Меркел допуска руска намеса на парламентарните избори

Германският канцлер Ангела Меркел предупреди , че Русия може да повлияе върху парламентарните избори в страната чрез кибератаки или кампания за дезинформация.

Обратно в новината

Коментари - Меркел допуска руска намеса на парламентарните избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На крива ракета и космоса и пречи!

,де беше бе човек да ги посъветваш за боба

Тъй како,тъй.Ако бяха гласували с бял и черен боб Хилъри Клинтън щеше да е президент.

То единствено Русия ви е виновна на всички евродебилски измекяри дето гледайки ''умно'' се питата ''кой ми сра в гащите''??? После се чудите от къде боко повтаря някакви измислени мантри като добра подлога на меркел зер няма как да го потупа по телесата амо не изпълни задачката..

Ти пускай арабите да завладеят Германия и Европа, и после ще се молиш на Путин да те спаси. Малоумна, Соросоидна германка!

вече забрави, как са я подслушвали американци и се нагъзи за тях изцяло, гнусна ялова агентка на ЩАЗИ

Е, добре че е Русия и Путин, за да са им виновни за провалите! Жалка картинка... Хубавото днес е, че хората имат достъп до много по разнообразна информация и източници и вече не са толкова лесно манипулируеми, чрез елементарната пропаганда, както едно време.

Тази изкукала баба кой я слуша. Тя вече няма реален поглед на света.

Некадърните нещастници по цял свят оправдават Некадърността си с Русия. Хахахахахааа. СОРОСКИ МАНТРИ ЗА ПРЕД СТАДОТО. ВЕЧЕ НЕ МИНАВАТ ТИЯ РАБОТИ.

Почнаха оправданията за собственния им провал на еврокукувците. Отворете си очите, каквато и пропаганда да водите европа не иска брадатите майки без деца в държавите си.

Путин ще е виновен, кой друг?

Разбира се! Ако тя не спечели, значи има руска намеса! Въобще където статуквото не спечели е виновна Русия! Егаси елемнтарните оправдания! А не виждат скапаната си политика, която водят!

В Мюнхен вдигнаха по-висока стена от Берлинската срещу мигрантите.!. Двуличните еврогейци взеха да си пазят задниците за чужда сметка. А пък Булгария още не е в Шенген ?

Госпожата я гони голяма параноя.С всичките си политически действия тя само издига авторитета на Русия.Да не говорим какво ще се случи с нея,ако Тръмп спечели изборите в САЩ.Меркел е един от най-неуспелите политици на Германия,но на немците какво им пука-те много отдавна са изградили една подредена държава,в която всеки може да управлява,стига да има малко повече интелект от останалите.

Още от 1945 г руснаците влияят върху изборите в Германия. Сега го правят с помощща на ислямските новогерманци, аллах да ги поживи, Меркел да зарадва. Да си вземат съветници от Бойко и Герб ще спечели първото място в Германия. Цв. Цв. е подходящ.

Вместо да си търсят нелепи оправдания, най-добре Меркелица и псевдодесния й слугинаж у нас да подават оставки. В момента американския народ рита трибуквието на статуквото и ако волята на избирателя бъде уважена, след няколко часа Тръмп ще бъде обявен за президент на Америка! Интересно, Меркел как ще преговаря с човек ,който я обяви за напълно луда?

След обединяването си германската нация оглупява прогресивно. Ясно е, че не обичате Русия защото ви смаза 45та година. Каквито и да са резултатите от парламентарните ви избори пак ще продължавате да ближете американските задници. Вие май още сте окупирани от тях? Добре, че поне хубава бира правите и усилено строите джамии. Хак ви е!

Очаква се да спечели в Арканзас. Рубио върна Флорида на републиканците.

Меркел си върщи идеално работата, за това лоето й плащат. Цел- да се разедени Европа и да пожелае контрол отвън, т.е. Америка. така, че каквато и да я наричаме, на нея й е все тая. Тя има различни цели от народите, които живеят в Европа. Вече думата демокрация доби друг смисъл, чуеш ли да се говори за демокрация, разбирай диктатура

Право е бабето... И тази заплаха може да се парира единствено с прием на емигранти - колкото повече, толкова по-добре.

Пак цигулката крива.

Руските хакери отдавна хакнаха главата и, щом тя покани толкова араби в Германия.

скоро ще ви изритаме от БЪЛГАРИЯ,НЕКА СОРОС ВИ ХРАНИ

А няма ли първо малко Народен съд, разстрели на интелектуалци, концентрационни лагери, хранене на прасета с хора, това-онова - малко комунистически пинизи да ни приложите или направо ще ни гоните? 'Ми нетипично хуманно ми се струва. Вие сега руски подлоги ли сте или лукови глави? Съгласувал ли си го с Партията? А Столетницата съгласувала ли го е със Социалистическия Интернационал? А те - с Вожда? Да не се изложим пред братската комунистическа партия на матушка Русь?

Малко ще ви е всичко изброено.

Очаквам оферта колко даваш за връщане в БГ само с един час престой на летището и обратно. Ти май си от мнозинството, т.е. ромите. Повечето умни отдавна са напуснали кочината БГ. Ако още не знаеш турски, учи го!

Магарица Меркелица и тя доста години направи у властта, не се ли смята вече за диктатор, или тви си е в евроатлантическите ценности?

дето нея я избират по непроменените от години германски избирателни закони. А Путин като му минаха 2-та законни мандата си преправи закона, врътна се един мандат с Медведев-президент, Путин - премиер и пак се върна президент за още 2. Така като гледам може да изкара като Брежнев до смъртния си одър - президент.

Истината е че Путин трябва да спре газа на цяла Европа за да изтрезнее!

Това е 100% вярно. Тъй като Русия изнася главно природни богатства, в момента в който Путин реши да спре газа на Европа - ще му свършат паричките за водка и ще изтрезнее моментално.

Всички грешат само Путин е прав, нали така, путлероподобни русофилистици?

Статията не е ли за Меркел и хвърлянето и на боб дето бръщолеви некви глупости?!

Ей това ви е един от главните проблеми на комунистите - трудно схващате. Статията е за подозренията за намеса от страна на Путинова Русия във вътрешните работи на независима държава, в случая - Германия.

Туморът ще бъде изритан, не се безпокой - от генерал от запаса, ще бъде произведен в тумор от запаса. Това сочи елементарната математика.

Аз пък подозирам, че Меркел има кибератака в мозъка й по рождение!

Старческо слабоумие съчетано с продажна същност и пълна некомпетентност = Меркел

Ъ-ъ-ъ, извинявай, това го реши ти, в ролята си на...? Политолог, изследовател на гео-политически процеси, статистик, историк? Или по-скоро в ролята си на нагъл простак на три ракии?

що не вземете да се гръмнете веднага и ей сега

Меркел, какво става с еврото? Падна до нивото на долара!

Хората трябва да преценяват , как постьпват..

Уфф, на всеки некадърен политик русия му е виновна. Колкото по некадърен толкова по-виновна, а на кретеноидите даже кибератаки им спретва.

Немците, колкото и да са зависими от руските газ и петрол, са достатъчно големи и сериозни, за да се изправят и в прав текст да заявят на руснаците да не се месят... толкова явно. Всички други, с едно изключение (Да Плевнелиев ни постави на световната карта за мъжествено и отговорно поведение, колкото и да не се харесва това на комунистите, които са си национални предатели и руски подлоги) се правят на луди и всеки се справя с руските интервенции както умее. Сериозно ли смятате, че руснаците не се месят във вътрешните работи на страните от Европейския Съюз? Ако това е, което мислите, помислете отново. Русия е прекалено голяма и интересите й се простират прекалено нашироко, за да остави нещата в другите държави да се случват просто така - от само себе си. Защото "от само себе си" понякога значи под влиянието на САЩ, Великобритания или Китай, а това най-често е в противоречие с руските интереси. Така че не бъдете глупци - това се случва непрекъснато и всяка суверена държава трябва да бъде нащрек и да парира подобни намеси (освен ако не са в нейна изгода).

Сега като изберем Радев протестърите има да скачат 5 г. пред Дондуков да го иба...

предварителни данни от CNN за флорида,55%за тръмп,36% килъри .

а дано, щото това значи мир на земята

Обръща - 48.8 на 48.2

Абе каква е тая параноя, която е обхванала някои хора? Да не е нещо заразно? Плевнелиев няма ли също да обвини руснаците, че се месят в нашите избори? Не може Цецка да падне без руска намеса!

Явно не го е казал защото руснаците помагат на ЦеЦа?!

нарича се "болестта на долара", лесно се прихваща и протича особено тежко, ако доларите са много :))

Момчета и момичета, ако някой от вас си мисли, че руснаците не се месят в БГ-политическия живот, значи ги смята за будали. Та така - някой смята ли ги за глупаци, а? Или за хора, които не си знаят и пазят интересите? То така се стъпва на три океана - единствено със съсредоточено занимаване с вътрешна политика...

Бабата тотално изкукала!

На тази "баба" IQ-то й е колкото твоето, събрано с това на майка ти и на баща ти.

Ти па, как го изчисли?! :)

китайските избирателни машини в сащ отказват да работят,но тръмп предупреди,че няма да приеме вота ,ако не спечели ...пак путин ще изскочи отнякъде ,сигурно е изпратил червената армия да поврежда изб. машини . ах,тоя путин ...

в Русия съм, в Русия съм....хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахах

Удавничката Меркилиза, съвсем взе да се излага.

е да русия е вечно млада нали там живеят по 60 години максимум... не е за смях ама вие започнахте! кога свършва работния ден на троловете на путин великий

е на път да се катурне сам! Каква е тази Европа? Какво беше и какво стана.

Руснаците като не могат да създават, могат да разсипват. Добре ги нарече Великият президент Рейгън - "Империя на Злото"!

Как така една "регионална държава",която била в залеза си успява да влияе на изборите в Германия и САЩ ?

които може би са вече субрегионални държави.

Много е лесно - за да рушиш ти трябва по-малък ресурс от този, нужен да създаваш. Освен това Русия си е супер-сила, това никой не го отрича. И никой не говори за "залез" на Русия, а за злонамерената й намеса в чужди работи.

Разкажете ми,моля ви,за "злонамерената й намеса в чужди работи",но не с общи приказки,а с факти. Русия направи това в Германия. Русия направи това в САЩ. Русия направи това в Полша. Франция,Румъния,Холандия и т.н. Хайде.

dsco@

Богоизбраният на богоизбраните го рече - Русия е регионална сила. А Путин рече - "САЩ са единствената Супер сила".

е лицето на застаряващата , изпадаща в деменция , откачена Европа , към които някои така все още искат да ни приобщават ... Вгледайте се ... и търчете ...глупаци !

Муньо, друго думаше, когато нямаше какво да се яде, пътищата бяха целите в дупки и за Ладичка се чакаше "само" 12 години повече, отколкото за телевизор. Сега напълни шкембето и започна да намираш махна на Запада, само те моля да обърнеш внимание на факта, че още си обуваш гащите на принципа "жълтото - отпред, а кафявото - отзад" и продължаваш да не ставаш за нищо - поне за нищо конвертируемо.

не е нужно да допуска, направо да си е сигурна. наш плевнелиев така рече.

Не вярвам някой в Германия да гласува за нея при ситуацията, която създаде.Руснаците са и виновни! Глупости.