ГЕРБ и БСП ще преговарят отново в неделя

Лидерите на ГЕРБ и БСП Бойко Борисов и Михаил Миков ще се срещнат в неделя в 9 часа в Народното събрание в рамките на втория кръг консултации за бъдещия кабинет

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и БСП ще преговарят отново в неделя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се мъчите, ДПС до сега щеше да направи 10 кабинета .

Разстрел за негодниците!!!

Защо "големият бияч" на изборите сега се гърчи и не съставя така желаното от него правителство на "победителите"?А се моли и кланя на останалите партии, прескочили бариерата , да участват в НЕГОВОТО правителство.Това е защото цар Тиквуний І сутрин мисли едно,а следобяд съвсем друго.Кой би искал да бъде упрекван за всички негативи от неудачно управление на една коалиция?

Така е защото преди година и половина като премиер допусна много грешки. А космическите кармични закони са ЖЕСТОКИ. Когато Човек е с Бога, Неговата Помощ е 90%, а от нас се искат 10% усилия, за РЕШАВАНЕТО НА КОНКРЕТНАТА СИТУАЦИЯ. При "поправителен", процентите се удвояват. 20%, 40%, 80% и 10%:90%. Явно, Бойко Борисов се е съгласил (гласил), да си поправи грешките и ситуацията за него е двойно по трудна от 2009 година, с 120 депутата, вместо 84, сега. Пита се, НИЕ С ГАЙДИТЕ, безучастни наблюдатели ли ще бъдем или активни участници в поставянето на основите на НОВАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА НА БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ?

Кога избраните политици сте ни обяснят: ----------------------------------- Защо България беше изхвърлена от семейството на славянските народи, ? От използващите кирилицата? От Православието или от Исляма .... и предадена на Запада и Попата ?

Няма шменти капели, а истинската причина за да бъдем "предадени на Запада и Папата", е Решението на Господ-българинът. Ние се оказахме, според Неговата Оценка, ТЪП БЪЛГАРСКИ НАРОД. В Чикаго, преди 4,5 години, неговият пророк Будата го рече, "лош мат'риял". Цяло лято, а и цели 25 години вече, Той ни "ръчка" с бедствия и аварии, беднотия, мизерия, циганизация, чалгизация, ЗА ДА СЕ СЪБУДИМ ЗА ВЕЧЕН ЖИВОТ. До кога бе БРАТЯ БЪЛГАРе, ДО КОГА ЩЕ СПИМ?

Тези политически динозаври докога ша са дърлят? Нима ли някой метеорит или комета да сложи точка на това.... това ....безсмислие ? ?

За българските правителства е много по-изгодно да Ви държат в криза и бедност, тъй като това пропъжда все повече български граждани да работят навън от страната и да си изпращат парите в България. Чрез бедността, пропъждайки възможно повече граждани извън страната, българските правителства се хвалят, че са намалили безработицата, но без да са създали работни места чрез икономически субекти. Ако, обаче, се върнат работещите извън страната безработицата в БГ ще удари над 50%. Никога няма да чуете български политик да казва, че българският бюджет в голямата си част НЕ се пълни от "всеотдайния" труд на българските управления, а от този на пропъдените от тяхната некадърност български граждани. Ако работещите в чужбина продължават да изпращат парите си в България никога няма да накараме политиците си да работят за българската икономика и да направят поне минимален опит за повишаване на жизнения стандарт на българските граждани. И понеже това е невъзможно, защото работещите зад граница не могат да изоставят своите близки да тънат в мизерия и глад, а на европейците много им харесва да използват ниско платеният ни труд. България ще продължава да е държавата с най-ниския жизнен стандарт, с най-бедните си граждани в целия ЕС и извън него. Решението за изход от това безумие е просто, както представителните ни политици. Във Властта и по конституция на ВСЯКА демократична държава е гражданите да наложат пряка демокрация (Швейцария,Исландия). Винаги реалната (пряка) ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА е била и е - постоянна власт за ВСЕКИ гражданин, постоянна пълна реална информация за ВСЕКИ гражданин, ВСЕКИ гражданин ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия.

"АЗ не съм способен на страдание. В това отношение съм голям егоист. В смисъл, такъв АЗ гледам така да подредя, че на МЕН да ми е угодно в живота. Така да подредя нещата, че да ми е добре на МЕН"

пълен с хора, които говорели НЕистини за БОЦКОТО??? Еми тогава ША ВИ ГО ЦИТИРАМЕ, бе гърбоиди: "Те всички педали са умни. И аз почвам да викам, че съм пидал, за да мислят, че съм интелигентен." Из клозетния разговор в БАНКЯ!!!

Може д а се очакват медиини изяви от бивши служители на шесто и г-н Аспарухов,как трябва Буда и БСП да се съюзят , как БСП трябва да се промени , как г-н Станишев е лош и как Буда прилича на Стамболов. Всичко това са малоумия и зловещо бъдеще за народа и правовата държава. Буда и офшорлиев ще вкарат страната в поредната национална катастрофа. Тя е неизбежна след свалянето на правителството Орешарски. Въпрос на време,изхода е катастрофа и нека тези двамата да си носят отговорността.

Нали това му е проблема на Боко тиквата? Да "сподели" с някого тази катастрофа, ама нещо няма желаещи!

В РБългария мнозина продължават да ТВЪРДЯТ, че през зимата на 1997 г. е бил сключен някакъв НОВ обществен договор. Това НЕ е ВЯРНО, защото законите останаха СЪЩИТЕ и гражданите имат ТОЧНО толкова права, колкото и ТОГАВА. И ако гражданите, КАТО суверен, ПОИСКА да упражни властта си, на него ОТНОВО ще му кажат, че ТОВА е незаконно. Там, където ВОЛЯТА на гражданите (суверена) е незаконна, НЕ може да има НИТО законност, НИТО суверенитет. В Италия има демокрация, а в нея мафия. В България има Мафия, а в нея демокрация.

Прав си до някъде... Попитай жителите на Napoli ( Неапол) или тези от Palermo каква е тяхната демокрация?! Май и тяхната е от нашият вид а дори и по-ужасна

кво праиш - САДИШ КОМПИР!!! Твойта гражданска съвест, къде та прати да пътуваш!!! За пазаруването да не говорим... ОТ БОКЛУКМАРКЕТ......... Ил ОФФФФцете пасеш и си на САМОЗАДОВОЛЯВАНЕ!!! Щото и туй са лозунги от ОНУЙ ВРЕМЕ... И ВИНЕТУТО ТИ ГО КАЗА - ЕДНА СТОТНА ОТ ОНУЙ ВРЕМЕ ДА СТИГНЕМ, е успех за всяко правителство... Не се бой - пак ша я гоним таз една стотна...

45 години социализмът се заключаваше в дейностт на щита и меча на революцията - ДС. Всичко, що се твореше, се следеше и контролираше, ръководеше и надзираваше от проверени хора на властта. Не на народа, а на Тато. Днес тази инерция, този инстинкт за службите за оцеляване, се въплъти в цели партии на военнизирана основа като ГЕРБ например. Тук политика няма, тук има диктатура на един неук солдафон, тук има заповеди, нареждания, дисциплина и диктат. Това не е демокрация, не е свобода, не е простор на съзиданието. Свободното пускане на политическата сцена на непроверени умственно и интелектуално на всякакви авантюристи доведе страната отново до диктатура на посредствеността, простащината и бандитизма. Народът е като дрогиран, ошашавен, парализиран. Няма смисъл от пародии на политика, на ходове и интриги - наред е поврата към ума, силата на духа и съзиданието. Вече няма накъде...

Нали затова променихме системата бе т.....р, уж за по-добро! Колко по-добро стана? За някои да, но за повечето е зле! И като могат пътуват ли по света, пазаруват ли? Какво се промени? Пък ти си чети "Лична драма" и "Шок" и слушай бнакянския тиквоч!

БОЦКО иска да си гарантира от МИКОУФФФ маскиране на НЕОФИЦИАЛНОТО управление с ДПС... Вижте си ФЕСА МУ!! Там си го е казал... Дали МИКОУФФФ е забравил, как му обещаваха КРЕПОСТНИЦИ-ДУПЕТАТИ, га БОЦКО и СИЕ гласуваха от ВКЪЩИ??? Щото за ГРОБ - ИДИ МИ, ДОДИ МИ В ПАРЛАМЕНТО МОЖЕ!!! А ЗА ДРУГИТЕ - не може... Да не му са тръскат и си играят на ДАЙ СИ МИ КУКЛИЧКИТЕ, НА ТИ СИ ПАРЦАЛЧЕТАТА... И ДА ПОМНЯТ НЕ ТРЯБВА...

НИЩО не се разбра! ТИ сам РАЗБИРАШ ли се?

ПАМЕТ и СЛЕДВАЩИЯ ПРОСТИЯ - верно, НЕразбираемо е!!!

Егати разговорите - между алкохолик и гурото на науките... В недрата на нацията тлее огромна съзидателна сила от умове и интелекти, а страната ни се гъне в прегръдките на посредствеността! Потенциалът на България в рамките на Европа тлее, и докато разнебитените сили на прогреса у нас не се обединят и дадат простор на съзиданието, нищо няма да се промени в блатото ни.

Българите загубиха поредната си Родина! А тези политици, какво правят още тука?

кво има толкоз да правят...мерцедеси?

Погребението ще е следващата Неделя!

Ами това сегашното да го бяха направили и тогава. Но не! Беше по-добре държавата, да не работи цяла година и то с тяхна помощ! Вярно, диващина е!

падна :) и пица с месо хапнахме :) :)

---------------- Европейските орди от чиновници и еничари са новите кръстоносци, които политиците трябва да спрат! Къде е новият Калоян - Втори ? ----------------

да те наритам към Азия

Имало и е изобщо Калоян - Първи ? Или и това е поредната тиражирана манипулация ?

и знаят, ама друго искаха и постигнаха

какво постигнаха? 84 депутати вместо 120, мнооого умно!

става въпрос за коалицията ( БСП+ДПС+Атака)

с фалшиви хора наречени тролове на които им се плаща да внушават неверни неща за Борисов.

немалко тролове, които внушават неверни неща в подкрепа, фалшивия човек, наречен от народа Боко тиквата.

Бойко, пък троловете Боко тиквата, така че си ми ясен.

Г-н Миков,изиграй си ролята в театъра на Боко,но не забравяй-"Вълкът козината си мени,но нрава никога".От 10-тина дни Борисов се е укротил и не ръси "мъдрости",докато се качи.Знаете какво направи с Волен.Оставете го сам да прави каквото си иска и по-бързо да изчесне от сцената.

Не замърсявай форума браточка. Искаш да кажеш че Борисов направил нещо на Сидеров? Да взе му 200 000 за клевети.

и Кутев искаха да вадят зъби от трибуната...помните ли?

Кой назначи ""Ало Ваньо" за шеф на Митинците? Кой? ОБАДЕТЕ МУ СЕ НА ЕГТ-ТО И ГО ПИТАЙТЕ! КОЙ?

като знаеш - Близнашки. На какъв се правиш?

Близашки ли е, Лизашки ли е, не знам, но той е кукла на конци! Въпросът е правилен, кой предложи пак този неграмотник дето звъни на ЕГН-та?

От 1990 година се боря и живея за демокрацията в България, никога не напуснах родината си въпреки че съм високо квалифициран специалист, но това което доживях в 2012-2014 г- символ на демокрацията да са такива ретрогради като Миков, Борисов, Местан, Каракачанов просто не мога да го понеса. Всичко е загубено в битката със злото. То тържествува навсякъде, където се обърнеш. Няма надежда за България при тези политици.

и Борисов? Някой лев ще вземиш за поста.

Боко тиквата и Миков виненката щели да преговарят, е гати порнографията!

ги сложи на местото им всички крадци. Няма да се водите по акъла на Бисеров , Пеевски и Манолова.

Тъй де,крадецът трябва да е само един.Пък и мизата на кражбите се качи-вече е в милиарди,та играчите трябва и да понамаляват.

го няма Бисеров да му пречи да краде какво ще правим?

ВИЖ ТЕ ГИ ,ТИЯ ДВАМА НЕЩАСТНИЦИ ЩЕ ПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО?В СЕДЕМ МИЛИОННА БЪЛГАРИЯ НЯМА ЛИ ЧЕСТНИ НЕОПЕТНЕНИ ОБИЧАЩИ БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИ ДА ИЗВЕДЪТ СТРАНАТА ОТ БЛАТОТО НА Е.С. И НАТО?

нови избори, БеБе Президент на Локо П-в!

ГЕРБ да внимава---подлостта е в природата на комуниста---а "БИВШ КОМУНИСТ --КАКТО И БИВШ ЦВЕТНОКОЖ - НЯМА " -казва народа!! Ние - 75-80 годишните - сме съвременници на заграбването- 1944г., с помощта на съветските щикове - на властта в България---от ония , почти 90% криминални полуграмотни шумкари, които убиваха без съд--- наречени после партизани, отнемаха собственост,чест и достойнство на инакво мислещите! СЪВРЕМЕННИЦИ СМЕ И НА НАСЛЕДНИЦИТЕ ИМ ---И ВИЖДАМЕ ДО КАКВО ДОВЕДОХА БЪЛГАРИЯ --- първо ни владееха-завоевателите , А 26г НИ УПРАВЛЯВА 500г. НИ ТУРСКИ ПОРОБИТЕЛ---ПАТЕРИЦА НА БСП!!! Накрая тия заедно ОГРАБИХА -- за 1 г. -- 4 милиарда от КТБ и при ТОВА БСП ДА ИМА ОЧИ ДА ИСКА ПАК ДА ОПРЕДЕЛЯ---КОЙ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ --- е най-малкото цинизъм!!! Без БСП и ДПС - народа на България е живял в разбирателство !!! Без тях можем--без България не можем!!! ГЕРБ---внимавайте!

по какво си приличат партизаните и мутрите; 1- Спинкали са в землянки-затвор 2-Грабежи изнудване убииства, 3-Подлеци предатели изменници, 4-Тьпи като селски галош

са Кирил Добрев и Пеевски

за която са се борили всички велики наши умове и ние не трябва да забравяме. че : В. ЛЕВСКИ чертае ДЕМОКРАТСКА РЕПУБЛИКА а не съветска !? ли по-друг начин казано трябва да имаме /както тях/ следното имаме традиционно 2 /две/ десни партии: - Републиканска /истинската десница/ - Демократи /малко по-наляво, т.е. нашенски комунисти, или там псевдо-патриоти, но все пак в дясно/ Също имаме силна ФЕДЕРАЛИЗАЦИЯ И така ... ВНИМАНИЕ !!!! Като дойде време за избори : ОЩЕ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ ИЗБИРАТЕЛЯ ОПРЕДЕЛЯ С ЖУРИ КОЙКАКВИ ПРОГРАМИ ИМА а не като тук - ЗАДКУЛИСИЕТО и мяткане на ДАЛАВЕРКИ НАРОДЕ ????

без костов да е премиер няма да има нищо

Ivan

Ако ГЕРБ се върне на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо по-умно от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование!

а защо е изпратил тия 3 стари крви да се договорят със кой повече ще крадът държавни пари . А и защо ли е нужна коалиция (шуробаджанащина) със някой? Да се работи във парламента без коалиция. ВСИЧКИ депутати да решават предложеното ще е в полза на България или НЕ !

Хубаво,но неосъществимо на този етап

добре казано

АКО ИСКАТ ДА ИМА БЪЛГАРИЯ, БАТ БОЙКО И МИКОВ ДА СИ СТИСНАТ РЪЦЕТЕ И ДА ПРОДЪЛЖИМ НАПРЕД

ЛУСТРАЦИЯ за всички . Защо още цветанов не е в затвора ? бойко уби Мишо бирата - кой е следващият ?

ГЕРБ се страхуват да управляват сами. Искат да вкарат и други за да има "споделена отговорност" т.е., ако гонят някой да са и други- "споделили отговорността". А тези със "споделената отговорност" пък доста им се иска да поуправляват малко - колкото да се облажат и те. А отговорността е на ГЕРБ.

Герб са боклуци,както всички останали боклуци през тези 25 години управление,истината е на стадиона и 7.62 в кратуните,за да си правят сметка следващите

И каква стана тя А? Една година Бойко плащаше на протестиращи за де стабилизация и сваляне на правителството . Постоянно се явяваше в медиите и се хвалеше че ще се върне на бял кон. И сега когато се очаква от ГЕРБ да състави правителство , то нейният смотан ръководител не може да се спазари с никой. Защото в момента не се организират срещи , а пазарлъци. Да го видим сега кога ще побегне като миналият път.

Хайде бе "политици"! Пийте по едно, който пие, ударете му една "линия", който шмърка и дайте на народа хляб, който е гладен!

Заглавието на тази новина би звучало по един друг начин- ето така: "Мъж и лайно с пернишки диалект, ще разговарят отново в неделя"

Абе, тоя ще връща ли кафеврката в този сезон ;)

Наи добре е срещата да стане в някоя Белградска крачма; Нещтастници ;Дано цял живот сте в опозиция при дявола

С2Н5ОН е формулата на успеха.

В тоя парламент само Миков може да сглоби някакво правителство. Но защо да го прави. ГЕРП подскачаха за избори, нека се гърчат сега.

Не разбирам, защо след като в страната има консенсус, че комунистите са най - големите престъпници, все комунисти избирате в парламента.

Абе тази вечер само неграмотници са се цанили тук да пишат и величаят БСП-то... Толкова ли е трудно да ви обучат, та белким не се смеят хората на простотията ви...? Или пък вие сте безнадеждно тъпи и ограничени...

До къде стигнаха нещата! Всички отиват на отчет при Боко тиквата! Ей сега братя българи, го закъсахме!

Pesh0

Всички знаят че Миков в недела е винаги пиян . Каква среща ...

А Боко е друсан, кой не знае в неделя? Каква среща ...

Къде си тръгнал момче ? Във всички варианти ти си губещ ,остава психопата да се изгаври с теб и партията ти.Да видим,кой ще се хване на въдичката !

ще разговарят , да кажем , хубаво . а преводач ?

Комунистите нищо ново не научават и нищо старо не забравят, независимо дали се обявяват за "европейско развитие на България" или за "16-та република на СССР". # Дерзайте, другари, до пълна победа на здравите сили, тъй като здравият разум отдавна си е хванал самолета . . .

ДВАМА БИВШИ ПОЛИЦАИ Както казваше един бивш главен секретар на МВР бивш полцаи и бивш негър няма. Същият този бивш главен секретар не е ясно дали е Буда или тиква, а Миков не е ясно какъв анимационен герой е и кой му дърпа конците!