Коментари - Изчезналите български ученички в САЩ избягали с бандата Latin Kings? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наяли са се на х0й ....

млките парясници са се полакомили за дългите членове на бандата.....

Чалгата никога не умира, ако ще и на Луната да се преселиш. 90% от българите тук са чалгаджии с малки изключения, които избягват чалга дружинките и празненства, и се движим в други среди по принуда. В България е по-лесно да си в обкръжение, което харесваш, тук няма избор и остава или с чалгари или с един двама, понякога не се намират и толкова нормални хора.

Как пък така не се чу една дъщеря на хора с ценности и възпитание да избяга с банда боклуци? Ако родителите бяха заложили правилната конфигурация, щеше да има споделяне и други приоритети на тази възраст. Родител значи - биологичен създател, приятел, учител, водач и закрилник. Ако им е било хубаво на тези деца у дома им с биологичноте си създатели, ако е имало кой да ги води пред годините, вега щяха да са си у дома.

Дано намерят децата и те са добре. Друго ми направи впечатление в статията. Това, че тяхната полиция малко ми напомня за нашата: ФБР ги знаят, знат какво правят, доклад написали, но тази банда си е на улицата!! Освен това нищо, че ги знаят не могат да ги арестуват и задържат защото едната е на 18...

Имигрантският живот не е лесен... Мама и тати сигурно бакъл английски не знаят, наели са в гето-квартал (по български манталитет гледат да наемат "на далавера" вмсето където са белите хора), бащата върти геврека по цял ден, я се прибере 4-5 пъти в месеца, я не; нямат си представа от културата, начина на живот, опасностите, и т.н. Кой знае колко тревоги, нерви, караници с това имигриране... Човека е трябвало да дойде сам, да поработи 1-2 години - да спести лев, да научи кое-къде-как, чак тогава да си води децата, но нейсе, разляно мляко, както се казва. Дано да ги намерят децата, че ми писна вече чужденците като чуят България и само за проститутки да се сещат...

Много грозни коментари...съчувствам на семействата и се надявам на успешна развръзка...всяка връзка или приятелство се основава на доверие и крие риск..съжалявам, че момичетата са попаднали на грешни хора..не чух да са били с проблемно поведение, откъде тези грозни коментари и злоба. По- често наивните деца попадат в подобни ситуации..

Майка съм на тийнейджър, виждам, че въпросните “наивни” нямат проблемно поведение, да, като например да обират банки, но пък правят секс от 12 годишни...ей, така защото са наивни. Такива като теб са истинските виновници, насърчавайки обществените девиации за нормални и после защо направили Еди какво си на 16 - заради такива възрастни като теб.

Госпожо, не всички тинейджъри са еднакви. И ако в главата та вашия се върти само секс от 12- годишнината му, това си е лимен ваш проблем..няма нужда да набеждавате хора, които дори не познавате. Напротив, ако бяха толкова оправни и отворени, щяха да са наясно с потенциалните опастности. Освен всичко останало не споменахте да сте живяла някога в Сащ, нито да е трябвало да се грижите за дете в лабилна тинейджърска възраст, оказало се далеч от дом, приятели, познати, в напэлно непозната среда. Затова ще ви кажа госпожо, че децата в САЩ не живеят така разюздано и безрижно както в Бг-то. Стоят си затворени в къщи, на училище ги стоварват родителите и ги вземат обратно, по нощни клубове до определена възраст не може и да става въпрос, бира или алкохол дори не могат да поръчат, купуват ири присъстват в магазина докато се купува. Денем дори и до центъра сам е немислимо да се ходи или в обществен траспорт току така да се пътува..гетата са наоколо, а всеки с по- светъл цвят на кожата е в опастност. Затворничеството на тази възраст на никого не би харесало. Емиграцията и расизма са сериозна хапка дори и за хора на зряла възраст..какво остава за две хлапачета, без приятели, търсещи на тази възраст внимание и утвърждаване от околните. Шокирана съм, че Вие самата сте родител, а не намирате и капчица съчувствие към родителите. Никой не е застрахован от професионални манипулатори..а тези родители са заминали толкова далеч, за да осигурят по- добър живот, образование на децата си, вместо междувременно да ги подмятат по баби, лели и съседки. Дребна душица сте, жалко е че има индивиди като Вас

По-скоро Боян Петров ще го намерят...

Моята 16 годишна си е у дома с учебниците, подготвя SAT за университета след 2 години. Приятелките и правят същото.

Да не дава господ..набележат ли някой.. и стоенето у дома не е гаранция за сигурност

Нападение с взлом от което никой не е застрахован, и отвличане, няма как да бъде отклонена дъщеря ми от набелязаните цели... Не ми говорете - всичко е до възпитание и приоритети.

Боклукът и в Щатите си е боклук. И що изобщо ме занимавате с разните бежанци по света. Това са същества без род, без Родина, без съвест, без отговорност, неблагодарници и алчни мързеливци. Ми да си мрат от болеста или от глупоста. Кво ме сърби мене бастуна за тях. Ай сиктир!

Да плюеш и завиждаш да беше се потрудил да не си на дъното като въпросното семейство. А това къде ше си на дъното - в бедна България или със зелена карта в джоба в американското гето не те прави български патриот.

Ами не съм. Не съм на дъното. По успех в живота, включително здраво семейство, добри деца, финансово положение, се нареждам някъде сред първите 2-3% българи. Другите нации не ме интересуват. Не ме интересуват и милиарди долари, яхти, самолети, острови и други ненужни простотии.

И аз съм на мнение ,че лицата напуснали страната,поради това,че тук им било трудно,и получавали малко пари,не трябва да бъдат обект на внимание тук!Нека страната която са припознали за тяхна родина,и която има дава сигурност и по-голями доходи ,да се погрижи за тях!

Не да виновни момичетата, а тези които са ги “възпитали”. Изпуснати са още през първите 7 в България, щом са още със зелена карата значи са дошли скоро. Естествено продължение на чалга културата е рапа и латиносите в САЩ. Така че с прости и безотговорни родители, резултатът е логичен.

Runawey train never going back ----- Soul Asylun

Има момичета, които си падат по лошите момчета. Те имат особен психотип и тези престъпници лесно го надушват. И в БГ случаите са бол, просто не са тая или оная банда. Язък за момичетата, дано семействата им ги намерят скоро живи и здрави, този път с малко повече акъл. Но аз също мисля, че полицията може да задържи хора от тая банда за склоняване към проституция, защото случаят излгежда е именно такъв.

Е как така не могат да задържат, този който придружава 18г момиче? Реално те казват, че тази банда ще ги използва за проститутки. Значи могат да ги арестуват за това, а придружаващите лица като склоняващи към проституция.

Ами попитайте и нашите защо не задържат престъпниците дето и хората знаят за тях, властта има сведения за тях, ама не им е изгодно пък тогава питайте чужди власти защо не са налели ''акъл'' на българките там...

Ха дано ги намерят от полицията живи и здрави!! И след това по един як бой от бащите им ... ама здраво. Макар че, до тогава сигурно ще им разширят дупките с по 2-3 цола отгоре .... ма те и за това са отишли де. Абе живи да са, пък другото ще го оправят. И после - изправителен лагер в България, някъде около Ловечили към Беляне! :)))

Абе, на тия години не бягаш от вкъщи за да почнеш кариера на проститутка. Бягаш, за да направиш мръсно на вашите, да избягаш с любимия, който ти сваля звезди от небето за какъв хубав и интересен живот ще имате заедно. Тия латиносите знаят как да разтягат локуми - тя ще му е принцесата, той ще я пази, ще живеят заедно, ще направят много пари с бандата, ще ходят само по интересни и готини места, само така могат да бъдат завинаги заедно, ще е супер яко.... И като клъвне и си тръгне от тях със сигурност като е завлякла техните с пари, едно острие в гърлото и ... на работа. Тия хора все пак са професионалисти, с това си изкарват хляба.

прав им път

Нищо изненадващо. Това е практика от години. Не само латино бандита, но и много негърски и албански банди работят по този начин. Набелязват жени момичета от източна европа и ги правят проститутки. Понякога ги изкарват и към Централна Америка и Мексико. Всеки си пати от акъла.

ДИР няма ли да махнете коментарите под тези новини? Защо е нужно да оставяте отворени коментари и да давате поле за изява на тези отпадъци? Хубаво е да преусмислите правилата на сайта.

"преусмислите" - я марш да си оправиш срамните, че са станали като завесите на Балшой Театрь.

Хаха това някакви сексистки вицове от соца ли са бе дъртак грозен? Я марш обратно да духаш на баща ти.

Може би, ако четеш повечко такива новини, ще се откажеш да бягаш от къщи с големите батковци.

Тук цензурата и без това е една от най-безпощадните, те за това и останаха без посетители, не за друго. А по отношение на статията, съвсем ясно е записано - това е групировка, която ФБР наблюдава от 2012, ако имаше нещо нередно или бяха забелязали някаква аномалия, отдавна щяха да са премахнали тази групировка. Това просто е част от специалните екстри към стандартния пакет на американската мечта.

да им се отнемат зелените карти и по един шут та тук да си бягат на воля.

Бассси и тъпанарите сте тука, че вие сте по-зле от латиносите! Видяхте хубави момичета и се размечтахте какво и къде може да им се случи! Сякаш ви се иска да сте на мястото на ония латиноси и да се "забавлявате" с тях!!! Аре, удрайте си дебелите Пенки и трайте!

Това са педофили. Перверзни гнусари с подобно мислене трябва да са кастрирани и в затвора.

Прекаляват явно здраво с порното

Айде феминистките - грачете до прегракване ! Просто хората казват нещата с истинските им имена. А, не - сетих се - ако тия бяха от вашата партия - нямаше да бягат с неграта, ами щяха да се задоволяват помежду си. И да си останат в къщи.

Идеята е, пак да се случва, това което се случва, но без много шум. Просто да остане незабелязано. За това искат да се скрият коментарите.

Троловете и гнусарите "мъже" пак са се активирали с гнусните си сексистки коментари.

ела ми потроли на мъндолината

ще им напълнят отверстията с бели човечета

на тази шафран-тия с минуса - да дойде да ми направи една федерка

Ела да ти обърна червата.

Скоро в порнхъб с черни паламарки отвсякъде!

Американската мечта

Лилиииииии, сега едно ебане ще падне. И днеска и нощеска. И отпреде, и отзаде. И ганг-банг. Накрая ще ги намерят обезглавени с тъп нож. Обикновено в Бразилия така правят. Щото могат.

аби гуворим тукъ с кътунъ и многу ут нащи викът чи путин ги уткраднъл дъл и тъи кой знаи тукъ

За това ако видите дъщеря си да излиза с татуиран, брадат селянин със сребърен ланец потник и беемве тройка трябва сериозно да я ошамарите докато е време.

Селянина също!

Хлапетиите в по голямата си част искат авантюри , всеки е минал през такъв етап - повече или по малко. Тук е мястото на РОДИТЕЛИТЕ да си възпитат правилно децата . Така че ......... замислете се кой как си възпитава децата , да няма рев после !

Демокрация, братче! Нема се оплаквате.

Като им се ебе с цигани, да си гледат работата. Там ше ги ебът до скъсване и после ше им прережат вратовете.

Сега ще ядат бахура, ще го поемат изотзаде в големи количества и ще им дойде акъла в главата. За последното не е сигурно.

скучно е да ходиш на училище в щатите, като знаеш какви ги вършат дружките ти в България!

дано да са живи само, пък другото ще се оправи.

едва ли, цъфналата роза само може да прецъфти =Д

А цъфналия ан..с?

В хубавия САЩ ако се измъкнеш от латиносите трябва да внимаваш за още 30 други банди, случайно да не облечеш грешния цвят тениска...

На тая възраст нямат грам мозък. Само хормони. Ей го резултата

Мозък няма генетичният материал на хора без мозък. В моето обкръжение децата са топ студенти и ученици и те са тийнейджъри, хора с хормони. Престанете да оправдавате некачествените гени - от прът дърво няма как да поникне.

пу пу ликинг - бг физтинг

Лошото е,че българските момичета са силно податливи на лек начин на живот!

Защо сте написали "български ученички"? Това не са български ученички на обмен, за работа през лятото по програмите или нещо подобно. Това са си американски ученички от български произход. И не са нито първите, нито ще са последните бели момичета в САЩ хванали се на въдицата на подона банда. Ама щели да ги карата да проституират? Е та? Дали е латино банда, афроамериканска банда или бяла банда - все тая. Проституцията си е проституция.

прау си бати ибаниту и у африкъ си и ибани шъ ин ръзчекнът ут сичкити им дупки

Това са две български селянчета наскоро пристигнали с чалгаджийските си семейства със зелена карта в джоба. Ако ти утре заминеш в САЩ със зелена карта дъщеря ти след една или две години си е българка, а не от български произход. Моята дъщеря е родена тук преди 16 години и се води българка, а не от Бг произход. Може би внуците ми ще са от български произход но не и тази сволоч пресни чалгаджии.

по принцип трябва да оставиш децата си на свобода ама ако разбереш че щерка ти е от типа дето излиза с утрепки трябва да има шутове (за нея не за утрепката)

шъ им пръснът трътляцити нъ тез нигеросите шъ им напълнът кофити със спермулин 12

ков*ри от типа дето си падат по "лоши момчета" :D :D :D

Е с кралски особи са избягали, няма страшно.

В САЩ пълнолетие не се ли навършваше на 21?

не - на 18. има рестрикция за продажба на алкохол на хора под 21.

Податливи...Просто им се яли по-кафеникави банани. Белите банани явно не са им били достатъчни. Е, ще намерят каквото са търсили.

Родителите им са избягали от БГ, а дъщерите от родителите. Всеки бяга нанякъде

Избягали са в Мексико или някоя друга латинос кънтри

Евала, сега яко наркотици и ебан... накрая проститутки. Просперитет ги очава. Язък за родителите им, най-вероятно са се постарали да ги направят хора.

Момичетата не за малоумници възпитаващи проститутки

Шило

Жалко за момичетата. Дано да е в сферата на предположенията, колкото и минимален да е шанса за това.

Жалко за децата, сега ще ги направят наркоманки и ще ги пускат на неграта ги опъват. Горките и те, и родителите им.

SHE IS LEAVING HOME (The Beatles) ima izvesdtna DOza rumanti4nos vav tos kazos

В Берлин викаш напротив - студената немска машина действа без капка романс.