Собчак ще иска отстраняването на Путин от изборите

Кандидат-президентът Ксения Собчак реши да оспори във Върховния съд на Русия регистрацията на Владимир Путин за изборите на 18 март.

Обратно в новината

Коментари - Собчак ще иска отстраняването на Путин от изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво точно е обвинението ти или и ти самата не знаеш, но си лаеш!

Това може девойка - това прави и тя не лае а скимти

Тя е от предизборния щаб на Путин.

така е, не е честно толкова известен диктатор като Путин да се кандидатира, другите нямат шанс

Безсилието на антируската опозиция в РФ! :)))

Непротивоконституционствувателствувайте, МОЛЯ!

Тя си го е казала жената - злоупотреба с власт и диктатура. Платените или зомбирани мурзилки не могат и не искат да го разберат..

има хубава руска поговорка: хотеть не вредно - вредно не хотеть".

Аз се изненадвам, че има други кандидати освен Путин!

Когато нещо работи, не трябва да се бута! А тая, да я разследват за опит за преврат. Обаче кофти, щото аз я чакам в сливенския, ама няма да ме огрее. Иначе, на снимка, стаа - допада ми.

Собчак мечтата на тратополовите западни геронтофили. Италианският вестник Ла стампа правилно написа Путин ще се състезава с идиоти и срещу седемте джуджета.

На путин депутатите ония ден му направиха "добър" PR, пребили ДиДжей No1 в Русия, щото не искал да се снима с тях. Къде още освен в България и Третия свят виреят такива изверги в парламента - Русия??

Абе то и путин не сме го виждали с жена скоро..

Той се кани да го коронясват за цар а пък тази на която баща и помогнал на гнома да си трае,че те в русията човека за нищо го нямат и я инфаркт,я ще се спъне по стълбите...така е от 1917г. та до сега след като руския народ си търпи сатрапите

къртиш мивки това по кой канал и клип го заснеха от Козяк или от една жена ми каза в трамвая че...

брей ма много им пречи Путин на джендърите и на неолибералите.а ние тук си ги знаем като соросоиди там си ги знаят като пета колона предатели - и едните и другите бозаят от една и съща боцка нищо ново под слънцето.

Тая кака постепенно избива рибата в аквариума - примерно с последното изпълнение в САЩ, дето се скъса да плюе, покайва и извинява на САЩ заради Путин и Русия. Почти съм сигурен,че тя е подставено лице на ВВП - така голямата част от народа ще се омерзи тотално от тънката,ама гласовита либерастка прослойка. А като минат изборите...

Тази, кято няма да събере и 2 процента гласове, подхранвана от Щатите като баща си, който е един от продателите на Русия, ще иска отмяна кандидатурата на Путин който по Галъп в момента печели 71%.Нашите платени знаем от кого мезии на първа писта пускат тази новина.

И какво искаш да кажеш?.Нали тя иска?

Борисов въобще с жена виждал ли си го?

А ти селски посерко чий го крепиш още тук ами не си биеш камшика и да те няма,че от такива руски подлоги се влачим по дъното толкова години.....тия юнаци в събота да вземат с факлите та да ви опърлят свинската козина предатели мръсни!!

Този кон и майката на нея страшни русофобките. Това животно е много мразят в Русия.

Тази освен дето е луда, е купена.

Собчак къде се бута в ''А'' група ?

интересно русофилите обиждат... рускиня защото е казала истината...

,,молитвенната закуска,, бе добра но тръмп не и ,,обърнал,, внимание...!!!

Още от времената на древен Рим си е било така. За да се превърне Рим от република, ръководена от Сенат и народно събрание в империя с император и нищожни функции на останалите първо са били нарушавани правилата за избиране на висши дъжности. И бавно , но славно десетилетия след тези прецеденти Рим се превръща в Империя с император. А много от хората, които са създали прецедентите са станали жертви. Много ми е странно, че никой не се учи от историята. Прецедентът , който създава Путин няма да го направи лично него абсолютен властелин на Русия, а открива пътя след време да се възползва някой друг. Та в случая Собчак без да го осъзнава, водена от лична амбиция всъщност прави голяма услуга и на Путин и на руснаците. Ама се съмнявам, че ще се вслушат в гласът на разума, който би следвало да забрани на Путин да бъде повече президент. Жалко за руснаците.

М права е, ама това е Русия, не ти е демокрация. Путин ще е президент докато сам се откаже, а след това той ще каже кой ще е следващият

Руският народ не е като българският, който да посреща с хляб и сол руснаците, след това 2 световни войни да е против тях и като резултат 2 нац.катастрофи. 45 г. народът ни викаше да живее БКП и КПСС. 2 месеца след 1989 г. започна да вика Ю Ес Ей. Руският народ отлично знае, че Русия има само двама приятели, армията и военноморският флот и че Запада винаги се е борил за богатствата на Русия, независимо дали начело е цар, Ленин, Сталин или Путин.За това ще избере този, който като роб на галера работи 18 години за него и направи превъзходна армия и флот. Няма да вярва на уса новини за убити 200 руски наемници и пр. хибридни информации

искам да кажа, че само искане не върши работа - нека да иска, от това вреда няма. И нищо няма.

Ти ли пълзяща твар, написа Конституцията на Русия. Чудя се, това ли са ви опорните ТОЧКИ? До 18. 03. още колко ли глупости ще напишете? Айде пиши, ПИШШ, ЧИШШ.., ЧИШШ.. АМА ТИ МАЙ СЕ НА АКА.

тази клямба да вземе да намали малко смъркалника, защото след някоя година ще гушне букетчето

Бих обменил телесни сокове с тая госпожа, изглежда удобна.

театър

ако сте в русия не казвайте истината защото ще ви намразят всички защото всички там живеят в лъжа паралелна вселена в която ги нападат грузинците 3 милиона народ с един работещ щурмови самолет в която ако някой не харесва путин значи иска да избие всички руснаци лекувайте се за целия свят ще е по-добре

Потърси в нета DJ Smash

Голяма демокрация има в Америка,?? Президентът не се избира пряко от народа..ха ха ха джендър тъп

Как е, победо в САР? ГРУЗ200 оня ден, нещо да кажете? Побеждавате ли в САР?

Собчак ще иска отстраняването на Путин от изборите Абе Путин и тази комсомолка явно са решили циркът наречен избори в Русия да бъде пълен.

Човек не може да избира две неща - рожденния си ден и президент на Русия

Тая да си гледа снимките в Плейбой и да не се пробва да лапа нещо което НЕ Е за нейната уста !

Най-вероятно Собчак е права. Но погледнато от друга страна, руснаците нямат нищо против тази схема и пак ще я подкрепят. А, щом народа го иска, кой може да е против? Е, има едни баш демократи, за които желанието на народа няма никакво значение. А, на нас вече 28г се такива ни се редят.