Прозападни партии печелят изборите в Украйна

Прозападни и националистически партии печелят предсрочните парламентарни избори в Украйна, според екзит пол и първите официални резултати.

Обратно в новината

Коментари - Прозападни партии печелят изборите в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реално са спечелили 28% от имащите право на глас-нищо и половина,ха-ха-ха!

Тия тъпири си нямат проукраинска партия да ги поведе. Избират единодушно олигарси евреи.

Ако някой се чуди колко са идиотите в България, влиза в коментарите на подобна статия и брои. Е, кво да Ви кажа, Ич не са малко.

Сега ги чака едни преход от 20-30 години гърч, че свят ще им се завие на прозапандите избирачи!

Да дойдат в България да видят на практика какво се случва, когато прозападни партии управляват какво става в милата ти татковина!

Печелят грънци. Навремето комунистите бяха забранили всички други партии и те сами си печелеха изборите. Сега под натиска на запада фашагите в Украйна забраниха другите партии ч освен своите /като тази на Янукович/ и пак си печелят сами изборите. Моделът на САЩ ще излезе по-гнусен даже от комунизма.

Основата за коалицията емръсната им фашистка идеология, мошеничеството и отвратителна непочтеност. Както и извършените през последната година ужасни престъпления срещу човечеството, за което би трябвало не да се самоизбират чрез фалшификация на избори за ръководни държавни постове, а да бъдат съдени от военен трибунал. Но от кой трибунал оня, подчинения на злокобната държава, възкресила и отгледала през последните 25 години ужасяващия съвременен фашизъм в Украйна?

Каква "изненада", фашистите и олигарсите спечелили изборите в условия на фашистко-либералска диктатура! То оставаше и нещо друго да е.

Украйна завива към Европа, Англия и Холандия казаха ''не'' на удължението на синия поток, балтиийските държави вече си имат терминал за втечнен газ... Путя излезе една проста милиционерска пръчка...наистина ще построи СССР 2 , само ,че онзи от 1930 година

казаха не, на Набуко и то още преди 5-6 години, А в момента Британия внася руски газ , а естония строяла и космически център за да изстрелва американски космонавти с американски ракети , но с руски двигатели. човек каквито и терминали да ти стоят газа който ще копуваш ще е руски , но ще ти го продават други американци , германци, турци, всеки се натиска да препродава

пeтре,петре,кои те кръсти-петро,а александър-олексадер.големи свободни съчиненя са паднали...за заличаване на руския произxод...

над 1200 коментара, за изборите в украйна, при положение, че в собствената ни държава е пълен хаос,икиномически, и политически...а и не се знае, дали ще имаме, правителство...а, и ако имаме, коко стабилно ще бъде то? и колко време ще издържи ? интересни хора са това българите ...

В България няма правителство от поне четвърт век. Само ликвидационни комитети на българската държавност.

Украинците показаха, че са свободни и достойни хора. Нормално е да не искат да влязат в руската кочина. Явно сметките на кремълското джудже се оказват тотално сбъркани. Навлезе в спирала от тежки грешки и загуби, които ще излязат солено на руснаците, но те и без това не са свикнали да живеят като хора.

A сегa нaкъде ? Дойнaтa крaвa Русия ,която ви дaвaше гaз без пaри вече я пиши бегaлa,a в ЕС и СAЩ безплaтен обяд нямa,тaм без пaри и мaмa нa тaте не дaвa!Хубaво е човек сaм дa нaпрaви избор,зaщото след товa ,aко се окaже погрешен,нямa нa кого дa се сърдиш ! Поживьом,повидим,пилците се броят нa есен! Успех в животa ! A и нaй- вaжнито-внимaвaйте кaкво си пожелaвaте,може дa се сбъдне !!!

Каква е народността на Порошенко? А на Яценюк?

Тъкмо гледах в тубата как украинския журналист Анатолий Шарий се занасяше с украинските медии твърдящи, че изборната активност в големите градове била 99,99 процента а общата над 90 процента и прас, модератнаха му целия канал който бе с над 21 милиона посещения. Това става поне за втори път. Първия път имаше и дела които Шарий спечели, но укро-цереукската цензура не мирясва. Изобщо, Слава на демокрацията и свободата на словото. Само дето ги няма на нашата планета.

ЩЕ СИ ГЛЕДАМЕ САМО ПУТЛЕРСКИТЕ СВОБОДНИ МЕДИИ И ЩЕ ЗНАЕМ СИЧКО ЩО СТАВА ПО СВЕТА.

Sabertooth

Те кончита вурстките медии това проповядват: Спокойно хващане за палците.

"Прозападните партии печелят изборите в Украйна " с помощта на Американския долар $ и Европейското евро !!!

...ами като рашките пратиха танкове и ракетни установки... нормално е да предпочетат все пак доларите мисля...)))))

Не знам кой ще рупа танкове, май ще са Украинците. Завчера един от помощник министрите обясняваше как танковите заводите работели на три смени. Като гледам тази страна върви към разпад. Сепаратисти на изток сепаратисти на запад направо не ги виждам.

КОНСОЛИДАЦИЯ, КЪМ СЕНКИТЕ НА ЗАБРАВЕНИТЕ ПРАДЕДИ, КЪМ СЪЗДАВАНЕ НА СОБСТВЕНА, А НЕ БОЛЬШЕВИШКА АРМИЯ, АРМИЯ И ПОЛИЦИЯ ПРОЧИСТЕНИ ОТ МОСКАЛЬСКИТЕ ПРОВОКАТОРИ, СЪС СВОЕТО ПРЕДАТЕЛСТВО ВИНОВНИ ЗА СМЪРТА НА ДОСТОЙНИ УКРАИНСКИ ПАТРИОТИ.

То и по времето на Юшченко трябваше да стане така а какво се получи? Украйна е доста зависима за да се има за силна страна, това е цитат на западен политик от високо ниво от миналата седмица.

Здраво си се нашмъркал или напушил :)))). Или са ти вдигнали хонорара за коментар.

Точно така! Достойни фашисти, убийци на eврeи, деца и жени, мародери, изверги като Сашко Били, Степан Бандера, плеада идиоти, уродливи хилави комплексари, бесещи бременни жени и изгарящи живи хора ДОСТОЙНИ, МНОГО ДОСТОЙНИ! Дано попаднеш в средата им и да изпитат майка ти, сестра ти и децата ти, тяхното достоинство. Дано, дано!

ДОРИ В ЧИЗМАРСКИТЕ МЕДИИ СПРЯХА ТЪПИТЕ ЕТИКЕТИ "фашисти, укри,бандеровци,..", А У ВАС УМОРА НЯМА, ТЪЙ СТЕ СЕ УНЕСЛИ, ЧЕ СТЕ ПРОПУСНАЛИ ПОСЛЕДНИТЕ ПУТЛЕРСКИ УКАЗАНИЯ.

те са си фашисти и бандеровци!

украинците са по-умни от бг

КОИ УКРАИНЦИ - ФАШИСТКИТЕ КОИТО ИЗКАЛЪПИХА МАЙДАНА

КОИ БАНДЕРОВЦИ ЛИ

Вчера съобщиха, че до Одеса имало почивна станция на Прав Сектор, а днес, че е изгоряла. Харковска, Одеска, Запорожка област са на границата.

КОЙ ТИ Е СЪОБЩИЛ, ЕДНА БАБА В КВАРТАЛНОТО ОФЕ ЛИ ???

Не, твоята баба от ЦК на БКП, фурнаджийска лопато, ъзолизец !

Супер раздробен парламент, войнствени лидери. Нищо добро не ги чака Украинци. И за каква победа на проевропейски партии говорят след като са гласували 30% а партията на регионите предвидливо се саморазпусна.

Сред драконовата цензура в Украйна, сми истерия пълна с безсмислици и шокът от военни действия е безпредметно да се говори за легитимни избори. В случай, че изобщо някъде по света все още има такова нещо. Още повече, че от снощи насам достойно на католическо чудо от нечий ръкав в цик с божествено откровение на възкръснали се появиха още 12 процента гласоподаватели. Изобщо, фарс от всички страни. В общи линии изглежда, че войната ще продължи.

Няма и едно денонощие откакто някой си НПО-трол на име Пук , развя като байрак идеята , че видите ли Русия е виновна за зулумите на ИДИЛ понеже те гърмяли с КАЛАШНИЦИ )))) и днес любимата БТВ отрази новината че "Ислямска държава" има гранатомети, произведени в България ( а сега де))))))) Германската разузнавателна служба (BND) смята, че групировката "Ислямска държава" притежава зенитни ракетни комплекси. Това са преносими гранатомети произведени в България , съобщава bTV.)))))) и ква стана тя сега, ИДИЛ прави зулуми щото получава оръжия от България....

ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО ))))))

Абе то гледах и как идилите търкалят американски абрамси. Вероятно спипани от иракската армия, ала кой знае. А и като изтрепаха 1700 войника от иракските ввс едва ли са им взели само връвките от обувките.

Уви, скъпи путинофили, с дращене по форумите не можете да промените резултатите в Украйна! :)))

тоя па на къде го изби. двойкаджията, Унгария е доста вляво на картата.

очилата !

Резултатът в Украйна е война. И това едва ли ще се оправи с избори.

Престъпленията на киевските фашаги ще бъдат осъдени и наказани. В това няма никакво съмнение. Престъпните фашаги ще понесат заслужено наказание. Нека от сега се молят съдът да не е руски ...

Фашистите да си ги съди украинския народ, ако му е останал малко мозък! Цял свят видя на какво са способни прозападните украински политици. Украина, според европейските икономисти е на ръба на социален и промишлен колапс и поради това трябва да закрие по-голямата част от предприятията си - 60% от металургичните и 90% от машиностроителните. Европейските средства за масова информация констатират, че се очаква нов Майдан заради тоталното обедняване, гражданската война, фалита на държавата, липсата на грам надежда за някакво бъдеще.

ми той , съдът няма да е руски ! там , в украина , руснаците няма да хазайничат . никога вече !

То украинците са си руснаци.

Някои протестър/к/и протестират когато се пише за киевските фашаги. А как да се наричат хора, които носят нацистки знаци и свастики, вдигат ръка по хитлеристки и славят Степан Бандера. Палят, рушат и убиват ... Тези фашаги вероятно са демократични херувимчета.

Бандера е украинският Левски!!!! Той е техен герой. Както Левски е наш герой!!

Не цапай името на Левски с долнопробния фашист Бандера. Масов убиец на поляци и украинци ...

за комунистите е враг, понеже се е опитвал да спаси от гладна смърт много украинци. Гладната смърт в Украйна е причинена от СССР, която се опитва да се възкреси от руснаците.

Левски е на светлинни години от Бандера. Българските освободителни движения никога не са стигали до такива ужаси да вързват деца с бодлива тел. Или да тепят малцинства които не са ги завладяли - например белорусите. В Украйна пропагандата им показва само едната страна на монетата и на тази база канонизира С.Б.

Пиши в тубата - руски фашисти и националисти , и им се наслаждавай. Украинците са фашисти колкото и ние българите сме фашисти!! Ако това че си срещу Путлер и тоталитарна Русия те прави фашист , тогава сял свят е пълен с фашисти!!

Шутлер здрасти, как си ?

А 70-годишнината от БабийЯр кой я празнуваше. И понеже са фашисти не е било споменаване на паметта на жертвите.

Украинците си избраха туземната олигархия и НАТО. Европата ще я гледат през крив макарон!

много ясно, че са про-западно настроени, няма да са обърнати към тайгата я! ЕС е цивилизованият избор за всички в Европа, изключае руснаците, разбира се, но и трябва да е готова дадена страна все пак за това нещо, наречено ЕС.

Проруската управляваща Партия на регионите на президента Виктор Янукович води убедително на парламентарните избори в Украйна, които се проведоха в неделя, предадоха информационните агенции. Според предварителни данни за Янукович са гласували над 36.2% от упражнилите правото си на вот. Втори е опозиционният блок "Отечество" на бившия премиер Юлия Тимошенко с 21.23%, следван от комунистите с 15.6% и партията УДАР на боксовата легенда Виталий Кличко с 12%.

Абе русофили , я ми намерете един жител на Донбас дето би предпочел сегашната ситуация пред ситуацията преди една година??? Да избере между това което е в момента в окупиран Донбас или това което е било преди една година, година и половина??? Ами всички ще изберат положението преди разрухата, когато е имало пенсии, заплати, мирен живот!!!! Когато децата са били в градините и училищата , а не в мазетата да се крият от руските бомби!!! Защо на украинските постове има рисунки и послания от деца?? А на терористическите постове няма такива???

Киевските фашаги не можаха да победят нито в Крим, нито в Донбас. А това са перлите на Украйна. В Одеска област избирателната активност е близка до нула

Ха ха ха, перлите на Украйна?? Които бяха силно субсидирани от Киев?? На кого му трябват такива перли?? И как ли живее сега Украйна без тях??? Справя се!! Ако си говорим честно, те на Украйна не и трябват. Нека Путлер се грижи за тях. Ама като гледам не може!! И в Крим и в Донбас сега са му бесни!!

40% - това близко до нула ли му викаш, поначало в Одеса са били винаги аполитични. И айде смени малко тона - изтърка се тази песен за "фашагите".

вече съжаляват за новите си лидери с калашник в ръка и маска на лицето. В Донбас и Луганск вече не се изплащат пенсии, банките не работят, не се знае, каква е валутата... магазините са празни... първи стъпки за присъединяване към руската федерация

Украйна никога не е била самостоятелна държава. Няма самостоятелно историческо минало, освен в древността, когато се е наричала Киевска Русь. Т.е. пак Русия. И сега, измъквайки се от едно опекунство, се мъчи да влиза в друго. Но вече никой не я иска ...

Когато Киевска Рус/Украйна е била създадена, Москва е било едно село на север!!! Русия изобщо не е съществувала!! Който отново се опита да говори как Ленин бил създал Украйна, нека потърси снимки на украински монети от 10 век на княз Владимир Велики. Украинският тризъбец е присъствал още тогава. Може да търсите по това: "Монета 10-го века времен князя Владимира Великого"

Не се излагай по форумите ...

Първо - слабо си учил историята, Второ - тогава половината страни в Европа, също трябва да престанат да съществуват. Трето- що не си гледаш работата, ами се занимаваш с демагогия. (или това ти е работата)!

Не познавайки историята, пишете за логика и чудо. Даже давате съвети кой с какво да се занимава. Даже не е смешно ...

Тези избори не показват реалното съотношение на партиийте в Украйна.Има две републики които гласуват самостоятелно .Изборните резултата в Киев са резултат от информационната националистическа пропаганда, отстраняването на неудобните политически опоненти и купуване и контролиране на вот.Подконтролно на ЦРУ нагласено гласуване.Нищо ново !

Само мога да ти кажа ,че без манипулациите на ФСБ и проруските партии, Опозиционият блок нямаше да влезе в парламента!!!

Реално или нереално - това е положението. Народното управление още от дълбока древност, от древна Елада се е осъществявало чрез избори под една или друга форма. Алтернативата е диктатура. И понеже искам съвсем безпристрастно да анализирам темата, диктатор е била официална длъжност в древния Рим. Която е представлявала нещо като военачалник, върховен главнокомандващ който е управлявал империята в условия на войни, революции, размирици или бунтове. И тази длъжност е била за определен срок. Така че не всичко което днес има негативен смисъл в миналото е имало също такъв смисъл. Изводът който си правя за мен е, че на практика не виждам алтернатива на демокрацията - това е единственото стабилно управление на която и да е държава. Другото е до време.

Ако погледнем трезво на случващото се, без пристрастия, ще видим, че проблема за нас, българите не е дали сме русофоби или русофили, дали сме укрофоби или укрофили. Пробелмът е искаме или НЕ искаме да бъдем управлявани от вън, от ЕС или USA. Това е което виждаме в Украйна. Това видяхме само преди месеци и с безпрецедентния натиск върху България. Проблемът е имаме ли национално съзнание и гордост! Украйна е само едно черно-бяло копие на случващото се у нас. Пример как се продава независимостта на една държава само за обещания.

Със сигурност не искаме да бъдем управлявани от Русия. ЕС и САЩ са наши приятели!! Виждаш сигурно разликата между стандарта при едните и другите?? Колко българи са убили ЕС и САЩ и колко са убили Русия?? Така че Русия да остави нас и Украйна на мира!!! Виждаме ,че им донесе само смърт и разруха!!

Най-малко ми пука за Русия. Затова не я споменавам. Пука ми за България, за изчезващата българщина и за политическото дупедавство.

Вари го, печи го все шапшал. Кой ти каза, че една колония може да бъде приятелска държава на империята? България не е нищо повече от колания на европа и подколония на сащ.

ЕС и САЩ са наши приятели!? Може би да, може би не. Но като сравнявам живота през 1989 и през 2014, ЕС и САЩ по-скоро не са ни приятели. Защото през "съветския" период България беше индустриална държава, без безработни, с много добро образование...и хранехме само една партия. А днес - сиромашия, безработица, цигания, де що имаше промишленост я съсипахме благодарение на "приятелите" ЕС и САЩ (за да се ликвидира конкуренцията), силово наложени неестествени "европейски" ценности, от които ни се повдига...ликвидираха ни всички (без изключение) стратегически пазари, от много "добро" в държавата ни някъде към два милиона млади и образовани българи заминаха нанякъде с еднопосочен билет... Така че, колега, нещо не ти се връзва твърдението - разбира се, ако правиш сравнението обективно, а не с идеологически капаци на очите!

Не искаме да бъдем управлявани и от Русия, нали така, родолюбецо? Че какво те бъркат тебе САЩ и ЕС не разбирам? Русия винаги се е опитвала да ни управлява, виждам че и сега се опитва. Докато САЩ и ЕС никога, ама никога повтарям не са се опитвали да ни управляват! Бих добавил и нещо повече - те дори много малко се интересуват от нас, и това е лошото. Де да се опитваха! Те си гледат собствения интерес, и ако ние сме дорасли да бъдем техни партньори - толкова по-добре за нас. Ако не сме - да се оправяме сами (както и става в момента на практика). Ако мога да си позволя да цитирам една българска поговорка: Господ дава, но в кошара не вкарва!

Нямам време да встъпвам в дискусии, така че тези които са на кремълска служба да ми цъкат минусите веднага. За другите - Украйна още един път показа, че обществото като цяло не е крайно националистично настроено. "Свобода" е на ръба на 5-те процента,"Десен сектор" не са в парламента. Също и корупционерката Тимошенко е едвам едвам вътре. Комунистите са вън и завинаги. А тези които идват - в "Самопомощ" няма нито един, който досега да е бил депутат. Нима към това не се стремят всички - обновяване на властта. И процента на избирателна активност е абсолютно нормален - над 50%. Не сте актуални с обвиненията в национализъм драги ми московци. Патриотизъм - да.

Ти от кога следиш украинската криза????След разпадането на СССР бяха определени сферите на влияние,който САЩ нарушиха,когато се нарушат международни спогодби още в древността решението е било война!!!!национална черта на България е участието в "грешният-загубил" лагер

Ти май си бил там, когато са се разпределяли тогава т.н. "сфери на влияние". А за Будапещенски меморандум нещо да си чувал. Даже и Лукашенко го призна, че е грубо нарушен.

Можеш да потърсиш московци и такива на кремълска служба в някой друг сайт. Тук повечето хора се интересуват от това какво се случва в близка до нас страна, как се случва, кой го прави, понеже все пак и в БГ стана по подобен начин разрухата.

Представители на Десен сектор и Удар не влизат в Радата. Те свършиха мръсната работа на Майдана и вече не са необходими. Както се казва, революцията изяжда своите деца. Други влизат на техните места. В Украйна има доста фашисти и техни наследници ....

Удар е вече в друга формация. И влиза в парламента!! ДС никога не е бил с голяма подкрепа. И не са свършили никаква мръсна работа. Но всеки ден с цената на живота си защитават Донецкото летище и Пески!! Защото те са там , на фронта!! Това различава истинските мъже от компютърните войни!!

печелят изборите в Украйна. Това, че те се поддържат от САЩ и страните от западна Европа, не ги прави други. По този начин същите докараха на власт и Хитлер, като целта им беше същата - използването му срещу съседката на изток.

Ама Путин какъв автогол си вкара!!! Той изби руснаците в Донбас, дето уж щеше да защитава!! Той спря най-големите гласоподаватели за неговите марионетни партии. Нормално в сега окупираните райони ,винаги побеждаваха бившите регионали и комунисти. И сега , обаче заради окупацията , те не можаха да си вкарат марионетките в парламента. Живущите в окупираните райони са най прецакани, разруха, смърт, глад, студ, няма пенсии, заплати. Трябва да благодарят на Путин за всичко това!! Където е дошъл руски крак , това е грозната реалност!!

прости герберастки тролове ви припомням, че в Донецка и Луганска републики има насрочени избори през ноември. Тогава ще се види каква е изборната активност и за кого ще гласуват хората. Но след етническото прочистване и зверствата на фашистката хунта в Киев, изборите ми се струва, че са педрешени, и двете републики ще продължат своя самостоятелен път на развитие.

Как са протекли изборите в Славянск. Гласували са няколко стотин човека. Или по-точно са отишли да гласуват. А дали не са пуснали недействивтелни бюлетини, не се знае. В селата и зоните около Славянск са гласували няколко десетки. Опитали се въоръжени хора да минат с урните по къщите, но хората ги гонели и ги заплашвали с кучетата. Очакваме официални данни за изборна активност към 90% и победа на демокрацията. Целият този фарс показва само едно. Американската демокрация в Украйна се крепи на насилия, оръжие, зомбиране и американски долари. И всеки един момент ще се срине. И тези процеси нямат нищо общо с демокрацията. За това активно ни промииват мозъците, включително и в този форум, че черното не било черно, а бяло.

Тъпа руска пропаганда?? Минавали с урните по домовете?? Такава глупост не съм чувал!! И в Славянск и в Краматорск си гласуваха хората!!

Ти беше ли там да видиш как гласуват и демокрацията побеждава?????

При окупирани Крим и части от Донбас, 53 % гласували е много добре. Иначе щеше да бъде и по висока активността. Но все пак там е война, в доста райони до фронта хората не можаха да гласуват заради руските обстрели. Даже в Донецк е имало хора които са отишли да гласуват където са били преди местата за гласуване и руските терористи са ги разгонвали със стрелба!! По стар обичай проруските партии са прибегнали до подкупване на избиратели , хвърляне на бюлетини в урните и всякакви други машинации!!

Повечето хора доста добре се ориентират какво наистина се случва. Все пак и ние правим "демократични" избори :) А пък тези мантри "пронякакви си терористи" "руски партии" "турски партии" ... не вършат работа. Как започна разрухата в Украйна! :) Кой свали самолета! :) Кой ползва частни(лични) терористични батальони за обстрел на градовете в Донбас! ....

Разрухата започна с влизането на руските войски и терористи в Украйна!! Самолета го свалиха руските терористи! Факт!! С ЗРК БУК!! Частни батальони ползва Путлер. Те всичките терористи там са негово дело!! А знаеш ли че често терористките отряди се бият и помежду си, за даден доходен път или въглищна мина или предприятие. Или терористите се бият с руските войници. Защото последните дошли да ги умирят и да унищожат някои от командирите дето не се подчиняват. Обаче терористите ги изпреварили и утрепали руския отряд за мокри поръчки!!

За съжаление много писачи тук изобщо не са разбрали какво се случва!За тях Украйна избира ЕС а дали знае какво ще получи , т.е. какво ще трябва да даде за да получи.На изборите финансирани от САЩ са отишли около 40% от населението , в Донбас почти не е имало гласуване.Ако изборите в Украйна са честни,значи и референдума в Крим е честен,нали така уважаеми писачи???Украйна е част от геополитическата война водена между САЩ и Русия,ако все още не сте го разбрали Америка има за цел да контролира повече територии (в това число България) за да си води експанзионната политика,все пак да не забравим че ако те не контролират търговията с оръжие и петрол ще фалират скоропостижно.Но това спамърите не го разбирате нали , вие очаквате че САЩ и ЕС ще ви подложат пари,суровини за да не работите както беше при соца......

Ще им подложат един мощен среден за шастие :) .

Много лъжи, много... 1. Ти си руснак, а не българин, което обяснява лъжите 2. Искаш да сравняваш свободните избори в Украйна с менте-руските референдуми в Крим и Лугандон.. 3. Целта оправдава жертвите - Руски девиз, жертвите, разбира се, е все тая от коя страна са дадени, но колкото повече, толкова по-добре

Айде поспрете малко с тревата Бегейците

Ако аз съм руснак отдаван щях да съм напуснал България,която ей такива като теб съсипват.Хайде сега да те попитам кой организира държавен преврат с около 5 млд долара,платени от Шеврон за сметка на шистов газ в Донбас,кой ръководи Яценюк и компания,кой направи майдана бойно поле,кой дава кредити за водене на война - твоите приятели от Америка кредитният трилоинер на света.Сигурно си на абонамент при НПО-тата на Сорос или просто си луд???

На "бандеровски" фашист кой вярва? По добре не пиши повече в българските форуми, а в украинските!

В Донецка област са гласували 31% , и в Луганска към 15-17%. Ами нормално е след като руските терористи са окупирали останалите части. Те са виновни,че украинските граждани не можаха да упражнят правото си на глас!!!

Я ИлатИ пиленца у НАТУ, да ви изпапкаме сладкУ, сладкУ!

Голям смях тея "избори". Те по-демократични от нашите се оказаха. Ако толкоз бързо се стопят сега окраинците колкото и ние - евала.

20.67% протоколи, става ясно, че двете партии събират 40% от гласовете, което прави 8% от гласоподавателите. Как ги преброиха, че 3/4 са подкрепили прозападната ориентация? Както и да е. Това са първите лигитимни избори след преврата на хунтата и пуча, организиран от "Десен Сектор" и "Удар". Използваха ги, а ето че сега не влизат в парламента. Както се перат мръсни пари, така се пере мръсната демокрация на узурпаторите, подкрепени от америокано-еврогейските престъпници!

Води Яйцето с Арсеника, Обаче изведнъж станаха 52% гласувалите. Може и Десесн сектор да влезе, че знае ли се. Абе броене.

тъпак ти прасна минусите. Явно облъчени бол.

Украинският народ се изказа ясно и силно!! Та дори и тъпия и глух Путлер да ги чуе!! Браво. За Украинците има шанс, докато за руснаците няма!! Те ще си гният в тоталитарното блато!!

Кое е ясно и силно при 50% наказателен вот???

Които гласуват ,те решават!! 53% гласували ,не е малко.

Все едно да напишеш, че българският народ на последните избори се е изказал ясно и силно с 48% активоност. И като резултат Борисов предвижда нови избори догодина. Егати яснотата!

Путин ви чу ясно и каза, че ще признае изборите. И газ щял да пусне за зимата, ако си платите!

Путин още 2009 каза че който иска в ЕС ще плаща по европейски цени.Затова не виждам какво толкова украинците се натягат и скат в ЕС 385 долара , искат с Русия 285 долара - пазарна икономикта все пак

Евала и на Путин.И той има принос за тези избори.Успя да настрои всички украинци против Русия и нейната агресивна политика.Може да спечели полуостровен Крим но загуби Украйна,България и целия свят.Показа на света че руснаците не са способни да се променят....обичат всички да се съобразяват с тях но това вече е минало.Браво на Украинците.

Както казва сестра ми БеГеец, на Русия Украйна не и трябва. Който я иска, да си я чува със здраве.

Ами, май стана обратното. В момента има възкресяване на русофилията по целия свят. Дано имаш възможност да четеш и небългарски форуми и ще се убедиш, че голяма част дори от американците симпатизират на Путин. Май се постигна обратния на желания ефект.

Хайде с тия лозунги, виждаме какво се случва в Украйна и кой плаща за тия избори. Защо се криеш зад гърба на България и българите. Ти си просто парче на американска служба. И се опитваш да ни правиш на абдали по един примитивен начин. И караш по схема, както е по учебниците ви. много си тъп. Не те бива за тази разбота, потърси си един п достоен начин да си изкарваш прехраната. Не като интернет измамник.

Ти недей сметка на Путин да правиш , Русия е оцеляла многократно през вековете.Все пак той си постигна целта Крим е отново руски,Донбас е разделен,сега конфликтът ще се замрази до пролетта.Зимата Украйна ще фалира най-вероятно ако не може да си плати дълговете и газта.Насочи се сега към Сирия там е новото бойно поле

На какви ли не простотии се нагледахме през последните месеци в този форум. Гнусна и воняща пропаганда срещу украинците - наричаха ги хохли, укри, фашисти, убийци и т.н. Само за седмица Киев щял бил да падне, 40 милионна Украйна щяла да се разпадне, Новораша щяло да бъде всичко до линията Херсон- Одеса, а за форумните магистралки беше без значение, че етническите българи там са 200 хиляди. И какво излезе? Нищо такова не се случи, наемниците само разсипаха Донбас, но реална тяхна власт там няма. Украинският народ си каза тежката дума какъв да бъде неговият път - много труден, но достоен. И тези хора, преживели какво ли не до сега, със сигурност ще се справят.

Да де - те и герберите у нас мучат, че цяла България иска Баце на власт, пък оня взе едни 30%.

nikosii@abv.bg

Владка по спокойно

Селяндур американски. За твое сведение, българската общност е оцеляла над 150 години. Дори българския си е запазила. А сега новата американо-еврейска хунта в Киев е решила да я унищожи. Забраняват им да говорят на български, закриват българските просветни центрове и ги превръщат в древни укри. И като българи на това трябва да се радваме? Нещо което СССР не направи, а дори поддържаш. Вас, американската пропаганда да не би да ви подбират на конкурс за идиоти. Само най-големите и най-достойните. Боже каква шлака са назначили да ни промива мозъците!!! Пич, върни се в 3-4 клас малко да сепонаучиш.

Не си ми на нивото, зомбиран прошляк си. Нямаш стил на изказа и смърдиш на политкомисар със зелени чорапки. Това до тук, заради епитетите, които си позволяваш да използваш. Всеки интелигентен човек, като прочете пасквила ти, ще разбере че точно ти си един недоучил пропагандист - от тези, на които силата не е в думите, а в слюнката. При това твоята е миризлива, но такива като теб нямат устна хигиена.

Партията Свобода на Тягнибок май не влиза въобще в радата! А после украинците били фашисти ..... Айде стига руска пропаганда!

В грешка сте. Влиза заедно Батковщина и Радикалната партия.

Поздравления на свободолюбивият народ на Украйна. Освободи се завинаги от руско робство и руски гнет. Много украинци са положили кости за освобождението на България, време е и ние да им помогнем за тяхната свобода!

Грабвай автомата и отивай на Донбас да помагаш ..... Ама не забравяй да си вземеш памперсите.......

Kalin

И тези като наще коментират резултатите от изборите:-)То едва 50 % гласували и от тях ......а той видя и про западна и потвърждение на своето ;-)))Смешници.

Ами у нас колко гласуваха?? Ами в Европа средно колко отиват да гласуват?? Над 50% е много добър резултат!

Значи тогава ценностите и демокрацията са малко извратени понятия.