Първи номинации за президент в РБ - Трайков и Караджов

Бившият eнергиен министър Трайчо Трайков и депутатът Гроздан Караджов са две от имената, номинирани за президентските избори от Гржданския съвет на РБ.

Обратно в новината

Коментари - Първи номинации за президент в РБ - Трайков и Караджов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ли е макса? Трайчо? Нещастници, спрете да щмъркате кока и да пиете марков алкохол и помислете пак. Имате време. Верно сме пропаднал народ ама издънки и подлоги не обичаме.

В погледа на Трайков е загатнат голям потенциал. Опасявам се, че ако му се даде шанс да бъде президент ще сложи в малкия си джоб Плевнелиев. Ще го надмине по всички показатели.

Ама вярно ли-от куц , на сакат...Не така бе , Миме....

надявам се това да е шега

Първите кандидат -лакеи на НПО -не правителствени организации и на чужди правителства .Успешно навеждани им желая .

Още един довод в полза на това, че не ни трябва президентска институция. Да назначат раздавач на ордени в Народното събрание.

Още един "готин" декламатор, на небългарско подчинение.

Тези кандидатури са подигравка с избирателите!

РБ ги кефеше Плевнелиев. Щом и Трайков ги кефи, ясна е работата!

Роско номер две! Да Ви е честит!

слеващите моля.

В една народна песен се среша изразът: Кон до коня, майно льо. Днес тя би трябвало да звучи така: Американско мекере до американско мекере, майно льо. Кой е Иван Иванов - това е индивидът, на американска хранилка, който предложи в обезлюдените села да се заселят турци и араби. Кой е Трайчо Трайков - индивидът, също на американска хранилка, който и днес се хвали, че е провалил АЕЦ Белене. Гласувайте, краварофили. Аз няма да гласувам за такива като тоя на снимката.

Тези ли можахте да измислите? До тях ли допряхте - всъщност с жалките проценти на ДСБ и на РБ на последните избори - какво свястно могат да предложат? Все продажници!

Новите кукли на конци! По-добре да гласуваме за всички други но не и за тия мушмуроци!

"... двамата номинирани са почтени и евроатлантически ориентирани хора, които са надпартийни кандидатури." Не знам дали са "надпартийни", но са проамерикански - същите продажници като Роско, Мони Паси, Мадам Ѝес и прочие боклуци!

и Първанов е надпартиен президент, но проруски настроен и е дори по-голям продажник.

Какво бе""" ЧОВЕКО""" лошо видя от РУСИЯ ! Че ни направиха промишлена държава, че ни построиха АТОМНА, че искаха да имаме постоянна работа , а не сезонна на полето.И т.н. Лошото ни го правиха и правят, тъпаците дето се наместиха във властта на 09.09.1944 го.И техните колтуци. А сега сме на това дереже от продажниците като Паси, но той не е бЪЛГАРИН и няма защо да му се сърдим.

какъв би бил резултата ако съперниците са Т.Дончева и Б Борисов

Не знам за резултата, но и двамата са ужасно прости!

при Сумо - сините ще излетят ..

понеже на техния фон почти всички други ще изпъкват

Юлиян Василев е единственият избираем кандидат на РБ. Дипломат, представителен, компетентен и проевропеец.

Нали Трайков като му поискаха оставката се публикува, че бил съсобственик в находище, продавало на Мариците суровина, която силно оскъпявала тока за всички българи. Явно ние сме си негови. Ттой решава майките, бабите и децата ни от какво още ще се лишат, за да печели той. При това същият Трайков не е обявил тази собственост в Сметната палата. ЗНАЧИ ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО НАРУШАВА ЗАКОНИТЕ И РАЗВИВА АНТИБЪЛГАРСКА ДЕЙНОСТ, ЦЕЛЯЩА ОБЕДНЯВАНЕ ДО ОСКОТЯВАНЕ НА НАЦИЯТА ЗА СОБСТВЕНО ОБОГАТЯВАНЕ. Тая Кунева няма морал. Разчита, че от проблеми сме забравили случая. За късопаметни ни има и не спира да показва политическата си импотентност. Даже и закон за доносничество и отнемане на имущества вкара на първо четене в НС. Толкова безплодна кратуна, лишена от морал. Само като се сетя как предаде ядрената ни енергетика, вместо да се бореше. И вкара народът ни в съдба да работи само за такса ток. БЕЗСРАМНА. Сега - компрометиран политически ПРЕЗИДЕНТ ни предлага. Ще има ли още някой да гласува за нея? Значи да защити АЕЦ не можело, но насред годината с приет бюджет да обещава на учителите 10% повишение /нещо недопустимо и за спящите депутати го знаят/ - може. Може да лъже хорицата, защото е пресметнала гласовете им на тях и семействата им пак за нейната полза да смуче докато се пенсионира..

Безнадеждна работа, провалени политици кандидати за президенти.

Трайков трябва да е в затвора за нанесени щети от 1 милиард евро на България за нелигитимното спиране на Белене!

РБи най-паче ДСБ е много вредно. Имат ли ум в главите? И онзи плешивец Раданчо са го зяпнали с отворени уста, а той ръси глупост след глупост и небивалици. Ех, Костов, съсипа държавицата ти...Като започна от СДС. Превръщането му в партия нанесе много морални щети. Но на кой му пука? Народът прост, животът - тежък, скучен, както бе казал един набеден за комунист поет.

Кажи, че ГЕРБ, БСП, ДПС, АБВ, Атака или Бареков са много полезни.

на свиня звънче...

Едно от качествата на президента безспорно е, че той трябва да се влияе само от народното желание, което е трудно, но не е недостижимо. И не трябва да разделя, а да събира. Нещо не се сещам за такъв до сега, а и не виждам такъв на далечния хоризонт. Май Щастливеца отново ще се окаже прав с думите, които вложи в устата на своя най-популярен герой - Бай ви Ганя - "всички са маскари". А науката мълчи по въпросът - дали човек просто се ражда така, това някакъв генен дефект ли е, или се дължи на родителите...

Лелееееее... ,това са новите кандидат-лакеи на не-правителственни организации и чужди правителства. Никакви грешки повече , като със Плевньо !!!!!!!!

имам бегли лични впечатленя от г-нтраиков преди годинди. смея да твардя че ми направи добро впечатление. особено като гледам сега деилите от герб какви са. на доар час. има да гледаме.

Вие ме подсетихте, че едно време имаше и такъв поздрав: "на долар час!" :-)))

да си пиете редовно хапчетата, вместо да зяпате Костов в устата/Раданчо в случая/. Побъркани хора.

Трайчо беше единственият министър който се опъна на Златев и Лукойл за което беше уволнен от "европееца" Боко.Затова го мразят руските мекерета начело с Боко.Много им напомня на Плевналиев а от него те пикаят газ.

тия са нефелни

Господин Трайчо Трайчев е национален предател.Той лично унищожи Електроснабдяването в Южна и Централна България за тридесет сребърника .Как така ще става президент?Ще позволим пи?

Ама и тия са едни смехурковци.

корумпирани марионетки, за да си въртите далаверите спокойно.

Жорж Ганчев, поне се държи мъжката и е веселяк.

не искам президент с евроатлантическа (хем европейска, хем атлантическа объркана ориентация, гейска), искам с българска ориентация.

За президент е неободим човек с дипломатически способности, със самочувствие, че може да влияе на процесите и не на последно място родолюбец. Само такъв човек би бил избираем и приемлив.

А такива въобще останаха ли?

не прилича на Първанов.

За Трайков мога да кажа, че е интелигентен и добре подготвен икономист. И че много израстна , докато беше министър на ББ. Единственото нещо, което ме смущава е, че подозирам негова зависимост от Козяк16.

предател, завинаги предател.

Давайте други! Тее ни ги познавам.

Бабо, ти май на свещи караш? Заради тока и ВЕИ единият знаеш ли колко много е псуван?

И тези са кухи лейки, след като мислят, че подобни кандидатури са избираеми за президент????

Понеже човешката памет е нетрайна, та да припомня.: Лицето Гр. Караджов в качеството му на шеф на борда на директорите на държавнта БТК АД по времето на Костов, наля няколко милиона държавни пари в партийна фондация. Той превеждаше ежемесечно няколко дестки хиляди лв. в касата на фондация "Демокрация". Нали не сте забравили никомуненужните реклами на държавния монополист - голям син квадрат с три букви - "БТК" на първата страница на в-к "Демокрация" Този крадлив и корумпиран тип трябва да бъде тикнат в панделата, а не да се маскира на депутат или, пази Боже, на президент!

ли е, не ми го хвалете. Позорни предложения от шепа малоумници.

Този Иванов не се ли изказа, че мигрантите ще решават демографските проблеми на България. Значи кандидатите , които той издига трябва да получат среден пръст.

Моля, моля да не обиждате господина Караджова. Много кадърен човек , бизнесмен и голям почитател на Сорос. Докато се крадеше от БТК, той работеше за изграждането на БТК ( като секретар в БТК по мечтата му била да си изгради собствено БТК ... и успя). А след това напусна БТК ....и така нататък до наши дни ....

Аз ще гласувам за тези. Не че са много хубави, но другите са отврат. Писна ми от ченгета и комунисти!

Да не се окаже, че и тия са същите? То и Плевнелиев беше технократ, бизнесмен, прагматик, а какво излезе - обикновен комсомолец /малко по-цветисто се изразих наум, ама няма да ме пуснат/.

шансът им да спечелят изборите е около 0,1%

За Трайчо ще си замълча, но Караджов - извинете, това звучи като подигравка с българския народ ;)

Трайчо е свестен и кадърен човек , Караджов е крадец и некадърник ...макар да ми бе секретар в Мин. на транспорта ..аз го назначих по настояване на Праматарски...нали бяхме от Дем. партия...

риформаторите пак избухнаха

someone

шега, шега, ама може и да стане, даже и да спечелят. зависи бат сали какви козове крие в ръкава.

Айри Мурад - президент.

Е ако Герп го имаш за ляво, прав си кривчо.

Благо, абе вас комунистите, все конкурс за тъпотия ли ви избират ?

и алкохолик и тъп комунист