Коментари - АФИС: Патриотичен фронт и АБВ влизат в НС, Атака има шанс | Днес.dir.bg

АФИС: Патриотичен фронт и АБВ влизат в НС, Атака има шанс

Коалицията между НФСБ и ВМРО Патриотичен фронт и АБВ ще влязат в парламента. "Атака" също има шанс да прескочи бариерата, сочат данните от изследване на АФИС.

Обратно в новината

Коментари - АФИС: Патриотичен фронт и АБВ влизат в НС, Атака има шанс | Днес.dir.bg

Коментари

АБВ имат смислена програма, която се разбира само от хора над средното ниво на интелигентност.

Атака,БСП и ДПС са закрила за България.Гласувайте за нас.

АБВ,НФСБ,ВМРО,Атака,-пълно с руски шпиони предатели.Защо петнят думата"патриот"?

Ехаааа... 88.3% разбито по партиики. По-лошо от това - здраве му кажи. Орел-рак-щука... нали помните.

АФИС. Притежавана и управлявана от члена на Висшия съвет на БСП Юри Асланов :))) Какво повече да кажа?

Е ако ще и на баба Ванга да е, ясно е, че ако Борисов иска да се върне на власт, ще трябва да се наведе я на ПФ, я на РБ... Та като питахте кой е Радан Кънев, например - е те тоя, без който Боко на власт не може да дойде :)

АФИС: Патриотичен фронт и АБВ влизат в НС, Атака има шанс Като чуеш Агенцията на Юрий Асланов и разбираш че при тях желаното се приема за действително. Те само дето не са дали шанс и на онова идиотче Светльо Витков да влезе в парламента. Явно някои социолози са се размечтали.

Юрий Асланов не е глупав човек,но винаги дава завишени проценти за БСП, в което мисля че и сам не си вярва.Според мен БСП ще бъде наравно с ДПС, а останалте гласове на подръжниците и ще отидат към АБВ и Патриотичния фронт

Не е възможно след 25г само комунистически партии да минават бариерата за влизане в парламента. Жалки хора в още по - жалка държава.

Българите са луди хора. Гей и БСП години се излагаха, но сега БСП ще получи 23%. Болен крепеше ДПС и БСП със златния си пръст - сега Атака ще получат цели 3,5% ? Кой би гласувал за тях след подкрепата им за ДПС??? ББ и ЦЦ ги видяхме какви репи, картофи и тикви са - но сега народът пак ще ги избере .. Сините, костовисти, куневица и Барека също се изложиха като цигани! Луди хора - пак ще гласуват за тях! Малко но ще гласуват! Просто се чудя на акъла на българина.

Щеше да е верен анализа ти ако беше включил и СИК-аджията с просташкия изказ, ма явно за гласуващите за него не се чудиш що за интелект носят, та се кефят, като им кажат, че трябва да "спрат да учат на компюри и следва да стават овчари".

Чекаме да видиме, какво ще разкаже Цецо Банкера от Сърбия. Не го подценявайте, той ще определи изхода от изборите.

Гласуването за БСП, ДПС, ББЦ е престъпление.

а ако гласуваш за тях без лична изгода -значи си откровен дебил

От АФИС са комунистически мекерета и платени лъжци. След евровота се видя ясно, че умишлено са завишавали резултатите на БСП и са намалявали тези за ГЕРБ в прогнозите си. Сега , когато за всички е ясно, че БСП ще претърпи съкрушителна загуба на предстоящите избори, се опитват да убедят хората, че е безсмислено да гласуват, защото следващият парламент, според тях, ще е много по-кошмарен от предишния.

ОПТИМИЗЪМ ЗА ВСИЧКИ Тази агнеция взима кинти от всички партии и пише на кой квот му се ще

След изборите пак ще си късаме дипломите , ма този път и ще ги изгълтаме на големи късове.

ЗНАЧИ БГ ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕ ЕДНА ПОСОКА МОЖЕ И ГРЕШНА ДА Е ПЪРВО ДРУЖБА С РУСИЯ ТОГАВА ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ В РУСИЯ И ЗЕМЕДЕЛИЕТО ЩЕ СЕ РАЗВИВА И ПАРИ ЗА ХОРАТА ЩЕ ИМА 2 С ЕС И АМЕРИКА ВНОС НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОТ ЕС И РАБОТА ЗА НАРОДА НО В ЧУЖБИНА В ОРАНЖЕРИИТЕ В ГЪРЦИЯ НА НИЩОЖНИ ПАРИ

Излизането ни от ЕС и неговите правила ,ще стане само като се унищожи България.Защото България е подписала договори с ЕС.Сега ако иска да ги развали едностранно,това ще струва много.Русия е голям пазар,но това не са отношенията в рамките на СИВ,които помним.Русия е капиталистическа.Тоест тяхното търсене,ще се формира или от качество или от цена или и от двете.Идването на Волен на власт,както той обяснява,няма да върне социализма,защото единствената страна в света останала от тогава е Северна Корея.Всички други в това число и Китай и Русия и Куба са капиталистически.Не могат да направят нищо от това което обещават по една много проста причина-договори и с ЕРЕПта и компании добиващи злато.А зад тези мултинационални компании стоят силните на деня и те не биха допуснали един платен креслив наркоман да им развали бизнеса.Лъжете се.Но показвайки колко силни са националистите,всеки турчин или ром ,автоматично става гласоподавател на ДПС.Чувство за самосъхранение.Така няма да се учудя разпределението на силите да е ГЕРБ около 40-45% ДПС около 20-25% БСП около 15-20% ББЦ около 15-20% РБ около 15 - 20 % Националистите ,са вече два фронта,които се плюят като за световно.Но дори и да минат бариерата от 4%,няма да е с много.

маллииии колко си прост...кви зеленчуци бе ? Ти от коя луна падна? Не си ли ходил скоро на пазар- ми те доматите турски, гръцки или македонски, картофи - полски, френски или германски...кое е това българско дето и ще го изнасяме ? може би дебили=русофили е добре да изнасяме

Товарищ колхозник, дорогой мой! Последните ЧЕТИРИ правителства, които управляват Бълхария са комунистически, проекти на бивши и настоящи ДС ченгета, под ръководната роля на братска Русия! Това е ФАКТ! Този факт е известен на всички средно интелигентни хора по света и у нас, включително и в Русия, освен на българските русофили! И "блестящите" социално-икономически и демографски показатели са налице, както и високото ниво на демократичен и правов ред! 25 ГОДИНИ ПЕРЕСТРОЙКА НЕ ВИ СТИГАТ!

ГЕРБ 80ДЕПУТАТА БСП 55ДЕПУТАТА ДПС 65 ДЕПУТАТА ББЦ 20 АТКА 20

ББЦ - 0 депутата Атака - 0 депутата

До тука имам сигурни 50 кинта от Капута, 30 от ДПС, 40 от Сидер оглу, два пъти по 50 от некакви дето се борат за преференциален вот - начи 220лв. Чакам още некой да се предложи , а на изборите ша ме фанат за шлифера да гласувам.

Чакай ти пари от "Сидер оглу"... "Атака" пари за гласуване не дават...за разлика от другите...ФАКТ!

Айде бе факт, че имаше заловени купувачи на гласове от Атака - Факт - почети малко повече...

Направи опит, но ще те хванат не само за шлифера - имат имената и ЕГН-то ти....

..аз направо се чудя дали и НДСВ няма да влязат в Парламента? ;)

Вие тъпи ли сте или само се правите на такива, коментиращите? Аз ще гласувам за Атака, защото ми съвпадат вижданията за много неща с нейната програма. Относно "златния пръст" наистина ли не помните защо стана така или така ви е угодно да не помните? И в единия и в другия случай Атака все беше в неприятно положение. Относно че бил луд и т.н. обосновете се ама документално, а не да лалкате каквото медиите са ви втълпили. Мислете, бе хора, мислете и не повтаряйте, като латерна едни и същи мантри, че е смешно вече и освен по-голяма реклама да направите на Волен друго няма да постигнете!

Даже и орденоносец :) "Сидеров бе награден с руския орден Звезда Отечества в Москва"

Цифроманче,то е ясно че си от бившите слухари и няма начин да поумнееш но и никой не го иска защото сте пътници това ваше робско поколение и няма как да го спрете.....децата ви в чужбина и не искат и да знаят за вас а вие тук храчите по тия които им дават хляба......каквото и да се каже за вас ще е малко за това чакаме да освободите терена та да се построи на ново България!!!!

То е ясно, кой е тъпия - ти

гласувай и чакай 1000 лв. заплата и 500 лв. минимална пенсия, да не би в новата програма Сидеров да сте ги завишили, ама на Варадеро се качили цените заради риска от посещение на Сидеров .....

Да се мислиш за много умен, само защото ника ти е от 4 цифри ми звучи като раздвоение на личността, имам фаворит партия, но никога няма да сложа тениска с лика на лидера на тази партия, защото уважавам лидерството, но важна е каузата, която цялата партия изповяда, а Атака е фирмичка, осребрила присъствието си в последното НС и никаква кауза, да сееш омраза не е кауза...

Стига сте лъгали и върнете парите за тези лъжи.

ББЦ и Атака ? Егати материала !

Шиле и психопат. Можете ли да познаете кой е шилето и кой психопата?

От клиничните дефиниции на диагнозата психопат: Психопатът е човек, който няма съвест, съзнателност, но не защото му липсва интелектуалният капацитет да разбере разликата между редно и нередно, а защото липсва емоционалната връзка с когнитивността, мислите и т.н. Някои от характеристиките на това включват поразителна липса на съпричастност, липса на загриженост за другите хора, възприемане на другите хора просто като предмети. Когато нормални хора обработват емоционален материал, има голяма активация на части от мозъка, предназначени за емоционалното реагиране на събитията и отговарящи на емоционалността. Психопатите са патологични лъжци. Техните отношения с другите хора са практически дефинирани от манипулация и експлоатация. Психопатът не вижда никаква причина, поради която да бъде честен или грижовен, загрижен за другите хора. Те обикновено са много добри в лъжите, понякога са способни да объркат дори опитни разпитващи. Понеже те са неспособни на срам или страх, езикът на тялото при тях или тонът на гласа им, и други подобни знаци, никога не ги издават, както обикновено се случва с другите лъжещи. Всъщност те абсолютно не се страхуват от това да бъдат хванати в лъжа. Когато те са поставени в ситуация да отговарят на реални въпроси и да се сблъскат с реалните факти, те, без дори да направят пауза, ще преработят своята история така че да пасва на фактите и да изглежда консистентна. Това непрекъснато преработване на тяхната история води до противоречия, които оставят слушателя объркан. [3] Друга причина, поради която те са такива невероятни манипулатори е, че те практикуват по-усилено.

На предишните избори практиката показа, че на тази "агенция" статистическата грешка е +/- 10%, така че въпросните две парии може и 0% да имат. Много поздрави на Юрий Асланов.

Призива нали беше като не ви харесват големите партии,гласувайте за малките партии. Сега като та някои не им излиза сметката за управление,леле боже те ще влезат всички. Е така не може,колкото влязат ,толкова,щом хората са ги избрали.

Доведения брат на Станишко, натъкми процентите по станишевски!

Виж ти: Патриотичния ФОНД за спасение за Бойко(патерицата на тиквуня) щял да влиза в Парламента. Ще има материал за кофите за боклук пред парламето....:))))

Я ми припомни, когато тиквата беше на власт, коя беше единствената електронна медия която се държеше опозиционно? И въобще, има ли случай СКАТ да е подкрепяла някога партията която е на власт?

се заинтерисовай за лидера й, който използваше наивността на зрителите да споделят информация за предишния и след това я употребяваше срещу хората. Това е квази опозиция и много скоро ще се убедиш в това. Но не всички имат желание на проба-грешка като теб, умните хора използват умствения си багаж и си правят конкретните изводи.

Стария фронтовак Валери Симеонов е бича божи за пидал варадеро ага!

Асланов е кадър на АОНСУ. Тази академия се занимаваше с комунистическа пропаганда. Добре се е постарал комуноида му с комуноид.

При толкова национален нихилизъм и откровени майцепродавци сред управляващата ни политическа сган, не е изненадващо, дори е съвсем логично и естествено народът да търси спасение у патриотичните формации. Дали обаче те са съставени от хора с честни намерения, които са готови и за съответните действия, а не само за подвеждаща и празна патриотична реторика - предстои да видим. Така или иначе, ясно е, че само истинският патриотизъм, подплатен с адекватни действия за защита на интересите на България и срещу демографската криза, ще спаси родината ни от гибел.

бат Боико е велик и ше тепа кумунета на жълтите павета па ние ше седим да гледаме сеир и ше му ръкоплескаме които гласува за кумунистите отива в затвора за измяна към родината и после лично бат Боико ше го пречука да се знае че българиа мрази кумунистите аиде всички на изборите всички за ГЕРБ и РБ да заличим ръшките само Боико

Да живее бивщият комунист бате Боко. Ура.

Отец Паисий е възкликнал, че не трябва да се срамим да се наречем болгари, но от гледна точка на историята , стандарта на живот и морала на средностатистическия българин в 21 век, не виждам повод за това, даже напротив. Името на бат си Бойко, наричан любовно от герберите с това инфантилно обръщение, сте удостоили с главна буква, а името на родината си сте написали с малка и с грешка! Какъв болгар сте Вие, след като не владеете дори елементарния правопис на родния си език?! Има некачествен "матрял", възпроизвеждан като такъв по заслуга на некачествени политици!

Атакаджийте са глутница побеснели павияни със самец най червеногъзия бабуин а феновете им са най пропадналите лумпени и гашници на България!

Валери Симеонов Балевски - този ли имаш в предвид? Защо се срами да се нарече Балевски, вашио лидер? Нещо го притеснява ли, що ли? Фамилия Балевски, ех времена, ех нрави... и тоя ми бил демократ! Всички комунисти след 10.11 се писаха демократи и идиотите им вЕрват.

С Намъ и Богъ.

с вами е възелинЯт, само той ви помага когато сте на четири крака в сарайският храм

Бог е с вас павиан и ви води смело към Малашевци...следвайте го неотлъчно

Варадеро и Париж са каузата на Сидеров, една година крепеше едно престъпно управление. Каква кауза, я пиши на български език, иначе звучи руско , ама много путинско..........

Ама е "Causa perduta"!!!

какво ти пречи че влизат всички партии,тъкмо няма да има непредставени граждани.Нали за това квичахте цяло лято в София.

Ако вярно парламента се раздроби толкова, не ми се мисли какво управление може да имаме. Макар малките партии, да не искат да рискуват нови избори и да останат извън борда. А ако влезнат Патриотичен фронт и Атака, ще трябва да сложат полиция в парламентарната зала, за да не вземат да се сбият и да има тип уестърн с престрелки. ;) Ще е голяма бъркотия. Вероятно коалиция на ГЕРБ, но с кого? РБ може да не стигне, а и да се разпадне в парламента. ДПС ще дадат стабилност, като брой депутати, но е лош имидж, а и те ще дърпат конци, а Бойко иска все той да дърпа. Другите малки партии са с неясни наклонности. Може пак ГЕРБ да краде депутати от тях. Ще платят на няколко и ще им обещаят бъдеще. Но това не може да стане бързо.

атака и абв ще влязат в парламента в руския парламент :))))

"Атака и АБВ влизат в руския парламент", ха-ха-ха ! Добро попадение !

Всички партии влизат,пей сърце.

Новата тактика на БСП/ДПС за възпиране на ГЕРБ и блокиране на България - чрез вкарването на повече партии - фантоми в новия парламент.

Преди европейските избори (седмица преди тях) АФИС даде 17,6% на ГЕРБ и 17,9% на БСП. С това коментарът ми приключва.

не гласувайте за Атака! Това са продажни мекерета. Пак ще се надупят на ДПС!

Ще гласуваме за АТАКА.

симпатизираш на рязаните разбирам те!

Що бе .... Болен прецаква Доган и Местан, като харчи парите на ДПС по Варадеро и Париж с любовницата си. Гледа да ги разори и така да ги маргинализира... щото без пари ДПС ще са аут от политиката. такава е диалектиката. Вземаш от "врага" за да го разориш...!

БРЦК

Не мога да повярвам след поредно 'успешно' управление на 'експертите' на БСП и след като си гласуваха алкохолик за лидер и след фиаското на серГей как е ВЪЗМОЖНО да съберат повече от 2% ? Умът не ми го побира ...

и аз се чудя също - как след като крепяха ДПС и БСП с гласа на Болен - сега Атака ще получат цели 3,5% ? Кой би гласувал за тях след подкрепата им за ДПС.

На България. С Намъ и Богъ.

Атака е последната крепост на глупостта !

никой освен шизофреничните и объркани хорица които вече се броят на микотичните пръсти на левият ти крак не е с вас :)

А-ТАКА, АТ-АКА, АТА-КА, АТАК-А! У - на мутрите комунисти и рАЗформаторския блок. У - на сКАТАДЖИИТЕ.

Apollony

АТАКА е последната крепост на БЪЛГАРИЯ. Гласувайте!!!

на Турция

волене, извини се бе!

Предсрочни избори? - Благодаря! Ще ги пропусна!

Избирателната активност не е толкова малка, ами има много "мъртви души". Това е изгодно за партиите за да могат да правят далавери.

Комунистическите партии Герб и БСП няма да вземат толкова гласове.

Дето викат "напред другари смело, да градим нашето велико дело"... Тия с прогнозите ще вкарат всички проруски партии в парламента и без избори.

Бойко пак ги би. За четирийсет и трети път само тая година.

шеф на телевизия скат-Бургас е живия пример как човек може да си продаде душата на олигархията и от Патрот преди,в момента е жалка слуга на Б.Б. и Цв.ЦВ. Амин.

а бе вие подкрепяхте със "златния пръст" на Болен 2 години малцинството на ДПС и БСП - сега Симеонов и СкАТ са ви виновни! ...Имаш ли чувство за логика?

ако е на Б.Б. и Цв. Цв. добре. Ти май не различаваш добро от лошо!

Това е най-абсурдното и шарлатанско социологическо проучване и анализ / ако е коректно предадено от ДИР-а/ за тези парламентарни избори. Според агенцията на некръвния брат на др. Станишев- Асланов, всички комунистически креатури имат шанс за парламентарното хоро и то, забележете нарастващ! Само Реформаторския блок като АВТЕНТИЧНА ДЕМОКРАТИЧНА АЛТЕРНАТИВА ЗА УПРАВЛЕНИЕ е с намаляващ рейтинг.Обяснимо е- обърква много сметки и интереси при успех. 25 ГОДИНИ ПЕРЕСТРОЙКА СТИГАТ!

Коментари - АФИС: Патриотичен фронт и АБВ влизат в НС, Атака има шанс | Днес.dir.bg

АФИС: Патриотичен фронт и АБВ влизат в НС, Атака има шанс

Коалицията между НФСБ и ВМРО Патриотичен фронт и АБВ ще влязат в парламента. "Атака" също има шанс да прескочи бариерата, сочат данните от изследване на АФИС.

Обратно в новината

Коментари - АФИС: Патриотичен фронт и АБВ влизат в НС, Атака има шанс | Днес.dir.bg

Коментари

АБВ имат смислена програма, която се разбира само от хора над средното ниво на интелигентност.

Атака,БСП и ДПС са закрила за България.Гласувайте за нас.

АБВ,НФСБ,ВМРО,Атака,-пълно с руски шпиони предатели.Защо петнят думата"патриот"?

Ехаааа... 88.3% разбито по партиики. По-лошо от това - здраве му кажи. Орел-рак-щука... нали помните.

АФИС. Притежавана и управлявана от члена на Висшия съвет на БСП Юри Асланов :))) Какво повече да кажа?

Е ако ще и на баба Ванга да е, ясно е, че ако Борисов иска да се върне на власт, ще трябва да се наведе я на ПФ, я на РБ... Та като питахте кой е Радан Кънев, например - е те тоя, без който Боко на власт не може да дойде :)

АФИС: Патриотичен фронт и АБВ влизат в НС, Атака има шанс Като чуеш Агенцията на Юрий Асланов и разбираш че при тях желаното се приема за действително. Те само дето не са дали шанс и на онова идиотче Светльо Витков да влезе в парламента. Явно някои социолози са се размечтали.

Юрий Асланов не е глупав човек,но винаги дава завишени проценти за БСП, в което мисля че и сам не си вярва.Според мен БСП ще бъде наравно с ДПС, а останалте гласове на подръжниците и ще отидат към АБВ и Патриотичния фронт

Не е възможно след 25г само комунистически партии да минават бариерата за влизане в парламента. Жалки хора в още по - жалка държава.

Българите са луди хора. Гей и БСП години се излагаха, но сега БСП ще получи 23%. Болен крепеше ДПС и БСП със златния си пръст - сега Атака ще получат цели 3,5% ? Кой би гласувал за тях след подкрепата им за ДПС??? ББ и ЦЦ ги видяхме какви репи, картофи и тикви са - но сега народът пак ще ги избере .. Сините, костовисти, куневица и Барека също се изложиха като цигани! Луди хора - пак ще гласуват за тях! Малко но ще гласуват! Просто се чудя на акъла на българина.

Щеше да е верен анализа ти ако беше включил и СИК-аджията с просташкия изказ, ма явно за гласуващите за него не се чудиш що за интелект носят, та се кефят, като им кажат, че трябва да "спрат да учат на компюри и следва да стават овчари".

Чекаме да видиме, какво ще разкаже Цецо Банкера от Сърбия. Не го подценявайте, той ще определи изхода от изборите.

Гласуването за БСП, ДПС, ББЦ е престъпление.

а ако гласуваш за тях без лична изгода -значи си откровен дебил

От АФИС са комунистически мекерета и платени лъжци. След евровота се видя ясно, че умишлено са завишавали резултатите на БСП и са намалявали тези за ГЕРБ в прогнозите си. Сега , когато за всички е ясно, че БСП ще претърпи съкрушителна загуба на предстоящите избори, се опитват да убедят хората, че е безсмислено да гласуват, защото следващият парламент, според тях, ще е много по-кошмарен от предишния.

ОПТИМИЗЪМ ЗА ВСИЧКИ Тази агнеция взима кинти от всички партии и пише на кой квот му се ще

След изборите пак ще си късаме дипломите , ма този път и ще ги изгълтаме на големи късове.

ЗНАЧИ БГ ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕ ЕДНА ПОСОКА МОЖЕ И ГРЕШНА ДА Е ПЪРВО ДРУЖБА С РУСИЯ ТОГАВА ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ В РУСИЯ И ЗЕМЕДЕЛИЕТО ЩЕ СЕ РАЗВИВА И ПАРИ ЗА ХОРАТА ЩЕ ИМА 2 С ЕС И АМЕРИКА ВНОС НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОТ ЕС И РАБОТА ЗА НАРОДА НО В ЧУЖБИНА В ОРАНЖЕРИИТЕ В ГЪРЦИЯ НА НИЩОЖНИ ПАРИ

Излизането ни от ЕС и неговите правила ,ще стане само като се унищожи България.Защото България е подписала договори с ЕС.Сега ако иска да ги развали едностранно,това ще струва много.Русия е голям пазар,но това не са отношенията в рамките на СИВ,които помним.Русия е капиталистическа.Тоест тяхното търсене,ще се формира или от качество или от цена или и от двете.Идването на Волен на власт,както той обяснява,няма да върне социализма,защото единствената страна в света останала от тогава е Северна Корея.Всички други в това число и Китай и Русия и Куба са капиталистически.Не могат да направят нищо от това което обещават по една много проста причина-договори и с ЕРЕПта и компании добиващи злато.А зад тези мултинационални компании стоят силните на деня и те не биха допуснали един платен креслив наркоман да им развали бизнеса.Лъжете се.Но показвайки колко силни са националистите,всеки турчин или ром ,автоматично става гласоподавател на ДПС.Чувство за самосъхранение.Така няма да се учудя разпределението на силите да е ГЕРБ около 40-45% ДПС около 20-25% БСП около 15-20% ББЦ около 15-20% РБ около 15 - 20 % Националистите ,са вече два фронта,които се плюят като за световно.Но дори и да минат бариерата от 4%,няма да е с много.

маллииии колко си прост...кви зеленчуци бе ? Ти от коя луна падна? Не си ли ходил скоро на пазар- ми те доматите турски, гръцки или македонски, картофи - полски, френски или германски...кое е това българско дето и ще го изнасяме ? може би дебили=русофили е добре да изнасяме

Товарищ колхозник, дорогой мой! Последните ЧЕТИРИ правителства, които управляват Бълхария са комунистически, проекти на бивши и настоящи ДС ченгета, под ръководната роля на братска Русия! Това е ФАКТ! Този факт е известен на всички средно интелигентни хора по света и у нас, включително и в Русия, освен на българските русофили! И "блестящите" социално-икономически и демографски показатели са налице, както и високото ниво на демократичен и правов ред! 25 ГОДИНИ ПЕРЕСТРОЙКА НЕ ВИ СТИГАТ!

ГЕРБ 80ДЕПУТАТА БСП 55ДЕПУТАТА ДПС 65 ДЕПУТАТА ББЦ 20 АТКА 20

ББЦ - 0 депутата Атака - 0 депутата

До тука имам сигурни 50 кинта от Капута, 30 от ДПС, 40 от Сидер оглу, два пъти по 50 от некакви дето се борат за преференциален вот - начи 220лв. Чакам още некой да се предложи , а на изборите ша ме фанат за шлифера да гласувам.

Чакай ти пари от "Сидер оглу"... "Атака" пари за гласуване не дават...за разлика от другите...ФАКТ!

Айде бе факт, че имаше заловени купувачи на гласове от Атака - Факт - почети малко повече...

Направи опит, но ще те хванат не само за шлифера - имат имената и ЕГН-то ти....

..аз направо се чудя дали и НДСВ няма да влязат в Парламента? ;)

Вие тъпи ли сте или само се правите на такива, коментиращите? Аз ще гласувам за Атака, защото ми съвпадат вижданията за много неща с нейната програма. Относно "златния пръст" наистина ли не помните защо стана така или така ви е угодно да не помните? И в единия и в другия случай Атака все беше в неприятно положение. Относно че бил луд и т.н. обосновете се ама документално, а не да лалкате каквото медиите са ви втълпили. Мислете, бе хора, мислете и не повтаряйте, като латерна едни и същи мантри, че е смешно вече и освен по-голяма реклама да направите на Волен друго няма да постигнете!

Даже и орденоносец :) "Сидеров бе награден с руския орден Звезда Отечества в Москва"

Цифроманче,то е ясно че си от бившите слухари и няма начин да поумнееш но и никой не го иска защото сте пътници това ваше робско поколение и няма как да го спрете.....децата ви в чужбина и не искат и да знаят за вас а вие тук храчите по тия които им дават хляба......каквото и да се каже за вас ще е малко за това чакаме да освободите терена та да се построи на ново България!!!!

То е ясно, кой е тъпия - ти

гласувай и чакай 1000 лв. заплата и 500 лв. минимална пенсия, да не би в новата програма Сидеров да сте ги завишили, ама на Варадеро се качили цените заради риска от посещение на Сидеров .....

Да се мислиш за много умен, само защото ника ти е от 4 цифри ми звучи като раздвоение на личността, имам фаворит партия, но никога няма да сложа тениска с лика на лидера на тази партия, защото уважавам лидерството, но важна е каузата, която цялата партия изповяда, а Атака е фирмичка, осребрила присъствието си в последното НС и никаква кауза, да сееш омраза не е кауза...

Стига сте лъгали и върнете парите за тези лъжи.

ББЦ и Атака ? Егати материала !

Шиле и психопат. Можете ли да познаете кой е шилето и кой психопата?

От клиничните дефиниции на диагнозата психопат: Психопатът е човек, който няма съвест, съзнателност, но не защото му липсва интелектуалният капацитет да разбере разликата между редно и нередно, а защото липсва емоционалната връзка с когнитивността, мислите и т.н. Някои от характеристиките на това включват поразителна липса на съпричастност, липса на загриженост за другите хора, възприемане на другите хора просто като предмети. Когато нормални хора обработват емоционален материал, има голяма активация на части от мозъка, предназначени за емоционалното реагиране на събитията и отговарящи на емоционалността. Психопатите са патологични лъжци. Техните отношения с другите хора са практически дефинирани от манипулация и експлоатация. Психопатът не вижда никаква причина, поради която да бъде честен или грижовен, загрижен за другите хора. Те обикновено са много добри в лъжите, понякога са способни да объркат дори опитни разпитващи. Понеже те са неспособни на срам или страх, езикът на тялото при тях или тонът на гласа им, и други подобни знаци, никога не ги издават, както обикновено се случва с другите лъжещи. Всъщност те абсолютно не се страхуват от това да бъдат хванати в лъжа. Когато те са поставени в ситуация да отговарят на реални въпроси и да се сблъскат с реалните факти, те, без дори да направят пауза, ще преработят своята история така че да пасва на фактите и да изглежда консистентна. Това непрекъснато преработване на тяхната история води до противоречия, които оставят слушателя объркан. [3] Друга причина, поради която те са такива невероятни манипулатори е, че те практикуват по-усилено.

На предишните избори практиката показа, че на тази "агенция" статистическата грешка е +/- 10%, така че въпросните две парии може и 0% да имат. Много поздрави на Юрий Асланов.

Призива нали беше като не ви харесват големите партии,гласувайте за малките партии. Сега като та някои не им излиза сметката за управление,леле боже те ще влезат всички. Е така не може,колкото влязат ,толкова,щом хората са ги избрали.

Доведения брат на Станишко, натъкми процентите по станишевски!

Виж ти: Патриотичния ФОНД за спасение за Бойко(патерицата на тиквуня) щял да влиза в Парламента. Ще има материал за кофите за боклук пред парламето....:))))

Я ми припомни, когато тиквата беше на власт, коя беше единствената електронна медия която се държеше опозиционно? И въобще, има ли случай СКАТ да е подкрепяла някога партията която е на власт?

се заинтерисовай за лидера й, който използваше наивността на зрителите да споделят информация за предишния и след това я употребяваше срещу хората. Това е квази опозиция и много скоро ще се убедиш в това. Но не всички имат желание на проба-грешка като теб, умните хора използват умствения си багаж и си правят конкретните изводи.

Стария фронтовак Валери Симеонов е бича божи за пидал варадеро ага!

Асланов е кадър на АОНСУ. Тази академия се занимаваше с комунистическа пропаганда. Добре се е постарал комуноида му с комуноид.

При толкова национален нихилизъм и откровени майцепродавци сред управляващата ни политическа сган, не е изненадващо, дори е съвсем логично и естествено народът да търси спасение у патриотичните формации. Дали обаче те са съставени от хора с честни намерения, които са готови и за съответните действия, а не само за подвеждаща и празна патриотична реторика - предстои да видим. Така или иначе, ясно е, че само истинският патриотизъм, подплатен с адекватни действия за защита на интересите на България и срещу демографската криза, ще спаси родината ни от гибел.

бат Боико е велик и ше тепа кумунета на жълтите павета па ние ше седим да гледаме сеир и ше му ръкоплескаме които гласува за кумунистите отива в затвора за измяна към родината и после лично бат Боико ше го пречука да се знае че българиа мрази кумунистите аиде всички на изборите всички за ГЕРБ и РБ да заличим ръшките само Боико

Да живее бивщият комунист бате Боко. Ура.

Отец Паисий е възкликнал, че не трябва да се срамим да се наречем болгари, но от гледна точка на историята , стандарта на живот и морала на средностатистическия българин в 21 век, не виждам повод за това, даже напротив. Името на бат си Бойко, наричан любовно от герберите с това инфантилно обръщение, сте удостоили с главна буква, а името на родината си сте написали с малка и с грешка! Какъв болгар сте Вие, след като не владеете дори елементарния правопис на родния си език?! Има некачествен "матрял", възпроизвеждан като такъв по заслуга на некачествени политици!

Атакаджийте са глутница побеснели павияни със самец най червеногъзия бабуин а феновете им са най пропадналите лумпени и гашници на България!

Валери Симеонов Балевски - този ли имаш в предвид? Защо се срами да се нарече Балевски, вашио лидер? Нещо го притеснява ли, що ли? Фамилия Балевски, ех времена, ех нрави... и тоя ми бил демократ! Всички комунисти след 10.11 се писаха демократи и идиотите им вЕрват.

С Намъ и Богъ.

с вами е възелинЯт, само той ви помага когато сте на четири крака в сарайският храм

Бог е с вас павиан и ви води смело към Малашевци...следвайте го неотлъчно

Варадеро и Париж са каузата на Сидеров, една година крепеше едно престъпно управление. Каква кауза, я пиши на български език, иначе звучи руско , ама много путинско..........

Ама е "Causa perduta"!!!

какво ти пречи че влизат всички партии,тъкмо няма да има непредставени граждани.Нали за това квичахте цяло лято в София.

Ако вярно парламента се раздроби толкова, не ми се мисли какво управление може да имаме. Макар малките партии, да не искат да рискуват нови избори и да останат извън борда. А ако влезнат Патриотичен фронт и Атака, ще трябва да сложат полиция в парламентарната зала, за да не вземат да се сбият и да има тип уестърн с престрелки. ;) Ще е голяма бъркотия. Вероятно коалиция на ГЕРБ, но с кого? РБ може да не стигне, а и да се разпадне в парламента. ДПС ще дадат стабилност, като брой депутати, но е лош имидж, а и те ще дърпат конци, а Бойко иска все той да дърпа. Другите малки партии са с неясни наклонности. Може пак ГЕРБ да краде депутати от тях. Ще платят на няколко и ще им обещаят бъдеще. Но това не може да стане бързо.

атака и абв ще влязат в парламента в руския парламент :))))

"Атака и АБВ влизат в руския парламент", ха-ха-ха ! Добро попадение !

Всички партии влизат,пей сърце.

Новата тактика на БСП/ДПС за възпиране на ГЕРБ и блокиране на България - чрез вкарването на повече партии - фантоми в новия парламент.

Преди европейските избори (седмица преди тях) АФИС даде 17,6% на ГЕРБ и 17,9% на БСП. С това коментарът ми приключва.

не гласувайте за Атака! Това са продажни мекерета. Пак ще се надупят на ДПС!

Ще гласуваме за АТАКА.

симпатизираш на рязаните разбирам те!

Що бе .... Болен прецаква Доган и Местан, като харчи парите на ДПС по Варадеро и Париж с любовницата си. Гледа да ги разори и така да ги маргинализира... щото без пари ДПС ще са аут от политиката. такава е диалектиката. Вземаш от "врага" за да го разориш...!

БРЦК

Не мога да повярвам след поредно 'успешно' управление на 'експертите' на БСП и след като си гласуваха алкохолик за лидер и след фиаското на серГей как е ВЪЗМОЖНО да съберат повече от 2% ? Умът не ми го побира ...

и аз се чудя също - как след като крепяха ДПС и БСП с гласа на Болен - сега Атака ще получат цели 3,5% ? Кой би гласувал за тях след подкрепата им за ДПС.

На България. С Намъ и Богъ.

Атака е последната крепост на глупостта !

никой освен шизофреничните и объркани хорица които вече се броят на микотичните пръсти на левият ти крак не е с вас :)

А-ТАКА, АТ-АКА, АТА-КА, АТАК-А! У - на мутрите комунисти и рАЗформаторския блок. У - на сКАТАДЖИИТЕ.

Apollony

АТАКА е последната крепост на БЪЛГАРИЯ. Гласувайте!!!

на Турция

волене, извини се бе!

Предсрочни избори? - Благодаря! Ще ги пропусна!

Избирателната активност не е толкова малка, ами има много "мъртви души". Това е изгодно за партиите за да могат да правят далавери.

Комунистическите партии Герб и БСП няма да вземат толкова гласове.

Дето викат "напред другари смело, да градим нашето велико дело"... Тия с прогнозите ще вкарат всички проруски партии в парламента и без избори.

Бойко пак ги би. За четирийсет и трети път само тая година.

шеф на телевизия скат-Бургас е живия пример как човек може да си продаде душата на олигархията и от Патрот преди,в момента е жалка слуга на Б.Б. и Цв.ЦВ. Амин.

а бе вие подкрепяхте със "златния пръст" на Болен 2 години малцинството на ДПС и БСП - сега Симеонов и СкАТ са ви виновни! ...Имаш ли чувство за логика?

ако е на Б.Б. и Цв. Цв. добре. Ти май не различаваш добро от лошо!

Това е най-абсурдното и шарлатанско социологическо проучване и анализ / ако е коректно предадено от ДИР-а/ за тези парламентарни избори. Според агенцията на некръвния брат на др. Станишев- Асланов, всички комунистически креатури имат шанс за парламентарното хоро и то, забележете нарастващ! Само Реформаторския блок като АВТЕНТИЧНА ДЕМОКРАТИЧНА АЛТЕРНАТИВА ЗА УПРАВЛЕНИЕ е с намаляващ рейтинг.Обяснимо е- обърква много сметки и интереси при успех. 25 ГОДИНИ ПЕРЕСТРОЙКА СТИГАТ!