Демократите превзеха Конгреса

Демократите увеличават мнозинствата си и в двете камари на Конгреса на произведените избори за пълно подновяване на състава на Камарата на представителите и на една трета от състава на Сената.

Обратно в новината

Коментари - Демократите превзеха Конгреса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА ДОБЪР ЧАС ОБАМА! НЕ ЗАБРАВЯЙ ,ЧЕ ПО СВЕТА ГЛАДУВАТ 78 МИЛИОНА ДУШИ! СТИГА ВОЙНИ! ДЕЦАТА НИ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ В МИР!

Стискам ви палци!

Успех Америка!!!! При вас е демокрацията!!!

Uspeh! Ne e nuzhno da ste super sila, prosto badete normalna darzhava1 Taka ste vi e po-dobre, a ne da darzhite homota na lidesrtvoto. Uspeh na Obama, toi se predstavya kato mnogo umeren i spravedliv chovek, dano i v delata si ot tuk na tatak go dokzhe! Popaten vyatar i dobar ekipazh!

А сега им предстои най-трудното, да направят казаното. Успех Америка!

егати какви балъци сте! каквото е правил Буш, това ще прави и Обама - може ли да сте толкова залупени! другарят Хюсеин...

дано не прави изцепки като тези на буш че Премиера на Австралия го канел на среща на ОПЕК ... че да не излага най-силната страна в момента

оментално т.н.президент да литне с Фалкон-а към Ю Ес Ей и да закичи БХО с орден - тъй де, единият го има, другият, по-важният - не. 2. Още по-моментално им подаряваме в знак на добра воля лицето Ахмед Демир Баба заедно с обръчите му - той каза, че София му е тясна и иска да прави политика за 500 млн. - не започне с половината. 3. Харизваме им и фин.ни министър с неговите 10% данъци и излишъци - да им оправи икономиката, каква е тази рецесия и дефицит, я бързо към излишъците 4. Да не пропуснем и Метелчето - там поне бедствия и аварии - бол, а тя ще ги бори със знанията и уменията си, натрупани тук. 5. Може проф.Стефко да им пооправи Холивуда. Въобще, ако се позамислим, тук във властта си имаме хора със способности за завиждане, от присъствието на които САЩ имат крещяща нужда. Забравих капацитетите ни в образованието и здравеопазването. Тъй де, и ние да дадем НЕЩО на света. Ние НИЩО няма да загубим, повЕрвайте ми. Барко тъй и тъй ще сменя администрацията, белким вземе и от описаните по-горе някого. Тъй ще им оправим икономиката и живота въобще, че ще се чудят - какви БЪЛГАРИ само, какво нещо. Вероятно съм пропуснала някой велик от нашите, но и тези да вземат, берекет да им е! Имаме излишък от способни управленци, бегом към неограничените възможности, тук им е тясно вече.