Издирват 23-годишна изчезнала студентка

Полиция обяви за общодържавно издирване 23-годишна студентка във Велико Търново. Младата жена е в неизвестност втори ден.

Обратно в новината

Коментари - Издирват 23-годишна изчезнала студентка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това дете отгледано с любов и грижа стана жертва на безхаберието и цинизма на държавата която не се интересува от нашите деца озовали се сами в някой бг град да учат!Т.н Вузове се интересуват само от таксите и субсидиите и хич не ги е еня от това дали са защитени децата които сме им поверили..Позор

Това дете на 23, сам самичко. Спри се бе майко. До 50 ли ще бършиш дупето на отрочето си? Иначе дано да е някое недоразумение и да намерят ЖИВА и ЗДРАВА жената.

Майка ми, на 23 вече е имала 2 деца. Пак е била студентка.

реферираш към безвъзвратно отминало време. сега е времето на "демокрацията" - разрухата.

75000 дебили, още толкова в частни охранителни фирми, дай да хукнем и да хванем извършителя на престъплението, ако има такова. В България престъпността е на почит и уважение, това са ни самите управници, довели нацията ни до безизходица за прехраната. Дано момичето има късмет и да е живо и здраво и бог да я опази.

прочети коментарите на втора страница и действай, може пък да свършиш нещо...

Случаят е аналогичен с този на Яна от София. Въпросът е, защо момичето е вървяло по такъв рискован маршрут сам само, по тъмно? Дали не е била повикана от някого?

ТРЯБВА ДА СЕ АНГАЖИРАТ ПОВЕЧЕ ИНСТИТУЦИИ ПРИ ТАКИВА СЛУЧАИ , А НЕ САМО МВР!

Но уви , Путин го уби ! Току що бТВ се обрлекчи. Пак Путин, ще плюеме, И, дедо Ратко, още повече !

Нещо катоо, исхождане ? В най- потходящо време !

ENYA

А защо момичето е Здравкова, а родителите Трайкови?

Няма значение как се казва. Важното е да я намерят жива и здрава!

не съм казала, че не е важно да я намерят, само че за да намериш някого, трябва да знаеш кого търсиш най-напред. това, че момичето е с различна фамилия от родителите, означава че или е омъжена /а за съпруг не се споменава/ или това не са нейните родители, аз може и да съм тъпа като гайда, но това са елементарни неща.

По радиото съобщиха, че я открили удавена.

Защото си тъпа като гайда ! Възхищавам се на детективската ти "дарба".

Милото дете, дано да я намерят.

Съпричастна съм към мъката на семейството и близките. Дано да не е станало непоправимото. Незнайно защо този случай много ми напомня случая със сестрите Белнейски. Дано разследването не се проточи чак толкова много. На всеки празник нова трагедия сполетява България. Това изобщо не е добре. Трябва да се възстанови реда и контрола в държавата. Строги мерки и закони, силна полиция навсякъде. Да пази Бог и ние да сме силни и умни и да можем да се пазим. Народа изнемогва и е смачкан. Пазарджик, В.Търново ... знае ли някъде къде е властта !????!!!!

Дано намерят момичето.

прди 2-3 години дете на приятелско семейство много се радваше че са го приели в търново. незнам каква спецялност беше но детето е пълна отличничка и можеше без изпит да влезе само по класиране където си иска. при първото и ходене в търново след приема беше в хотел отседнала. някакви идиоти и взеха акъла направо. доколкото знам на турски са говорили. нещо са я дърпали, заплашвали незнам какво стана, но на следвашия ден се прибра и започна във варна. винаги от тогава свързвам търново с тази случка. дано да се намери детето. сили за родителите

Жертва на цигански произвол.

ще се върне-

Надявам се момичето скоро да бъде при близките си в добро здраве!

Предполагам и се е случило нещо,дано не е най лошото и скоро някой даде информация на родителите. Ние имахме един такъв случей -два дена не ядохме и не пихме,думата "полудяхме"бледнее пред това което изпитахме. Приятелка дала да нашето "хлапе' да опита някаква дрога,пълното възстановяване отнело 2 дена-тогава само се върна и след известно време ни разказа всичко. Урок за всички ни.

Търся някаква популярност-независимо каква!Имам и лични спестявания!

Циганите са я откраднали ,за да я правят робиня в чужбина.

Ти пък ги изкара егати организираните манговците! Това да не ти е: "Зеле, зеле, зеляро..."

А, така! За Сертов можеше хеликоптери веднага, разходки до Гърция и до майната си, ама като изчезне едно обикновено момиче - какво? Н-И-Щ-О! Добре, че има социални мрежи, че да имат някакъв шанс и обикновените хора в тази пропаднала, скапана държава. В която ВСИЧКО е сбъркано! А, дано сега да се сбърка и това, че нещата с момичето изглеждат зловещи. И се случи чудо някакво!

Момичето да бъде върнато още утре на адреса ѝ здраво и читаво! Нещо неясно?

Дано да се върне здрава и непокътната!

Освен прекия извършител, много хора и служби са виновни за това, което се е случило с момичето. И защо втори ден полицията не върши нищо?

zeddd

Защото не си чел статията, а само заглавието.

В полицейската държава, стават много гадни престъпления. Дали защото полицията не си е на мястото. Защо трябва да се храни куче, което не пази. Питам аз на тази гара, няма ли полиция - невъзможно е да няма. Който не си върши работата, да си понесе последствията, щом има договор и е приел да взима заплата.

Кой се грижи за децата ни докато те учат сами в чужд град. Истината е, че никой. Записал се е даден студент в един университет, негов възпитаник е, а на университета не му пука, не проявява и грам грижа. И това са последствията. Къде по света го има това, бе. Ало, дремльото в министерското кресло на образованието, събуди се и се образовай, виж как го правят нормалните хора, това твоето е престъпление.

Истината е, че на всякъде по Европа студентите учат, живеят по общежития или квартири и много голям процент от тях работят за да си плащат обучението , квартирата и храната. Това не е детската градина където ги водят под строй с еднакви шапчици и светлоотразителни жилетки като ги водят по улиците. Все пак се смята, че това са вече големи и сериозни хора щом са започнали такова обучение. Иначе тези по креслата съвсем други неща трябва да направят за подрастваото поколение.

Какви деца? 23-годишна е.

на образованието имат вина. Защо ТЕ не се грижат за студентите си!? Кога в българските университети ще се въведе ред? Кога студентите ще заживеят в кампуси, а не като гастарбайтери, кога някой ще се погрижи за тяхната сигурност, кога ще имат нормални стипендии, за да могат да учат те като бели хора, кога студентите ще работят само работа подходяща за тях и кога държавата ще се погрижи за младите хора. Тази идиотия обзела властниците, все трябва да има край. Това отношение - учи, оправяй се сам, не кой му пука, трябва да изчезне. Хора, децата ни страдат, заради собствената ни глупост и никой не предприема нищо.

Революция това е истината...дано да открият това момиче!!!

Полицията ни има ресурс да намери момичето, но тежка бюрокрация, пусти му човешки права, некадърно гражданско общество търсещо 5 мин. слава и секви тъпотии от рода, че не можеш да гръмнеш нападателя, възпират всякакви действия на полицията. Полицай да станеш днешно време е унижение, само безработни и малоумни стават ченгета, а останалите прост са пуснали връзки. Дават се некви луди пари за видео наблюдение и кво?!

Стига, бе. Когато става въпрос за толкова тежко престъплени, като това тук, все има средства. Става въпрос за живота на една млада студентка. Ако и нея намерят мъртва, полицията и държавата да се разпуснат - няма смисъл от тях.

Явно е, че става въпрос за престъпление. Човек с установен ред и график, никога не изчезва просто така. Освен това момичето е планувало да се прибере у дома и дори си е подготвило багажа. Много е страшно, когато детето ти е само в чужд град. Това, което се случва с тази девойка е кошмара на всеки родител, изпратил датето си да се образова в друг град. ПРИЗИВА МИ Е ПОЛИЦИЯТА ДА НЕ ДРЕМЕ, А ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА И ДА ПОТЪРСИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И АКО ТРЯБВА ПО-ОПИТНИ СВОИ КОЛЕГИ, , ЗА ДА НАМЕРЯТ МОМОЧЕТО НА ВРЕМЕ.НЕДОБХОДИМО Е ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА И РЕСУРСИ. Това не е пара, за да се изпари - жив човек е, все някои трябва да знае нещо, ако е необходима принуда и тя да се използва.

Всички мангали обитаващи около ЖП гарата трябва да бъдат прекарани през месомелачка и обезкостени наживо, набързо ще кажат кой там действа, имената и къде се покриват. Ако се остави на местните ченгета , може да се изкушат да направят пари и да замърлят нещата.

Мангала е страхлив, но медиите не знам по каква причина ни втълпяват, че са супер силни, задружни и агресивни. Преди 2 години на Слаковци бях завел едно пиче на тайничко и ми скочиха 4 мангала пияни. Единия го свалих с 3 бързи, а другите се разбягаха все едно съм го утепал.

Не е мястото.

Трябвало е да ги утрепеш и 4-мата.Вадиш патлака,и в главата по един хуманен...

КОЙТО ЗНАЕ НЕЩО, НЕЗАБАВНО: 112!!! НАИСТИНА, НАПРАВЕТЕ ГО!!! 112!!!

в велико търново има добре развит бизнес с проститутки и сводници, както и в другите градове на страната, дано не се е замесила там, че е страшно. друг вариянт е нещо свързано с ревнив приятел. пожелавам спасение.

Компанията на Митио пищова и сина му юлиян малкия пищов, занимаващи се с дрогиране (специални наркотици, които те вкарват в състояние на хипноза и правиш каквото ти кажат, после не помниш) на млади момичета с цел разработване за проститутки. И всички сутениори могат да бъдат обект на интерес от страна на органите и родителите. Много години продължава това вече, много хора го знаят. Време е да бъде прекратено...

и ползват момичета, за да се доберат до други момичета. Според доклад на ООД тези момичета се наричат "първа дама" на сутениора. Така, че ако покрай ваша приятелка сте си легнали с някой необяснимо как... тя може да е част от структура за разработване на проститутки. 50 000 млади и девствени момичета са били дрогирани, маниполирани и малтретирани, за да бъдат продадени в европа.

Не случайно ги избират млади, красиви и слаби около 45кг. Това с килограмите им е важно, за да е сигурно, че дозата наркотик, ще е ефективна.

Абе пуснете горните коментари в социалните мрежи и белким се поизплашат от обществения отклик и пуснат момичето!

трябва да занесат кученцето в района, където е изчезнала, то може да надуши следите й

Какво красиво момиче. Дано да се намери.

Вероятно е да е някъде с приятели и просто гсм. апарата и да няма обхват.Ако се обади на родителите си те ще се притесняват повече.И аз така съм изчезвал, но винаги се връщах.Как да кажа на нашите, че съм на фиеста с каки :)?

От както дойде демокрацията да те е страх да се прибираш след 20.00 ч. Искам времето на Тато да се върне, тогава се прибирахме по по 1, 2 часа през ноща и не ни беше страх. Знаете ли че едва се събираше 1 стр. А4 сводка с престъпления за месец . Имаше луноходи по улиците и хванеха ли някой дето гепи или тараши влизаш жълт излизаш син, тухларна и други екстри. За момичето дано да е живо да се прибере. Ако хванат престъпника да му отрежат главата на площада пред парламента. На тази държава и трябват крути мерки, стига с тази псевдо демокрация.

Е няма как да сме чували за такива престъпления, нали не ги съобщаваха. Да не вземе някой да си помисли, че "светлото бъдеще" се отлага.

човекът казва истината, такива случай бяха рядкост, а когато станеше нещо веднага се разчуваше, недей да лъжеш, че преди 30 години са живяли безмозъчни олигофрени, които са били манипулирани, управляеми зомбита живеят днес

Тия ги разправяй на друг. Не помниш ли "Жоро павето" или страдаш от комунистическа амнезия? Никоя жена не смееше да се прибира по тъмно цял месец. А колко други не знаем...

Е хайде като споменавате Жоро Павето и Чикатило да споменете и Тед Бънди, Бостънския удушвач, Джак Изкормвача...Вярно, че ние и за тях чухме след като дойде Демокрацията, но все пак...

КОЙТО ЗНАЕ НЕЩО, НЕЗАБАВНО: 112!!! НАИСТИНА, НАПРАВЕТЕ ГО!!! 112!!!

свършено е с нея

Прав си, с молитва на става, а с полиция, следстеие, съд, затвор. Все пак да се помолим за момичето, дай Боже да не се е случило най-лошото!!!

да хванат престъпниците и живи да ги одерат,да се върне незабавно смъртното наказание.

Да се помолим да е жива и здрава.Дано!Колко българи останахме, че и да изчезват и младите хора.

Ти стой и се моли. Добре, че има и такива дето я търсят.

не видях да има търсещи полицаи с кучета, а видях едни дебели полицаи да се разхождат и кибичат в колите... навярно момичето е следено от някакъв маниак и е било изнасилено, а после заровено някъде... то в тези дерета, калдъръми, чукари извън града без осветление... жп гарата е смотана извън града... доста е опасно да се минава оттам! така ли не могат да проследят сигнала на тел. й?! с кучета могат да й хванат дирите докато са пресни и не е заваляло тия дни... според мен е изнасилена и убита:( самата обстановка навява на това... за толкова години така и не направиха хубава гара... тъмно като в гъз наоколо... напускаха лудите навън сред свестните хора, не вкарват и убийците и изнасилвачите за десетки години и ето какво се случва всеки месец!

Дано не си прав...

за съжаление, тук вече песимистите са реалистите, а оптимистите са лумпените, дето не виждат какво е около тях....

Ти цял сценарий написа, още малко и ще го филмираш... Пълни глупости пишеш, замислял ли си се че тук може да влизат и близки на изчезналата? Статията е написана нарочно инфалтилно, трябва да му забият два шамара на копирайтърчето.

пише се инфаНтилно:) ама карай... имам си право на мнение... доста черни мисли, ама като си знам държавата=хората и то к'во да си помисля, че е отпрашила на парти на някой остров ли... то е близко до акъла, че някой я е заследил или доста пъти и преди я е следил... както и да е... жени, бъдете по-предпазливи! във всеки град от калибъра на в.търново и по-малки градчета, има на свобода поне 10 луди глави убивали и изнасилвали, така че умната! на запад подобна мацка си пътува с колата, а тук поради бедност вървят нощем пеша, хващат влакове, рейсове и % да бъдат заследени и нападнати (да станат жертва) се увеличава... свалете розовите очила! криминалният контингент в момента е най-висок от когато и да е било! циганите вече не си стоят в махалите! лудите вече 20г. не са в клиниките... дори се женят и развалят генофонда ни!

Къде е ПОЛИЦИЯТА? Колкото по-бързо, толкова по-добре!!!

Красиво момиче. Дано е някакво недоразумение и се появи след празниците живо и здраво.

Помолих се за Вероника - да е жива и здрава! Моля, направете го и вие - искрената молитва е нещо много силно, особено когато много хора едновременно я отправят към Бог.

Е, щом си се помолила, значи всичко е шест.

Лозето не иска молитва, иска мотика!

О, горкото красиво дете. Дано го намерят живо и здраво.