17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видимо от коментарите, руски примати и русофилистични отпадъци, ревностно защитават кражбата и престъпленията, вършени от пРосия.

Явно търговията и печалбата са над политиката. И за двете страни А това за отвличането е пълна тъпотия. "Разони" потегли от Одеса на 1 август с 26 хиляди тона царевица с предполагаема дестинация Ливан. Според ливански медии търговецът, който поръчал товара, се отказал. Преди да стигне Сирия, корабът е пребивавал в порта на Мерсин, Турция. От координационния център на ООН в Истанбул, който съгласно схемата инспектира натоварените кораби, казаха, че след проверките те отплават до крайния си пункт, "който и да е той". Вчера украинското посолство в Бейрут заяви, че каргото на "Разони" вече не е отговорност на Киев". Като си го знаем Зеленски щеше да се е скъсал от интервюта с оплаквания от руските пирати. В случая се дистанцират.Значи товара на кораба е препродаден докато е бил на път. Все пак е резил. Не стига, че продаваш на държава под санкции /не знам обхващат ли и въпросната стокаю8, но тя е и приятелска на Русия държава. "Палите нямат мирис".

И как точно изчезва кораб в днешно време??? Един тъп айфон има функция да го намериш, дори да е изключен... какво остава за цял кораб??? Ама кво пък се учудвам - те цял самолет затриха.... и вече не знам колко години нищо не знаят за него. Аз пък мисля, че беше свален от американците, и тъй като те контролират GPS - данни за такъв самолет просто няма.

Капитана кривва към някой харбър без да докалдва. Там прави бърза товаро-разтоварна дейост и след това пак се появява на радара.

Моряците са нетъпи и не ниосят такива айфони, че да им върви бизнеса на тъмно.

Ма, много евтини далаверките на укропите!

ДА ГО ДУХАТ КРАВАРИТЕ И ПЕДЕРАСТИТЕ ОТ ЕУ!!!!

Това ли ти е фетиш, да духаш?

Прочетох статията и не ми стана ясно, каква точно е схемата. Реших да вляза в секцията с коментарите, защото тук гъмжи от експерти на световно ниво. Те няма как да не знаят категорично, какво точно е станало.

AIS не показва навсякъде в Marine Traffic, а само в определени райони. Особено около Кипър сигнала се губи, ори на GPS, заради английските бази там, а не заради някаква конспирация. Начетох се на глупости, писани от хора, много далеч от морската професия !

Ти какъв си по образование?

Добре моето момче съгласих се.

Голяма схема е намислил путинотвореца кремълски. Въпроса е, колко време ще търпи простотиите, турския му приятел Ердоган.

ЗНАЧИ ДА ОБОБЩИМ: Цял свят гледа как "украинският" кораб, АМА под флага на Сиера Леоне /наглост/ ще спасява световния глад като вози зърно към Сирия, която подкреря Русия и признава Републиките Луганск и Донецк и с която Украйна на практика прекрати през май дипломатическите си отношения! А самото СПАСЯВАЩО ОТ СВЕТОВЕН ГЛАД зърно пък било с крайна дестинация Ливан, АМА търговецът, който поръчал товара, се бил отказал. ИМА НЕЩО МНОГО СБЪРКАНО ТУК!!!

Дежа-ву: Преди две години, в Ливан, пак имаше един кораб, закотвен пред силоз. Ама онзи беше с амониева селитра...

Трябва незабавна конфискация на товара, парите и съда, защото се заобикалят международните санкции! Освен това, Сирия е признала сепаратистките проруски републики и сега излиза, че Украйна храни кучето, което я лае!

А не ли редно да се обявят санкции на Киев?

Малииии докъде стигнаха укрите, да си продават зърното на врага !

Украйна нарушава санкциите !!!

Кой управлява кораба???

Кораба изчезнал-значи е спрял транспондера. И същевременно съвсем случайно и пристигнал в поддържаната от Русия Сирия. Много ми е любопитно каква част от екипажа на този кораб в момента е от руски военни?

Целия

Е как така, нали Украината скъса дипломатически отношения със Сирийската арабска република защото последната призна ЛНР и ДНР за независими ????????????????? САЩ , ЕС, Австралия, ООН , България !!!, какво става за Бога ??????????????? Путин ли открадна житото ???

Че корабът не е превзет от руснаците и насочен към Сирия-единствената държава която бих купила откраднато от руснаците зърно?

Да сигурен съм. По ПРОСТАТА причина, че ако руснаците бяха пиратствали кораба, вече щяхме да имаме главоболие от рева на западните медии и източноевропейските им еквивалтни. Панимаеш каква е играта ?

Не знаеш кой е собственика на кораба. Не знаеш къде е екипажът на кораба. Нямаш никаква връзка с екипажа на кораба. И съвсем случайно корабът се оказал в контролираната от Русия Сирия. Що не се е оказал в някое друго пристанище???? Но разбира се всичко това е съвпадение нали? Както и съвпадение че руснаците вече се опитаха да продадат откраднато от Украйна зърно.

А то беше рев, сополи, скимтене! Гадните руснаци ни откраднаха кораба,голям глад ще е в световен мащаб. А истината е , че са си взели парите, и "каргото не е наш проблем"!!! Е, драги ми краварски отпадъци, кой лъже??? Трябва да се направи световно първенство по дезинформация и лъжи. Познайте кои ще са на първо ,второ че до н-то място?

Е продадено на Либия. Корабът не е украински. Хайде сега да ми кажеш защо кораб потеглил от Украйна съвсем случайно се озовава в подчинената на Русия Сирия??? Защо именно в Сирия а не в някоя друга държава?

Сензация няма-Сирия е пазар като всеки друг. Хора като хора, хляб ядат както навсякъде.

качамак, понеже тоя кораб превозвал царевица ...

Царевични питки.

Как НЯМА сензация бе !!! То е БОМБА !!!!!! Украйна скъса дипломатически отнощения със Сирия защото тя призна ЛНР и ДНР, а сега ПЪРВИЯТ кораб със жито, за който САЩ , ЕС, ООН и всички техни пудели ореваха света че умира от глад, отива ТОЧНО ТАМ !!! ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ?????????????????????????????

Но жито да не излиза от Усрайна! Ще е нужно за укропогребения :)

Украйна е Русия - зърното е руско! Укрите могат да си направят държава в Галиция там им е мястото.

"Войната е мир", "Лъжата е истина", "Тиранията е свобода", та какво беше: "Украйна е Русия"? Какви са тези глупости - по същия начин да кажем, че "България е Турция" или че "Швейцария е Германия или Италия"? Коя долнопробна руска пропаганда ви е промила мозъчетата ви?

Не се коси... това са тъпи руски тролове.

А РСМ е Р.Б-я!

Според логиката на платени тролове като тебе.

Значи няма драма вече. Намерили са го. Кво има за обсъждане.

А какво прави кораба във вражеско пристанище, защо укрите не са се насочили към САЩ за да продадат зърното на приятели ??

Кораба не е украински бе, тъпунгер.

А нали зърното е укренско, какво прави в Сирия ??

Питай руската "охрана" на кораба........В Тартус май имаше руска военна база......

Колко процента зърно и колко процента оръжия е имало в кораба?

Пари Стока Пари ! Няма спор , пазарлъка е бил за Сирия и кораба е докарал Зърното където трябва , нищо чудно !

Ами явно е отвлечен от руслямски пирати, които са го отвлекли в приятелско пристанище. Ето защо не бива да се правят НИКАКВИ компромиси с гнусната североазиатска педерация!

Шило

От Мерсин ли са го отвлекли?

Не откъде, а КОЙ го е отвлякъл

Шило

Там са намерили пазар, там са отишли. Чудо голямо

Докато пишеш русофилистични глупости, не ти ли прави впечатление черното под ноктите, насъбрало се от чоплене на осрани руски задници …

той ги лиже не ги чопли, погледни между зъбите му

А дали се сеща да си почисти носа, когато постоянно му мирише на лайна след посещение на руснаци?

Явно тук пишат няколко (или един) лайнояди, все това ви/те влече...

Това зърно е насочено към съвсем друга държава. Разбира се съвсем случайно изведнъж кораба си изключва транспондера. Разбира се съвсем случайно и изведнъж се озовава в контролираната от Русия Сирия. И разбира се Русия няма нищо общо с това нали? Интересно аз се сещам за доста места където биха били получили доста по-висока цена за това зърно. Но пък не се сещам за нито една друга държава която би купила откраднато зърно.