”Единна Русия” получава 76% от местата в Думата

Руският президент Владимир Путин приветства победата на управляващата партия "Единна Русия" на парламентарните избори, предадоха Ройтерс, ТАСС и БТА.

Обратно в новината

Коментари - ”Единна Русия” получава 76% от местата в Думата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Путин!след като имат 76% в Парламента,то другите,ще са просто едни зрители.Народа стои твърдо зад Путин и това целият свят го разбра,макар,че се прокрадваха обратни твърдения,което до някъде може да е така,но са изолирани случаи,Капка в морето!Това от САЩ трябва да го разберат и да не си въобразяват,че ще пробият,както в Украйна!

При тази система всеки може да сметне колко би спечелила партията на канцлера Ангела Меркел при около 50% процентна подкрепа в момента.

Честито, Владо! Боко не се сети, та аз го правя. Така се прави, когато някой, от който ти зависи не ХЪБ-а, а ГЪ.ЗЪ "спичели".

Малиии, американците газ пикат :-)

Сега няма никаква пречка с 75% да бъде избран Путин за Император всеросийски.

В България само Бойко може да има успехите на Путин, никой друг!

Малиии, американците газ пикат :-)

Бойко, а и всеки друг политик в България, не може на малкия пръст на Путин да стъпи.

Че,то не останаха свободни столове в Думата,бе!

Abu Talib

Ако ще и 100% да имат успеваемост на изборите, това не прави конституцията им европейска, а ретроградна.Защо? Защото отново въвежда отмененото понятие Дума, нявга въведен орган от граф Витте като съвещателен орган при царя. Каквото и съдържание да включ ват, формата си остава същата ретрогадната както преди. Палестинщините на двама грузински мангали, с родствена връзка по-между си.

Всяка държава в която се даде право на шепа идиоти да се боричкат и дърпат като бесни псета за власт, става лесна плячка на външните зложелатели. Така че, силната централизирана власт винаги е за предпочитане.

Браво на Путлер, на следващите избори - 99.99% - като Бай Тошо и Ким, ха ха ха

В 19-и окръг в Псковска област кандидатът на управляващата "Единна Русия" Александър Котов печели 66,49%. Следват комунистът Николай Матвеев (12,92%), либералдемократът Владимир Гречин (10,14%) и Любов Герасимова от "Яблоко" (7,47%). В списъка има и кандидат на име Алексей Фьодоров, взел 48,4 на сто. Събрани, обаче процентите надвишават 137. Възможно е да става дума за техническа грешка, отбелязва Лев Шлосберг. И уточнява, че Александър Фьодоров се състезава не в 19-и, а в 18-и избирателен окръг. Случаят обаче веднага предизвика асоциации със случилото се на предишните избори в Русия през 2011 г. Тогава държавната телевизия "Россия 24" показа таблица, според която в Ростовска област са гласували 146 процента. Това бе един от поводите опозицията да обвини във фалшификация тогавашния шеф на руската ЦИК Владимир Чуров.

Единна Русия - Партията, основана от Владимир Путин, печели 51 % от гласовете на руснаците, но при рекордно нисък брой гласували на тези избори - само 39.4%. (т.е. 20% от гласоподавателите подкрепиха Кремъл). На предишните парламентарни избори през 2011 г. гласуваха около 60% от имащите право на глас, а "Единна Русия" тогава спечели 49% от вота. На второ място, с 15.1% от вота, е популистката Либерално-демократическа партия на Русия, водена от Владимир Жириновски. Комунистическата партия е трета с 14.9%, а лявоцентристката "Справедлива Русия" е четвърта с 6.4%. Давам разпределението на местата в Думата (парламента им)

В Москва са гласували под 35%. Хората са недоволни и унили, но ги е страх от промяна.

Всичко това звучи познато и знаем как свършва. Дано покойникът да не се мъчи дълго.

Мавзолея на Путин къде ще е........., ааа , да до родната къща на Буратино .

Честита победа другарю Путин ! Работете все така за руския народ и той ще ви подкрепя !

Отзад!

Вова Невисокии изостава от колегата си Ким !! Той печели винаги с 99.99%.

От както краставите кранти ФАЩ се изложихана всички фронтове и ги е ,, ,,, ват от Китай до Филипините започнаха да здраво плащат на соросотутките да им лъскат имиджа!!!!!!!!Но то циганите имат право на повече уважение от пиндостанците с тяхните лъжи и световно разбойничество!!!!!!!!!!!!!!!!

Хахахаха явно Путака е броил бюлетините ....

До МАРК И Бобо, Разсмяхте ме.НЕЩАСТНИЦИ .Кои сте Вие та си позволявате да давате мнението си за Велика Русия. Да сте чели Дядо Вазов. Кат Русия НЯМА ВТОРА,......... Бихте ли ми казали защо гледате в канчето на Русия.Вижте своят поакан задник и своята къщичка.Кому х... търсите в Русия.Какво тя Ви беспокои съня.Защо злобеете.Русия не е Ваш проблем. Защо плачете над чужди гроб.

Объркал си се мидо. Никой не плаче, всички псуват Путинистан и Путлер. Понимаеш?

Страшен отговор на американската агресия. Това е резултатът.

vasil

Това не е от дядо Вазов,а от дядо Славейков. Сред избитите българи след "освобождението"ни от Червената армия виждаме и имената Стоян Славейков и Иван Вазов. Не е съвпадение.

Володята вече подкарва големия мотор с двата коша и подгонва швестерските дружинки напълзяли Европа и Сирия.

Знае джуджето как се управляват мурзилки. Дава им въжето и те сами се бесят.

.....бобо,що не ходиш да се "напафкаш"някаде или "драпни епна писта"..пyсниси чaлгата ...напрааи си едно селфи с пура и по слипове и си глеии кефа...кво са занимаааш с "дjuджето " и с "мурзилките " ?!? ми даа я варви да олабиш с проститутка ...забавляваи се ....

Защото джуджето и мурзилското племе се бъркат в работите на България и поддържат агенти, рубладжии и пета колона, които работят за тях и против българските интереси.

Поздравления! Ако се чудите защо - питайте Меркел! Тя тепърва започва да стопля кое как е!

Еееее, некадърници , само толкова !

Честита победа на Путин и Единна Русия.

Димчо, радваш ли се за Путлер? Радвай се пиле, реви за бивша Русия.

Русия е в рецесия и икономическата катастрофа чука на вратата, а руснаците избират некадърниците, които ги докараха до тук. Странно племе.

Кое им е странното? След управлението на онези престъпници Горбачов и Елцин, Путин изправи Русия на крака и отново стана свръх държава.

Русия не е свръхдържава. Тя е държава от третия свят с ядрено оръжие. Като Пакистан напр. Путин нищо не е изправил на крака. Изправи я цената на петрола. Сега цената падна 3 пъти и Русия се сгромоляса, защото няма нищо друго.

Около рецесията 2008 не ти ли беше странно що германците избраха пак Меркел?

През 2008 нямаше рецесия в Европа - мислеха че е чисто американско явление.

на всички тролове тука, погледнете нашият разграден двор (буквално) и нека след това да коментираме руснаците. И на американците не им е лесно, след два месеца трябва да изберат или отявлен лъжец като клинтън, която най-много да подпали 3-тата, или човек който е леко непредсказуем

В Щатите президентската власт е ограничена докато руснаците са обречени на пожизнен абсолютист самодържец.

Страхотна картинка ... Фашистите на путин, следвани от нацистите на жириновски и комунистическата партия майка :D :D :D

За Путин не е проблем да спечели избори с 80, 100 или повече %. Огромните проблеми са икономически и социални. Само радикални промени могат да спасят положението.

Когато верни на режима чеченци разстрелват истинската опозиция нормално е че народър няма много избор за кой да гласува.

Защо процентите са само 55,а не 155?!

Ми сигурно защото не са излезли официалните резултати. Щото на предните избори в една от губерниите бяха гласували 146% за путя. Това официално беше обявено, после беха едни драми доде ги натаманят все пак в някаква по-приемлива цифра

Нормално е - руснаците се сплатяват пред общия враг, руската "протестна мрежа" няма никакъв шанс.

каквото и да се пише, руския наросд не можеш излъга, той залага на сигурност, не на предатели, те са велика сила и за разлика от други развите страни имат неограничени ресурси. Брово на далновидния руски народ!

Особено с бутилка водка в ръка!...

Раша има още много да драпа из феодалната кал докато стане развита..

Ми тогава какво говориш за ГУЛАГ малоумнико ПРОСТ!!! РУСИЯ НЕ Е СССР!!!! НИТО ВЛАДИМИР ПУТИН Е СТАЛИН!!! ИНАЧЕ АКО БЕШЕ ЙОСИФ ВИСАРИОНОВИЧ СТАЛИН, СЛЕД ТОЛКОВА МНОГО ПРОВОКАЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ....ГЕЙСЪЮЗА ВЕЧЕ ДА БЕШЕ СМАЗАН ПОД РУСКИТЕ ТАНКОВИ ВЕРИГИ, А КРАВАРНИКА ЩЕШЕ ДА Е РАДИОАКТИВНА ПЕПЕЛ!!

Бе рашките що си играят да имитират демокрация и избори? Я направо да си го коронясат путя и да мирнат. То е очевадно че тоя народ си иска сопата и изпада в дива ярост ако някой му каже, че всъщност той сам трябва да рещи какво да бъде в страната му. Нагайката си е друго нещо...

Ми така са решили рашките....тебе какво те вълнува....както и в щатите...в.конгрес,сенат....винаги две партии....демокрация

Ми щото е тъпо бе, тъпо е. В сащ се знае какво, в Германия, Франция и никой не си прави труда да имитира нещо, което дефакто не е. Докато мужиците си искат крепостничеството, па се прават на демократични

от Чичо Сам. Който и да е президента САЩ се управлява от Рокфелер и Ротшилд.

Петрола е над 45 за барел с тенденция над 50 до края на месецa. СА заплашва да фалира САЩ . САЩ пак пробиват тавана на 18 трилионния си дълг 20 000 000 000 000 ...пари нема. Руснаците непрекъснато изкупуват големи количества злато с техните рубли . Има от какво да се страхуват новите братя на Роско и Боко -краварите ! СПРАВКА >>> usdebtclock . org

Главният мурзиляк: В России голосуй не голосуй, Всё равно получишь - Х

Голям им е дългът, защото са голяма държава. Много по-далновидна политика е да вземеш на заем, отколкото да почнеш да печаташ пари. Просто икономиката така бързо се развива, че не стигат паричните потоци. Смешно ми е когато зомбясалите русоиди наричат американците кравари - значи за себе си отреждат ролята на говедата...

Преди 25 г. при такива дългове /пример Аржентина и др/ МВФ и Световната банка обявяваха държавата във фалит!Банковите правила не позволяваха да се печатат безконтролно пари-това бяха правилата на банките САЩ,ЕС и т.н развити държави!?Сегашното безконтролно печатате на пари от САЩ и натрупване на държавен дълг ,съизмерим с ВВП ще върнат САЩ в 1929 г/Великата депресия/,а съюзниците им в небивала икономическа криза!Въпрос на време!

икономиката на САЩ така бързо се развива,че не стигат машините за печатници на пари и нови дългове и деривати, които сами по себе си произвеждат нови дефицити и дългове и т.н.една безкрайна спирала.Просто индустрията на САЩ се измести преди 30 години далеч извън САЩ и няма да се върне. А останалите в държават офиси държат парите в офшорни сметки /над 2 трилино долара в депозити извън САЩ/ въпреки че най голямата перачница на пари е Уол стрийт.

Руският бюджет е издънен. Той разчетен при 65 дол./бар. БВП на САЩ е 15 пъти по-голям от руския. За такава могъща икономика външният дълг не е проблем. В центр. Африка няма външен дълг. Както и в Русия. Но няма и от къде да го получи, защото е слаба икономика в рецесия. Вече е на 15. място в света. При това положение стандартът спада. Основните причини са вътрешни и засега непреодолими. И Господ не може да им помогне.

Но, ти явно твърдиш, че изстъпленията на Сталин са по някакъв начин са свързани с Путин? Избитите индианци са в миналото, но от Никсън до Обонго са абсолютни престъпници. Войните са само върха на айсберга. Не виждам смисъл да пиша фермани. Който се интересува повече по темата, търси в тубата Ноам Чомски (Noam Chomsky) и слуша. Той има много да каже за изстъпленията на американските президенти и Израел.

Може много да говорим за недостатъците на изборите в Русия/напр. за недостатъчната избирателна активност/.Но има няколко неща от тези избори ,които заслужават внимание 1.Половината от депутатите са избрани по мажоритарна листа 2.Обновяването на парламента е 75 %-75% нови лица?! 3.В регионалните парламенти влизат представители на най-различни партии -аз лично чувам за първи път за някои от тях!? 4.Резултатите от изборите са сериозна подкрепа за вътрешната политика на Путин и правителството и поетия външно политически курс -по-тесни връзки с Китай,Южна Корея и Япония,сближаване с бившите азиатски съветски републики и построяване на отношенията със САШ и ЕС изключително на бизнес отношения и конюнктурни общи интереси/нищо лично ,просто бизнес!/ 5.При наличието на конституционно мнозинство може да се очаква втвърдяване на позицията на Путин по някои въпроси-на първо място по украинският и сирийският въпроси!

Руснак, Американец и калки ІПерунов си говорели. Руснакът казал: Ние бяхме първи в космоса. Американецът казал: - Ние бяхме първи на луната.калки ІПерунов се обадила: И какво от това, АЗ ще бъда първи на слънцето. Руснакът и американецът се спогледали и казали: Не може да кацнете на слънцето, глупако! Ще изгориш! Тогава калки ІПерунов отвърнал: АЗ не съм тъп. Ще отида през нощта!

Що е путеноид всичко е педофили и педерасы...Кузов,43-годишният Станимир Димов Стойчев(атака) бе предаден на полицията,Той е 51-годишен, казва се Николай Янков (русе-атака),Станимир Тодоров от АТАКА

43 годишният Станимир Стойчев е на 51 години и се казва Николай Янков.

Аз искам да продам имотите си на англичани- може ли ?

Тука има изопачаване,резултатите са 99.99% за КГБ.

Тая схема с измислената свобода на словото и симулирането на безпристрастност я измислиха точно лакеите на Сорос. Изтъркаха се тия "трикове". А, за Путин всеки говори каквото си иска, в Сибир никого не пращат вече. Избитите противници на Путин - Политковская, Литвиненко, Немцов, Березовски - бяха загубили почти всякакво политическо и обществено влияние. По тоя повод ЦРУ реши да ги направи в мъченици, белким НПО-тата им спечелят няколко привърженици.

Една госпожа лежала на плажа, при нея идва калки ІПерунов и вижда, че на бедрото й има татуировка на Ленин и казва: - Госпожо, много обичам Ленин, дайте да го целуна. Ами целунете го. На другото бедро видял, че има татуировка на Сталин. - Ама аз много обичам и Сталин, дайте да целуна и него. Ами целунете го и тръгнала към съблекалнята и той след нея. Видял я да си сваля банските и казал: - Ама вие имате и Фидел Кастро! Може ли да целуна и него? В това време влиза мъжа й. Свалил си банските и казал: - Ааа, плешивата глава на Хрушчов, не щеш ли да целунеш?

А знаеш ли къде е татуировка на Путин путеноидите да ближат..ха.ха

НКВД, КГБ, ГУЛАГ, в. Правда, Комонформбюро, Парад победъй на кросний плошат, Путин-Государь,политически убийства, снимки на вожда с фалшиви "невестки" - докъде може да стигне в деградацията си една нация, ако попадне в ръцете на кагебисти и гангстери... Добре, че този път сме извън соц кочината. Просто отличен късмет,което не може да се каже за горките руснаци. Пак ще го ядат и накрая пак гладни ще стоят. /Чуждофилите са българофоби ! /

сгромолясат, докато произвеждат процесори байкал за еди си кви нужди и принтери катюша и коли с развалени дръжки и всичко се налага отнякъде си, няма да прокопсат, временен подем и толкова

Не се взривяват като краварските...Краварските ракети, най-взривяващите се ракети в света!!!

на десетките милиони индианци избити от Краварника ли?:) Или милионите жертви във Виетнам, Ирак, Лаос, Камбоджа, Афганистан, Либия, Египет,Йемен, Сомалия и т.н Все избити от лудите крави!!!Така че не ми говори за ГУЛАГ и т.н

Кой са чужди тези който говорят на моя език не може да са чужди . Чужд ми е бедният обрязан от еврейте в Бритиш израел този така наречен английски който просто си е латиница с 25 обрязани без образни букви. 25 букви превръщат човека в О БЕЗ ЯН

За качеството на живота в Русия говори един безспорен факт! По продължителност на живота руснаците се намират на 110 място в света. Много са далеч дори от жалката България, камо ли пък от европейските страни. Да вярва ,че в Русия се живее добре може само продажен или напълно безумен човек!

според класацията на амнести интернешънъл ,дойче веле и СНН .Муахаха.И не само това ами според тях в Руся която фалира за 1852-ри път хората ядат кучетата и децата си.Вервам ти.

Здрасти, поцелуйко!

отвори каквато искаш статистика, мани глупостите, е виж руското вики "Список стран по ожидаемой продолжительности жизни" пише Россия на 100тно място там

Даааааааа....Това не е като в Краварника....Където хората които гласуват, нямат абсолютно никакво значение!! Там гласуваш, а пък партията, по-точно еврейските лобита решават кой ще е президент, сенатор и т.н!!! Пък простите луди крави, нека си мислят, че изобщо нещо зависи нещо от тях!!!! Спомнян си как лъжеха на изборите в Краварника, за да успеят да качат на власт Буш Младши:) В няколко щата излъгаха при преброяването на бюлетините най-безсрамно!

А дачата му има ограда-цели шест метра,нали?!

Очаква се огромен наплив за руско гражданство !!!Побързайте местатата са ограничени !С Предимство ще се ползват червени тролове и комунисти !

ще бъдат помпани отзаде, и то по площадите в Кьолн и другите градове на Гейсъюза....От десетките милиони Ислями Джота и Джихади мюслита :) Ма нали сте си толерасти, може и да ви е кеф!!!:)

Днес червени тролове и комунисти има само на запад. Там са комисрите свободната любов педерастията толерастията . Всичко заложено в Руската революция . Но другарят Сталин Йосив Висарионович и прекърши грабнака но не успя да и смачка главата защото се криеше на запад като умерена либерастка опозиция сред наглосаксонската змийска дупка.

Русофилът е същество, което изпитва необходимост да завре муцуната си в скута на кремълския господар, без значение дали е цар, генерален секретар или президент! На тези същества едно време Стамболов и Захарий Стоянов са казвали, че са поцелуйковци!

това, че съм русофил не ме прави българофоб. така е само в увредения ти идеално гладък мозък. аз съм чистокръвен българин и не бих продал държавата си на никого и за нищо на света. това не може да се каже за банкоматчиците на заплата към Козел16.

и СЕГА ПУТИН ИМА КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО пОНЯТНА ЩО ЕТО ЗНАЧИТ. Ако не ви е ясно ще разберете в следващите дни . Тежки времена настанаха за западно-комунист дебилите.