Патриотичният фронт иска касиране на изборите в Турция

Патриотичният фронт обяви, че иска касиране на изборите в Турция и мандатите на ДПС заради многобройните нарушения в изборния ден.

Обратно в новината

Коментари - Патриотичният фронт иска касиране на изборите в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

българи- турци, вие сами си търсите проблеми. Тази партия е изобщо един тумор- рак, цирей в нормите на една самостоятелна държава. Не само че е нахалство, но е и политически не допустимо национална опозиция! ЗАЩО? Прекратете тази опасна аномалия!

Molya rikovdstvoto na GERB da ne pravi nikakvi zdelki sis tiya vafladjiyi koito si mislyat 4e sa edinstvenite bilgari!!!!!!jiveeshti v teritoriyata na Bilgariya

А от Гент -Белгия как ще ги "филтрирате" ? Проблемът ни не са работливите и грамотни турци, защото дори и всички неграмотни цигани и българи да гласуват за ГЕРб, БСП, РБ, ... те и децата им ще си останат награмотни, крадливи, мързеливи... и и ще са тук. След 15 години ще има още едно циганско поколение вече със самочувствието на мнозинство.

и търците са проблем, те се опитват да ни превемат отвътре както шиптърите в косово! от друга стана е неприемливо хора които не плащат данъци в БГ да решават кой да управлява!

Плъх и прасе.

Никой няма да позволи касиране на изборите в Турция. Ще обяват Патриотичния фронт в национализъм. Друг е въпроса, че за явен национализъм можем да говорим по-скоро след показната среща на турски на Местан с Ергоган

Процесите, които стават в главата на Бойко Борисов са контролирани. Аз също мисля, че тези преговори са камуфлаж, те просто прикриват гигантската операция по възкачването на ББ на власт с подкрепата на ДПС, РБ и ПФ.

След 20 години българите ще изчезнат,турците ще са малцинство а ромите ще управляват България.Това да е ясно на патриотите.

Този хамстер ли е бащата ?

Шило

Циркаджии

Димки, димкиии... Що не врякаха преди изборите за броя на секциите в Турция?

Напротив, преди изборите сигнализираха. То очевидно късата памет или неинформираността могат да изиграят лоша шега!

Патриоти не разбрахте ли чия е съдебната система и МВР? Кой да касира изборите? И от ЕС питат!

Ехх, бат Праси, какъфто си бел и дебел, ако се забориш с турците, като свиня със тиква, нема кво да ги триеме, сами ще си побегнат!

Това УСПЯ да стори преди време ЯНЕ ЯНЕВ!!! Дано успеят и от ПФ--Ще бъде много приятно ДПС да загубят 4-5 мандата!! А дано!!!

Последното, най- малкото, чака милото, днес или утре да го глътне!

А как се казва мушморока?

И т.н. "патриоти" се впуснаха в лизане на задните части на Боко Мутрата.

Краси Какакачанка много добре краде и много добре се храни...сега обаче мисли как това да стане и с обикновения българин/ка !!!!

Изобщо не трябваше да има изборни секции в Турция освен 1 в посолтвото. Слага се изборния закон за следващите избори, че изборни секции извън посолства и консулства на БГ в държави извън ЕС не се откриват и готово.

Както се пее - Късно е либе за китка! Показахте си същността, сега колкото и да я украсявате е все едно да чакате, лек грим да скрие облика на Баба Яга! Следва дълга поредица от нецензурни изрази и сексуални закани към женските роднини на тия от Паричен Фронт.

Колко вИ дадоха?

Патриотичният фронт иска касиране на изборите в Турция, като е напълно убеден, че това няма как да се случи. Това се прави за замазване очите на избирателите, предвид предстоящия сговор с мутро-милиционерите от ГРОБ. Иначе, т.н. "патриоти" ще преглътнат скритото участие на ДПС в управлението на страната.

Такава е реалността, днес. А утре ... ще стане, каквото Господ е Рекъл, защото ние се дърпаме от НАПРАВАТА НА СТОЙНОСТЕН ЛИЧЕН ИЗБОР.

Изобщо изборите в Турция трябва да бъдат спрени ! Както и по всички други места по света с изключение на ЕС ! Сори, но нека само тези, които са в ЕС да имат право да гласуват . Така ще се отнемат поне 1/3 от гласовете за ДПС !

Съгласен, но няма как да стане. Турците пак ще дойдат в Бг да гласуват с автобуси, защото са на няма и час път. Да се забрани ДПС. В Евопа има много повече турци и цигани, отколкото в Щатите и Канада. Ще мобилизират циганите от Европа. Просто ДПС трябва да се забрани, защото е противоконституционна и това е.

"Случайно" по време на избори патриотични организации могат да затварят границата към Турция за всичко друго освен тирове. Начинът по който сега се гласува от т.нар. "изселници" с постоянен адрес в Турция е по същество грубо вмешателство във вътрешните работи на БГ!

Върви и разбери накъде се движат ПРАВАТА и СВОБОДИТЕ на българските граждани плащащи данъци в България!

Браво! Сега вземете да се стегнете, да поотслабнете малко с тези шкембета, да се обедините с Атака и другите патриотични партии и да вървим към пълна изборна победа на задаващите се избори.

Бре да еба и дембелите. Какви шкембета отпрали само, срам и позор.

...ослушваха до сега??.. ...Шмекери и шушумиги... ...краставите магарета се "сдушиха"..и правят всичко възможно ...хем вълкът да е сит ,хем агнето цяло...хем да са във властта с цената на "загърбване" на предизборната си програма,хем да не загубят излъганите надежди на тези ,които им ...повярваха!!! ...."ТЪРГАШИ"...НА ВСЯКЪДЕ ,КЪДЕТО СЕ ПРИШИЕ ТОЗИ ПИШМАН "МАКЕДОНЕЦ",САМОПРОВЪЗГЛАСИЛ СЕ "ВОЕВОДА"..ОСВЕН НА ЯКИ СОФРИ С ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ ...МИРИШЕ И НА МНОГО ГЮВЕЧ И ДАЛАВЕРА!!!!

Българинът от стотици години се слави със своето предателство, измяна и несигурност. Затова сме губили свободата си , силата си, и живота си. Били сме велика държава на няколко пъти но продажността и алчността на нашите цари , предишни владетели и сегашни ни докараха да сме на просешка тояга. Въпреки, че сме владеели целите балкани че и Цариград и територии чак до Бяло море. Затова никой в Европа не ни харесва и не иска да има много взимане-даване с нас. И не сме приети никъде с добро око и с доверие. Много трудно то печелим в местните, когато сме в чужда държава. За тези резултати на изборите, и не само за тези сме си виновни ние тъпите и заблудени селяндури. Що избираме такива, като Станишев, Бареков , Сидеров, Бинев, Радой, Кунева и т.нт. сме си виновни само ние. Затова турската анти българска партия ДПС ще събира гласове и ще стане дори и първа сила още на следващите избори, особено както изглежда преждивременни. Докато ние българите не се съюзим и не направим една българска партия- антидпс- няма да има българи в скоро време.

Е ми избираме, но си "пропуснал" Борисов, Цветанов, Дянков, Трайков, Мименцето и цялата пасмина наречена ГЕРБ. Е затова няма да се съберем в една партия - защото пускаме, като тебе високопарни призиви, а зад тях се крият селски хитреци и престъпници и ЗАТОВА НЕ ВЯРВАМЕ ВЕЧЕ НА НИКОГО!!!

Някой наясно ли е колко стотици хиляди турци живеят в Германия и по време на избори германците осигуряват ли им това тяхно право. Наистина се интересувам, защото не съм информиран. Като европейска държава и демократична сигурно им усигорява това право!

Турците в Германия, които нямат германско гражданство, не могат да гласуват за никоя партия извън границите на Германия.

ми че то в турция гласуват само балгарски граждани други нe могат

Какви патриоти? Кой патриот ще целува задн. на Герб? Да слагат по един фес и да се махат излъгаха хората

Атака и те не искат да целуват на ГЕРБ и на Бойко задника, но всички помним, как цяла година целуваше задника на Дуган, Местан и ДПС. А дали само това е целувал или някъде и отпред само те си знаят. Но такава подръжка се прави само на човек който много обичаш и уважаваш. Може би Седерков е бил в Турция на екскурзия и там са го уважили, както уважаваха момчетата и мъжете, които бягаха от България през 88-9г. Такава преданост към падишаха е чудна. Иначе се прави на най големия патриот и скача, като петле, когато му кажеш истината. Колко глупав трябва да бъде човек, че да му има доверие на този еничар?

През 89 г. не ги "уважиха", а многократно ги "обиждаха"

тез двамцата дали вече осъзнаха че на следващите избори последователите им ще са около 20-тина ?Що бе пилета не си натискахте парцалите още 2-3 мес. когато отново ще има избори ами започнахте да лижете на Бойко г....за още в началото ?То бива алчност и желание за власт ама ващо си е самоубииство

ivo10

Тъпан, слез 3-4 месеца единствено ДПС ще иска да управлява една умираща държава, защото те ще са първа политическа сила. Ако сега не се разберат и не схваната единствено правилната посока за излизане от блатото, скоро ще влезем във въздушен свредел, от който няма как да излезем и ще катастрофираме.

Изборите в Турция винаги са били фалшифицирани от ДПС. Веднаж бяха и касирани. Тези фалшификации докараха на власт всички мафиотски и антибългарски правителства от прехода. Този проблем трябва да бъде решен веднаж завинаги.

Хора, трябва да виждаме и нашите грешки-стига борба за власт, а да се обединим, да не бягаме от тук. Турците са по-хитри-с пари от техните богати събратя дават пари и м решават някои въпроси тук в България и тези отрудени хора гласуват за тях, това трябва да правят и нашите, а не да виним само хитрите турци, които са стиснали в желязна хватка своите-следят кой гласувал, кой не-без криворазбаран цивилизация като при нас-българите. Кой ни е крив тогава?

Докато егоистичните европейци не разберат, че трябва да правят с България това, което Турция с турците тук, ще се чудят,защо мюсюлманите ще ги натикат в миша дупка, в собствените им страни. Отнасят се висикомерно към българите и това е огромна грешка, но май вече е късно и за нас и за тях

Изказвам само мнение. Право на глас да имат тези, които имат само едно гражданство - българско.

И не само българско гражданство, но и защитено с изпит минимално познаване на езика ни, минимум 3 месеца пребиваване в Европейският съюз, но ... и ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ СИ, КЪМ БЪЛГАРСКАТА ХАЗНА в последните 3 години преди избори. При наличие на толкова способни IT специалисти, само воля е необходимо да има. "ИМАМЕ ВОЛЯ!", ялов емами.

ivo10

Право на глас трябва да имат тези, които работят и плащат данъци в страната, тъй като това крепи държавата. Тези, които от години живеят и работят в чужбина не може да определят съдбата на страната. Трябва да има и образователен ценз за да влияеш върху управлението на страната на избори. Това е начина.

Нами мутрата ни обясняваше, как в Европа били притеснени, че националистическа партия като атака била в коалиция с БСП - защо сега се коалира с националистите от НФСБ ? Защото само те му останаха да му играят по свирката ли ? Каква е разликата между Атака и НФСБ - и двете се водят националистически, защо преди от ЕНП бяха против, а сега ще приемат такава коалиция ? Докога с двойните аршини бе псевдо-демократични крадци ?

Къде видя такава коалиция межди НФСБ и Атака? Да не си сънувал?

21 век е и незнам какво разбираш под националистическа партия мисля че в по голямата част от европа и света партиите са точно такива бранят интересите на нацията и родината си бърза интеграция за малцинствата в смисъл който краде жици и кара каруца има нужда от интеграция трябва да се образова да му се създаде ословие на нормален живот и труд а след това да си плаща данаците и тока а правилото за правене на сапун е много изтъркано и тъпо

Освен това днес те имат най-голамата младежка организация към ДПС в България;загряли са, че без образование на сетава и иизпращат много от тези младежи да учат в Англия, Америка, Турцеия, които после ще плъзнат в Държавната администрация и реабно те ще командват България, вместо заминаващите си наши младежи на Запад. Така по естествен път България ще стане турски вилает!!!!!!!!!!!!!!!

и кво от това като в българия няма да живеят българи?

Трябва да обезкръвим партиите, за да не могат да купуват гласоподаватели, да плащат на псевдосоциолози и лъжежурналисти, трябва да направим неизгодно обвързването към партийте по икономически причини. Как ли? Като започнем с драстично намаление на държавните субсидии.

Ако има Реферндум между Българите,дали да се забрани със закон ДПС,мисля че ще са пътници.да видим тогава какво ще прави Доган и Местан със суверена.

Да, единствено проблеми с гласуващите в чужбина. Да касират и в Турция, и в Европа, и в Америка ... и да премахнат двойното гражданство. Като се върнат тук - тогава. Правата им не се губят.

Църквите им празни -мюсюлманите им виновни (защото бабагуси и дедо боре правят реклама на светия синод пълен с дс).ДПС печели изборите всеки път, а те горките не могат да излъжат гъбарите пак мюсюлманите им виновни.На калпав трибуквеник и космите му пречат..ха..ха.

Бат Сали ти ли си бе:)

Добър отговор на ганьо балкански..ха..ха

...той не може да пише...

Че то цялото ръководство на ДПС-то агенти! До вчера клахме, от днес ще защитаваме кланите! И това ако не е лицемерие и цинизъм...

Защо ПФ не каже -ще подкрепи ли данъчната политика на ГЕРБ или ще бъде за прогресивно облагане-ТОВА ИНТЕРЕСУВАТ хората,а не разни мрежи и граници-стига с тези воалирани презконференции5-общи приказки и -нищо което интересува хората

...какви са тези "преЗконференции", бре? През някакви конференции ли се движиш, та си написал "преЗконференции", що ли? ;-)

Винкела,вече предаде гласувалите за тях,само не мога разбера,като всяка вече Скат плюеха по Борисов,сега защо толкова искат да управляват със Герб,не му ли се вика това Предателство,Симеонов никога не може да бъде на нивото на Сидеров.

патриотчета! Видяхме ви всички колко струвате. Знаете че това е нещо дето няма да стане,и се опитвате да замазвате положението в което се поставихте. Не знам кой ще ви се хване на номерата,отврат.

Гласуваш на Винкела получаваш Мутрата.

НЕ ИСКАМ ТЕЗИ ДВАМАТА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ОСОБЕНО ТОЗИ ДЕБЕЛИЯ А СКАТ С КАКВИ ОЧИ ЩЕ УПРАВЛАВАТ С ГЕРБ СЛЕД КАТО ВСЯКА ВЕЧЕР ОПЛЮВАХА Б.БОРИСОВ И ГЕРБ

Да се забрани вита в чужбина. Който живее тук, в България само той да гласува. Тези, които живеят постоянно в чужбина , които са избрали за по-лесно да избягат от Родината си, нямат моралното право да определят как тя ще се управлява. Още повече, че повечето от тях и децата им никога няма да се върнат в България.

Тупан! Представи си че си планираш годишната отпуска 10 месеца предварително през март за октомври. След това, през май, някякви идиоти решават да направят избори точно по време на отпуската ти.? А и си избрал да отидеш в куш-адасъ че е по ефтино ааааааа? Ти самия какво ще направиш?

не е лесно в чужбина /редовно пращам пари към българия и задължително се прибирам за 2 седмици всяко лято харча доста около 5000 - 10000 лв в българия с което помагам и на икономиката а несъм само аз има около 2.000.000 българи в чужбина но немога да рабера защо всяка година става все по зле тази държава. аз не гласувам а и няма за кой като видя тази шайка бандити в парламента и се отказвам. и мисля че е редно ако живееш повече от 6 месеца извън страната да ти се отнема правото на глас.

И аз имам роднини в Германия - немци - които ми пращат по някое евро и понякога ми идват на гости и харчат тук доста пари - те трябва ли да гласуват???

На това му се казва "Подир дъжд, качулка" Преди много години Костов ви го каза ДПС е проклятието на България!

Съдът /ако така можем да го назоваваме с условие/ да извади от народното събрание ББЦ, заради грандиозните лъжи, измами и купени гласове на изборите. Ако главният прокурор се е освободил от политическото влияние, да започне процедура пред съда.

С нищо не можете да ме убедите, че ДПС не е етническа партия. Нали са български граждани какви права защитават. По конституция всички имаме защита, затова няма нуждата от тази партия.