Реформаторите вече са в ”блок 3:2”

Три партии от Реформаторския блок и Гражданският му съвет поканиха премиера Бойко Борисов на среща, на която да се определят стратегическите приоритети.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторите вече са в ”блок 3:2” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

махнете Плевнелиев.

Уж се вълнуват, изказват се пред микрофоните, предлагат там лазни небивалици, а сега и това - да не би да са на футболна среща? Това мяза повече на резултат от мач камо ли на сериозна инициатива. Дясно със синове, дъщери и близки на бившите режими не става и просто няма как да се случи, даже изглежда уродливо и гротескно. А ония, недоизтритите, се подхилкват доволно и хвърлят съчки в огъня, пак говорят за социални права и промени, пак се точат да заграбят каквото е останало, само смениха табелката на вратата. Къде сте, Буров, Малинов, Стамболов,Стамболийски и Муравиев, да се обърнете в гробовете си от тази политическа боза?

Корман Исмаилов се опитва, да вкара среден пръст в шепата на Кънев.

Изпитвам трудности по снимката да се ориентирам кой точно за кое посолство работи.Пръмова и Радан най-вероятно по родствен признак си бачкат за израелското.Онзи в края сигурно за турското.А двамата лидери от ляво към кое посолство са американското или израелското?

За този, който приведе повече по сметката...

3:2, това съотношението между пълни гейове и непълни ли е?

Русуфилската сган ще се пукне от яд - ГЕРБ, РБ и ПФ пак ще ви бият като мече у дере на следващите избори, а вие ще гледате като наа..ни докато България сама си доставя газ и нефт и спре да купува от полу-човеците .

На такива простаци , като тебе ще кажа само-Айде У лЕво............

По-скоро сган е това на снимката.И не цъкайте много минуси, защото ще се издадете, че платените троловете бачкащи денонощно в сайта сте свързани с РБ.Нали Раданчо едно време цивреше по тв как вече били отказали платените тролове, защото резултатът бил по-скоро обратен.

Ти и към получовеците не можеш да се причислиш бе изродче!Ти си примат!

ще видят парламент през крив макарон. Като влезнат във властта и се самозабравят. Точно тогава повчат хората да ги мразят, ама те си вярват. А тази Попова по-голяма комунистка от нея няма. Прилича на падзизчийдска надзирателка.

Тази комунистка на снимката се казва Кунева, а не Попова.

На мен ми прилича на Хер Флик, когато беше дегизиран като жена.

Aко някога ме попитат от чуждите посолства, какви хора да наемат, бих им казал - наемете поне такива, които въпреки че работят за вас, да имат и някакъв имидж в обществото, някакъв потенциал...Но всъщност като се замисля на тях им трябват послушковци и продажници, които да казват Йес, е ето ги на снимката- творенията на Посолството.

Пичове, пардон "неиндетифицирано половориформаторсконаклонени същества", че ви кажем едно - ВЕЧЕ И СОРОС НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ даже да помиришете парламент, а за любов народна, никой не е във състояние!

Теая са еб..и и политическите мъстии.Така и не могат да вземат една твърда позиция....

Реформаторите вече са...смешни.

Ето тези от снимката са най новите продажници на държавата ни!Е Пръмова е рафиниран продажник,но и тези по млади ибрици вървят уверено по нейните стъпки!Продажни,лицимерни и противни маймуни,които вече показаха истинските си лица и трябва човек да е олигофрен,че да гласува за тази измет в нови дрешки!

Попова-да, но Росен категорично-НЕ! Та той самия знае, че подкрепата му е под 8%! Трябва да е много луд да се кандидатира.

С това свое решение /да издигнат пак за президент този парестник Плевнята/тези т.н. ДЕФОРМАТОРИ сами си СРАХАХА в устата и изчезнаха от политиката....

с политическия отпадък Плевню Офшорния комсомолец.

Грешиш: най-голямото достойнство на Плевчо, е че е бил КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР....

в България не е разбрал, че Плевньо е един "плазмодник"-кръстоска от плазмодий и негодник?

Сега са 3:2, а след някой ден станали 5:7 или 10:10. Най характерното качесто на тъй-наречените десни е роенето и люспенето. Това си е техния размножителен цикъл. Интересното е, че след такива размножителни експерименти намаляват като популация. Чудо на природата може би. Или просто опити на яловите да родят нещо свястно.

Ако Росен ефенди стане президент отново, аз ще се кандидатирам за кмет на Батак.

Тия на снимката повече,никога няма да влезнат в парламента ,затова така настървено стискат кокала и се кланят на простата мутра. Абсолютни отпадъци.

ЧИЧО САМ,ЩЕ КООРДИНИРА ДЕЙСТВИЯТА НА МАРИОНЕТКИТЕ,ЗА ДА СЕ ПРЕИЗБЕРЕ УДОБЕН НА ТЯХ ПРЕЗИДЕНТ!!!

Без значение коя е партията,на т.нар. "политическа класа"/без някой да е обяснил коя е тя/ приоритетите са ясни и перманентни ,без значение дали съответната формация е на власт,в опозиция или просто е регистриран субект по Закона за политическите партии.Приоритетът е как да се краде безшумно,"на едро" и без да се оставят следи/т.е. кражбата да се представя с името на нещо общественополезно/.Така че не виждам какво толкова има за обсъждане...

следва да бъдат натоварени на едно микробусче на жандармерията и директно в ЦСЗ при бай Ставри. Кривоустата допълнително ще я преместят в Сливен.

Тия от РБ начело с Раданчо са големи смешници....играят играта ....тука има, тука нема!

Само за реформаторите слушаме. Хайде, БСП не я пускат до СМИ, ама нещо и ГЕРБ го затъмниха. Реформаторите 3:2 или 5 за 4, не е ясно там, но яко се готвят за властта. Наесен Борисов излиза в пенсия - президент, стига му вече толкова. Под мъдрото ръководство на Цветанов ГЕРБ ще позавехне и ще мине на втора линия (така ще му наредят от посолството). И като привлекат и АБВ, с трети мандат за съставяне на правителство, макар и с 5-6% гласове "реформаторите" ще управляват на воля. Не че и сега те не управляват - всички важни министерства са тяхни, на останалите са поставени послушни лелички, които изпълняват каквото им каже заместник-министърът, той и агент за връзка с посолството.

Рамадан Кунев, българомразеца КУРман Исмаилов и Перукан 2 Ненчев по заповед от Козяк 16 издигат официално кандидатурата на американската марионетка ПлЮвналиев за втори президентски мандат. Въпросът е дали Борисов ще се хване на въдицата?

Смешни и жалки, както всичко в България-Преидент, Министър-председател, магистрати, политици,армия, полиция, опозиция, избиратели, а също и медии-наведени, пример-настоящият прогерберастки сайт.....

Тия са хахави!Съвсем превъртяха!

Остана 1/3 от РБ и патерицата НФСБ . Тежко му на Боко.

лайнари

Власт а какво е властта . Асиметрия на свободата. Думата демокрация няма нищо общо със свобода а си е робовладение. Оковите ви днес са самата власт,тв то ,липсата на истинска информация и парите и вещите. Т.е всички копелета във властта играят срещу нас и докато играем в тяхното поле никога не можем да ги победим. Те винаги ще се възпроизвеждат.

На снимката:част от мутрите на БГ! Как само си приличат.

Браво на реформаторите ! Действат коректно и умно и дано Борисов разбере , че шанса му е заедно с тях и да не пренебрегне подадената му ръка!

Даже и тъпотата Боцева не е достатъчно голяма за да възприеме кандидатура на Чехъла , за това е необходима перверзията на Рада Дълбоката.

Айде трола, дето чете и повтаря Блиц да мълчи!!

Освен жаждата за власт какво друго ги обединява? Не си спомням някога да е имало толкова много министри, които не са учили това, което управляват. Помня, че един се хвалеше как е канил една на вилата си да я черпи, после станаха министри и всичко си е на мястото. Лошото е, че има хора, които ги одобряват и гласуват за тях, заблуждавайки се, че те представляват една забравена и компрометирана "синя идея". Представляват само собственото си ЕГО!

Бах ти и отврата са тия.По уродливо управление на България не мога и да си представя.

Явно или си мого малко атакистче или дърт склерозирал комундер. Луканов, Попов, Беров Виденов и Тройната ламя помниш ли ги или поне чувал ли си за тях?

Ти па къде ме дириш? Нещо си се объркал.

Сахибите от Козяк са раздали лиХчета... Рада Дълбоката гледа да се присламчи към заповедта на Метрополията! Козяк срещу НАРОДА! Така се очертава битката наесен!

ТОР Герберчета на кълбета, Де Се Бе-та,Се Де Се-та, святкат, бляскат от далеч... Приближиш ли се-кереч! Куневица-демократ. Трандафорът пък Сократ. Баце- вожд на филолози...? Плямпат. Тъпи монолози. Със офшорки -Президента, На Европа прецедента! Дружно синият отбор, произвежда само тор. Паси,10.02.2014г.

Аз предлагам на сдушилите се Пижо и Пенда за през и вице, като Хилари да дойде да им води кампанията.Радан може да стане съветник на Пижо, а Куневица на Пенда.

да се изрита окончателно Плевнелиев, за да може другарката Кунева отново да се пробва за Дондуков 2.

ще се стресне от задължителното гласуване се е объркал. Десетки хиляди няма да се мръднат от вкъщи защото не виждат своя избранник. Непремерените действия на ПФ само сплотиха турския етнос. Нищо чудно да се амбицират да гласуват и изселниците в Турция ,защото ги предизвикаха.Могат да дойдат в БГ и да гласуват. Младите българи зад граница също ще гласуват масово,защото ги обидиха жестоко..и този път май няма да е за Герб Кой печели от цялата работа?

Имаше един филм "Селянинът с колелото".В него симпатичният артист Георги Русев-Гочето гледаше прасе на балкона в градския си апартамент. Дойде комисия и му нареди да махне прасето...Тогава той каза:"Значи,куче и котка може, а прасе не може." Та сега питам "значи Гоце Първанов,кремълска подлога, може да кара два мандата, а истинският българин Росен Плевнелиев не може да изкара и втори мандат,така ли?!"

Единият ако е крадец това оправда ли и всички остана ли?

Ако те разбирам правилно - то "кучета и котки" - демек Първанов може, а "прасета" - Плевнелиев, не може! Не вярвам твоят кумир да е във възторг от тази метафора.

Бойко, не прибирай умряла пепелянка в пазвата си ,ще те ухапе!Това е сган,банда без команда с шизофренично надценяване и мазохистична страст към самоунищожение!Костов активно участва в метежа и три вота на недоверие! Помни ще нямаш по подъл и долен враг от кхмерите на драгалевския вещер,компроматите - конглешъл куотърли,мишо бирата,6 апартамента и досието буда са тяхно гнусно дело! през 20014 техни комисари обикаляха варна да кълнат портних и призоваваха да гласуваме за бсп,дпс и атака

Странно ми изглежда предложението да подкрепят нов мандат на Плевнелиев. Тези хора съвсем са се откъснали от реалността, щом не виждат колко нисък рейтинг има сегашният президент и колко повода в различни ситуации даде самият той да бъде иронизиран. Ако държи на личното си достойнство, би трябвало сам да се оттегли и да си търси добре платена работа при онези, които непрекъснато хвали. Същото се отнася и за другите "политици" от т.н. РБ.

но народ, който 500 години не е успял сам да си извоюва държавността, народ, който след това се е кланял последователно на Германия, на Съветския съюз, а сега на Брюксел и на Вашингтон, няма как да бъде друг, освен предателски, тоест народ, който нищо не е направил сам за собствената си история, настояще и бъдеще. Иначе за депутатите е ясно те и техните партии имат една-единствена цел собственото си оцеляване, стратегия, която има основанията си в особеностите на българската национална психика. Основното в тази стратегия е личното оцеляване и никаква промисъл за общност и държава тъкмо таза характеристика на българската национална психика е благодатната почва, върху която виреят всички партийни и политически идиоти не само през последните 26 години, но и в цялата история на България.

Глупостите на професор Георгиев . Та той си е част от статуквото и от бандата. За да бъде една лъжа "истина "подкрепи я с 90 % истина.

сплоти електората на ДПС. Речта на Карадайъ го доказва. Аман от тъпаци!

Реформаторите постоянно се реформират! Ту са във властта, ту са в опозиция, ту половината са във властта, ту половината са в опозиция - аз не мога да им хвана края вече от толкова реформи!

От толкова четвъртополови в България Путя Късий избрали си кой ще му пристане???

Ердоган е напът

За сега само Жужо се оплака, че е получил нещо под кръста от Ердоган.

Уважаеми, съграждани, проявете малко здрав разум. Изборите трябва да се отложат, както направиха братята македонци. В това отношение те са далеч по-поврътливи от нас, ако и да са притиснати от всички страни. Обама си отива. Откъде накъде ще ни назначава своята изтривалка за втори мандат? Почакайте, Тръмп може да има на ум нещо по-ексцентрично за нас. Преждевременното назначаване на подлогата на едната партия в сащ може да доведе до турболенци и ''пролетно'' настроение докато го сменят от другата партия. По-добре да изчакаме с няколко месеца за изборите, зер ни остана само един гол ексцентризъм.

съвсем скоро заглъхващият и находящ се в джаза Радан да почне да взима отношение и по казуса с ЦСКА, само и само да му се чуе гласецът

С ЦСКА е същата работа, каквато и с държавата...Едни червени отрепки източиха мангизите и сега питат ''кой фалира ЦСКА''..И също както и на ''държавно ниво'' има полуидиоти, които им се връзват

ще трябва да подготвят. Хич не ми се вярва. Плевнелиев наистина обедини нацията , ама срещу политиката си и умственото състояние , което олицетворява.