Ердоган спечели президентските избори и обяви нова ера

Турският премиер Реджеп Тайип Ердоган спечели категорично още на първи тур на президентските избори в страната.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган спечели президентските избори и обяви нова ера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ердоган на 100 % ще води политика за откъсване на български земи, но това наистина ще доведе "нова ера" , ерата на българския тероризъм,на секундата хващам калашника и ще се ронят турски крокодилски сълзи.Жалко е че в 21 в. хората не си взеха поука от предните световни войни и милионите безмислени жертви.Днес избиването на хора продължава като през миналия век, ЗА ТОВА АКО ИСКАШ МИР ГОТВИ СЕ ЗА ВОЙНА !!!

Никой не е успял да спре прогреса. Колкото и неграмотните овчари от анадола да гласуват за този, винаги ще има интелигенти хора в турция, които не искат един малоумник да се рпави на султан, да им слага шамии и да им казва да имат по 5 деца. Проблема на турците е, че имат овча психика и искат пастир. За това ги управлява ДПС тук а в турция един откровен палячо, който насади САЩ с подкрепата си за ислямистите в Сирия и Ирак!

ФАЩ сега в Ирак, правят това с ИДИЛ, което стана в 1999 година в някогашна Югославия. В момента, 2014 година в Украйна, имаме прилагане на същият сценарий. На ФАЩ-банкерите им харесват много резултатите от действието на техният "ПРАВИЛНИК ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА МОДЕРНИТЕ ПАРИ", приет от Световният еврейски конгрес в Базел -1908 г.. Т. е., да има един "Златен милиард" и 6 милиарда ... ОБАЧЕ! Господ - българинът, каил не стана и "драсна" клечката на зеленото памучно гущерово килимче. Никой не ще успее да изгаси този огън, на "световната народна любов". Вижте опитът на Еквадор от 2008 г., за ,,омразният национален дълг''.

Ти кажи защо тук масово гласуват за Бойко Борисов? Той да не е по-демократ от Ердоган и не управляваше ли като султан ?

Човекът забранил Twitter е избран за президент? Без коментар!

сега като доиде тиквоча на власт пак и като се почнат едни навежданя у орални услуги от него на ердоган и я втасахме. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С този избор Турция показва дивотията и простотията на народа си днес. Картината е следната: 25 милиона необразовани и посредствено мислещи хора искат да живеят на всяка цена по-добре днес без да знаят изобщо какво означава този път, по който върви Турция за идните поколения. Туция е въведена в заблуда и манипулирана. Още няколк години и ще започнат да разбират, че им се случва нещо лошо, но тези 25 милиона никога няма да разберат какво. Само ще страдат. Това са много посредствени хора, аналог на нашите комунисти, но с мюсюлманска, а не комунистическа вяра. Ниско образован народ със силен лидер е в особено опасна ситуация. В Турция е факт. А силен лидер не означава винаги допър лидер :-) Както знаем.

Напротив колега! Никой не е изненадан от победата на Ердоган! А някои в Турция си мислеха , че с голи обещания ще подмамят народа, точно както в България, но турците не са толкова наивни като нас и гледат в ръката , а не в устата.... Ердоган добре се справя с управлението на страната си през последните 12 години и това се отразява на мнозинството турски домакинства... Учи се българино, къде да гледаш като избираш...

Не сте живяли в Турция затова не знаете истината а тя е само една , изповядвате стари комунистически доктрини .Турците направиха най добрия избор ,обиждаж ги защото знаете истината, обаче тук във форума дезинформирате простите като вас.

аз лично ще кандидадствам за руско гражданство - но фес няма да сложа роден съм християнин и такъв ще умра

Ислямската дъга на балканите се затвори.Жална и майка на България.Следваща стъпка е из Делиормана и Кърджалъка да се разскачат за автономия и отиде та се невиде. Това ни е драснато от големият брат дето някои тъпоглавци величаят по форумите.До сега им плащаше ЦРУ от сега нататък парите им ще са от МИТ и ше се раздават всеки петък след молитва в "догансарай"

още едно доказателство че в тези трудни времена народите искат силни личности начело на държавата си, а не като нашите пут.ьовци.

да му е честито!

Скоро и Турция под крилото на Западните демокрации ще разцъфне като другите ни стратегически съюзници в близкия изток - Саудитска арабия, Пакистан. Ще изпълняват смъртни наказания с меч на площада, ще бият жените с камшик за возене в чужда кола и т.н. цивилизовани действия. Интересно как наричаме варвари някой само защото не споделя нашето мнение, а си затваряме очите за истинското варварство на съюзниците си. Това цивилизацията явно е тънка работа и зависи от интересите.

аре стига сте чесали езици за турция,за тия които имат способността да виждат по-далеч от носа си е ясно едно..,че в следващите десетилетия европа ще има нужда от евтината турска работна ръка и затова ще ги бутат зорлем-просто няма друг път...а българите които ще са 2 милиона на фона 100 милионна турция...кучета ги яли...както е казал чърчил за сърбия и българия-"това са две кравешки лайна през които е минала каруцата на историята"...стига ви толкова..

Истината е че докато ние бяхме дупе и гащи с Русия(СССР), те бяха така със САЩ. Надявам се, че на всички е ясно че е по-добре да имаш богат и интелигентен шеф, отколкото тъп, беден и ограничен. Турция доказва моите думи. На всички русофили, поздрав за майка им!

Я не сакам да съм добре,я сакам на вуте да му е зле,,.Те това е българската злоба.Аз нищо не правя за да съм добре,но злобея и срещу другите

Не сме зле, защото бяхме в циганската ви държава 500 годни. Едни азиатски цигани, които съсипаха Балканите и окрадоха каквото можаха. Съсипаха Византия и създадоха една държава нищо. Държава, за която, след посещение е в Истнабул, Марк Твен писа, че трябва да бъде закопана толкова дълбоко, че и археолози да не могат да я изкопаят.

Когато народът намери своя водач, той се събужда и започва да се развива много бързо. В Русия и Унгария народите намериха своите лидери. Сега и Турция е на път да направи това. Време е и ние да потърсим сред нас този, който може да ни води към едно по-добро бъдеще. И не забравяйте, че по-добро бъдеще за България, съвсем не означава по-добро бъдеще за ЕС, НАТО или други бюрократични единици или държави с които сътрудничим.

Ердоган води Турция към радикалния ислям и пълен тоталитарен режим!!!

ДОКОЛКОТО РАЗБРАХ ЗА ЕРДОГАНЧО СА ГЛАСУВАЛИ БЛИЗО 90% ОТ ТУРЦИТЕ НАСЕЛЯВАЩИ МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ,СЕЛА И ЧАСТ ОТ АНКАРА. ЗА ОСТАНАЛАТА, ТАКА НАРЕЧЕНА ИНТЕЛИГЕНТНА ОПОЗИЦИЯ С ИЗКЛЮЧЕНИЯ НА КЮРДИТЕ, ПРИВЕС ИМА В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ-ЦАРИГРАД ,ОДРИН, ИЗМИР. КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА?!? 1.ИЗХОЖДАЙКИ ОТ ПРЕДХОДНОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ,ТУРЦИЯ ЩЕ ВЪРВИ ВСЕ ПО СИЛНО В ОБРАТНА ПОСОКА КЪМ СТАРИТЕ СИ КОРЕНИ, КАТО СТОЖЕР НА ЦЕННОСТИТЕ ЗАВЕЩАНИ ОТ ОТОМАНСКАТА ИМПЕРИЯ И ТО С НЕГЛАСНАТА ПОДКРЕПА НА САЩ И РУСИЯ! ДА НЕ ЗАБРЯВЯМЕ ЦЕЛЕНАСОЧЕНИТЕ ПРОПАГАНДНИ ТРИКОВЕ НА ЕРДОГАН С КАРТАТА НА ЕВРОПА И ТЕРИТОРИИТЕ НА ОТОМАНЦИТЕ ОТ ПРЕДИ 200 ГОДИНИ! В ТАЗИ ПРОВОКАТИВНА ПУБЛИЧНА ИЗЯВА, НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО!ПРОСТО СЕ ТЕСТВА ГОТОВНОСТТА НА ЕВРОПА ДА ПРИЕМЕ НОВИТЕ ГРАНИЦИ НА ТУРЦИЯ! 2.ИСЛЯМИЗАЦИЯТА НА ЕВРОПА Е БАВЕН, НО СПОРЕД МЕН ВЕЧЕ НЕОБРАТИМ ПРОЦЕС. ИЗХОЖДАЙКИ ОТ СВОЯТА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА АЛЧНОСТ, ГОЛЕМИТЕ И ВОДЕЩИ ИКОНОМИКИ НА ЕВРОПА В ТОВА ЧИСЛО,ГЕРМАНИЯ,ФРАНЦИЯ , АНГЛИЯ И ИТАЛИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 40 ГОДИНИ, ВНАСЯХА УСЪРДНО ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА ОТ ТУРЦИЯ И АРАСКИЯ СВЯТ.ТОВА ДОВЕДЕ ДО СЪЗДАВАНЕ НА МЕГАПОЛИСИ ОТ ИСЛИЯМСКО НАСЕЛЕНИЕ В СЪРЦЕТО НА ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА, КОЕТО Е ФАКТ!ТОВА НАСЕЛЕНИЕ СЕ ВКЛИНИ ЗДРАВО В ИКОНОМИЧЕСКО СОЦИАЛНИЯ ЖИВОТ НА ЕВРОПА И ВЕЧЕ Е ОСНОВЕН ИГРАЧ НА ТЕРЕНА!ПО ГРУБИ СМЕТКИ СТАВА ЗА ВЪПРОС НА 30-40 МИЛИОНА МЛАДИ И ТРУДОСПОСОБНИ ЛЮДЕ, КОИТО ВЪПРЕКИ ОБЛАГИТЕ И ПРИДОБИВКИТЕ, КОИТО ЩЕДРО ИМ ПРЕДЛОЖИ НОВАТА МАЙКА , ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНАТ С КОРЕНИТЕ ОТ ИЗТОК!КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА!ЕВРОПА Е В КЛЕЩИТЕ НА ИСЛЯМИЗМА И ЕРДОГАН МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ТОВА! САЩ И РУСИЯ ИМАТ ПОЛЗА ОТ РАЗЕДИНЕНА И РАЗМИРНА ЕВРОПА .. ФАКТ! 3.ЗА НАС, КАТО ДЪРЖАВА С ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ, НИ Е ОПРЕДЕЛЕНА РОЛЯТА НА ПРИЕМНО СЕМЕЙСТВО.БЕЖАНСКИЯТ ПОТОК ОТ СИРИЯ Е САМО НАЧАЛОТО!ПРИ ЕВЕНТУАЛНО НЕУЧАСТИЕ ВЪВ НОВАТА ВЛАСТ НА ДПС, ЩЕ СЕ РАЗИГРАЯТ СЦЕНАРИИ,КОИТО МОГАТ ДА ДОВЕДАТ И ДО МЕРАЦИ ЗА ОТЦЕПВАНЕ НА КЪРДЖАЛИИСКО В ПОСОКА АНКАРА! НО КАКТО Е КАЗАЛ БОТЕВ:РОБЪТ СЕ БОРИ ЗА СВОБОДА ,СВОБОДНИЯ ЗА САВЪРШЕНСТВО! ОТ НАС ЗАВИСИ КОЕ ЩЕ ИЗБЕРЕМ!

не го е казал Ботев а Яне Сандански .....иначе 100% вярно

нова ТУРЦИЯ обхваща сегашна България 2 000 000 Българи емигрираха оставяйки бащина къща за да отидат на готов в нов свят подрден и уреден сомо че за този нов свят накой преди това се е борил за да го има а Българите отидоха там на готово. Вместо да останат тук при бащите си и майките си и да се борят за бъдещето на децата си ТУК а не ТАМ .........защото родина и майка не се избира тя се ПОЧИТА И ТАЧИ ДО ГРОБ.....така както турците обичат родината си така трябва да обичаме ние България-защото именно те ще ния отнемат и то много скоро както е тръгнало

вие изгонихте над 2000 000 милиона турци от родните им земи,а сега мрете ганиовци....ще си вземем земите

...е за това говорим .....коментара е излишен....до дира не го триите .....МОЛЯ

Нова ера? Турция е в апогея си... Имаше изгода с кризата в Ирак, косово, Голямата екскурзия... Започва залеза и възхода на България! София и Бургас се обновяват, скоро и Варна...ГЕРБ е локомотива,

Лошо! В Турция, наистина започва нова ера - Ерата на ислямския фундаментализъм и националистическата екзалтация... А още по-лошото е, че са ни съседи...

СРАВНЯВАТ ПУТИН СЪС РУСКИ ЦАР , А ЕРДОГАН С ТУРСКИ СУЛТАН .... .. А МЕСТАН И ДОГАН - С МИТХАД ПАША ... ЕДНО КЪМ ЕДНО "В ГАНКОВОТО КАФЕНЕ" ПОД ИГОТО - ВАЗОВ .... И КВО СТАВА ... ПАК ТРЯБВА ДА ЧЕТЕМ ВЪЗРОЖДЕНСКИТЕ КЛАСИЦИ ЗА СЪВЕТ .....:) .... ЗАПАДНИТЕ НИ ПРИЯТЕЛИ НИ ВЪРНАХА В 19 ВЕК :))

Натрапчиво ми стои сравнение с Путин. Борба да стане султан(какрто Путин стана цар).

А, така - някакво сравнение със Саудитска Арабия, Катар...

И ТО Е -УСПЕХЪТ в икономическото развитие идва с разрешаването на ПРЕКИ ВЪНШНИ ИНВЕСТИЦИИ -СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ВЪНШНИ ИНВЕСТИТОРИ вкл големи компании от развитите държави -САЩ,ЕС ..../преки инвестиции означава,че няма изискване инвестицията да е чрез местен съ-инвеститор или местна фигура .../ Именно така тръгва колосалното строителство ,икономика ,технологични иновации ....,но местните са вземали заеми,които превишават техните потенциали да връщат заеми т.е харчат повече,отколкото имат ...-така,пък,тръгват всички големи азиатски кризи .....

ДА БЕ ДА СПЕЧЕЛИЛ .НЕ Е ВАЖНО КОЙ КАК ГЛАСУВА А КОЙ БРОИ ГЛАСОВЕТЕ . ТАКАВА Е НЕГОВАТА ПЕЧАЛБА .

ЖЕНАТА НА МЕСТАН Е ЗАБРАДЕНА .. ТРЯБВА И НАШИТЕ ДА ВЪВЕДАТ ТАКАВА МОДА СРЕД ПОЛИТИЧКИТЕ :)) .... ДОГАН ГО БЕШЕ КАЗАЛ ОЩЕ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ "ПЪТЯ КЪМ ЕВРОПА, ЗА БЪЛГАРИЯ МИНАВА ПРЕЗ ИСТАНБУЛ ":))

...издигнал икономиката на Турция?!?! Така е ---в Турция--работят, произвеждат---а българските търговци-- чрез евтините отпадъци от тая икономика бутнаха в пропастта на беднотията, на отровните картофи и домати--- вносните турски боклуци---закриха хиляди фабрики и работни места в България ---за това никой не се сЯща ,че България е придатък към Турция---заради управляващото ДПС!!! Ердоган каза,че "където има джамии има турци---значи и земята е турска"---когато говореше за вакъфските имоти!!! 400,000 български турци гласували за Ердоган--писаха медиите---Същите тия хиляди сега ще дойдат ---през октомври---да гласуват за ДПС!!! Дали Ердоган би допуснал подобно нещо??? Абе станахме си турски вилает!!!

След тази категорична победа , трафика по околовръстното категорично ще намалее .

ПОЛУМЕСЕЦА ИЗГРЯВА НАД БАЛКАНИТЕ .... ... ДАНО ПОЛИТИЧЕСКИТЕ УФЦИ В СОФИЯ СЕ СЪБУДЯТ

Така е чака ги нова ера. Досега светски настроените хора я изграждаха и подобряваха, сега разните му джихадисти за нула време ще я сринат...Нищо хубаво не ги чака турците щом този е на власт...

Новата им ера като старата. Войни, завоевания, потисничество, грабеж, жестокост...

Почти, този път завоевания няма да има.....

Ейй, ама тая жена до еЪр-Доган на снимката много разголена.. и кви ярки цветове дрехи.... въх и се усмихва! Да са поправи и на следващия митинг облечена тип иранска черна нинджа :-)

ердоган ще резсцепи турция на светска и ислямска част - турците работещи интелигетни професии и всичките турци от поколения работещи в европа немогат да приемат този скок на турция назад

е най-успешният турски политик от основаването на турската държава през 1923г до сега- всички считат така. Завършил е бизнес администрация ,обяснява какво е ДЕМАКРАЦИЯ -ВСЕКИ ЧОВЕК ДА ИЗПЪЛНЯВА ЧОВЕШКИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ В ОБЩЕСТВОТО ,ЗА ПРАВА ,ЗА МИРНА ИНТЕГРАЦИЯ ,за край на ерата на войнствуващите кюрди от ПКК

да се чете ДЕМОКРАЦИЯ ,вместо демакрация. Много държави с мюсюлманско население са приели ДЕМОКРАЦИЯТА като основен принцип на организация в човешкото общество ,по УНИРЕСАЛНАТА ДЕКЛАРАЦИЯ ПО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА /основен принцип -демокрация -равни човешки задължения в обществото /описани са в правата/ за равни права /описани са в членовете на декларацията/ .ТУРЦИЯ Е РАТИФИЦИРАЛА ДЕКЛАРАЦИЯТА ПО ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА на 10.12.1948 г/след втората СВ за мир / на общото събрание на ООН,наред с много други държави ,като никоя държава не е гласувала против ,но има въздържали се тогава

Само няколко щрихи от Турция.Минимална работна заплата 1 000 лири.Всеки работник получава безплатно хранене и чай.При пенсиониране се получават минимум 12 месечни заплати.След 10 години работа в една фирма обезщетението за уволнение е 10 до 15 заплати.Пенсионната въздраст е 50 години за жените и 55 за мъжете.ДДС за хляба е 1%, за храната 8 % а за всичко останало 18%.Големите банки, енергетика, индустриални предприятия са с държавно участие.Това пред нашия икономически башибозук прилича май на социализъм?!

които не са заради Ердоган ,а заради проблемно население напр казват,че само 30% внасят осигуровки/застраховки/ и данъци ,и така напр МИНАТА ,В КОЯТО БЯХА ЗАТРУПАНИ И ЗАГИНАХА НАД 100 МИНЬОРИ Е БИЛА БЕЗ ОСИГУРОВКИ/ЗАСТРАХОВКИ ЗА МИНЬОРИТЕ -ТАМ СА ПРЕДИМНО КЮРДИ ,които с ?доминиране са наложили да правят много деца ,но НЕ СА ВНАСЯЛИ ЗАСТРАХОВКИ НАПР ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ /ЗНАЕТЕ,ЧЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УЧАСТИЕТО С ОСИГУРОВКИ НА ВСЕКИ ЧОВЕК ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ,ВСЕКИ МЕСЕЦ ...ОТ ПЪЛНОЛЕТИЕ /...Всеки човек има човешки задължения от раждането до смъртта за права за човешки стандарт на живот -задължително образование/задължителното образование е безплатно и се финансира от данъците,които всеки данъкоплатец внася/ ,до пълнолетие ,след това труд - за прохид за живот и дете/ИЛИ СРЕДНО ПОД 2 ДЕЦА ИМАТ РАБОТЕЩИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ПО СВЕТА ВКЛ ТУРЦИЯ /+ДАНЪЦИ ЗА ОБЩИТЕ РАЗХОДИ НА ДЪРЖАВАТА +ОСИГУРОВКИ ЗА МАЙЧИНСТВО,ПЕНСИЯ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ,БОЛЕСТ И ИНВАЛИДНОСТ,ТРУДОВА ЗЛОПОЛУКА...Пожелавам успех в демократичните реформи на новата ера за развитие,реализация и мир...ОСМАНСКАТА ЕРА Е ЗАПОЧНАЛА ПРЕЗ 13 ВЕК С НАХЛУВАНЕТО НА ТЮРКИЧ -ОТ СИРИЯ И АЗИЯ ВКЛ В ДНЕШНА ТУРЦИЯ ,КЪДЕТО Е БИЛА СТОЛИЦАТА/КОНСТАНТИНОПОЛ -СЕГА ИСТАНБУЛ/ НА ХРИСТИЯНСКАТА ИМПЕРИЯ ВИЗАНТИЯ И СА ОКУПИРАЛИ ,РУШИЛИ И УБИВАЛИ ПЪРВО ИМЕННО ТАМ ТЕЗИ ВЪНШНИ ЗА ТУРЦИЯ НАШЕСТВЕНИЦИ -ПРОЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯТА. Турция е основана през 1923г след външното заличаване на Османската империя ,след война.

...а що не кажеш нещо за свободата и правата на личността..?!... а сега чувам че се побратимяват и с руснаците нещо... хахаха... Никога Турция в ЕС!!!!

защото местното население на ЕС е с християнска религия ,а Турция има масово само мюсюлмани -99.8% ,от които 75% са ханафит сунити ,и 25% алеви шиити ....КУЛТУРАТА Е РАЗЛИЧНА ,МНОГО ПО-РАЗЛИЧНА -това е от мненията на европейците

а бе кавал... ти колко си бил в тур. от 25 години живея и виждам-- тук си говори на какавто език искаш , моли се на бога както желаеш , занимаваъ се скаквото ти е хубаво ,диско,море,...я си траи завиждач марлив...прочети книгата баи ганио и се замисли малко бе кавал...

Още един самозабравил се маниак . Ще се берат ядове..

Хич, не е "самозабравил се маниак", ами изпълнителна маша на "господарите на света".

Така де - битият си е бит, убитият си е убит - това са само просто "спомени от миналото" за бай ЕрДоган слямиста.

Прости,прости, но гласуваха 77%, а ние сме много умни.

Те имат избор, който е в техен интерес. А, у нас няма такъв. Каквото и да избереш от политическия ни кенеф, все е...

Да се надеамо, че скоростният влак Анкара-Истабул че стигне скоро до София!

Нема стигне, Нане, оти релците код назе допускат не поече от 40 км - нагоре дерейлират влаковете!

Да сме съседи с ислямистка държава, за България е страшно опасно. Тук и без турските тайни служби се вихрят джихадисти и всякакви средновековни уроди, та да позволим на един бивш продавач на сусам, какъвто е Ердоган, да започне новата си ера с прилапването на 110 000 км км площ, наричана България. За нашата държава настъпват още по-трудни времена чак до разпада ви.

Опасното е измислено от русняците, за да ни държат на каишка като лаещо към Проливите куче... В новата история сме ги нападали ние, а те само са се отбранявали...

Ти си ясен - лаещо срещу руснаците куче, на хранилка към НПО-тата на Шорош.

Нане, това, че си примитивен е ясно. Дори и да четеш нищо няма да проумееш. Между Русия и Турция има огромен стокооборот. Русия строи в Турция две атомни електроцентрали, направи газопровода Син поток към Самсунг в Турция. Турция участва със строителни предприятия в изграждането на сгради в Русия и внася произведения на леката промишленост. Самите турци наричат Анталия руски курорт. Говори се руски и се разчита на добре плащащите руснаци по време на почивката си. Ти сам се държиш на каишка и никой не може да те отвърже от нея

Честити, Турция! Мнооохо далеч ще стигнете, ша заниш...

Непредват турците - факт. Което не е добре за нас особено.

Не сакам на мене да е добре, а на Вуте да е зле!

Ааа, не бой се Нане, и да сакаш и да не сакаш, тоя път и на тебе ще е зле.

В Турция Ердоган - у нас Местан следващ президент! За да докажем, че не се боим от турския етнос и не се стагнираме от руската пропаганда, че сме били роби!

Мдаа, личи си, че още не си си пил хапчетата. Но е време.

Ако продължаваме българите да капризничим и масово да не гласуваме може и до там да я докараме някой ден т. е. да имаме някой "местан" за президент.

САЩ ПОДКРЕПЯТ КЮРДИТЕ И НЕЗАВИСИМ КЮРДИСТАН В ИРАК , ТУРЦИЯ И СИРИЯ :) .... .... ОЧЕРТАВА СЕ НОВА ТОТАЛНА ВОЙНА В БЛИЗКИЯ ИЗТОК ... .... :)

САЩ винаги са подкрепяли размириците, за да наложат своята политика, там където ги има.

Първо в Близкия изток, после и по целия свят.

Саздава работни места, води социална политика затова го оби4ат.не е като наште политици, много по добар е за народа . като Оланд отреза на олигарсите главите!

TP фалшифицира още на първия тур категорично изборите; и аллах не знае още колко ще му грее звездата

Заради тези турци се махнах от бг , не ги търпя ....

Жална им/ ни майка :(

Във време на световна икономическа криза,Турция има икономически напредък.Това е в разрез с световната икономика.Какво да го правиш, просто неудобен.