Сидеров: Нови избори и на власт да дойдат патриоти

Единственото решение е да се направят избори и на власт да дойдат наистина патриоти, хора, които да спрат безумието - България да бъде вкарана във война.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Нови избори и на власт да дойдат патриоти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Болен СидерОглу кой го изпусна без да си е пил хапчетата?? Ако патриотите са , като него-- Боже опази Б-я!!

Ами хайде де,дайте пример! НАПУСНЕТЕ "парламента"! Всички "патриоти" ,ВКУПОМ!

Tochno taka Siderov , bravo , novi izbori . Az shte glasuvam GERB.

Политически труп!

Прави впечатление, че коментарите срещу Волен са кратки и са повтарящи се лични обиди или глупости. Това показва нивото на критикарите му. И че е невъзможно да се напише нещо по-сериозно или аналитично срещу него. Разбирам мъката на тия хора, които си изкарват хляба по тоя непочтен начин. Те обаче са прекалено ниска топка като един привърженик на Атака, като мен, което подсказва, че и шефовете са им като тях. Ще препоръчам на Дира да печата по-често материали за Волен и Атака, за да не повтаряте многократно едно и също по няколко дена под една статия. Контрапродуктивно е, както би казал балалайката Местан.

108 Оружие России. Ударная сила

откога русофилите са български патриоти - нонсенс.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население.

loyola

Човека в това отношение е прав, обаче толкова сме затънали в блатото, че за съжалиение връщане назад няма. Нито можем да се защитаваме сами, нито има откъде да вземем такива "достойни" национално отговорни политици.

Дрогиран простак.

Руския националист СидерОглу, той ли ще ми говори за патриотизъм, тази подлога на ПутинХуйло.

И къде видя патриоти бе долна слуга на Путлер????

Има ги но са малко, "горна" слуга на обонго!

Колкото и да е чалдисън , луд и ардауш само Сидеров и Атака имат смелост да кажат истината ,другите политици са чок аргати и гютверени (доброволни секс услуги )

Не харесвам ВС, но напоследък за съжаление, това което говори е истина. Замирисва на война и то на наша територия..... Като махнете политическите си пристрастия ще видите голата истина-идва ВОЙНА!

Чест и Почитания. Желая ви здраве на вас и всички БЪЛГАРИ. И МИР-на планетата Земя.

ами бандитите политици курвите певици това е булгарскя елит кво може да се очаква познаите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Подкрепям!!!Не на предателите които ни управляват!!Не на помощ и военно присъствие като това в Украина,Сирия,Ирак...При режима на Садам ако в Ирак убиваха 200 с недоказана вина по време на Американското присъствие бяха 2000...

нашите калпазани уса интернационалисти 20+ години не можаха да приемат една стратегия за националната сигурност. Смешника Плевналиев играе шутовската си роля, а ББ мисли президент да става. Референдум е мръсна дума за управляващите, а излизането от нато не е регламентирано в договора за присъединяването. Сега гледат да вкарат и Македония и работата ОК.Албания вече е вътре,в косово е най-голямата уса база в Европа, а македониските албанци ще изиграят троянският кон, така че ласото е хвърлено само се затяга примката. Сидеров е прав макар че си знае българският електорат и говори простовато за да го разберат.

Волене, ти си предател! Разкарай се от България! Ти си отец Гапон!

Сидеров твоето място е в покоите на Ердоган и в поза партер пред Местан! Ти го доказа в миналия кабинет с ДПС и БСП! Да не ни мислиш за дебили?

По-добре е за теб да говорят лошо, отколкото нищо. Вярна поговорка. Когато се появи статия, в която се споменава името на Атака и Волен, коментарите не спират по няколко дни. Няма политик, който така да предизвиква подобен интерес. И колкото повече пишат срещу него платени и неплатени тролове, значи той той е наистина прав. За него аз винаги съм казвал, че той е винаги прав. Това го знаят дори враговете му. За случайни политици или личности, никога не се пишат толкова много коментари. И друго нещо винаги съм твърдял-Сидеров е най-добрият политик на нашето време.

Чест и Почитания. Желая ви здраве на вас и всички БЪЛГАРИ. И МИР-на планетата Земя.

Не ми харесва Сидеров, но много повече не ми харесва да има американски бази в България и да ставаме мишена на терористи от Азия и Африка. Особено пък да бъдем мишена за новите руски ракети.

излизане от това проклето войнолюбиво НАТО,народе осъзнай се и излизай на площада,иначе сме цел за ракетите

СИДЕРОВ можеше да бъде съвременния Левски , ако не беше толкова краен русофил ! Липсва му национално достойнство , твърде много е залитнал към руснаците , не се усеща вече!

Ние сме малка страна и никой няма да ни позволи да водим независима политика,нашият естествен партньор е само Русия!

Отговори Отговори на всички Препрати Още любимци от: филип овчаров (link) дата: 07.12.2014 00:25 до: Greta Decheva (link) И нещо за друг наш любимец, е не на всички, де: България има един син, обаятелен и несломим, мъж решителен и смел, с ясен поглед на орел! С Апостола сравним е той, изправил ръст, незнаещ покой, да буни българина клет, притиснат от соросоиден гнет! Присъствието му е магнетично, излъчването му-харизматично, Волен Сидеров е този мъж, доказал силата си неведнъж, да вдигне глас в защита на народа и с него да е в днешната несгода, да изрича истини нелицеприятни, но за властниците те са непонятни, защото те живеят на друга планета, гдето не срещат хорската несрета и папкат от хранилката държавна и не разчитат на касата здравна! Тези пиявици си имат, съвършено друг социален климат, поддържан от източник незнаен и няма ги тегобите на прехода безкраен! Че Западът объркал е конците, е ясно даже на слепците, лошото е ,че ще повлече и нас, в дупката,що зинала е черна паст! Но вече крайно време е настало, Атака да постави начало, на промени срочни,неотложни, за бъднините ни тревожни! Атака е единствената сила, която би ни спасила, от колапса необратим, що ЕС ни готви невъзмутим Под силата на аргумента, руши се даже и цимента, дори бетонът е лабилен, под натиска на аргумента силен!

Най-мъдрото решение е само едно ! Сидеров да се вкара в лудница !

Luna0102

Нови избори и на власт ще дойдат тези, които си изберем. За наш късмет няма да е путлерист товарищ Сидероф, защото теб ако сме искали да сме те избрали найси пъти досега.

И не се занимавай с неща от коите малкото то мозЪче не разбира.

Подкрепям! Това е най-разумното искане... но къде са тези патриоти??? То, ако ги имаше нямаше всеки път корумпираните и престъпни политици да избираме!

Избирате ги, не защото ги няма а защото сре слепи!

от откачалки като тоя.

Патриот, работещ за чужда държава (Русия), е срещу заплащане?

Истината е ,че интересите ни съвпадат, нашите и тези на Русия! Още 25 г. със американците и българия ще е наполовина иу като население и като территория ако изобщо я има!

Тоя патриот снайперист с кюфтета, ми прилича на оня патриот дето рипна от покрива.

Стотици коментари за най-интересният човек в страната, което доказва, че това е Човекът!!!!

Има една китайска поговорка: . "Не це бой от тъмнината, а запали свещ!" . Волен пали свещи и трябва много да духате, но тогава няма да ви остане дъх за лъжи. . Браво ВОЛЕНЕ!!!

България е равноправен член в ЕС и НАТО и това ще е така!!! Година преди Путин да анексира Крим се заговори за разширяване на противоракетния щит като предпазно средство от евентуално руско нападение( тази система не е за атака за прихващане на чужди ракети).Тогава Путин скочи като ужилен и каза,че Русия не е агресивна страна. Елементи от противоракетния щит няма за сега в Източна Европа ,но територията на една съседна на Русия страна е анексирана и на нея са разположени ракети и бойна авиация а в другата част се водят бойни действия и ежедневно умират хора!!!

Да де нали и аз това казвам, че противоракетен щит няма. Тогава какво ще попречи на Русия да ни бомбардира ако реши?

Аз не виждам разлика между съединението на източна Германия и западна Германия и Русия и Крим.

Какво е направил Путин? Крим си проведоха референдум и единственото каквото направи Москва бе да го признае! Крим си е бил руски от край време и в Крим си живеят руснаци, украинци там почти няма. Преобладаващото руско население в Крим е било дълго време дискриминирано и в един момент им писва... не бъркай Крим в разни мътни игри. Там всичко е мирно и тихо и Путин нищо не е правил. Хората сами си го направиха. Както и сега източните части на Украйна не искат да влизат в ЕС и затова е целия бой... там Путин за сведение пак не участва той само гледа... сменете си новинарските източници.

А колкото до военните действия и умирането на мирни хора приятелю... мирните хора ги избива УКРАИНСКАТА АРМИЯ под командването на Порошенко... те обстрелват автобуси спирки и жилищни сгради... тъй наречените сепаратисти на които се приписват лошите действия са опълченци и партизани те се защитават приятелю и в момента правят на мармалад украинската армия и около 400 НАТО-вски войници са избили на летището... няма руски войник там лъжливо, купено и продадено мекере! Дано да не видим руски боец който се е обърнал срещу нас за да защитава родината си... както може да се случи с действията на това правителство и чучелото Плевнелиев. Които под диктовка на САЩ ще вземат да ни вкарат във война... чукундури смотани я си извадете главите от насраните НАТО-вски задници! Не е необходимо да си русофил за да си НАТОфоб!

Да не завалят скоро руски ракети по вашите глави, а вие да се вайкате и да се чудите какво става!

Г-Н СИДЕРОВ ВИЕ ИЗИГРАХТЕ ДОВЕРИЕТО НА МНОГО ХОРА И СЕ ПОДИГРАХТЕ С ТЕЗИ ДУМИ -ПАТРИОТИ . НА КАКВО РАЗЧИТАТЕ ПРИ НОВИ ИЗБОРИ????

Разчита на това, че интелигентните хора пак ще гласуват за него, от гласа на глупаци като тебе няма нужда!

Много е прав. Излизане от алианса и пълен неутралитет. Какво да не би да искате Варна да стане Донбас

него харесвам но говори много истини *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този мизерен руски продажник да не говори за патриотизъм, защото мтого отдавна се е изпикал върху него!

Продажно мекере, слуга на доган!

Боко тиквата ли имаш в предвид?

Браво Сидеров.Народът все повече ще те подкрепя, ако продължаваш така и да спреш да се правиш на велик.

Атака, една от няколкото крайнодесни партии, които г-н Путин отгледа в Европа. Партии като Йобик в Унгария и Северната лига в Италия разглеждат г-н Путин като преграда срещу прилива на западния либерализъм. Но апелът е повече от идеологически. Във Франция, лидерът на крайнодесния Национален фронт, Марин Льо Пен, наскоро призна, че нейната партия е получила заем за 9 милиона евро, или около $ 11 милиона долара, от свързана с Кремъл банка. В България, Волен Сидеров, председателят на Атака, заяви, че неговата партия не е получавала средства директно от Москва. "Аз ще я питам как е успяла да го направи", пошегува се той на г-жа Льо Пен.

Всичко на тоя свят е относително, приятели. В Атака, както и други партии, членуват обикновени хора. а човека по природа е грешен. Вместо да търсим с лупа и измисляме някакви въображаеми политически грешки на Сидеров, някои хора упорите и с Омраза ни внушават, че той не е патриот, а предател. Защитавал бил интересите на Русия. И не помислят, че тия интереси на Русия, съвпадат с нашите национални. Политиците ни убеждават, че нашите интереси не са национални, а атланти чески, че даже трансатлантически. И току гледат да ни вмъкнат в някоя американска война, с довчерашни наши приятели. Аз винаги съм мислил и твърдял, че едно от малкото хубави неща на прехода е, че имаме поне един истински роден лидер като Волен. Няма мутри, няма обръчи, няма зависимости. Има само един народ и един лидер. ВОЛЕН СИДЕРОВ.

Не помислят, защото планът на Алън Дълес е в ход 60 години - да се отучат хората от Източна Европа и Русия да мислят.

Атака откри кампанията си в Москва, Сидеров с руски орден 25 април 2014 "Атака" откри предизборната си кампания в Москва. Там водачът на листата за евровота Волен Сидеров е награден с руския орден "Звезда Отечества". Отличието е връчил космонавтът и два пъти герой на Съветския съюз Борис Волинов, съобщиха от пресцентъра на партията. Орденът е присъден на Сидеров от Горната камара на руския парламент за принос в развитието на отношенията между България и Русия. Лидерът на "Атака" е заявил, че като български политик за него това е голяма чест. Националистът е подчертал, че в българския парламент единствено "Атака" казва ясно, че признава референдума на Крим. Той е подчертал, че когато той стане министър-председател, България ще излезе от НАТО и ще върне пълноценните отношения с Русия.

За какви ордени-дрънкулки става дума,бе?Долен го интересуват само мангите и нищо,друго!

ТАЗИ Е ИСТИНАТА!

СИДЕРОВ Е ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ и ИЗМАМНИК 08 Април 2014 Яне Янев осъди Волен Сидеров на 54 502 лева по дело за обида и клевета, стана ясно във вторник от прессъобщение на партията 13 август 2014 Волен Сидеров осъден да плати 180 000 лв. на Бойко Борисов за четири клевети, изречени в интервю 19 януари 2015 Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е осъден да плати на Бойко Борисов 50 000 лв. обезщетение по дело за клевета. Десислав Чуколов ноември 2014 Борисов осъди за 25 000 лв. депутата от "Атака" Десислав Чуколов за "непозволено увреждане" - заради думите му, че "ако не е на власт, то мястото му е в затвора".

Светът и Европа се тресат от събития, а "патриотите" Симеонов и Каракачанов загубиха глас и се покриха като мишки. Засега остава само "Атака" - добра или не дотам...

"Патриот е душа дава ,но...." Атака не е била , не е и няма да бъде патриотична организация, защото е зачената от друг баща.