Само един съдия е избран за ВСС на първия тур

Избран е първият член на ВСС от съдийската колегия. Това е съдията от ВКС Цветинка Пашкунова, която получи 988 гласа от вота на колегите си.

Обратно в новината

Коментари - Само един съдия е избран за ВСС на първия тур | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички, които са се изходили просто ей така за да кажат нещо или не са щатни писачи, апросто са засегнати от съдебната система (има за съжаление много такива) да кажа, че ЦВЕТИНКА ПАШКУНОВА Е ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ВСС С КОИТО БЪЛГАРИЯ РАЗПОЛАГА ! Отдавна в съвета не е имало съдия и човек с такива качества. Няма нищо общо с непрекъснато дърлящите се за привилегии и пари паунообразни същества без никакви задръжки с провинциален манталитет с които е пълен сегашният и много от предишните съвети.

то и цацаров беше много способен и всичко най най

чете коментарите на човек му става ясно защо България е на такова дередже. Повечето нищо не разбират, но иначе дават авторитетни мнения. Като от последна инстанция.

Абе сигурно има защо да си ги обичат толкова много хората , като гледам форумите рейтинга им е по нисък и от на бай Слави голата тиква.

Страхотно име! Предполагам че и е донесло едно 50% от гласовете.

важното е че всички единодушно са избрани за панделката! и че там имат голямо желание да ги приемат и задържат завинаги! а на здраве за правосъдието! да живее Федерацията на Балканските народи!!!

Е достатъчно доказателство, че нещо в държавата тотално не е както трябва. Защо занимавате хората с подобни новини?! В коя друга държава това заема цeнтрално място в медиите? Кой и какво се стреми да докаже или да скрие? Съдебната с/ма е функция от държавата, а не обратното. Тази с/ма не осигурява хляба и заплатите на хората, и поради това нейното битие не представлява интерес за народа, а само за институциите, свързани с нея и отговарящи за нейното читаво функциониране. На нея въобще не би трябвало да се дава такава публичност в медиите, защото възниква основателно подозрение какво се цели с това. Подобен беше случаят "външното оценяване" ( матурите) в средното у-ще , което бе превърнато от медиите в национална новина от първостепенно значение. Кога преди това е било така? Медиите ще направят по-скоро услуга на населението, ако покажат офисите, в които битуват представителите на съдебната с/ма и "споделят" любопитния факт, че в България хората, заети в тази с/ма, са най-много на глава от населението в сравнение с другите държави?! Може ли някой от подвизаващите се по тв-тата анализатори да коментира този интересен факт?

Най-ценното в медиите е онова, което те премълчават. И създават новини тъкмо, за да прикрият това.

След като се избират сами, тези корупмирани идиоти-престъпници трябва и сами да си плащат заплатите. До кога ще ги търпим? Тяхното място е в затвора, каменоломните и мините.

Бай Тошо ги беше поставил там, където им беше мястото. На кучето в г...за!

Съдийте се избират от масоните.Нека някой каже има ли съдия или прокурор в океъжен град, който да не е франко-масон.Тоеа е просто една мафиотска структура окупирала всички власти.Затова и правосъдието в БГ е в полза на злото.

Колко си прост, че зацапваш форума. :)))

Цветинка ли е или поредната "удобна калинка" !?

Не сте явно запознат/респ.запозната/. Не е удобна , а още по-малко е "калинка".

Калинки ще са останалите 6 съдии, спуснати от "народното" събрание, а не 6-те избрани от колегите си

Членовете на ВСС трябва да се избират пряко от народа,както народните представители. В момента са толкова незасисими,че не обслужват народните интереси...

деер

Уважаеми 631 гласуващи, Вие убедително подкрепяте човек , председател на Окръжен Съд град Бургас - съдия Боряна Димитрова, която не намери морални устои в себе си , да не одобри "защитния пасквил" срещу ябълковата демонстрация в Бургас срещу продажността на българския съдия и ниската"цена" , на която го прави. Все пак да поясня , че това стоеше на страницата на ОС-гр. Бургас около месец. Вместо да постави под внимание на компетентните органи решението на състава от ОС, тя допусна нови 2 уникални решения , които породиха съмнение за заговор между "кантората" на бившия френски посланик и двата състава от ОС. Все пак усилията да се провежда и практикува порочна съдебна практика се допълни от известните съдии на ВКС - Илиев, Димитров и Белазелков. Последните въобще не можаха да стъпят на малкия пръст на решение на съдия Радев от Районен Съд гр. Бургас, който беше вече разбил на "пух и прах" решенията на съдии Зъбова, Пенева и мл. съдия Нинова и съдии Карастанчева, Върбанова и Кърпичева-Цинцерска ,за които беше "уведомен"от кантората. В цялата ситуация, беше намесен и Апелативен Съд гр. Бургас, който вместо да върне в "първи клас" съдии Зъбова и Пенева , направи така, че вълкът да е пак сит, но агнето по-малко заклано. Все пак искам да призная, че четвъртото дело по аналогичния казус съдиите Лазарова, Михова и Русева-Маркова показаха все още неизчезналото достойнство сред съдиите в Окръжен Съд гр. Бургас и потвърдиха безапелационно решението на първата инстанция. Тук ще спомена и някои интересни реплики на съдии от ОС гр. Бургас, че и съдиите на Районен Съд гр. Бургас "завиждат" за допълнителното внимание от заинтересованите страни. Тук ясно трябва да се заяви зад кои съдии заставаме - зад създаващите порочна съдебна практика или тези които съхраняват правовостта в България, а не само да се разхождат по лекциите за имиджа на магистрата! Трябва да се отговори за примера, който се дава на младшите съдии в съда внимавай в картинката и си опичай акъла или следвай закона, за да имаш авторитет в обществото. Апропо, съвсем скоро ще стартира информационно пространство анализиращо порочна съдебна практика и неразривната и връзка със становищата и интересите на определени адвокати, като се дава право на съдиите и адвокатите да се защитят писмено чрез посочен от тях хабилитиран преподавател от български университет. Така обществото ще се грижи за авторитета на на българския магистрат!

Съдиите се избират сами помежду си!!!Това да не е някаво частно дружество ,май трябва да ги избират гражданите ?Ако не да си се кръстят директно $Частно Съдебно Дружество $,корумпирани хлебарки!

Народа да избира съдиите, викаш. Я кажи имената на трима съдии, без да ровиш в гугъла?

Ако имам право да ги избирам сигурно ще се сетиш че ще знам 3 имена ,а и защо да не гледам в гугъла да не забранено???

нещо много зле ни изглеждат съдиите...

Ако скоро си излязъл от затвора е нормално да не ги харесваш

Кучето си лае,кервана си върви!

това е една клоака от корумпирани и лобиращи съсели, с много малки изключения

Гнусота и чувство на нечистоплътност изпитвам само като чета

Не мога да разбера каква е Далаверата за Избора на Съдии ? От няколко дни в Медиите се показват Драми . Прилича ми на Избор за ПАПА . Явно е Мафиотски Сбор .

далаверата мили мои е височката заплата,ама висока та висока, пък и "факта", че си "фактор" в съдбите ни

Хем Цветинка, хем Пъшкунова. Тази е заачената от нефелни родители.

Е как електронно дистанционно нали не е сигурно пък сега съдиите гласуват точно така нещо май пак ни излъгаха

Една бомбичка би решила наболелия проблем с бездействието на съдебната система

Ако тази руса хетера на снимката е "Пъшкунова" е ясно защо е избрана. Сигурно пъшка много страстно?

Eх, днеска с една картечница може да се реши наi-големия проблем на BG.

колко ли кинти се въртят там кат се има в предвид хонорарите на мазните адвокати?