Изследване: Валери Симеонов - министърът с най-много гафове

Ако изборите бяха днес, за ГЕРБ биха гласували 25,9%, за БСП - 22,4%, за ДПС - 5,1%, а за Обединените патриоти - 4,4%.

Обратно в новината

Коментари - Изследване: Валери Симеонов - министърът с най-много гафове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най безгрешни са депутати, които никога не са се изказвали цял мандат, а само са получавали добрите си заплати.

От самото начало на мандата В. Симеонов е под непрекъснат натиск - да заеме мястото на Сидеров (както в предишния Парламент). И понеже е доста корав българин и се противопоставя на всичките изнудвания , му се изсипват и приписват всякакви гафове. Това е.

Не е възможно. По-много и по големи гафове и идиотщини от тези наТиквоний никой не може да извърши.

Абе прав си, ама нали виждаш - опитват с всички сили. Само защо ли всичките им простотии са за наша сметка....

И моя коментар не е пуснат,егати цензурата

Въпросното изследване НЕ е публикуване никъде, а в Дир.бг ни преразказват нещо за нещо си. Все пак не бива да се забравя, че сме под мъдрия поглед на другарката Моника Йосифова-Станишева.

гледали са новините на БТВ, които съобщиха по новините това изследване без да се разбира кой го поръча и кой го направи.

От всички простаци този ми е един от най-неприятния. Ама въпреки това - това изследване да не е поръчка нещо? Щото само преди няколко часа Валерката взе да плюе по Тиквоний...

Най-големият гаф е, че Валери Симеонов изобщо е в правителството. А той даже и вице-премиер го раздава.

По-тъпи от ГЕРБерите са само Патриотарите на кабелджията. Няма такава пълна безмозъчност, чак стряскаща. :))))))))))))))))

Лиляна Павлова направила добро впечатление!!! На кого??? На свиневъдите ли?!?!

Хубаво ги питат хората. А ако можеха и да ги послушат ....

Storen

Ако ги питат ще кажат че чакат да дойде добър "началник" (управник) който да ги "оправи". След толкова десетилетия викане на Неволята българите не са готови да поемат контрола над съдбата си и тази на България. Рано или късно Борисов ще бъде сменен, но следващия ще е същия като него, защото такъв е манталитета на нацията.

ДИРА, МОЯТ КОМЕНТАР Е ИСКРЕН И ТОЧЕН. ТАЯ ЦЕНЗУРА Е УНИЗИТЕЛНА ОТВСЯКЪДЕ. ПРОЧЕТЕТЕ БУШИЗМИТЕ, ЗА ДА СЕ УБЕДИТЕ, ЧЕ ВАЛЕРИ Е ЦВЕТЕ, В СРАВНЕНИЕ С БУШ. ЗНАЕТЕ ЛИ КЕКВО Е БУШИЗЪМ?

Патриотизъм, дето се крепи на крадени винкели и Бойкоугодничество------е невъзможен!:))))))))

WC-то е страшен пич ! Пич та дрънка !

Браво на Валери, Волен, Бойко и Каракачанов - само така и смело напред! Никаква аванта за комунягите и депесарите вече! Дотука с властта! Никога повече да не позволяваме комунисти да ни управляват и да грабят България !!! Изискайте им сметка сега, не за всеки лев, а за всяка похарчена и открадната стотинка !!! Поведете народа, заедно с ГЕРБ, до пълна изборна победа и да пратиме комунистическата сган в трудови лагери да се научат да работятр а не само да лапат на аванта!!!

Единственият "комуняга" в България е "Бойко"!!! Само той напусна МВР, за да НЕ напусне БКП!!!

...колко си се объркал! Комуняги /както се изразяват някои за нещо почти забравено в културния свят/ много повече има в ГЕРБ и ОП, отколкото в БСП. След всички гафове съм убеден, че е време точно БСП да поеме властта, защото по идеи е социална партия и когато управлява, мисли повече за народа.

Далавери ,Далавери менте патриото важното келепир да пада и мезе да има

по телевизия Би Ай Ти даде ултиматум на Баце до 28 декември.. И са закани нещо - бил само за ралито в управлението.. И щял да си бие уж камшика, щото егото му било по-важното.. Та накратко можел да направи излишен вота на Ниновица.. Да не вЕрваш... ПАРИЧНИО ФОНД се заканва да откаже КЕЛЕПИРО.... Ако сега бе изследването - СУПР шампион щеше да бъде..

че с неправене на нищо и девиза "дайте да дадем"може да се получи рейтинг 64.9%!Интересен ще бъде и рейтинга на котарака следващия път!

Това е рейтингът на президента. Той прави всичко, което предвижда конституцията, даже е много активен, в сравнение с други свои предшественици. Представя достойно страната ни и е добре приет навсякъде, защото хората оценяват силата и мъжеството.

"... изследване на Центъра за анализи и маркетинг, направено между 4 и 10 декември сред 821 души." 800 човека не е допитване което може реално да покаже нагласите на хората в национален мащаб! И в кръчмата "Софра Кютек" в циганската махала ги питали дали да уволнят социалния министър, защото много малко помощи плаща. Там отговорили положително повече...

Накратко ако изборите бяха сега,герб и бсп трябва да са в коалиция за да има работещо правителство иначе служебно за мандат или два?! :D

Само дето не е ясно кой ще е премиер.

Гафове няма само този,който нищо не Р А Б О Т И !!!!!Де да правеха и другите такива гафове сега нямаше да сме на това дередже!!!!!

Ако някой прави твърде много гафове, значи не става за въпросната работа и не следва да се държи на нея. Вие, ако непрекъснато грешите в работата си, нима няма да Ви уволнят?

Това го знаем и без проучване.

При толкова дебили в държавата , това проучване има ли някаква ''файда''?

Статия, която започва с "ако" е за изхвърляне. Ако баба ми беше мъж, щеше да ми е дядо - сочи проучване...

Пълна шашма е това проучване! Валери го обичат обикновените хора! Същата агенция ако проучваше изборите в САЩ щеше да дане голяма преднина на Клинтън, да ама народа избра Тръмп! И така ще бъде винаги така че свиквайте! Агенции за измами и манипулации...Айдеееее....

Няма да закачате веце премиера!

да ми ядете папура