Коментари - Излезе второто класиране за детските градини в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо взимате децата на бедните. Така догодина ще има градини за всички деца

Ами това е защото провинциалистите заляха София!!!! Защо не си седят там, където са се родили, ами се блъскат при нас - столичаните?!?! Имам право да се наричам такъв, защото тук, в София, живея вече 12 години и мисля, че спокойно мога да се нарека местен! Но, идват ми някакви студенти, които още мекат, още не знаят с коя вилица да ядат десерта си в Хилтън, не знаят Дубай град или държава е... но се мислят за кой знае колко успели... Ужас... Ами заради точно такива няма места за НАШИТЕ деца в детските градини!!!! И по-зле ще става!!! Казват ми, нямало условия за живот в провинцията... Еми създайте си бе, никой не е длъжен да ви прави хубавото там, където сте се родили, нали? И нещо повече, ми като дойдете в София, барем се дръжте като истински столичани, а не първата ви работа да е да заемете най-високоплатеното място във фирмата... Та, едно хубаво нещо беше направил бай Тошо - софийското жителство, ама го махнаха... Еми, докато сме така, все ще сме си така... Кой разбрал, разбрал, на останалите: Приятен ден!

Хем софийско жителство, хем от 12 години живеете в София. Извинете ме, но не сте софиянец и не върви да обиждате другите като Вас. Не са виновни, че няма възможности в малките градове. По тая логика, тъй като аз съм родена в София преди 37 години и родителите ми са от София…Вашите 12 години са ми направо смешни…

Купиш си апартамент за половин милион в луксозенец, чувстваш се гъзар, Излизаш навън, чупиш си глезена на счупена плочка на тротоара, щото всеки ден паркират там и е ебана майката на всичкото. Децата няма къде да ходпт на градина. Треволяци и тръняци по 2 метра порастнали навсякъде, кофата за боклук препълнена и си хвърлят боклука до нея и се е разрастнал до половината улица. Разболееш се, нема как да дойде линейка и си умираш като гъзар, софийски бохем сред лайната.

Ще ги гледа кметството, така мисля, щом може блокове за 1 милион души в Лозенец, а градини няма, кметството каква му е работата ще става ясла.