесно и удобно дай да затворим ТР за да не могаже да лъсне кой с кой е свързан и как се правят търгове със свързани фирми.Има си ред във фирмите.Като даваш пълномощно или печат на някой го завеждаш в регистър срещу подпис и като се разделите си го прибираш или го обяваваш за невалиден.

с погледа на Иван Грозний, аткуда имеет земля па нашева Чьорнава моря. Да не би наш Цар Симион Смотаний да му па дарил земли балгаские ? Имеет си хас ?!

Ами този,човек си е българин бе поне по майка,с таланта си ес издигна и сега е приказно богат,защото в Русия чалга няма и обичат да слушат нормална музика,купил си е в Родината имоти могъл е направил го е,а ти драги поне научи руския език преди да пишеш ,като малограмотен басмач!

Той е толкова българин, колкото ти си японец!

Багат багат, а ял и пял на вересия ? Защо не платил на наши бедни кампазитарьй! Зачто ?

Хахахахахах, абе ти уби руския език само с едно завистливо изречение!!! Браво!

:)Христо:) изби рибата с руския:)

Как да не си горд, че си българин..?! В чужбина е добре да не казваш, че си българин, че хората спират да ти се усмихват и започват да си пазят чантите.. но пък на претенции задминаваме арабските принцове!

Стига сте говорили глупости. Киркоров не притежава комплекс Емералд, а има апартаменти там! Проверявайте си регистръра преди да коментирате

Тази история показва истинската, дълбоката същност на българската частна инициатива. Изродени мозъци, видимо болни, безумни ходове и антисоциални намерения са чертите на новия български частник, неспособен с честен труд да си куп идори хляб. Научен от партийци от разни файтонни партийки от рода на ГЕРБ да търси всякакви пътища за забогатяване и лесен живот по кръчми и курви,този тип посяга на всеки, който е над него в иерархията на новите богаташи. Жалка картинка - с ръце в продънените празни джобове, небръснат, шляещ се по Женския пазар с една мисъл- кото да разсипе и да разори с поредната кражба. Така в България стотици хиляди углавници разбират частната инициатива и я прилагат, защото имат подкрепата на милиционери, политици и всякакви типове от подземието, яхнали врастта и купивли си частна феодална държава - нашата бивша родина България.

Ех, Братко, колко си прав!!!! +100. Но е трагично!

Много поетично написано, за съжаление, не почива на истината. Дребните измамници не се водят "бизнесмени". Просто няма закон, по който да бъдат адекватно наказани. Такива цигански "занаяти", като джебчийството и телефонните измами процъфтяваха най-много при предишното правителство. Имотните измами и незаконното строителство- също. Основното кредо на комунизма: Бедняците са честни, а богатите- изедници, вече не върви. Коригирайте си възгледите.

Няма какво да коригира!Човека си е прав ! Свали си розовите очила!

Много уважаеми, собственик на Слънчев ден, бившата почивна станция на бкп, е изтъкнатия социалист капиталист, член на вишия партиен съвет на бсп Георги Гергов !