Продължава издирването на двете изчезнали деца

Продължава издирването на двете изчезнали в понеделник деца - 3-годишно в Русенско и 9-годишно в Пловдивско.

Обратно в новината

Коментари - Продължава издирването на двете изчезнали деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

детето е от трудово семейство , и е изчезнало докато е .... каква е тази идиотщина трудово семейство?? излиза че трудовите семейства са тези на малцинствата!?!! а използването на детски труд?? а майката , като е толкова трудова , колко осигуровки плаща ?

Може да е пострадало 3-годишното вкъщи и да е измислена тази версия с изчезването, за да не се търси отговорност от насилника/насилниците. Имаше доста случаи на побои над малки деца и съответно вкарване в затвора на виновниците - може някой да се опитва да излъже полицията и да се отърве от затвора. Само като възможен сценарий, не като клевета казвам това.

Дано да намерят тези дечица по-скоро. Колкото до статията.По-некадърно написана статия от тази не бях чел. "Детето било с родителите си, които берели липов цвят. Оставено е било без надзор. скоро.".....Аз да я бях написал както и да е ама журналисти сте бе.

Дете на 3 години не може да стигне далече. Трябва внимателно да се разпитат родителите, защото има всякакви психопати- може, макар и не много вероятно, да са му "помогнали" да изчезне.

Помогна ли хаха - продали са го житаните !

И това ли го има Вече ?!

Да де, "Къде са го закопали?" - това е въпроса

Всички депутати да отиват да ги търсят Нали депутатите са там заради хората

Много скъпо ще ни излезе! После трябва да пуснем армията и "Кугърите" да търсят тях А като се сетя как ще се набият по сенки,кръчми.... До нова година ще ги търсим ;-))) Дано хората да си намерят децата , а на дупетатите не бих си дал и овцете да пасат!

...Да се прекратят ! "загубата" е вече възстановена ,ще се пръкне след 9месеца ! КОЙ....КОЙ плаща ! ПИТАМ ????

Точно ти ли плащаш, неграмотнико?

...АЗ ГИ ПЛАЩАМ ,БЕ БОКЛУК ДОЛЕН .... ВЕЧЕ ГОНАЯ 60-те от 14-15 СЪМ ПО РАБОТА ПРЕЗ ЛЯТОТО ...БРИГАДИ ...СРЕДНОШКОЛСКИ ...СТУДЕНТСКИ ... СТРОИТЕЛНИ ОБЕКТИ ... РАБОТА КЪДЕ ЛИ НЕ ...ДОРИ И СЕГА ПАК ПЛАЩАМ .... НЕЗАВИСИМО ,ЧЕ НЕ СЪМ НА РАБОТА ...ПЛАЩАМ С ДАНЪЦИТЕ СИ ,ПЛАЩАМ С ддс-ТО ,ПЛАЩАМ ....ПЛАЩАМ ЧЕ СИ ПЛАЩАМ ТОКА ,ВОДАТА И КАКВО ЛИ НЕ ... ТИЯ КАКВО ПЛАЩАТ БЕ БОКЛУК ДОЛЕН ? ДА ТЕ ЕБАМ И В БОКЛУКА

...ЧЕ МЕ НАРИЧАШ ..."НЕГРАМОТНИК" ,ОСТАВИ ДРУГОТО ...САМО ЗАРАДИ ТОВА ,БИХ ТИ НАЦЕПИЛ ГЪЗА ....БОКЛУК ДОЛЕН ! 1975- ГИМНАЗИЯ БЕ БОКЛУК ТА СЪМ ЗАВЪРШИЛ С ОТЛИЧИЕ ГИМНАЗИЯ СЪЩАТА ГОДИНА БЯХ ПРИЕТ БЕЗАПЕЛАЦИОННО С ИЗПИТ ПО МАТЕМАТИКА С 5,00 В УНИВЕРСИТЕТ ЕДНА ГОДИНА УЧИХ И СЛУЖИХ В НШЗО ПОСЛЕ В ЮЖНИТЕ ГАРНИЗОНИ ... ТАНКИСТ ...ЧУВАЛ ЛИ СИ ? И СЕГА СЪМ ЯК ,САМО ДА МИ ПАДНЕШ ЩЕ ТИ ПРЕПОДАМ УРОЦИ ...

....Набрал съм ти яко ...не за друго ,ами дето ме изкарваш ..."НЕГРАМОТНИК"....(това ти е обръщението ) Аз се извинявам за емоционалността и изразите които използвам ,ама мога ли да ти кажа нещо : Преди няколко години ме возеше пишлемето на мой комшия с "Ауди" ба ли му мамата какво ,нао бе 230 коня ,а то току що извадило книжка .... Викам му ....аз на твоите години карах ГДР-ски "Трабант"....26 коня ...а то ...завършило ...АБИТУРИЕНТ ...БРОЯЩ ДО 12 ме пита .... Какъв е тоя бе ...векам му от Германия ...Източна .... Оня ме гледакато застрелян ...въобще не е чувал за такава Те това и необразованост !

...им пожелавам ,след 10-15 години ,това което го търсят с нашите пари ,да им дойде в къщи посред нощите ,да го бие , трепе , и ебе за едното нищо ....,защото няма да има ....НИЩО ! ЗАХЛЮПЕНИ ПРОСТАЦИ !

Идиот, първо, тези деца, които са се изгубили НЕ СА циганчета. А и да са, никой не може да приравнява "всички в един кюп". И второ- става дума за спасяване на човешки живот. Което ти, ако си против, с нищо не се различаваш от убиец. Тръгнал да се "притеснява" за пари. Ти нормален ли си!!!??? По-добре ти внимавай какво пожелаваш на другите, да не ти се върне на твоята глава! Не ти го пожелавам, но малоумието на някои е в състояние да сътвори бедствие в собствения им живот!

Тези родители са за убиване

Зависи...

Дано го намерят живо и здраво!

.........семействата са от шуменско, а не от съседните села Смирненски и Тетово

Гората е с доста голяма площ и гъста, то за това има и липови дървета, а тези хора с труда си изкарват хляба, ако някой смята, че е лесна работа да опита и после да споделя опит.Точно от такъв тип работна ръка всички ние си купуваме пакетчетата чай от магазина.Не упреквайте, а помогнете както можете.В гората мечки и вълци няма, но без вода и храна е много рисково положението.

Липов чай не купувам от години, освен ако не е лично набран от собственик в градинката му. Берат липи край пътища и магистрали, без гаранция за произход и качество. Някои берачи са доста агресивни - виж какво се случи с човека, в чийто двор браха сливи.

Не бъдете говеда, каквото и да е, дете на 3 годинки е в опасност или дори мъртво. Какво говедо трябва да си, че да бръщолевиш за произхода му или за каквото и да било друго.

а мечки?

Мечки няма в тази гора. Вълци може и да има. Абе ромска му работа... Не алкохолна, от другата ромска. То в това село Смирненски предимно цигани и турци има.

Три годишно? И къде точно ще избяга?