Ненчев: Няма защо Орхан Исмаилов да не е зам.-министър

Министърът на отбраната Николай Ненчев обяви, че Орхан Исмаилов остава негов заместник. Той подчерта, че Исмаилов е проверяван стотици пъти и е професионалист.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев: Няма защо Орхан Исмаилов да не е зам.-министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... българин! Само ние с паметник на завистта Родината ни е единствена на планетата с паметник на завистта. Вдигнаха го миналия септември в центъра на Хасково. Автор на триметровия бронзов монумент е скулпторът Господин Тенев. "Българският Икар", както се нарича, е наш прочит на древногръцката легенда. Икар се опитва да полети, но две зловещи ръце го държат за крилете. "Виждате, че всеки порив в нашата държава е унищожаван още в зачатък или по време, когато видят, че някой така или иначе тръгва, полита, все се намира кой да го дръпне надолу", каза при откриването на паметника кметът Георги Иванов.

То и Вие Г-н министре, няма нужда да сте министър, като че ли?!

На всички е ясно, че това момче няма качества за зам.министър.Щом толкова Министър Ненчев го иска, да вземе да го назначи за съветник. В противен случай възникват съмнения за някаква зависимост.

Абе,направете го министър,че да млъкнат те двамата тъпанари!

свършиха ли българите та взимаме от кадри от малцинствата.

Баси простите гяури, изсякохме им горите, изклахме им животните, взехме им еврофондовете, ограбихме им най-голямата банка, а сега ни дават и военните поръчки. А бакалъм, бая каймета ще паднат покрай военните поръчки, а и Ердоган ефенди ще възложи това-онова

Злобата, до нищо хубаво не води. Парламента е пълен с ДС агенти, но почти всички го приемат за нормално. А назначението на човек от малцинството - не е нормално?! Затова сме на дъното, от където и да ни погледнат. Патриот е, душа дава ...

злобата, госпожо е във вашата помпа, която ви служи за сърце. не виждам защо трябва да търпим освен да е агент на чужда държава, още и да се бърка в сигурността на държава в границите на европа, а не на анадолия. не стига, че подарихте балкан на гад зееви, подавахте безнаказано разни сигнали към чужди посолства, направихте зулума с ктб, масовата приматизация, сега пък и онова, което остана от отбраната да ви връчим на тепсия. не става така! тези двамата национални предатели са вън от играта. точка!

Явно, пасторалната ви същност, ви кара да разсъждавате като пастир...

Ненчев:" Няма защо Орхан Исмаилов да не е зам.-министър." Затова пък има защо вие да не сте министър!!!

,,когато имаме ,,бурни,, политически ,,моменти,, всичките ,,л.ина,, излизат на ,,повърхноста,,??? стара парламентарна ,,пословица,,!!!-

от къде ги намираш , все такива капацитети . С конкурс по некадърност ли ги подбираш , или се кефиш сам да си създаваш професионални проблеми. Ами ако им търсиш работа прати ги в посолството в АВГАНИСТАН . Там хем ще помагат на НАТО.

Първо се научи как се пише тази страна, че тогава си изказвай нескопосаните мнения!!! ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА! СЛАБА ДЪРЖАВА - ПРОСТ НАРОД!

Интересен дебат! Стигнах до заключението, че единствената съществена пречка за назначаването на Исмаилов е - етническата му принадлежност. Смятам, че това едва ли ни прави по-европейци и патриоти, и е най-значимата причина, заради която да бъдем - "против"! Мисля си - каква щеше да е реакцията, ако от ПФ - за зам.министър на отбраната, беше предложен г-н Велизар Енчев?

явно мнго си ,,разбралл,,??? така ли работят ,,протестърите,,??? аз разбрах друго!!! ,,дясната ръка,, на касим дал от ,,бомбаджииската му,, партия става военен министър в ...не е турция!!!

малко сте в страни от истината. не е етническата му принадлежност, а етническата му, противоконституционна дейност. където и в случая никой няма против етноса/ите, стига те да не носят вреди от всякакъв вид за всички останали етноси и вери, населяващи земята. аз на такива, като тия двамцата не бих доверил да ми подържат часовника от едно евро-китайско произв., камо ли чантата с плановете за отбрана.

Единствената причина да е издигнат за зам.министър е турското му име!Има стотици по кадърни и по компетентни офицери!

Е,значи сте зле с мисленето щом така "мислите"!

пратете го в германската армия че там турците са повече...

А , ТОЯ ДО КОГА ЩЕ СЕ ПРАВИ НА СМАХНАТ , А МА ТОЙ МАЙ НАИСТИНА СИ Е ТАКЪВ. Я ДА СИ ХОДИ ЗАЕДНО С Исмаилов И ДА ОСВОБОДИ МИНИСТЕРСВОТО ЗА ДРУГИ ПО КАДЪРНИ И ЧЕСНИ БЪЛГАРИ ЗАГРИЖЕНИ ЗА ОТБРАНАТА НА СТРАНАТА НИ , А НЕ ЗА ДАЛАВЕРИ С НАША ЮЖНА СЪСЕДКА . Я МАРШ ОТ МИНИСТЕРСВОТО . БОЙКО КВО ЧАКАШ НЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ТУРЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ Я ВЗИМАЙ О ВРЕМЕ МЕРКИ , ЧЕ НАРОДА ДА НЕ ГИ ВЗЕМЕ .

А вие господа министри към кого сте лоялни? Към всичко/паричко/, не и към народа си. Случая ОИ приемаме като тест от ДПС за търпимостта на народа.....

Това настояване е твърде смущаващо. защо не си го прибереш в къщи щом толкова ти харесва. На нас не ни харесва.

кога пита дали е член на про турската партия воения министер,за кво им е тогава про турска партия в управлението

абе и да ги питате каква полза? да ги питате за прегазено дете, например, те най-много да ви кажат, като юнкер, че не е морално, но е законно. рязането на глави от ис за тях също е почти, донякъде неморално, но напълно законно. тотално сбъркана им е работата...

ненчев , когато турция назначи, примерно Иван петров за министър, на каквото и да е, тогава и ние ще назначим хасан, али или исмаил ,ако щеш дори и за президент, тоест никога. в нашата държава толкова ли кадърни Българи че толкова държиш на този турчин

Да, в Турция няма причина, но в България и тя се нарича 500години геноцид, на които са ни всички национални празници. А след като не виждаш причина поста ти не е задължителен. Довиждане!

след като ненчев е толкова тъп и не вижда причини исмаилов да е заместник, то и ние не виждаме причини ненчев да е министър. това е! разкарай се!

ненчев, не искате. няма лошо. идат нови избори, т.нар. "президент" прави поредното си ново правителство, нови избори, вие не влизате в парламента, следва нова коалиция и т.нт. вие от ръбатия блок трябва да знаете нататъка какво следва, нали така. разпадате се, понеже сте стабилни като бучка мокър песък. това е.

Братовчед съм на Йоджалан! Защо държите рода ми в затвора Имралъ? И аз искам да съм зам. министър в турската армия!

да, наистина няма причини да не сте. още повече, че същите ценности, които ердоган изповядва са и ценностите на ненчев/исмаилов. нали така.

Утре ще получиш всички доказателства, улики и снимки...

И ти ли си агент на МИТ?

като специалист в своята област вероятно ще даде своя принос за армията. Но като младши сержант от Трудови войски няма как да не развесели мнозина кадрови военни, завършили и специализирали военни науки. Да се надяваме, че има потенциал да намери баланса в изявите си.

Г-н Ненчев поканете психолог и невролог да ви обяснят защо мюсулманин не може да заема толкова отговорна длъжност в държавата. Има процедури които се извършват с всеки мюсулманин които остават необратима психическа травма до края на живота им.

Министре, не се прави на ощипан, ще ти дам няколко основания: 1. Като лейтенант на една година става зам шеф на Държавна агенция, вместо да си служи задължителните 10 год. служба преди да напусне армията. 2. Като зам шеф на ДКЗКИ и на Комисията по досиетата учи, защитава дисертация и доцентура в Университета на МО и в Академията на МВР, които са били под негов контрол, което си е конфликт на интереси. 3. Организира си конкурс за доцент в "подопечна" структура без да има никакво намерение да преподава, а само за да се "закичи" с тази титла. 4. Всичко това и много друго е НАГЛА подигравка с естествения ход за кариерено израстване на всеки офицер (чиито авторитет на думи браниш). 5. ДПС, а после и Корман никога не са отричали че Орхан е тяхна номинация - членството в партията е формален атрибут. То и Орешарски не е член на БСП, нали? И на края - не мислиш ли, драги ми "принципен" министре, че в "кариерата" си Орханчо е дискриминирал маса редови служители, заемайки полагащи се на тях длъжности ПРОСТО ЗАЩОТО Е БИЛ С ПОЛИТ-ПРОТЕКЦИЯ?

изчерпателно си посочил онова, което и аз смятам за съществено. А то е главното!

Много българи в тези правителства и затова резултатът е ужасяващ - 25 години преход и ни крачка напред, в страната ниски заплати, безработица, нищета, мин. заплата 170 евро, а в Турция е 300 евро. Германия процъфтява- Билкай Йоней - това е името на новата министърка на интеграцията. Тя е туркиня по произход и има решаващ принос за да е Германия на челни позиции в световната икономика.

Ako е за министър на интеграцията - да,но не и на отбраната!

Да , така е , но и за министър за интеграцията не става . С кого ще ни интегрира ? Май само с южната ни съседка .

зверове както варви ще се опулите като пулев

ненчев проблема не е в религията на този човек не и в малкото му име. проблема на исмаилов е във фамилията му и е твърде глупава идея" профи" като орхан да заема тази длъжност. за мен лично при тези условия ми оставя впечатлението че България се управлява от турция

Ало!Ген.Щаба не се ослушвайте ами почвайте да учите турски.Ще ви каже зам.министъра айде гидилим и вие ще почнете да вадите рушветите от джобовете,а той човека просто Ви е помолил да напуснете.

Оставам с впечатлението, че Орхан Исмаилов яко държи с нещо топките на Николай Ненчев. По друг начин не мога да си обясня упоритостта на пишман-министъра - освен може би с еднозначна заповед от Банкя!?

деер

25 години професионализъм!!!! Търпете, скоро и обрязване по НЗОК....

Защо трябва да се слага някой на пост само защото е от малцинство? Сигурен съм, че има стотици български офицери в пъти по-подготвени и начетени от този турчин.

хм ... успокой топката

Каракачанов е бил агент на ДС. Еее, КОЙ е боклук?

Пич,айде спрете с лъжите! Никога не е бил член на ДПС!

По-точното е-няма защо Орхан Исмаилов да е зам.министър,единствената причина да е такъв е името му,десетки български офицери за много по-квалифицирани

На трети март, на Паметника Левки, ще поздравява, войската с: "Мархаба башибозук !" ..... Пфу -у-у неразумни политически изроди-паплач !!!!

На трети март, на Паметника ЛевСки, ще поздравява, войската с: "Мархаба башибозук !" ..... Пфу -у-у неразумни политически изроди-паплач !!!!

Че г-н Исмаилов е компетентен и има професионални качества, нямам съмнение. Млад, умен, работлив, образован човек. Вярвам на оценките за качествата му, държи се адекватно, говори смислено и е на ниво, което е видно. Въпросът на въпросите е не дали е компетентен, а дали е лоялен и на кого. Щом баща му му е дал турско име, е повече от очевидно, че Исмаилов е принадлежен към турска култура, свят, гледна точка, ценностна система и прочее безброй цивилизационни белези на принадлежност. България за тези хора е място, територия, към която може би имат и чисто човешка емоция, но те никога няма да са принадлежни към българската специфика, култура, душевност, религия, традиции и още безброй моменти. Такива хора могат да са всякакви в България, но няма как да заемат духовен сан в Църквата и няма как да са например учители по български език, неестествено е. По същите причини нямат място и в институции на националната сигурност. Толкова ли е трудно да се схване това? Фактът, че Исмаилов прави кариера в сигурността, означава че не е лоялен към Българската България, а към някаква друга, която не е българска. Със сигурност умен човек като него добре разбира всичко това. Българин не може да е високопоставен служител дори в армиите на съвършено приятелски съседни страни като Румъния, Гърция или Сърбия и това е съвсем в реда на нещата. Имаме дълбока нередност и тя е крайно тревожен сигнал за агресия към България.

Пълна липса на логика е поста ти! Значи и българи не могат да преподават английски език!. По твоята логика! И много си се овъртолил в грешни изводи от погрешни понятия! Няма общо между министерство и армия! Министрите са политически лица,не са военнослужещи!Извинявай,ама в главата ти е доста объркано!

Нека да се опитаме тогава да подредим нещата, щом са объркани, а те са наистина объркани, включително и в главата ми. И няма как да е иначе, след като са толкова объркани исторически, житейски, културно, битово и по още милион начина. Турция е една много специална за нас българите страна предвид крайно тежката ни съвместна история и предвид факта, че у нас живеят близо милион турци с неясна идентичност и в това има още повече бъркотия. Може българин да е учител по всичко, но турчин няма как да е учител по български, българска история или военен. А зам. министъра е висш военен, откъдето и да го погледнем. Може да имаме зам. министър или офицер в армията от всички страни и етноси - Виетнам, Чили, Финландия, Мианма, Италия, Мексико и от където и да се сетите. Може да е грък, сърбин, румънец. Но не и турчин и нещата са дълбоко исторически, културни и емоционални. Освен че касаят реална сигурност. Да, много объркано е и е жалко че се рови така арогантно в бъркотията, която и без друго е голяма.

Приятелче, не разбра ли, в днешно време НЯМА 'ценностна система' ?! В днешно време тя е ЗАМЕСТЕНА от т.нар. "човешки права" ! Както каза един умен мой прятел - двете взаимно се изключват и взаимно се рушат и унищожават, защото "човешките права" отнемат единственото ценно нещо на човек - правото на ИЗБОР !!!!

И така трябва! Твоето право на избор е право,доколкото не пречи на моето право! Щото то може да имаш "избора"да ме убиеш!

Доган, както и Местан са агенти на комунистическите служби, не на турските. Единият с псевдоним Сава, а другият с псевдоним Павел.

в това което пишеш сочейки псевдонимите им в българските служби?! Я напиши агентурните им имена в чуждите служби!

Цял народ му казва на този че не иска избрания от него заместник, а той демонстративно не иска да чуе какво му се казва и на инат държи на своето, т. е. на това което са му наредили от излязлато извън властта партия ДПС?! Това е типично повторение на проявената от ДПС наглост в случая с циганина А. Методиев с частното енерго, т.н. бат Сали, в който избирателите не го искат за свой представител, но нагло им го натрисат, а всички останали партии си мълчат като насрани!!! Защо сме ви избрали бре мижавци, да си уреждате само вашия живот и да защитавате само обствените си интереси или да защитавате интересите на всички хора и на тази земя наречена България?!?!?

Именно поради такова отношение към малцинството хората си организираха преди 40 години държавицата Северно Кипърска Турска република, а в по близкото минало под носа на сърбите - Косово, а днес в Донбас опълченците изтикаха украинските националисти и си провъзгласиха републиките, така че примери и варианти достатъчно.

Родените в България турци считат за своя родина Турция и крайната им цел е да ни примъкнат към нея .За нас българите това е неприемливо ,защото ние друга родина си нямаме,а турция ни е чужда и враждебана от всяка гледна точка.

Не,ти си прост,щом смяташ,че съществува такъв проблем!

Тролиии .... поне напиши , че си турчин .... какво е това Тт .... !

Не е прост и проблемът не е прост. И за съжаление има проблем и той е дълбок и тежък.

Дай пример къде небългари представят страната ни по-добре от световноизвестни българи-светила в науката и изкуството. На мен не са ми известни. Една Ялдъз Ибрахимова, която е възпитана от българската певческа школа. А Местан говори предвзет български и вероятно често сам не разбира какво точно е искал да каже, да не говорим колко го разбира електората му.

Ненчев, отвори ли бузките??? И Тиквоча също.

Къде г-н Симеонов кри "българското" си лице и мълча като риба, когато ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ ПАК БЕ ОТ ПРОТУРСКАТА партия ДПС? За кого иде реч ли? За "турчина" АНГЕЛ МАРИН!! ДРУГАРИТЕ "ВКР"-та СЪВСЕМ ЩЕ НИ ПОБЪРКАТ С ТЕХНИТЕ "турски" партии и агенти на Анкара!! На отчет към това ТРЕТО ГЛАВНО са освен АГЕНТ ПАВЕЛ и АГЕНТ САВА, и КУНЕВА - ПРЪМОВА, ПРЕЗИДЕНТА РОСКО И РАЗБИРА СЕ АГЕНТ БУДА! ЗДРАВО ДЪРЖАТ НЕЩАТА В РЪЦЕТЕ СИ ХОРАТА НА НЕГОВОТО ВЕЛИЧЕСТВО ЦАРЯ , КОИТО ПРЕДИ ДА СТАНАТ ЦАРИСТИ СИ БЯХА ОБЪРСАЛИ СЪС ЗНАМЕТО МАЗНИТЕ СИ ЗУРЛИ ПОЛАГАЙКИ КЛЕТВА ВЪВ ВЯРНА СЛУЖБА НА НРБ! Отвратителен спектакъл от слаби актьори! ТРЕТО ГЛАВНО СРЕЩУ ШЕСТО ГЛАВНО НА ДС! Кой ще победи и кой ще загуби ? Губеща е държавата и ние данъкоплатците които ще плащаме милиарди за грабежа на "ПРОТУРСКАТА " банка КТБ!! ЗАЩО ГЛАСУВАШ ТЕЗИ МИЛИАРДИ ДА ГИ ПЛАЩАМЕ НИЕ С БЮДЖЕТА БЕ СИМИОНОВ?!!!! ЗАЩОТО И ТИ СИ ТОЛКОВА БЪЛГАРИН КОЛКОТО И ИСМАИЛОВ !

само +++++++++++....++++++!!!!!

ясно се вижда , как вие българите тласкате нещата към родопска и делиорманска федерации, щом вие българите не ни искате, турците и помаците пък хич не ви щат. щом не ги искате в дърявните институции , ще си направят свои такива на федеративна основа, ако и това не ви хареса може и независимост да искат,...пътища много

Ще си направите Одринска федерация и там ще си управлявате одринците на воля...

има да чакаш...

Тук чета за някакви си федерации. Мечтиии...А понятието "помаци" трябва да изчезне от речника. Познавам достатъчно от тези хора. Те говорят чист, някои от по-възрастните дори старинен български език и не знаят друг. Това, че дедите им са били принудени да приемат чужда религия и имена, за да спасят близките си, е трагедия, с която не бива да се злоупотребява.

помаците си знаят , кои и какви са , ти не бери грижа за нас

Точно заради привилегиите които имат помаците не искат да стават българи и християни

И какво ако е близък до Касим Дал?! Че нали той единствен се осмели да се опълчи на мафията ДПС! И се видя кой ходи до Турция при Ердоган преди последните избори! Евала на Касим Дал,че се раздели с ченгето Доган! Явно е честен и почтен човек!