Изчезнаха 9 от 21-те афганистанци, громили бежанския център в Харманли

Делото не може да тръгне отново докато издирваните не се явят в съдебната зала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не държава, Не държавица а абсолютна пародия!!! Ха честито на печелившия български обикновен гражданин-вафла.....Няма таквоз нещо на друго място на този свят..., НЯМА !!!!!

Може някои да се умрели от старост и кахъри. То при тая скорост на правораздаване...

Орките върлуват, пазете се!

Ами да изчезват и останалите и да се приключва !

България заприлича на цирк....Тук има , тук няма...Това не е нормална държава.... Всеки прави каквото му дойде на ума .... Цирк и половина !

Не всеки!!! Само тези с правата... Иди ти да направиш нещо пък да видим след това, а?

Хора, няма такъв смях. Как така изчезнаха бе. убихте ли ги, пуснахте ли ги оженихте ги в маалата ли, а-хахахах. или ги изядохте?

Те и братя Галеви така изчезнаха. И турчина дето уби мъжа и жената на мотора. Гола вода сме. Само заплата и пенсия чакаме....

Обсъждате ги :тези които ги няма задочно+заповед за арест Интерпол. Другите които са тука нормално. Какъв е проблема ? Как Франция осъди български бизнесмен без същият изобщо да е стъпвал във Франция, без да е призовава? Значи може.

Ми заведете отделни дела за всеки бе!

Ще изчезнат и останалите,спокойно!

Ако изчезнат- Изчезнат , е добре! Но ако изчезнат зад граница- ебати и скапаната държава!!!

Да изчезнат е добре, лошо е, ако ги хванат и ни ги върнат.

Пародия на правораздаване......Идиотите от агитките които атакуваха феновете на "Левски" вече са осъдени.......ефективно......тук минали 3 години и ги търсят ....ще ги хванат за .......

Хахахахаха !!! Пародия на държава !!!!!!! Хахахаха !!!!!

немъ такаа държава минали три години ония забегали в Германско Ве идиоти! То треее си мнооо прост ма мнооо кат гъбено семе ти свете, че ще забегнаТ!

Кастрация! Да избират - или ташунко или гръцмуля.

PEYTSCH

Толкова ефективно са задържани, че вече са неоткриваеми ?

За смях направиха Милиционерите , дори имигрантите бягат от кочината не само българите !!;))

Да направим опит за нов прочит. Значи последното изречение гласи: "От всичките 21 осъдени на първа инстанция мъже и тийнейджъри за 11 вече е установено, че са изведени от страната, след като им е бил отказан хуманитарен статут." А заглавието е: "Изчезнаха 9 от 21-те афганистанци, громили бежанския център в Харманли" Кое не е така както трябва да бъде? Кой се опитва да ни намеже ските? 21 обвинени. 11 репатрирани. Остават 10. От тях 9 ги няма!? От 10 които трябва да са под карантина в Българските центрове 9 ги няма! Разбирате ли как трябва да се чете тази новина? Но какво са 9 циглета от Афганистан на фона на редактираната база НАП!?

Ако са влезли в някоя циг.маала...ще ги намерят ама ...кога цъфнат налъмите...

Вече са в Германия или Швеция, обявени за 17 годишни момчета.

Тоя нашия съд въобще някой еб..а ли го за нещо ? Особено някакви мигранти ! Те си обикалят, където си искат, влизат, изливат от България както и когато си искат, нямат валидни документи, нашите чак на глоба ги осъдили ! Еми просто ще идат в друга държава да паразитират и чупят и така !

На Нинова от партията организираха погрома и платиха на ,,момчетата”

Когато делата не са на момента...делото няма да тръгне никога! Полицията ни пази, държавата е защитена, личните данни са неприкосновенни! Това е България при Герб!

Да ги натоварват на самолета и обратно с мръсна газ. Събрахме всякакви африкански и азиатски боклуци.

Правилно ли смятам и разсъждавам: 21 били наказани; 11 били изведени от страната; 9 били "изчезнали". Значи е останал само един, когото не могат да осъдят. А данъкоплатеца ще плати за разрушенията, защото не е бил изведен от страната или изчезнал от територията.

... граждански договори за поръчки ... мокри естествено...

Ма те си платиха и се изпариха,някъде из гейевропата.Само че БГ съд остана с отворена уста.Та така,Докато умните се наумуват,луддите се налодуват.

Ами да, няма да отидат във впиянчената раша където народа мре от глад.

Защо присъдите са условни, защо са имали възможност да избягат? Редно е да поработят малко, щом няма как да платят унищоженото имущество. Такава снизходителност, пък утре други ще се разбунтуват, щото нямат интернет да речем и пак ще чупят, и пак държавата ще плаща.

Всички жени да внимават като минават край Бойко Борисовата градина.

Делото не може да тръгне отново докато издирваните не се явят в съдебната зала - този долнопробен водевил до кога ще го разиграват ?

Смешен български "съд"...

Голям смях, ще ги хваните за авганистанските царвули. Господ знай къде се подвизават из западна Европа.

Без коментар!!!