Новият политически сезон започна със скандал (снимки)

Парламентът започна работа след дългата ваканция със скандал. Събра се кворум, дойдоха лидерите на всички партии, но в началото ГЕРБ отказаха изявление.

Обратно в новината

Коментари - Новият политически сезон започна със скандал (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

предлагам безплатен крем за невидимост много е ефективен при второ намазване съвсем изчезваш :)

И тук трябва да се изсипе камион лайна, като във Франция днес.....Камион лайна, пардон тор изсипан пред Пале- Бурбон с призив Оланд и компания да се измитат. И в България пред парламента трябва да се изсипе, за да се сетят да се измитат

още малко и ще ги изритаме от парламента тези клоуни

Когато адвокатката на мафията Мая ====== е зам. на Народното събрание е време или за тоягите , или за Терминал 2....Вашата съдба е във вашите ръце.

господа депотати,освен да серете,можете ли нещо друго?

На снвимката: ОПИЯНЕНИЯТ НЕИЗТРЕЗВЯВАЩ и ПИЯНИЯТ.

Не обиждай хората.Те спасяват държава.Ето доказателства:Специална дефиниция за "оцет" гласува на първо четене парламентът с промени в Закона за виното и спиртните напитки, внесени от народни представители от БСП.

Браво, двата ми серияла започват тази седмица "Под Прикритие" и "На Открито" :D

ЗАПОЧНА ПОРЕДНОТО ЦИРКОВО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ НА ЦИРК РУСКИЕ АНАДОЛЦИ! НИКОЙ НЕ ГИ Е КАНИЛ, НО ТЕ СИ ОПЪНАХА ШАТРАТА! НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА, НО СТЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ ГЛЕДАТЕ! НА МАНЕЖА ИЗЛЯЗОХА КЛОУНИТЕ ДМИТРИЕВИЧ; МЕСТАН И МАНОЛОВА, НАПРАВИХА ПО ЕДНО КЪЛБО НАПРЕД И СЕ ПРИБРАХА, СЪПРОВОДЕНИ ОТ БУРНИТЕ АПЛОДИСМЕНТИ НА 5 ПЛАТЕНИ ФЕНОВЕ, ДОКАТО ПУБЛИКАТА ПО ТРИБУНИТЕ СЕ СПОГЛЕЖДА СКОНФУЗНО! ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО ЗА ДНЕС Е ЗАКРИТО! УТРЕ ПАК

i kato nikoi negia kanil kak satam

1.Хомо и "Наздлаве";2. Манаф с листа;3. Охрана,хомо и автомобил;4. Тиква и анализатор на тикви;5. Три тикви;6.Отпадъчен "елит" 7.Ужас с чаша 8.Сра,а? 9.И на вас да ви иБа м...та 10.Ох!

Другари и другарки, искам да ви попитам, след време когато в БГ останат само ромите и пенсионерите, кой ще ви плаща данъци, заплатки и далаверки?

А ти с болен и петното ли ще си правиш?

Депутатите от ГЕРБ вдигнаха купон в Банкя за старта на политически сезон 2014 във вторник вечерта, съобщава BNews.Бойко Борисов събрал хората си далече от жълтите павета в ресторанта на тенискортовете в Банкя. Насред наздравиците имаше и такива за успех и на проекта на Първанов АБВ на който лидерът на ГЕРБ залага много да изтегли гласове от БСП и да спомогне за връщането му във властта. разказват участници в сбирката. Цялото заведение е било запазено за хората на Бойко Борисов. Самият лидер и дясната му ръка Цветан Цветанов, обаче, са напуснали заведението преди 21 часа, когато екип на BNews се натъква на купона. Сред видните купонджии се оказаха началничката на депутатите от ГЕРБ Цецка Цачева, колегата й Красимир Велчев, Станислав Иванов и др. Към края на купона, притеснен от журналистите, Красимир Велчев излязъл през задния вход на ресторанта, докато Цачева смело се показала през главния и влезе в автомобил , съпроводена от Иванов

Но май не е смешно, като гледаш физоономиите на нашите управляващи!.Вижте ги, вгледайте се в самодоволния им вид и ще разберете колко им дреме за някакъв си там народ и още по-някаква си държава.

Такива недоразумения като тези усмихнати човечета на снимката може да се видят само у нас. Не се сещам за никоя друга държава. Дори Косово е пред нас (макар и да е измислена държава).

както винаги се произведе евтин и пощъл парламентарен цирк с обилно заливане с помия на неможещи хора. И разбира се, биха приели с радост Сидоров да се изходи по голяма нужда на бюрото на председателя само и само да им крепи мнозинството за досъсипване на България!

Скандалът започна,когато Станишев взе власта и ще свърше когато бъде изритан от всякъде,защото първо ще бъде изритан отБСП.България има нужда от нормални политици,а не от такива които наричат опонентите си врагове.Тези диктатори са на доизживяване.Станишев е един от последните в Европа.Има още един двама,като него.

римски сенатор. Салве, цезари, колкото и да сте там! Ние, отиващите на работа, ви поздравяваме! Поне да бяха гладиаторски борби, а то още по-лошо - бавно ще те мачкат, грабят, унизяват и съсипват "по закон".Хайде, че закъснявам, а лъвовете са гладни....Дано и днес ми се размине и изберат друг колега....

Това е патент на един руско-евреиско-македонски гей.

БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ Е АБСОЛЮТЕН ТАШАК- ДЕРЗАЙТЕ ТЪПАЦИ.

"Оттук-нататък ще бъде по-трудно, с всеки ден" Че това новина ли е бе, Станишев- то си е тъй откак се домошеничихте до властта !

Ха, ха ,ха поредната простотия на Бойко и банда!!! Измишльотини............

Трябва да се приключва с това. Стана нетърпимо. Да се организираме вече, за да не ни направят възродителен процес с обратен знак...

гея евродепутат - никога ! той не е гражданин на България ! може ли да е евродепутат от България ? иска да се скрие зад имунитет и да не носи отговорност на моника МОНТЕРЕЙСКА за офшорките

Дигайте седянката бе калпа-ря-зани! Изчезвайте в небитието! Никой не ви иска, защото сте тъпи и лакоми! А оня келеш кви ги приказва3- държава щял да спасява! Лепка. Що не седи ди полата на жена си? Не стига че му я намериха, ами се прави и на мъж!

Оказа се, че Бойко Борисов бил по-ляв от Станишев.

Зависи кой го подкрепя! Довчера го крепеше десния лумпен Сидеров, днес - левия агент Гоце!

Шофьорският изре е "Долен лев педал".

Шофьорският израз е: "Абе, амбреаж с амбреажа ти!", където "амбреаж" означава "долен ляв педал"...

Петното го арестуваха, какво става с Нина Картечарката?

агент Павел Лютви Местан Владимир Зидаров - триличник без морал ! тоя страда от разтроение на личността политикът с 3 лица !!! и колко дупета ? агент Павел от ДС Владимир Зидаров от СДС Лютви Местан от ДПС СУС БРЕ !

Лъжец ! Защо те е страх от истината ?

Има ли тук наивници, които да вярват, че Станишев и компания са способни да спасят държавата????

Щом има минуси значи има. И това не са наивници ,а малоумници.

Да видях минусите, направо съжалявам тези хора, защото вярват в измислици.

Коалиция "Мишо Бирата"! Удачно наименование. Ако не беше страшно, щеше да е много смешно. А е страшно, защото този потулен скандал "Мишо Бирата" показа част от същността на едно цяло управление. Другата част я показа Цветанов!

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗАХ МЕ КОЛКО ПРОСТ Е БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,СЛЕД КАТО Е ИЗБРАЛ ВСИЧКИ ТЕЗИ ПОМИЯРИ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С НАШИЯ ЖИВОТ СЛЕД КАТО 25 ГОДИНИ НЕ МОЖА ДА ИМА ПРАВИЛНА ПРЕЦЕНКА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВА И ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА ЗА ДА ДАДЕ СВОЯ ГЛАС,ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО

всички са назначени от едно място. Не съм партийно обвързан и съм гласувал различно и накрая.....все лай..а.

СЪГЛАСЕН СЪМ, НО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ СИСТЕМАТА ДА ВЛЕЗАТ НОВИ МЛАДИ ХОРА,С ЧИСТО МИНАЛО И ПОТЕКЛО С НИКАКВИ ВРЪЗКИ С ДС

Greshno! Ne se glasuva razlichno!

Защо протестите стихнаха, а окупацията на СУ падна окончателно? Всеки има своите отговори. Моят отговор се казва Георги Първанов. Част от родната олигархия изигра своя стратегически ход и извади бившия президент от нечий ръкав. Бащицата от Банкя опита чрез политическа прегръдка с реформаторите да реанимира протеста. Не му се получи. Появата на Първанов на бял кон напълно обезсмисли протеста. И спести някой и друг милион на ГЕРБ и олигархията. Така бившият президент стана част от самия протест и основен фронтмен на задкулисието. Това, което не успяха да сторят платените надничари от 7 месеца насам, Първанов го стори само с една листа. Ето защо Гоце може да бъде номиниран за символ на платения протест. Сега още ли се питате защо снощната софра на ГЕРБ в Банкя е била весела и доволна

Това ли е последната Опорна точка?! Аз защо не съм я получила и още анатемосвам Кръволокът Борисов, а той бил от нашите!

Грешиш, стихнаха показно, няма как да се ходи на работа и на протест, пък и управляващите не се трогват.Затова или нищо или въоръжена борба, защото мноооого хора в душите си ненавиждат БСП.

А ти откъде знаеш колко ненавиждат бсп ? Защото милиони казаха не на борисов и герб ? И само злобни душички могат да "ненавиждат" така яростно - взеха ти бизнеса ли или са осъдили дядо ти, защото е убивал партизани, та така ги "ненавиждаш" ? А като толкова ги ненавиждат - защо през мандат ни управляват ? Дали защото за разлика от демократите са по-социални в политиката си ? Такива като теб никой не ги ненавижда - просто те съжаляват !

е, че циганите продължават да бият лекарите. толкова полиция пред парламента а пред болниците няма.

Тука много от коментиращите, странно, защо, виждат,,завера"междо Първанов и Борисов!!!-Другари социалисти, големия брат не вижда да са защитени, неговите интереси и затова, пробутва напред, ,,ТРОЙНИЯ ШЛЕМ".

Много сполучливо определение Моля, герберята да си спомнят, че ни проглушиха ушите тук във форума, че Боко Тиквата просто бил изпълнил ангажимент на Първанов

Активирането на проекта "АБВ" е ново издание на проектите "Евролевица" (с публични лица Александър Томов, Ивайло Калфин (ето го и тук) и Николай Камов) и "НДПС" (запомнено най-вече с Гюнер Тахир). Първият от тях беше предназначен да разпилява гласовете на левите избиратели, а вторият - да постигне същото с избирателите на ДПС. Впрочем, имаше и по-ранни проекти от този род, като формированието АСО във все още непреименуваната БКП. Нито един от тези проекти не даде желаните резултати от кукловодите на българската политика. Каква ще бъде съдбата на АБВ предстои да видим. Вероятно ще легализира напускането на БСП на вече самоотстранили се от нея и присъединили се към ГЕРБ хора като Кадиев и Ранобудния професор Близнашки. Както и на малко по-сръчно зарязали партията-майка политици като Татяна Дончева, Калфин, Румен Петков и Георги Първанов.

Ловна дружинка Сирищник съобщава, е е открит ловният сезон за съсели, резняци и ямболски бели болонки. Разрешават се до три кожи на ловец. Предупреждаваме членовет си, че съсела като усети края си хапе злобни и пуска компромати. Да се внимава много!!! Кожите ще приемаме на Позитано 20 към края на май. Наслука!!!!

Ми да й обясня на Тетка Цецка, Кой, Кой, Кой... управлява държавата и чрез кого: - управляват Фамилия Златеви (баща и син), ТИМ, Цветан Василев, Цеко Минев, Цветелина Карагьозова Бориславова Борисова, Георги Гергов, Братя Прокопиеви, Огнян Донев, Росен Плевнелиев, Ахмед Доган, Красимир Гергов, Радосвет Радев... и подобни, посолствата на САЩ, Русия и Германия - управляват чрез партиите (БСП, ДПС, ГЕРБ, Атака, СДС, ДСБ, БЗНС (пълния набор от земеделски партии), РЗС, НФСБ и т.н.), СЕМ и медиите (БНТ/БНР, бТВ, Нова ТВ, групата Инвестор, дир бг, 100% от всички печатни издания), неправителствените (най-вече - "правозащитни") организации, "независими" блогъри, групи за оказване на обществен натиск (протестъри, ранобудни студенти, футболни агитки), специални служби....

не управляват и 20 % от страната. Каква част от земята е тяхна? Каква част от жилищата е тяхна? Каква част от икономиката е тяхна? Каква част от банките е тяхна? Много малък процент е тяхна. Проблемът е, че мнозинството не им отговарят с икономически средства ами пише по форумите.

Само да попитам, да си чувал за изразите "златна акция" и "да печелиш от парите на другите"? Мога да ти изброя още, но ще ти дам само един пример - земеделската земя е собственост на десетки или дори стотици хиляди българи. Еврофондовете за замаделието се прибират от 10-тина човека.

Какъв човек,какъв ум?Човека на снимката е завършил МГУ в Москва с дипломна работа-РОЛЯТА НА УНИФОРМАТА В БОЙНИЯ ДУХ НА ВОЕННОСЛУЖАЩИТЕ В ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ.Като прочетох каква УНИКАЛНА ДИПЛОМНА РАБОТА е защитил не се и учудвам,че и съпартийците му се гнусят от него.Иначе дипломната му работа,ако е вярно,ми прилича на-РОЛЯТА НА ПЕРУШИНАТА НА КОКОШКАТА ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА ЕДНО КРЪГЛО ЯЙЦЕ ОТ .... И.

То и другите му дипломни работи са все в тоя дух - докторската (пак в Москва) беше нещо за системата на ранговете в Русия през ХХ век и в Лондон - май пак нещо беше за царска Русия... Е, и? Двама "доктори на науките" - Станишев и Борисов, Тетка Цецка с Рабфак... Където и да пипнеш - вони, та се не трае!

Е НЯМА ПО-ГАДНО ОТ ТОВА ДА СЪЩЕСТВУВАШ ПО ВРЕМЕ С КОМУНИСТИТЕ. ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ,КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ С ТЯХ.ДАЛИ ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ТОЗИ БОЖИ БЛАГОДАТ.

За тебе няма начин! Комунизма е в главата ти!

Не че съм дребнав или пък се заяждам-просто искам да питам. Сергей и Моника ли защитават интересите на бедните хора в България. Аз мисля, че Сергей, ако не беше Станишев, щеше да работи по специалноста си в някоя войнишка шивачница на униформи. Така де- тия дрехи трябва са се усъвършенствуват постоянно. И знаците към тях също. Да, но Сергей се казва Станишев и човека управлява не шивачница а държава. Каква огромна разлика и то само заради едно фамилно име.

ги защитава Георги Гергов - шефа на пловдивските социалисти. Закри телевизия NBT. Уволни 57 служителя на пловдивския панаир. Ето, така се работи за бедните.

той къде щеше да работи?

Ние бяхме в почивка до 01.01.2014 включително. Тия сега ли почват работа?

Коалицията Борисов-Първанов вече спокойно може да се нарича "КОАЛИЦИЯ МИШО БИРАТА". Очевиден е натрупания опита на двамата в това отношение.

Наистина срещу Пламен Орешарски се изправя коалиция Мишо Бирата. Това е новата политическа реалност

Не е сигурно дали сегашното управление е най-доброто за България в момента, но със сигурност, сега се диша много по-спокойно, в сравнение с предходното управление .

добре ти се отразява. За всички останали обаче това не е така. Виж дефлацията и екстраполирай. Виж безработицата и екстраполирай. Това дишане ще ни излезе през носа.

Мутрата да ни души?

Кажи кои са другите "не гадни" партии? Да не би Кунева или Бареков или другите, които омешаха синьо с червено и са с лилав цвят - като на площад "Пигал", нали знаеш този цвят на какво е символ там? На проститутките!

Действията на БСП се приемат само от хора, които имат пряк материален интерес от тази партия и от електорат с ниски интелектуални възможности, което знаем че е факт от официална статистика за образованост на населението в корелация с политическите пристрастия. Нямам какво поовече да споделя, комунистите при интелектуалната невъзможност да разберат какво става, как е редно да става - минават в тотална конфронтация, прридружена от обилно количество бошлевишки цинизъм и... логическия провал, който е за 4-ти път от 4 управления.

Браво за коментара!

Статията би трябвало да носи заглавието "След дълга и изморителна ваканция депутатите се събраха в НС /националния (балнео)санаториум/."

...за да си отпочинат на наши разноски...

за Станишев заради еврокариерата му и се опитва всячески да го спъне. Той никога няма да бъде приет в ПЕС като Станишев. Балканските политици Първанов и Борисов да понаучат английски, да се запишат в Оксфорд онлайн... та белким придобият малко европейски финес.

Първанов и Борисов скоро ще се върнат по родните си места! А на село английски и европейски финес не им трябва!

ХАМСТЕРА СЕГА ЛИ РАЗБРА,ЧЕ ГЕРБ Е ПО-МНОГОБРОЙНА ОТ ТЯХ,ЗАЩО НЕ СЕ ПИТА ЗАЩО ТОГАВА НЕ УПРАВЛЯВА ГЕРБ ,А ДПС С МАНДАТА НА БСП, КОМУНИСТИЧЕСКО-ТУРСКАТА МАФИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЗБИТА ,СЕРГЕЙЧО ЩЕ ГО ДУХА