”Тракийските царе” влязоха в Лувъра

Изложбата "Епопея на тракийските царе - археологически открития в България" бе открита тази вечер в Лувъра.

Обратно в новината

Коментари - ”Тракийските царе” влязоха в Лувъра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ли е ,,цвета на нацията'?Всики които сте написали коментарите в стил ,,кретенизъм'' сте най-големите кретени.По голяма простотия никъде не може да се види,а седнали да плюят .....или сте платени или сте рептилии.

Бойко "шлифера" е най надутия,самовлюбен и прост премиер ,който сме имали.Няма друг ,който така просташки и манипулативно да плюе по предшественика си.Първата манипулация е "КТБ' и вината на Орешарски.Надявам се един обективен съд (дори и да не е в България) да отсъди чия е вината.Втората е "трагичното финансово състояние след управлението на Орешарски. Б.Б ,абсолютно неправомерно ги свързва ,въпреки ,че обективни финансисти го опровергават ,че държавата и бюджета в дългосрочен плана няма да загуби нищо.Даден е заем на ФГВГ ,който ще се върне от банките.Цифрите за БВП ,също му удрят звучен шамар.а 2014 г., през която значително по дълго беше премиер Орешарски завършва с 1,7 % ръст , а за 2015 през която той е премиер ,все още прогнозите са 1,2 % и то съмнителни.

Отворете си очите!Лошо знамение! На обратно ,какво става? 500 квадрат? 500 на 2? Видяхте ли го вече ? Някой иска още 500 години да сме под турско робство.........

Г-н Борисов, стига с лозунгите! Дай нещо конкретно, виж комшиите се развиват за наша сметка, доброволно им даде нашите проекти, защо??? Пиарът ти е по схемата с "от пръдня боя".... Излагаш се!

Дам това наистина е голяма чест за лувъра. А не обратното. Както сте я написали статията....

Много моля дира пишето по темата,а тя е откриването ,не разходките на Бойчо до Париж за да обезличи събитието!И когато говори глупости,пишете две три думи и след това и т.н.,за да не им се повръща на читателите от него!

А как е минало откриването,дори снимки няма и изказвания на специалистите!Защо ни натресохте простотиите на това говедо,направо отвратително!На фона на тракийските царе, и тракийско изкуство,това чучело!

"...помните Орешарски как го посрещаха, в смисъл - не го посрещаха, добави Борисов..." Е, верно ли това е говорил на откриването нашия "велик" и "мъдър" премиер?! Този човек става за селски пъдар, за друго нищо, а ей къде го сложиха тъпаците.

"България се връща на мястото си, след като беше изпаднала в изолация година и половина - мястото на уважавана държава в Европа. Това заяви в Париж премиерът Бойко Борисов след тържественото откриване пред български журналисти, предаде БТА." РЕДНО Е ТЕЗИ БЛАГИ ПРИКАЗКИ ДА ГИ КАЖЕ ТУК В БГ, А НЕ В ПАРИЖ ПРЕД ОТБРАНИ И ПЛАТЕНИ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА КУЛТУРАТА ЖУРНАЛИСТИ. ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА ОПОРНИ ТОЧКИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ВИЖДАТ ВЪВ ВСЕКИ РЕПОРТАЖ ИЛИ СТАТИЯ НАПИСАНИ ПО СЛУЧАЯ ОТ КОМАНДИРОВАНИТЕ ЗА СМЕТКА НА ДЪРЖАВАТА ЖУРНАЛИСТИ. САМАТА ВАЛЕРИЯ ВЕЛЕВА КАЗВА, ЧЕ ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ, КОИТО СА ТАМ СА "НА ХРАНИЛКАТА" НА КУЛТУРНОТО МИНИСТЕРСТВО, КОЕТО ЗНАЧИ НА НАШИ РАЗНОСКИ, А НЕ НА РАЗНОСКИ НА СОБСТВЕНИТЕ ИМ МЕДИИ. И ПОСЛЕ МЕДИИТЕ БИЛИ НЕЗАВИСИМИ- ХА-ХА-ХА, БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ, ЧЕ ПРИ МУТРАТА ИМА НЕЗАВИСИМИ МЕДИИ.

Боце, и ко ся - откарахме златното съкровище на България в Лувъра за да "дръпне" френския туризъм и културно наследство ли?

и оргиналите да дръпнат!!!!!!!!Кой??????????

Това изказване наистина показва,че не си пие редовно хапчетата!Никой не иска да гледа тебе бе Мунчо,а изложбата на тракийските царе!Няма срама, Методиев,само наглост!Затова че имал кабинет,Лувура отворил вратите си за траките,а не инициативата на френския посланик!Баси простотията,покрай изложбата си уреди неофициални срещи с политици и те от нямай къде го приеха,не че го били канили Мунчо,а че "работещето " правителство още за пет пари работа не е свършило,няма резултати ,да слушаме глупости баси наказанието!

деер

Всеки турист посетил такива експонати в България оставя поне 1000 евра тук!!!! Помислете какво пропускаме докато се надпреварваме да вярваме на 240-те паразита на жълтите павета вече 25 години!?!.....

ТИКВА!

Браво Бойко, така е, тракийските ценности и култура са дело на Рашидов и теб, заслугата да имаме това съкровище е на ГЕРБ. Боже, колко мъка(простотия) има на този свят.

За света незнам, но простотията у нас е неописуема. Вижте какви хора само са начело на държавата...

Незнам с какво сме толкова грешни, че сме заслужили тази участ, това малоумие и дебелащина да ни управлява. Ще се мъчим цели 20-30 години преди да изчезнем напълно. Но в мъки.

Колкото и да ми се иска да изровя по-тъпо същество от това НИЩО, което ни управлява в момента, ей богу, НЯМА и НЯМА да има в близките столетия!!! Хора, опомнете се!

А прави умни работи и постига икономически ръст, както и стотици решения, които чакат от 70 години насам да се сбъднат Как става това? Изглежда нищото е пред твоята калвиатура, но не се сеща, че е нищо.

В момента сме на дъното. Това ли ни е мястото?

Ще копаем упорито и неуморно, през времето когато не гледаме агнета за размяна с мерцедеси.

"...вече сме признати за световно значими в културната сфера." Историята не започва от теб и подобнитъе ти! Много преди теб, България и нейната история са част от световната културна история! Стига самохвалство и самоизтъкване!

Ти, като си "знаещ", защо си мислиш, че и ББ е такъв? Той освен четвъртото място по футбол през 1994г. друго значимо културно постижения на България не познава.

Вътю и твоя мозък и познания са колкото една точица,колкото е и на вожда ти.Нищо не се залепя за нея.Едно си знае баба едно си бае.

Нито една дума във френската преса. Търсих в лъо фигаро и в лъо монд и единственото което намерих е за футболния тим Бате Борисов, но за Бойко или споменатата изложба, абсолютно нищо.

хора този човек бб е лъжец винаги той е беда за ст,аната

С кои ОФИЦИАЛНИ лица на Франция се е срещнал Борисов, че се хвали как го били посрещнали? Толкова време откакто пак взе властта са го канили само на дежурните мероприятия в Брюксел.

Фелиситасион Борисофф!

Къде бяхме и къде се връщаме ,бе тикво глупава.Аз на твое място бих се срамувала пред хората да се показвам ,а той се гордее с това ,че превърна България в кочина.Като си там поразпитай колко е средната заплата,колко е минималната им пенсия,какви са им цените/ по ниски от българските/,виж им пътищата които стигат до всяко населено място,виж им земята как е обработена.....и се скрии в миша дупка и не излизай никога повече.АНАТЕМА!

Преди повече от 100 години Иречек тъжно възкликва Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. Век по-късно думите са все тъй актуални и тъй като са се превърнали в устойчива народоспсихология, можем да ги приемем за национална диагноза.

Тиквата си присвои и заслугата за Тракийското съкровище.Отиде като турист до Париж , придружавайки нещо което е намерено , съхранено и изучено от други. Точно той който повдигна въпроса да се закрие БАН заради ценните парцели в София сега се перчи с достиженията на института по тракология към БАН.

Не видях да е присвоил нещо. Просто е извоювал изложбата да е в Лувъра. Изглежда не знаеш колко получава България от това в пари и имидж. И не знаеш какво значи някой да уреди такова събитие. Всъщност българският народ страда именно от незнание, а не о друго. А незнанието е верният спътник на комунизма, така че знаем и причината.

ние мястото. И ЕС винаги ни го посочва и не ни дава възможност да забравим. ДАВА НИ ЦЕЛИ ДВА МЛН ЕВРО за ЩЕТИ ПО ИНФРАСТРУКТУРАТА от наводненията през миналата година. На Румънията дали ОСЕМ млн., на Италията само - 58 млн. ЕВРО.. Ама тоз успех ГРОБарите не ни го рекламираха..

Колкото и да се пъчи пожарникаря по кабеларките, каруцата България е трайно изостанала на всички възможни последни места в Европа.

То много самохвалство не е на добре. Да вземе да коментира кво правим в енергийния сектор, в съдебната система - нали сме щели да изпреварваме Румъния, дето вкараха цяло правителство бивши управляващи в затвора, магистрати, че и милиардер. У нас един Бисеров май го гласят за големия успех.

Комуноидно-атакистката сган, която не е помирисвала Париж яко се е запенила.

Я си прочети постовете за БОЛЕН В ПАРИЖ!!! Да си поосвежиш паметта и да си припомниш.. Вий дет са сте запътили, ТОЙ ОТТАМ СА ВРЪЩА!!!

ЛУПЕНИЯДА? Лумпенияда няма вече. Няма хора, няма речи... Няма нощни пияндета, и надрусани рендета. Няма даже ученици, сред протестър-мъченици. Чалготеките са спрели, няма за оставка трели... Няма сценка Свобода, с гола цица пред света, няма и кафе при Коня.... Пак на власт е мутрафоня! Паси 18.09.2013

Дайте да видим какво реално правят за нас европейците? То на думи е лесно. Ама от плана Юнкер колко пари ще ни дадат? Няма и 0.5% от общия бюджет. А Турция през това време с Русия строи газови тръби, нов АЕЦ.

там ДЕТ НИ Е МЯСТОТО: КОНГРЕС НА ЕНП в БОН 10,12,2009г. Изказване на Б. Б.: " По данни на БНБ обезпечението на валутния борд е 211%, което е .. 8 млрд. ЕВРО. Възнамеряваме да използваме 8 млрд. ЕВРО от резерва за ..." САМ СИ ГО Е КАЗАЛ: НАСЛЕДИХ ОСЕМ МИЛИАРДА ЕВРО!!!! И сега ПАК - ОСЕМ МИЛИАРДА ЕВРО, АМА ЗАЕМ....

Каква изолация? Били са ни изключили от ЕС между 2013 и края на 2014?

Вместо туристите да идват в България и да видят българския музей, ние си носим експонатите като амбулатни търговци. Какво печели нашата държава - една екскурзия на управляващите в Париж. Всяка държава си рекламира музеите и кани чужди туристи да ги посетят! Ние пак по тиквенски правим обратното.

Не ги разбираш нещата. Туристите няма да дойдат в България скоро за тази изложба. Но пък като е там, качва реномето. Има възможни и невъзможни неща. Хубаво е да знаеш възможното и него да искаш.

Който гласува за Борисов е национален предател и отстъпник!!!!

Те не са малко тези хора. Загива България, отровена от простотия и чалгария. Накога ББ каза, че по магистралата ще дойдат инвестиции. 1. Къде са ? 2. Защо не си помогнем сами ?

Вместо инвестиции, той построй калпави магистрали, който се нагънаха още на 3-тата година и ни завеща 16 000 000 000 заем, да ни е честито второто управление на ГЕРБ!!!

Връщаме се на мястото на уважавана страна в Европа, в същото време Българите живеят под прага на бедността чудят се как да платят сметките си за храна и консумативи а Боко се мисли за велик и бръщолеви пълни глупости!!!

А какво прави Валерия Велева там ???

А какво прави там шефката на МВР" Може би охранява експозицията? Нито подарения й пост, нито образованието имат някакава връзка със събитието. А какво правят там на държавни разноски Ангелкова, цял екип на правителствената БТВ, цяла сюрия платени поръчкови "журналя". Можем само да се досещаме.

Качествата на човека и неговото самохвалство са в обратна пропорционална зависимост.

били в изолация.. Но тогава стана нещо - след една година управление, за което боковистите МЪЛЧАТ, кат истински комунистини.. ЕС ни вдигна ГОДИШНАТА ВНОСКА със СЕДЕМ МИЛИОНА ЕВРО НА ГОДИНА... Вноската, като ПРОЦЕНТ от БВП не е променяна от ЕС!!! Кво ли се е ВДИГНАЛО ТОГАВА, се пита в задачката за ДЕЛИМОТО И постоянния ДЕЛИТЕЛ... А три и кусур години преди това, НЯМАХМЕ ТАКВЪЗ УСПЕХ... При СЧЕТОВОДИТЕЛЯ ЦУНКАЩ ДЖИДЖИ...

Бива ли при тези велики пра-пра деди днес да ни управлява една проста, прогнила тиква!

БATKO

А бе, тоя прост дебелак кога ще престане да излага България с простотиите си. Пфу, не сме имали досега такъв простак за премиер.

ПРОДАДЕ И СЪКРОВИЩЕТО ни И ДОВОЛЕН СЕ УРИГНА ПРЪДНА И НА......СРА! ПРОКЛЕТ ДА Е

А,бе простако слез на земята.Виж в какво се превърна България за 25г.Такова чудо няма никъде по света ,станахме за смях,а тоя боклук ръси простотии на ляво и дясно.Истината е една,с тези бандити Държавата ни е обречена на гибел.И Бог ни изостави.

Като всеки комунист Боко приписва чужди заслуги другиму. Голяма част от изложбата е от експонати намерени от покойния Георги Китов. Поне от кумова срама в делегацията от тунеядци в Париж можеше да включи синът или дъщерята на Китов.

Хубавата новина е, че пожарникарят замина за Париж. Лошата новина е, че ще ни го върнат и от там.

Простоватата мутра не спира да натяква едно и също, как за последните 7-8 години, откакто ГРОБ са на власт, Орешарски им бил проблема. До кога ще търпим простотиите на тоя психопат??? ОСТАВКА!!!

Неизолирана България: Руски туристи - на 30 февруари. Руски газ - пак на 30 февруари. Стратегически проекти за България - на 30 февруари.

И това го е казал на френски "помните Орешарски как го посрещаха, в смисъл - не го посрещаха, добави Борисов" - няма начин това да не е казано с фалцет ...кефи , и мъдро ,а ?!

Къде се връщаме, в кочината на Европа! Нима там ни е мястото?!

Сега френската държава и Лувъра ще приберат парите на туристите, които ще отидат в Париж и Лувъра и заради тази изложба. А тъпият и прост българин пак ще духа супата да едно потупване по рамото и едно конгручулейшънс.

Наш Боко го казва "конграчулейшън". :)))