Коментари - Кунева тихо водела кампания за президент | Днес.dir.bg

Кунева тихо водела кампания за президент

Почти сигурно е, че следващият президент ще бъде от ГЕРБ. Това каза на пресконференция социологът Юлий Павлов от Център за анализи и маркетинг, който представи резултати от изследване на обществените нагласи в периода 19 - 25 март.

Обратно в новината

Коментари - Кунева тихо водела кампания за президент | Днес.dir.bg

Коментари

Тази госпожа,която разби българската енергетика и икономика,не и остава нищо друго,освен да си домакинства в къщи ,да пере и готви...

Единствения вариант е да не се гласува.

Като как така Кристалина Георгиева е далече слег СерГей ? Кого се мъчите да манипулита ченгесарчета долни? Вече почти не останаха идиоти.

Този социолог каква заплата получава от ГЕРБ

Кратунева няма да се снимаш в президентското кресло

Тая не е българка бе , какъв президент. По-добре си върнете Турското робство.

ТАЗИ ДА СЕ МАХА ПО ДАЛЕЧ ОТ БЪЛГАРИЯ.

bobsyn@

Айде поне веднъж да се гласува в тая държава за човека, който ще ни представлява, а не за партията издигнала го. Само сметки толкова % за резедавите обаче бежовите смалявали разликата. Аз искам президент (мъж или жена), който няма да ни излага с необмислени изказвания по света и у нас и новините да не са пълни с това как Дондуков 1 нападнал Дондуков 2 все едно са две деца дето едно е взело лопадката на другото, а по-големите не пускат по-малките в пясъчника.

Тази - президент? Налапала се е достатъчно. Сега сама да се осигурява и да си яде спестяванията.

Абе другарю гражданин, не разбра ли, че Кунева нито е обявила, че ще става президент, нито пък е времето да се коментират тези избори. Все още никой не те кара да гласуваш насила, както преди1989 година.

ужас , малко ли търпяхме непродуктивните години на тази лелка като комисар по защита на правата на потребителите!? Какво направи тая бивша комисарка, освен това че вече потребителите в собствената и родината плащат цени надвишаващи средната за страната заплата за услуги без никакво качество!!!, а много често в българия плащаме без да получаваме нищо, дори и некачествена услуга. И сега да ни се дотресе тоя безделник, лапал десет годи в европа тлъсти заплати без да е вършил реално абсолютно нищо, тука и да ни се прави на важен и загрижен президент. Стига с тия стари мутри. Време за нови и млади хора, идиалисти и с морал, а не лицемерни мияукащи лисици, които са гузни дори фамилните имена да си произнесат, и от които на всички вече ни се гади! стоп на кунева!!!

КОЙ журналист бихте избрали за президент? Трябва ни трън в задника на депутатите и честно лице пред света. Сидеров вече отпадна.КОЙ?

Кунева не се е кандидатирала все още. Много е непочтено да се пускат такива новини, с цел оплюване и настройване на отрицателни емоции. Това е една от причините никоя партия да не показва всеоще кандидатите си, защото нищо хубаво не ги очаква. Всеки опит да бъде представен човек, с помощта на клакьори и продажни медии ще бъде оризилен и накрая слънцето Бойко ще се бори сам със себе си.

Всъщност правилното заглавие е "Пръмова тихо водела кампания за президент". Другарката Пръмова, снаха на сол-ташака на бай Тошо Пръмов - върл комуняга. Вън, изроди мръсни червени!

Кунева не те обичам, защото си противна!!И на това грозна и дърта!!!Няма да глесувам за теб! Иди си! 99% от българите.

Това, че е грозна, не е голям проблем. Слагаш й чувал на главата и действаш. Като във вица, дето оня си държал жената в мазето. Дошли му приятели на гости и викат "Къде е жена ти, бе? Той казва: в мазето. Приятелите казват: дай да я видим. Води ги той в мазето, отключва и тя се обажда: да слагам ли чувала? Той отговаря: а ма, няма да те *ба, ще те показвам". Гадно, но не достатъчно точно за Кунева - Пръмова. КПСС - БКП!!! Тя е просто комунистическа метреса, грозна или не.

Тази не беше ли човек на царя. Е забравете за царските имоти тогава. Росен Плевнелиев е новият президент. Той показа как един неполитик дава уроци на пишман политиците...

Е нямат свършване. Само те и техните деца могат. Само те работят за България и печелят от това, а ние некомунистите,негербаджиите, непростаците и неолигарсите -пишем и плащаме цените. Браво на нас

Социалог ли? Кой? Хайде, бе!

шумете дебри и балкани, ние идем бодри партизани с нож и вилици в рака,... не се ли сваршите бе ващта мама шумкарска? да сте проклети до девето колено и да се паржите в ада болшевишки изроди.

след сиришнишкя нагал селяк, тупан и мутрокамуняка и едно магаре да се кандидатира ще баде избрано от простаците, които имат болшинство в балгаря след еходуса на интелигентните и можещи балгари. вапросната изтривалка на комунашки копелдаци, ехмонарси и бара розовци ще е срам и позор дори и за простаците.

Какъв речник! Какъв правопис! И каква блестяща мисъл!!!!

ГЕРБ ДРУГ ПЪТ!

На един мой приятел майка му казваше.." Плюмката си няма да хвърля върху тая, ти си тръгнал за жена да я вземаш амааа..."..Та и моят отговор дали ще глясувам за тая Кунева(Пръмова)...ами няма, няма и плюмката си да хвърля върху тая амии...( малко да разведрим обстановката)..

Какво значи плюМка? Тази дума не я знам.

Обстановката е разведрена. Не е на негов приятел майка му, а неговата майка.

Има ли подходящи кандидатури или всички са бивши шумкари? Не ги делете по партийна принадлежност, вижте дали кандидатите са свестни или не, изровете им жълтото бельо. Не си продавайте гласовете за кебапчета или 50 лева!

Ако Волен Сидеров бъде издигнат за кандидат президент всички българи от Североизточна и Югоизточна България ще гласуваме за него. Той е доказал поне, че държи на националните ни интереси и се опитва да ги защитава...разбира се, че не му позволяват да ги реализира. Но ако той спечели висок пост съм сигурен, че Б-я ще бъде една истинска Християнска държава, защитаваща си интересите пред така наречените световни лидери. Сидеров няма да допусне да се продаде и мимилиметър от яни, ще се опита да задържи младите в страната..Да, може би мислите, че е малко луд..да, луд...а ония умните и интелигентните дето продадоха децата ни задраграница и ограбиха д-вата ни , не са луди, нали?...Сигурно цар Симеон, и Кирил и Методий, и Паисий, и Левски, и Ботев и всички знайни и незнайчи родолюбци са били луди..Не не са били. Борили са се ние днес да живеем в едно чисто и свято Отечество(както бе написал писателят)...На нас ни трябва точно такъв като Сидеров, да говори точно и ясно и да действа с гтвърда ръка... Господ да ни пази!!!

прав си,но кой да го проумее това като всеки 2ри гледа турските серияли и само кючеци са му в главата!

И Сидеров изглежда но НЕ Е

най - обикновенна, тръгнала президент да става, но като се замисли човек, че досега все такива бяха, макар и от мъжки пол, положението никак не е хубаво!

Абе не съвсем обикновена, бих казал по-скоро че е залюхана и смотана. Президента е символ на България. Не може да сложим тая смотана лелка да ни олицетворява..

в коментара след " обикновенна" беше думата отговаряща на жена която чака клиентите си на околовръстното,но са го изрязали умниците ,пълно е с мекерета на всички нива.

Тази кака заедно с Антония първанова са срам за българия. Желева беше неадекватна и зле подготвена а и с съмнително минало. Но защо не го казаха без покутевица да я махнат и да не чернат страната, но те двете нее какви саири правиха. ИНАЧЕ ПРЪМОВА БУЛКЕ КАДЕ СА ПАРИТЕ ОТ 880 МвТ затворена мощност. Ти ли ще ставаш президент ей, обесни това. А за тези дето не помнят не знам дали се сещате но Първанова имаше адски много реклама в един супер популярен пиратски сайт арена.... се казваше. Дали евро комисарката Кунева е казала каде се рекламират нейните колежки от ндсв. Беше много мило графа 18+ и до нея гласувайте за нашата Антония, който не помни да види архива

Тази всички я разбрах , че куха лейка ! Трябва да си по-кух от нея за да гласуваш от нея ! Стана за смях в Европарламента с тъпите си изказвания !

Въпреки, че Кунева е мюре и не си струва приказката, все пак да кажа: Имах проблем като потребител и реших да пиша на нашата комисарка прехвалена. Да, ама не - на сайта й просто нямаше опция за обратна връзка. Там можеше само да се процетат инициативите й, изказванията й, да се разгледат снимките й - как се гушка с видни люде, но тук потребител нямаше какво да търси...

Не знам защо, но всяко появяване на тая ми навява мисълта за парцал. Не знам защо.

мрази България и всичко що е българско.

Тая така я е гнус от България, че няма накъде повече!

ти момиче веднъж излъга хората и на твое място изпратихме друг и за това сега си стой в къщи-стига ти толкова навън- в ъгъла у дома!

г-жо Кунева много тихо не е на добре ако не кажете колко тежко наследство ще поемете колко много е откраднато колко бесънни нощи ще са ви необходими за да се справите просто изборите ще си минат и заминат и никои няма да разбере че сте водели тиха кампания

Актуалната и реална възможност е кристалина. Ако се навие да си смени европейската заплата с мижавата тука.

Ох! Пак чада на комунистите. Стига! засрамете се,г-жо Кунева/Пръмова/! Ами-не сте за този пост!

мацинка ти нещо май си се объркала, комунист и срам ! такова животно нема!това са кърлежи които само знаят да смучат, оправията с тях е само една, до стената!

Е те таа нема да стане президент!

Тази Кунева трябва да разбере, че в България вече е бита карта. Тя има шанс за някаква кариера само в европейските институции. Там да си седи. Единственият достоен кандидат с реален шанс за президент е Кристалина Георгиева.

Не я искат и там въпреки, че им свърши толкова работа. Дадоха и подкупа във вид на заплати за еврокомисар, но след това гледат да се освободят от нея. Сега френската банка Париба (като че ли французите са умрели за голямата финансистка Кунева) и плаща за заслугите по затварянето на нашия АЕЦ, но явно и те искат да се освободят от нея и я плъзгат да се кандидатира тук за президент.

Кандидатурите трябва да се появят още сега за да има дебат в обществото, да се разпознаят от избирателите, ако има компромати да има време да се реагира, Обама вече започва кампанията си , нека и ние станем нормална държава, а не да чакаме в 12 без 5, да не знаем кого да изберем искаме да има време да има диспути, да има алтернативи

Работата е там, че партиите не искат да има диспути, а да си вършат там каквото мислят, че трябва да се върши без много, много да се обясняват на избирателите. За пример - виж последния премиер. Всички разчитат на партийно гласуване, то и проучванията го показват какви са настроенията на хората. Никой не иска да си мори главата с мисли, този добър ли е, онзи лош ли е. Щом е от "нашите" значи го избираме. И няма да се учудя ако по тозни начин президент стане някой милиционер от ГЕРБ, за жалост.

Кунева? Тази предателка??? Тази трябва да я съдят за предателство на националните интереси (блоковете на Козлодуй, квотите на фермерите...)

Питат кандидат на изборите: - Защо се кандидатирахте? - Как защо? Не виждате ли какво става наоколо? Властта тъне в разкош, корупция, безделие... - И как смятате да се борите с това? - ДА СЕ БОРЯ??! Не, АЗ ИСКАМ ДА УЧАСТВАМ!

Заради тая Йесменка сега нито икономика имаме, нито селско стопанство. Куриозното е, че ние не можем да изнасяме в ЕС, въпреки че сме член, а Турция, Македония и кой ли не си внася в България, въпреки че не са членове на ЕС. Нека това влечуго първо плати за щетите които нанясе на България, пък после да се кандидатира.

Ей, много болни хора в този форум. Или не толкова тайно е започнала войната с компроматите.

Няма никакъв шанс!

АЛО КУНЕВА ПЛАТИЛИ СИ ПАРНОТО?АКО НЕ ДА ВЗЕМЕМ И НА ТЕБ ДА СЪБЕРЕМ МАЛКО ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.И ЗА ФИНАЛ ТОВА Е Д-Р ПРЪМОВА КОЯТО СЕ СРАМУВА ОТ ФАМИЛИЯТА СИ.ЗАЩО ЛИ?

Попорчетох и разбрах: Това е МЮРЕ- фалшиво предложение, за привличане на електората, който ще бъде отсдтрелян безпощадно.

Коментари - Кунева тихо водела кампания за президент | Днес.dir.bg

Кунева тихо водела кампания за президент

Почти сигурно е, че следващият президент ще бъде от ГЕРБ. Това каза на пресконференция социологът Юлий Павлов от Център за анализи и маркетинг, който представи резултати от изследване на обществените нагласи в периода 19 - 25 март.

Обратно в новината

Коментари - Кунева тихо водела кампания за президент | Днес.dir.bg

Коментари

Тази госпожа,която разби българската енергетика и икономика,не и остава нищо друго,освен да си домакинства в къщи ,да пере и готви...

Единствения вариант е да не се гласува.

Като как така Кристалина Георгиева е далече слег СерГей ? Кого се мъчите да манипулита ченгесарчета долни? Вече почти не останаха идиоти.

Този социолог каква заплата получава от ГЕРБ

Кратунева няма да се снимаш в президентското кресло

Тая не е българка бе , какъв президент. По-добре си върнете Турското робство.

ТАЗИ ДА СЕ МАХА ПО ДАЛЕЧ ОТ БЪЛГАРИЯ.

bobsyn@

Айде поне веднъж да се гласува в тая държава за човека, който ще ни представлява, а не за партията издигнала го. Само сметки толкова % за резедавите обаче бежовите смалявали разликата. Аз искам президент (мъж или жена), който няма да ни излага с необмислени изказвания по света и у нас и новините да не са пълни с това как Дондуков 1 нападнал Дондуков 2 все едно са две деца дето едно е взело лопадката на другото, а по-големите не пускат по-малките в пясъчника.

Тази - президент? Налапала се е достатъчно. Сега сама да се осигурява и да си яде спестяванията.

Абе другарю гражданин, не разбра ли, че Кунева нито е обявила, че ще става президент, нито пък е времето да се коментират тези избори. Все още никой не те кара да гласуваш насила, както преди1989 година.

ужас , малко ли търпяхме непродуктивните години на тази лелка като комисар по защита на правата на потребителите!? Какво направи тая бивша комисарка, освен това че вече потребителите в собствената и родината плащат цени надвишаващи средната за страната заплата за услуги без никакво качество!!!, а много често в българия плащаме без да получаваме нищо, дори и некачествена услуга. И сега да ни се дотресе тоя безделник, лапал десет годи в европа тлъсти заплати без да е вършил реално абсолютно нищо, тука и да ни се прави на важен и загрижен президент. Стига с тия стари мутри. Време за нови и млади хора, идиалисти и с морал, а не лицемерни мияукащи лисици, които са гузни дори фамилните имена да си произнесат, и от които на всички вече ни се гади! стоп на кунева!!!

КОЙ журналист бихте избрали за президент? Трябва ни трън в задника на депутатите и честно лице пред света. Сидеров вече отпадна.КОЙ?

Кунева не се е кандидатирала все още. Много е непочтено да се пускат такива новини, с цел оплюване и настройване на отрицателни емоции. Това е една от причините никоя партия да не показва всеоще кандидатите си, защото нищо хубаво не ги очаква. Всеки опит да бъде представен човек, с помощта на клакьори и продажни медии ще бъде оризилен и накрая слънцето Бойко ще се бори сам със себе си.

Всъщност правилното заглавие е "Пръмова тихо водела кампания за президент". Другарката Пръмова, снаха на сол-ташака на бай Тошо Пръмов - върл комуняга. Вън, изроди мръсни червени!

Кунева не те обичам, защото си противна!!И на това грозна и дърта!!!Няма да глесувам за теб! Иди си! 99% от българите.

Това, че е грозна, не е голям проблем. Слагаш й чувал на главата и действаш. Като във вица, дето оня си държал жената в мазето. Дошли му приятели на гости и викат "Къде е жена ти, бе? Той казва: в мазето. Приятелите казват: дай да я видим. Води ги той в мазето, отключва и тя се обажда: да слагам ли чувала? Той отговаря: а ма, няма да те *ба, ще те показвам". Гадно, но не достатъчно точно за Кунева - Пръмова. КПСС - БКП!!! Тя е просто комунистическа метреса, грозна или не.

Тази не беше ли човек на царя. Е забравете за царските имоти тогава. Росен Плевнелиев е новият президент. Той показа как един неполитик дава уроци на пишман политиците...

Е нямат свършване. Само те и техните деца могат. Само те работят за България и печелят от това, а ние некомунистите,негербаджиите, непростаците и неолигарсите -пишем и плащаме цените. Браво на нас

Социалог ли? Кой? Хайде, бе!

шумете дебри и балкани, ние идем бодри партизани с нож и вилици в рака,... не се ли сваршите бе ващта мама шумкарска? да сте проклети до девето колено и да се паржите в ада болшевишки изроди.

след сиришнишкя нагал селяк, тупан и мутрокамуняка и едно магаре да се кандидатира ще баде избрано от простаците, които имат болшинство в балгаря след еходуса на интелигентните и можещи балгари. вапросната изтривалка на комунашки копелдаци, ехмонарси и бара розовци ще е срам и позор дори и за простаците.

Какъв речник! Какъв правопис! И каква блестяща мисъл!!!!

ГЕРБ ДРУГ ПЪТ!

На един мой приятел майка му казваше.." Плюмката си няма да хвърля върху тая, ти си тръгнал за жена да я вземаш амааа..."..Та и моят отговор дали ще глясувам за тая Кунева(Пръмова)...ами няма, няма и плюмката си да хвърля върху тая амии...( малко да разведрим обстановката)..

Какво значи плюМка? Тази дума не я знам.

Обстановката е разведрена. Не е на негов приятел майка му, а неговата майка.

Има ли подходящи кандидатури или всички са бивши шумкари? Не ги делете по партийна принадлежност, вижте дали кандидатите са свестни или не, изровете им жълтото бельо. Не си продавайте гласовете за кебапчета или 50 лева!

Ако Волен Сидеров бъде издигнат за кандидат президент всички българи от Североизточна и Югоизточна България ще гласуваме за него. Той е доказал поне, че държи на националните ни интереси и се опитва да ги защитава...разбира се, че не му позволяват да ги реализира. Но ако той спечели висок пост съм сигурен, че Б-я ще бъде една истинска Християнска държава, защитаваща си интересите пред така наречените световни лидери. Сидеров няма да допусне да се продаде и мимилиметър от яни, ще се опита да задържи младите в страната..Да, може би мислите, че е малко луд..да, луд...а ония умните и интелигентните дето продадоха децата ни задраграница и ограбиха д-вата ни , не са луди, нали?...Сигурно цар Симеон, и Кирил и Методий, и Паисий, и Левски, и Ботев и всички знайни и незнайчи родолюбци са били луди..Не не са били. Борили са се ние днес да живеем в едно чисто и свято Отечество(както бе написал писателят)...На нас ни трябва точно такъв като Сидеров, да говори точно и ясно и да действа с гтвърда ръка... Господ да ни пази!!!

прав си,но кой да го проумее това като всеки 2ри гледа турските серияли и само кючеци са му в главата!

И Сидеров изглежда но НЕ Е

най - обикновенна, тръгнала президент да става, но като се замисли човек, че досега все такива бяха, макар и от мъжки пол, положението никак не е хубаво!

Абе не съвсем обикновена, бих казал по-скоро че е залюхана и смотана. Президента е символ на България. Не може да сложим тая смотана лелка да ни олицетворява..

в коментара след " обикновенна" беше думата отговаряща на жена която чака клиентите си на околовръстното,но са го изрязали умниците ,пълно е с мекерета на всички нива.

Тази кака заедно с Антония първанова са срам за българия. Желева беше неадекватна и зле подготвена а и с съмнително минало. Но защо не го казаха без покутевица да я махнат и да не чернат страната, но те двете нее какви саири правиха. ИНАЧЕ ПРЪМОВА БУЛКЕ КАДЕ СА ПАРИТЕ ОТ 880 МвТ затворена мощност. Ти ли ще ставаш президент ей, обесни това. А за тези дето не помнят не знам дали се сещате но Първанова имаше адски много реклама в един супер популярен пиратски сайт арена.... се казваше. Дали евро комисарката Кунева е казала каде се рекламират нейните колежки от ндсв. Беше много мило графа 18+ и до нея гласувайте за нашата Антония, който не помни да види архива

Тази всички я разбрах , че куха лейка ! Трябва да си по-кух от нея за да гласуваш от нея ! Стана за смях в Европарламента с тъпите си изказвания !

Въпреки, че Кунева е мюре и не си струва приказката, все пак да кажа: Имах проблем като потребител и реших да пиша на нашата комисарка прехвалена. Да, ама не - на сайта й просто нямаше опция за обратна връзка. Там можеше само да се процетат инициативите й, изказванията й, да се разгледат снимките й - как се гушка с видни люде, но тук потребител нямаше какво да търси...

Не знам защо, но всяко появяване на тая ми навява мисълта за парцал. Не знам защо.

мрази България и всичко що е българско.

Тая така я е гнус от България, че няма накъде повече!

ти момиче веднъж излъга хората и на твое място изпратихме друг и за това сега си стой в къщи-стига ти толкова навън- в ъгъла у дома!

г-жо Кунева много тихо не е на добре ако не кажете колко тежко наследство ще поемете колко много е откраднато колко бесънни нощи ще са ви необходими за да се справите просто изборите ще си минат и заминат и никои няма да разбере че сте водели тиха кампания

Актуалната и реална възможност е кристалина. Ако се навие да си смени европейската заплата с мижавата тука.

Ох! Пак чада на комунистите. Стига! засрамете се,г-жо Кунева/Пръмова/! Ами-не сте за този пост!

мацинка ти нещо май си се объркала, комунист и срам ! такова животно нема!това са кърлежи които само знаят да смучат, оправията с тях е само една, до стената!

Е те таа нема да стане президент!

Тази Кунева трябва да разбере, че в България вече е бита карта. Тя има шанс за някаква кариера само в европейските институции. Там да си седи. Единственият достоен кандидат с реален шанс за президент е Кристалина Георгиева.

Не я искат и там въпреки, че им свърши толкова работа. Дадоха и подкупа във вид на заплати за еврокомисар, но след това гледат да се освободят от нея. Сега френската банка Париба (като че ли французите са умрели за голямата финансистка Кунева) и плаща за заслугите по затварянето на нашия АЕЦ, но явно и те искат да се освободят от нея и я плъзгат да се кандидатира тук за президент.

Кандидатурите трябва да се появят още сега за да има дебат в обществото, да се разпознаят от избирателите, ако има компромати да има време да се реагира, Обама вече започва кампанията си , нека и ние станем нормална държава, а не да чакаме в 12 без 5, да не знаем кого да изберем искаме да има време да има диспути, да има алтернативи

Работата е там, че партиите не искат да има диспути, а да си вършат там каквото мислят, че трябва да се върши без много, много да се обясняват на избирателите. За пример - виж последния премиер. Всички разчитат на партийно гласуване, то и проучванията го показват какви са настроенията на хората. Никой не иска да си мори главата с мисли, този добър ли е, онзи лош ли е. Щом е от "нашите" значи го избираме. И няма да се учудя ако по тозни начин президент стане някой милиционер от ГЕРБ, за жалост.

Кунева? Тази предателка??? Тази трябва да я съдят за предателство на националните интереси (блоковете на Козлодуй, квотите на фермерите...)

Питат кандидат на изборите: - Защо се кандидатирахте? - Как защо? Не виждате ли какво става наоколо? Властта тъне в разкош, корупция, безделие... - И как смятате да се борите с това? - ДА СЕ БОРЯ??! Не, АЗ ИСКАМ ДА УЧАСТВАМ!

Заради тая Йесменка сега нито икономика имаме, нито селско стопанство. Куриозното е, че ние не можем да изнасяме в ЕС, въпреки че сме член, а Турция, Македония и кой ли не си внася в България, въпреки че не са членове на ЕС. Нека това влечуго първо плати за щетите които нанясе на България, пък после да се кандидатира.

Ей, много болни хора в този форум. Или не толкова тайно е започнала войната с компроматите.

Няма никакъв шанс!

АЛО КУНЕВА ПЛАТИЛИ СИ ПАРНОТО?АКО НЕ ДА ВЗЕМЕМ И НА ТЕБ ДА СЪБЕРЕМ МАЛКО ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.И ЗА ФИНАЛ ТОВА Е Д-Р ПРЪМОВА КОЯТО СЕ СРАМУВА ОТ ФАМИЛИЯТА СИ.ЗАЩО ЛИ?

Попорчетох и разбрах: Това е МЮРЕ- фалшиво предложение, за привличане на електората, който ще бъде отсдтрелян безпощадно.