Полицията издирва изчезнал младеж от София

Шести ден полицията издирва 22-годишния Николай Стоянов Йорданов от София. Той е в неизвестност от следобедните часове на 14 юни, съобщават от пресцентъра на МВР, който днес пуснаха официално съобщение.

Обратно в новината

Коментари - Полицията издирва изчезнал младеж от София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

полицията да търси при работодатели му,,защото който го познава знае за какво става въпрос

Дано да е жив и здрав и се намери по-скоро! Даже и да ги откраднал парите и да ги харчи по морето - пак е по-добре, не са голяма сума, но да се върне при роднините си!

Kak може толкова тъпоумни каментари да пишат някои хора! Какво му е на вида на момчето- много симпатично, даже излъчва скромност. Аз лично го знам като по-малък, познавам родителите му, и мога да кажа само хубави неща- скромни и трудолюбиви хора, и той - също. По какво познахте , че е престъпник, неразумни драскачи? Дано да го открият поне отвлечен, дай боже да не е по-страшно!...

Единици са малоумниците, спокойно! Почти всички пожелаваме да е живо и здраво момчето, а то много прилича на големия ми племенник!

Какъв вид на престъпник,бе хора?Много си е хубаво момчето!Молете се да не са го затрили някои изверги заради парите!Този освирепял от глад народ вече трепе хора за жълти стотинки!Цветанов действай,не се чуди!Ако беше вашо момче веднага щяхте да пуснете въртолета!

Трепят не хората, а престъпниците и не защото са освирепели от глад, а защото не им се работи, а вече и няма откъде да крадат.

Дано се намери жив и здрав, ама след цяла седмица и ни кост, ни вест ... все си мисля, че вече е... пепел ми на мустаците, но май не е сред живите. Няма как цяла седмица, с огромен бус, с такава сума винаги в него и без никакво обаждане за искания/подкуп от някой...да е жив и здрав. Дано да греша, но просто като се замисли човек над сухите факти... не е на добре тая работа. И все пак, надеждата умира последна, да се надяваме, че ще изникне от някъде. А оператора би трябвало по клетката поне да разбере къде е бил последният разговор/комуникация...а пък полицията да търси усилено тоя голям бус. Буса е голямо нещо, не е игла в купа сено. Ама и квартала е един където е изчезнал...не е далеч и мангалската сган от там... Дано се намери жив и здрав все пак. Ще се молим за него. :-(

Много хора изчезват безследно,какво става в България?Дано, дано намерят момчето живо и здраво!

Дано е живо и здраво момчето, но го търсете на морето... И по-добре не го търсете - като похарчи парите само ще си дойде...

Колкото Мирослава я намериха в Германия толкова и момчето е на морето.

на снимката прилича на криминално престапник!!!

А от изказването ти следва да заключим, че си престъпно глупав.

Що да е глупав бе? И на мен ми прилича на такъв. В излъчването нещо.

А ти си един неграмотен и долен тъпак!

И КАК ПО СНИМКА ПРЕЦЕНИ,ПОКАЖИ ТВОЯ, ЧЕ ДА СРАВНИМ!

Дано, Боже, да се намери живо и здраво момчето. Искрено се моля и се надявам, подкрепа и сила за родителите му!

и тоя си пие коктелите в германия като мирослава

Дано да го намерят, как е възможно да изчезват хора посред бял ден и никой нищо да не знае?Много е страшно това,което става в днешно време, дано на никой да не се случва повече.Господи, пази децата на България!Амин!

Постигаме еврейска демокрация от американски тип: хората да са консуматори ( принудени от всякакви видове медии и прочие и задкулисно раздадени готови средства или постове с връзки). Убиват за мангизи и човешки орган

дано се намери момчето!горките родители!голям узас,дано всичко е ок!

ДАНО МЛАДЕЖА ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА НЕ МУ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ЛОШО . ДАНО ОТКРИЯТ БУСА И ВСИЧКО ДА Е НАРЕД.

Родителите веднага да подадат молба до мобилния оператор да се установи мястото, където е GSM-a на момчето. Мои близки така откриха сина си в Германия!! преди известно време.

прогнило общество

Родителите да проверят по софийските РПУ-та - може да е бил там преди да изчезне. В началото на октомври 2011 г. моя близка излезе от вкъщи до кварталния супер да купи хляб и не се прибра 3 часа. Аз обезумях от ужас (става въпрос за момиче на същата възраст - около 22-24 години), но се оказа, че продавачката в супера я набедила, че краде фон дьо тен??? и се обадила в 4 РПУ. Милиционерите я прибрали в РПУ-то и докато не дала доброволно 5 лв. не я пуснали. Заплашвали са я, че ще и направят досие и няма да може да си намери работа в България. След 3 часа и взети 5 лв. и обяснили, че законът е такъв (по сигнал те прибират) и я оставили на входа на РПУ-то. Така, че момчето може би е било прибрано по сигнал в някое РПУ и, ако не е дало доброволно парите.......не искам да си мисля какво се е случило

Абе ти чуваш ли се какви ги плещиш? Направо ще припадна от безумни измишльотини. Не четеш ли, че полицията го издирва?!? Мигар нямат връзка между РПУ-та?!? Чунким 3 часа и 6 дни са едно и също?!? Настръхвам от мисълта, че още в деня на изчезването му се е случило нещо потресаващо с него. Дано се лъжа. Моля се да се прибере жив и здрав.

Не са никакви измишльотини. Моли се да не ти се случи милицията да те пази. Точно милиционерите от РПУ се занимават с разпространение на дрога, проституция, изнудване и отвличания.

дано се върнеш живо и здраво, дете.....ако има Бог ще помогне да се намериш

Боже, пази ни децата! Дано се намери това дете живо!

изказването Ви е изключителна недомислица.Дано момчето да е живо и здраво.

+1

Все пак е имал мобилен телефон. Младо момче е и сигурно е по-нов модел. Би могло със съдействието на мобилния му оператор да локализират местоположението на GSM-a. Пък и по-новите модели имат и вграден GPS. Само давам идея, ако някой от който зависи, чете по такива места.

работата е там че ченгетата се размурдват (следователите) за тя неща само като става вупрос за много пари като тоя хазартня дето го оцтреляха иначе (как не умират от срам в такива ситуации е загатка за мене) обясняват на пострадалите че не били като цси или некви подобни серяли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много внимателно трябва да се следи сутбата на това работещо момче. то е едно от нас. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма да се изненадам,ако е отвлечен заради парите?!Дано да съм лош пророк.но мисля,че младежа е следен отдавна и е било планирано отвличането му.Жалко за момчето,дано да може по някакъв начин да надхитри похитителите и се измькне жив и здрав.

Ако намерят буса,ще намерят и момчето.Хладилен бус,оборот....Пази Боже!Да не си пратиш детето да работи у нас!

Добре де как може да изчезне човек и микробус за 15 минути път - от последния обект до склада където се е обадил да го чакат. Може ли 1 седмица да няма следа нито от човека нико от колата при наличието на толкова камери из града. Все пак е бил в Овча купел. А приказките че решил да отиде на море най малкото са не на място в момента

Дани пича да ларжи некъде по морето:)

Дано скоро да го намерят жив и здрав!

В сайтовете за видеосподеляне има повече негови снимки. Тази е вероятно от паспорта му и затова изглежда странно. На другите снимки е съвсен нормален и приятен младеж.

Дано се намери жив и здрав.Да се помоли всеки за Ники.

гражданка как точно установихте вида му ? ??? по една снимка не можете да съдите човека !!!!! и аз това се питам къде е буса ? Какво казват колегите и работодателят му ?

беждавам се, че тук не се пише нещо смислено, а само се злорадства от разни нещастници. Да не се случи на вашето дете, злобари. Имал вид на човек, който нарушава закона, а ми ти гражданке пусни си снимка да те видим що за нормална си!

има вид на склонен към нарушаване на закона. Това предполага съответнатия кръг в който се движи.

Не знам добре ли сте с подобни изявления? А деца имате ли?

Много симпатично момче е. Дано да е жив и здрав!

Изперкала малоумница

А ти пък не си никаква гражданка, даже не и селянка а СЕЛЯНДУРКА ТЪПА! Моли се да не е твоето дете в тази ситуация!

Едва ли Вие изглеждате по-добре на снимката от документа си за самоличност!!! Аман от глупав народ...

А вие имате вид на психично болна.

До гражданка как може така лекомислено да съдите момчето?Нима не виждате ,че почити всички млади хора са късо подстригани и гола глава без да са нарушители и т.н със сигурност сте някоя лелка ..

ДА СЕ РАЗПИТАТ КОЛЕГИТЕ МУ - ХОРА КОИТО ЗНАЯТ МАРШРУТА МУ И НАЙ ВЕЧЕ ЗНАЕЩИ ЧЕ НОСИ ПАРИ ВЪВ СЕБЕСИ ТОЕСТ ОБОРОТА ОТ ДОСТАВКИТЕ КОИТО Е СЪБРАЛ.

A къде е бусът?

Днес има съобщение за изгорял бял бус до американското посолство. Някой журналист постара ли се да изясни има ли връзка с двата случая или само преписват информация и си запълват старниците.