Борисов скептик за стабилен кабинет, иска лидерска среща

БСП и ГЕРБ не се разбраха за съставяне на широка коалиция. Бойко Борисов заяви, че трудно ще се състави кабинет. Той очаква решение на нова лидерска среща.

Обратно в новината

Коментари - Борисов скептик за стабилен кабинет, иска лидерска среща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са празнодумци и злобари. Осъществете първо себе си, тогава критикувайте. Единственият мъж в политиката е ББ. Ако ще да ви харесва. Вашите уж лидери са блюдолизци. А негласувалите са неориентирани като цяло в живота.

истината е една - безкрайно си сам. Около теб - лешояди и лицемери. Да си здрав!

Бойко, назначавай ги! Радан - министър на културата. Кунева - на енергетиката. Каракачанов - на външните работи. Симеонов - на вътрешните работи Ако стане пожар...ти бегаш с шланговете!

Ами 10-те зам. министри мюсюлмани, които Бойко обеща като ходи по сюнети?

Ами щом не искат от ПФ да дават министри, давай да вървим към нови избори, на които те няма и да помиришат власт! Това си е чиста безотговорност!

Каква стана тя ?? Боби не иска вече да е премиер. Стигало му, че се изживявал като такъв през октомври. Какво ще правим сега ?? Май щял да заложи на Местан, а той щял да бъде опозиция.

Нашите не могат да разделят корупционните министерства, а турците ни копаят тунели под границата отзад. Копаят и гроб зад гърба ни. Бг наистина може да загуби някоя територия, защото алчните се борят кой по голям кокал да захапе и не виждат какво става.

Буда е проклятието за България ! Той тласка държавичката в поредната национална катастрофа. Жалко за българския народ.Той не заслужава такава съдба.Нашата младеж се изнася от тук .Това е присъдата. Жалко за хилядите българи отдали труда си и живота си за България. Един мерзавец,психопат се гаври и обвинява другите за това. Хора събудете си и си дайте ясна сметка с какво зло си имате работа. Този зловещ проект на червената олигархия ,на шесто ДС ще доведе странат до колапс и фалит. А може би това е целта ?!

Всеки народ си заслужава правителството.Българският не прави изключение.

То не е от днес. Боко Тъпото отдавна се изживява като "капо-ди-тути-капи" в България. Сега иска да събере босовете на всички мафиотски кланове и да си разпределят порциите.

Който не е гласувал ще се съобразява с изборът на гласувалите. Това се нарича Демокрация!

НЕГЛАСУВАЛИТЕ СА ПОВЕЧЕ? КВО ПРАИМ ДРУГАРЮ! ИЛИ ТВА Е ПРЕКАЛЕНО СЛОЖЕН ЗА КУХАТА ТИ ГЛАВИЦА ВЪПРОС? ОТГОВОР- ПРАВИМ КАКТО БОКО СЕГА - ЧУДИМ СЕ КАК ДА Я КАРАМЕ БЕЗ ГЛАСА НА НАРОДА!

Гласа на народа е изразен в Осемте партии. А от негласувалите не зависи нищо. Аз съм вкарал 84 депутати, които ще налагат закони които ти ще изпълняваш. Ще изпълняваш и други закони, които са дело на останалите седем партии. Много голяма заблуда има в кухата ти лейка, че НЕгласувалите определят каквото и да било в българската политика.

ДЕМОКРАЦИЯ ОЗНАЧАВА УПРАВЛЕНИЕ НА НАРОДА. ПРЕМИЕРА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ. КАТО НЯМА ПОДКРЕПА, НЕ СЪСТАВЯ КАБИНЕТ. ДРУГОТО Е ДУКТАТУРА.

Айде Бойко само "БОСТАН"-а ти остана.

Несподелени еротични фантазии от фен на серГЕЯ!

31 Август 2014 На пресконференцията от подиума ни гледат усмихнати (прекалено усмихнати!) Бойко Борисов и Цецка Цачева, известна още като Цецка Аецка. Господин Борисов не крие мечтата си да събере 121 депутата, за да управлява като диктатор - без опозиция. Той счита, че само така хората ще му покажат колко го ценят и само така отмъщението му към злобното момче Станишев ще бъде пълно. За известно време Цецка Аецка се беше покрила, явно да минат политическите сътресения около провала на Орешарски и избягалия по бели гащи в Европа Станишев. Бойко знае, че тя като жена си е малко глупавичка и не я бива за големи дела, но му е верна като овчица.

от платени тролчета. Това, което искаш да внушиш е престъпление.

Не съм гласувал за Борисов но той е прав да иска лидерите на др. партии да не шикалкавят и нехаят за тежкото положение до което самите те докараха България!

Нали бяха големи мъже преди месец? Сега се видя, че за нищо не стават. Но и ние сме жени, щом още ги търпим.

Бай Иван, по въпроса за шикалкавенето си припомни какво правеше Боко Тъпото през последната година и половина!

МНОГО ТЪЖЕН БОКО, МНОГО КАХЪРЕН!

гЕРБ отива към Гроб!

Атака отива към сараите - там им е мястото, да лъскат ибрика на ДПС!

с таква нестабилни, неуверени и некомпетентни хора не ни чака нищо добро..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Точната дума е зависими един от друг. Всеки държи нещо за другия. За това изглеждат такива. Има желязно правило, който наруши омертата си отива, в прекия или преносен смисъл.

СЪБУДЕТЕ СЕ ИЛИ ЗАСПЕТЕ ЗАВИНАГИ!

Вижте болната логика на НЕгласувалите: "няма да гласувам, защото не искам днешните партии да управляват ...." И кака ще стане това, при положение, че днешните партии си имат електорат който гласува за тях? Същата логика имат и безработните неудачници - НЯМА ДА РАБОТЯ, ЗАЩОТО, НЯМА ЗА КАКВО. Същата логика имат и работещите на минимална заплата и живеещите от социални помощи.

ЕМИ, КАКТО ВИЖДАШ, СТАВА ТОВА, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ! ЗНАЧИ ЛОГИКАТА МИ Е ПРАВИЛНА! ОЛИГОФРЕН!

Много си заблуден, че тези партии които са в Парламента, част от тях няма да управляват. Заблудата ти е огромна, защото логиката ти е грешна. Когато се състави правителство, рано или късно, в този или друг парламент, какъв ще бъде аргумента на Негласувалите?

Ти си олигофрен, че не схващаш какво би станало ако гласуваха повече българи!

IQ21 ЗНАЕШ ЛИ КАКВОЕ ТОВА?117ПОСЛЕ 97 СЕГА 84,а това?

Разбира се, че знам! Винаги първа политическа сила. За 13-ти път но за сметка на това - пореден. Това означава, че ГЕРБ нямат алтернатива, ако грешах, ГЕРБ нямаше да са ВИНАГИ първи.

Основен отличителен признак на комуниста: всички, които не мислят като мен грешат.

Че от теб по - голям комунист няма бе, комунде. Всички комунистически държави сатаНИЗИРАТ НАТО.

Напротив, аз не гласувах, за да загуби ГЕРБ и сега нищо че е спечелил на бяло, всъщност ГЕРБ ще загуби с това управление и то много! Целат ми беше ГЕРБ да не управлява сама, защото я видяхме колко гнусотии извърши с тяхното "морално" управление - аз на тебе , ти на мене!

Странни птици са нашите политици.. Предизборно се наслушахме на крясъци и викове кой от тях е по-по-най - него да изберем, на него властта да дадем, че само той и неговата партия "знаят и могат да упражняват властта". Изборите минаха - настана отрезвяващия следизборен период и изведнъж властните лъвове от плакатите се превърнаха в повратливи шугави овце, а властта и упражняването й се превърна в горещ картоф, който всеки се стреми да прехвърли в чуждото поле;о) Що така, бе?;о) Гледам ги , слушам ги и все за Хайтов и култовия му лаф се сещам: "едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш"!

Стига с мъдри мисли и констатации. По написаното приличаш на критикуваните обекти. Време е ..... за действия.

Аз, за разлика от критикуваните обекти, си зная "експертния потенциал" и не се ръгам за работа, за която не ставам. Но пък си търся обещаното като завещано - ей тези там нали ни уверяваха, че знаят и могат?! Е?!

Сърбия е пред фалит. От 1 октомври 2014 са намалени пенсиите и заплатите. България няма да назова пред какво е. България е член на ЕС, Сърбия не е. Сега ще видим колко реално ни струва членството!

Драги политици не губете нашето време, явно е че за чеп не ставате за това военните да хващат гегата и да взимат властта. А после пълна национализация и да си връщаме соца. Тъй кат гледам не само политиците ни не стават за нищо а и скапаното ни общество дето се научи само да се разхожда по улиците да свирка и вика лозунги без никакъв ефект и толкова. Да ви кажа честно почвам да разбирам защо комунистите са взели властта през 1944 година. Е на погледнете ги .... седем десни партии уж а не могат една коалиция да направят защото не могат да се разберат кой по колко ще краде. Как пък не се появи поне един дето ще има достатъчно смелост да си сложи главата в торбата.

Ама де ги тия военни бе , колега ? Останаха разни шкембелии-чорбари само. Не ги ща тия .

....мммм така е думата. То наистина и това нямаме. В такъв случай остават само извънземните.

ТО Е ЯСНО, ЧЕ НАРОДА НЕ ГИ ЩЕ ВСИЧКИТЕ ТИЯ МЕТИЛИ, АМИ ДА ЗАМИНАВАТ ДА ПАСАТ ОВЦЕ, ЧЕ ИМА НУЖДА ОТ ОВЧО И НА ИЗБОРИ ДА СЕ ЯВЯТ НОВИ ХОРА И ПАРТИИ, НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО СЪС СТАТУКВОТО! В БГ ИМА ТАКИВА ХОРА!

По принцип си прав но не забравяй, че появят ли се нови лица всички в хор ще ревнат,,тези какви са бе,кой ги знае...дошли са да се налапат и после кой от къде е" Направете съпоставка между парламента от 1991г, какви хора участваха( професори,доктори, писатели) колкото и смешно да звучи бяха отбран каймак от обществото и въпреки това им намирахме кусури, а сега какво искаме от такива кат бат Сали Пеевски, данони и тем подобни!!!

Другарю, няма я добрата номенклатура, с к`во ще правиш диктатура!

всиски бързо да направят коалиця под герб! само така ша изгрея на небосколна на бг-то! така, че не си губете времето ами бързо при вожда на народа за заповеди!... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво да ги правиш - български политици, не могат да се договорят, защото искат властта за облаги, а не за да решават проблемите на нацията.

Какъвто народа,такива и политиците.Народът вкара Дудук в НС.Ами да духа супата такъв народ

fixxxer@mail.bg

Стига сте вменявали вина на народа! Не е виновен той, че няма качествени политици, които да си избере. И ти като отидеш в магазина си купуваш сирене от това, което е изложено на витрината, нищо че ти се яде екологично чисто, нали?

Някакви отрепки тролят, че 70% от народа бил против ГЕРБ! Добре де, да приемем, че е така. В такъв случай към останалите седем партии трябваше да имат +10% от постигнатото на последните избори. Всички знаем, че тези "+10%" не ги ощастливиха. Изборни резултати се калкулират с това, не КОЙ е против дадена партия, а КОЙ е ЗА. Който не е гласувал, означава, че няма нищо против ГЕРБ .... или останалите партийки и коалицийки.

Ами като негласувалите били за герб правете правителство би,какво чакате?

Ами не съм казвал, че негласувалите били за ГЕРБ, но с атрофиралият ти мозък, толкова си разбрал. И защо трябва да правим правителство с 84 депутати. Може да пробваме , нови избори. КОЙ е казал, че правителство ще има на всяка цена?

имаш много здраве! негласувалите казват, че не ви щем боклуците! всичките! ясно?

Не говори от мое име. -

IQ21 ЗНАЕШ ЛИ КАКВОЕ ТОВА?117ПОСЛЕ 97 СЕГА 84,а това?

Тоз, за който има ОФИЦИАЛНО ВНЕСЕНО В ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ, че е престъпник!!! Единствено посочения в решение на съда в СТРАСБУРГ виновник за ОСЪЖДАНЕТО НА ДАДЕНА СТРАНА!!! И в това сме ОТЛИЧНИЦИ И ПЪРВИ В ПРАКТИКАТА НА ЕВРОПА...

Възможно ли е от 06.10.2014 към настоящия момент да няма съставено правителство/покровителство? Тези, крадци на народни пари, не мислят ли, че дори да има и следващи избори, резултатите ще са същите. Какво ще се промени? До дупка избори, за сметка на гърба на данъкоплатеца. Нека да вземат да намалят партийните субсидии от 12 лв. на 0,12 стотинки, та да видим ще има ли толкова участници знайни-незнайни. Лапачка-лапачка, ехаааа лапачката-кражбите ги зоват нашите умници. А ние, блъскай-блъскай си главата в стената, дали ще можеш да си покриеш ежедневните разходи- хммм...

искат да подкрепят санирането??? Дет КУМЕЦО обещава кат УДАРНИК за две години да направи??? НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО ЗА ДЪРЖАВАТА!!! Щото туй ЕС дет иска - до 2030 да са увеличат с 30% мощностите от ВЯТЪР, СЛЪНЦЕ и ЛА.НА ний веч го изпълнихме... ЗА ТРИ МЕСЕЦА АРТ БАКАЛАВЪРЧЕТО ДЕЛЯНЧО ТРИ ПЕТИЛЕТКИ ИЗПЪЛНИ....

Медицината не е напреднала до толкова, че да даде окончателно становище, дали от комунист е възможно да стане човек, но житейската практика показва недвусмислено, че това не е възможно.:)

Вчера много кахърен беше бат Бойко! Не може да осигури на кукловодите стабилно правителство, чреаз което да се краде. Дип скоро работодатели взеха и те да припяват, че далаверата се е затлачила. Няма ги бойковите характерни лакардии и тъпизми! Положениео на политиците стана много тежко!

при нови предсрочни избори-ДПС втора политическа сила,10 партии в парламента..и...управление Герб+ДПС. В това време друго правителство решава за КТб, въвежда промените за пенсиите,вдига тока. Още един агрумент-Близнашки не гони кадри на ДПС.

Преди година и половина ГЕРБ спечели изборите, но престъпна коалиция от БСП,ДПС и АТАКА му откраднаха възможността да състави правителство и съсипаха държавата.Сега натискат Бойко да прави правителство на малцинството,защото знаят че парите са откраднати и ще се провали.Поредния мръсен комунистически номер. Надявам се че няма да мине и ще има нови избори. На България не и трябват реформи, а тотална промяна на всичко.

Нова опорна точка: всичко е заговор срещу Борисов. А бе, неразумний и юроде, кога ще се осъзнаеш, че единствения губещ си ТИ !!??!! Кога ще заставиш политиците да работят за ТЕБ. Докога ще им плащаш заплатата, без да им търсиш отговорност?

ЗНАЕМ ЧАДО!!! Ти чак сега ли го разбра???? ТОЙ НИВГА НЕ Е ВИНОВЕН!! АМА НЕ ВИДЯХМЕ - Станишко, Местанчо, Боленчо, при ЧЕХЛьо да му държат ръчичката ДА СИ ВРЪЩА МАНДАТА през МАЙ 2013-та... Ако САМО ТИ СИ ГО ВИДЯЛ ТУЙ НЕЩО, БЕГАЙ ПРИ ПСИХИАТЪРА... ХАЛЮЦИНИРАШ!!!! ИЛИ В ДЕЛИРИУМ ДЪЛБОК СИ ИЗПАДНАЛ...

"Откраднали" възможността на Боко състави правителство?!? Хахаха! Много добре знаем, че ТОЙ сам се отказа. Вие къде бяхте? Колкото до съсипването на държавата хубаво е да се погледнат някои числа в различните години.

споко! хаосът тепърва предстои! избори преди коледа... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За Борисов стабилен кабинет означава кабинет от пионки ,които да изпълняват без да мислят ,така като "ръководи"парламентарната група на ГЕРБ ...е ,няма да стане .Като го е страх от мечки ,да не ходи в гората .Борисов е безотговорен "политик ".

Безотговорен и страхлив "политик". На него му дайте да реже лентички на пребоядисана сграда пред камерите и това е.

Как си я представя другаря Борисов-партийните лидери да му станат подчинени министри?Само човек без капка самоуважение може да се навие на този вариант.

да се разтури герб! само ни губи времето с глупости! да!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това не са партии. Това са малки инфантилни деца, които не могат да се разберат, кое с коя играчка да играе!

играчки.

След 25г плавен преход към пазарна икономика и демокрация е време малко да се забързат нещата. Румъния ни задмина стабилно, сега и Украйна ще се прочисти от комуняги, а тук продължават да са над 90%.:(

В периода 97 -01г нещата бяха започнали да се случват, но......:(

Как да се забързат като голям процент чугуни си искат едното време?Може да ги има и в другите бивши соц,но в България са най-много.Има и други,които си мислят,че щом сме в ЕС с нещо са ни длъжни...При такова изобилие от глупаци,много ясно,че ще сме последни

fixxxer@mail.bg

Соросоидче просто, на хората и през ум нямаше да им минава за старото време, ако през тия 25 години се беше случило нещо, беше се развила икономика, беше се повишил стандарта, доходите, спокойствието, беше възтържествувала справедливостта и т.н.

Имаме един проблем, който ни убягва. Трябва да се очистим и от децата им, и от тези с куфарчетата с пари. Тогава може и да се случи нещо.

В Украйна Порошенко печели изборите с 22 % и ще управлява. ББ с 34 % не иска да управлява???

ама 52% негласували + 3% невалидни бюлетини. реално подкрепата му е следователно 15%

мълчание.. Накрая в трето действие, да не ни се излезе Герб с номера-щом другите не искат,за да има държава каним ДПС!

Точно в десятката!

Колега, ако се върнете назад до 2009 година, ще видите, че ГЕРБ не са предприели нито едно реално действие срещу ДПС. Единствено Борисов се заканваше на Доган и на ДПС преди изборите през 2009 и преди изборите тази година. И си остана само със заканите, а след това "пиеше кафета" и организираше "консултации". А в същото време в МЗХ кадрите на ДПС не бяха сменени, а дори напротив - назначиха се още такива.

Онуй трамвайното билетче дет БОЦКО го размаха от трибуната на парламента, че ДОГАН ГО Е ПОРЪЧАЛ!!! Ама нали си знаеш - АЗ ГИ ФАЩАМ, ТЕ ГИ ПУСКАТ... Та затуй нищо от таз трънка не излезе...

Опорна точка, опровергана от фактите. Когато ГЕРБ бяха на власт, ДПС искаше тяхната оставка и обратното. Това което говориш ако бе вярно, ДПС и ГЕРБ щяха да съставят правителство. Ще ви се на червените отрепки, ама няма да стане. Коалиция с ДПС е патент на Столетницата, за това са ви такива резултатите.

в Кърджали си е ЯСНО!!! ВЕЧ НА КАФЕ НА ПЯСЪК, В САРАЙ ПРИГОТВЕНО ША СИ ХОРТУВАТ......

Бате Бойко иска управление като в Камората.Събират се всички "капи" и решават - не ще Парламент. Иска ги всичките в Правителството, там да си хортуват.

Все пак има напредък.По-рано искаше да решава само той.

ВЪРТИ: детството на Борисов било толкова бедно, че ако не бил момченце, нямало да има с какво да си играе.

Всичко, което горо Боце е за да не лъсне истинската коалицийка Бостан.

Атака подкрепи кабинет съставен от ДПС, а ГЕРБ бяха тяхна опозиция. Може би твоята еротична фантазия е да има нова целувка между мъже, но трябва да се обърнеш към "Позитано" за да осъществят твоят блян. Имаш един вариант за неосъщественият ти еротичен сън. Да пуснеш видео с целувката м/у Местан и Сергея и да м.стурбираш в/у ликът на Сидероглу - техният ибрик.

fixxxer@mail.bg

Избягвам да отговарям на 21/21 заради ниското IQ, с което се характеризират, но: 1. АТАКА бе в основата на мораториума за продажбата на земя на чуждестранни лица скандално отменен от констиционния съд, в който ГЕРБ и ДПС са най-силно представени. 2. АТАКА бе в основата на такса 20% върху ВЕИ отменена от тия същите, по-горе. Таправи си извода кой всъщност управлява страната без значение как е представен в парламента...

Боце, хайде стига! Поигра си на политика, обърка каквото можа, а сега бягай да садиш картофи, да храниш прасета и да муаш филии с мас. Да дойдат хора, които не ги е страх да поемат отговорност и които знаят как да оправят нещата. Видя се колко голям страхливец и некадърник си.

по- добре е да пасе овци, щото има нужда от овчо!

- ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ!!!! Ама що толкоз муй повехнал ореола?????????

Отрепки, казах ли ви, че Борисов няма алтернатива която да го замени? Ако Бацето не състави кабинет, отиваме на нови избори, което е добра новина, защото ББЦ, АБВ и партията на Бялата Златка ще отидат във Вечните ловни полета.

След като 70% от гласувалите не са поискали Борисов да управлява да се говори, че е безалтернативен е смешно. Алтернатива има! Просто хората са още разединени, което предстои да се промени.

Е, аз пък ти казвам , че 70% не искат да бъдат управлявани от БСП,ДПС, РБ, ПФ, ББЦ, Атака и АБВ. И нещо друго ще ти напомня, което го знаеш и изпитваш болка. ГЕРБ нямат алтернатива която да ги замени. В противен случай, някоя друга партия и коалиция би изявила желание да ги замени. Плужек, сещаш ли се за такава възможност? И внимавай какво ще изстенеш, за да не стане смешка ... голяма смешка!

Отрепко замълчи!

Е кажете поне какви са ви разликите - обществото иска край на олигархичния модел и по това има консенсус, как така партиите нямате консенсус. НАЛИ ВСИЧКИ ОБЕЩАВАХТЕ, ЧЕ ЩЕ СЛОЖИТЕ КРАЙ НА ТОЗИ МОДЕЛ? Ако имате разлики, значи обслужвате олигархични интереси и разликата е в това на кого повече и на кого по-малко да дадете.

В БОЛНИЯ ПЕЧАТ: "Декриминализацията, предприета от това управление, се разгръща под нивото на "недосегаемите", това е важно да се отбележи. Чух Цветан Цветанов да казва, че живеем в държава, превзета от олигархията. Да сте видели, щом сме превзети, някой от тези, които наричаме олигарси, проснат по корем да диша тежко, за да бъдем отвоювани? Не сте и няма да видите. Елитарната престъпност остава недосегаема, а битовата е безинтересна: селата са оставени на произвола на странстващи рецидивисти. Живеем в условията на перманентен правоохранителен кинофестивал." ОЛИГАРХИЯТА ДА СА БОРИ САМА СЪС СЕБЕ СИ????

След като в 42-то НС поработи усърдно, за да надроби горчивата попара, сега Борисов трябва да си я изсърба докрай. Явно въпросът не е дали държавата ще е стабилна, а да не падне петънце върху неговата лична репутация, зер човекът се гласи президент да става. Иначе, защо ще предлага правителство тип "Орешарски", след като сам приветстваше протестите срещу такова управление, че унищожавало страната?

Боби е пич! Боби иска да управлява ! Боби е вечния победител във футбола, при играта на карти ! - каза Боби гледайки се в огледалото.

А там видя тъпак.

Не бе в Атака са

Кланяай се Тикво,навеждай се,клякай,ближи,прави пируети,и каквито искаш унизителни пози,но няма кой да ти се връзва вече на празните приказки,драги ми Смехурко ,защото ти ,когато беше на власт ,се подиграваше с всички.Е,от високо се пада лошо и много боли!А,като те гледам на снимките и гарда доста ти е паднал!

"Ерудитът" от Банкя е мека политическа китка и който не го е разбрал вече си е за негова сметка ! За него има три най-важни неща : 1.Неговото ЕГО ! 2.Сътворената от него политическа пирамида - герб ! 3.НИЩО ДРУГО !