Президентски избори и референдум ще се проведат на 6 ноември

Народното събрание прие изборите за президент и вицепрезидент да се проведат на 6 ноември. Тогава ще се гласува и на референдум.

Обратно в новината

Коментари - Президентски избори и референдум ще се проведат на 6 ноември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако се срамуваш от своя грешка ,значи имаш съвест. А когато имаш съвест ,все още нищо не е загубено/само пропуснати ползи! Успех в мисленето!

На коя дата ще раздават парите и кебапчетата?

100 кинта 5 бери и 10 кифтета и са продавам

"В подкрепа на предложението гласуваха 133 депутата, 14 бяха против, а 8 гласуваха въздържал се, " Или общо гласували 155. Интересно ми е, къде са останалите 85? Ще получат ли възнаграждение за днешния си работен ден? Това не е ли доказателство, че парламента може да работи и с значително по малко депутати?

знаете ли кога ще гласувам?

плевнелиев е МАЗЕН ЛАКЕЙ!

Плевнелиев е най добрият Български Президент който е имала страната досега!Слави и Сидрров са лакеите коуто обслужват чужди на България интереси!

Как за какво Нали трябва да хрантутим още стотици безхаберни ненужни чиновници За тях пари има но за ДЕЦАТА и ППЕНСИОНЕРИТЕ Н Я М А

пълен бойкот! никакво участие! това е геноцид!

Не гласуваш= мълчиш! Мълчиш ,значи ти е добре! Е щом пък ти е добре... :-(((((

Всяко едно магаре, вързано за оградата на президентството в София, може да стане президент на НъРъБъ България.

Ако се предложат смислени и полезни за БГ кандидати ще отида а гласувам. Ако се издигнат кандидати тип Чехъла, Гоце, Петър Стоянов няма да участвам. Трябват непартийни кандидатури на хора с авторитет в обществото.

хахахаха, и защо един умен, честен и надпартиен човек ще иска да е Президент на този електорат?! Една причина?

Някой може ли да обясни, за какво ни е президент?

уж да обединява нацията и да озаптява малко битките между партиите, иначе съвсем ще се разпаднем като държава, накъдето вече сме тръгнали и без друго

И Вие в това число.Не се пише и казва в предвид ,а предвид.

po4itatilka sam na mozikalniat zhanr na The Beatles i sam faszinirana ot tozi orkester.

СФетле, аз имам тениЗка на Битълс и аФтограВ на Пол Маккартни. ИЗкаЖ ли да Иа видиЖ УтвАтре?

Обаче нИ могЪ да рЪзбера, кЪк тЪка хем си пУчитателка на Бийтълс, хем си имЪла пЪртнИор аВганЕстанец.

Това добре. Вече е ясно, кога ще са прословутите президентски избори. Ясно е също така, че никоя от партиите не разполага със силни кандидати, които ще работят съвестно за доброто на България и няма да робуват на тясно партийни и особено на чужди интереси. А бе този Слави Трифонов, защо не вземе да се гръмне с неговия референдум ? Изобщо не ни е нужен. Снощи в предаването си с много сериозен вид наговори куп глупости и не посочи нито един смислен аргумент. В сегашната несигурна международна обстановка, която очевидно ще става още по-несигурна, колкото по-малко клатим лодката, толкова по-добре.

Тя и златка е с ВИШО а за данговска в общината в Плевен още се носят легенди за силата и като юрист

айше ти ли си ма

в българия референдуми не трябва да се вземат в предвид, защото има масова неграмотност

Да, особено ако в тях участват индивиди, които започват изречение с малка буква, пишат съществителни собствени също с такава, и си мислят, че може да има едновременно в и пред :))))))

Като прочетох поста ти... се съгласих с теб ;)

Щом начело на държавицата ни са стругарка и пожарникар ЗАЩО например шоумен да не е президент И без това така сме я подкарали

Има разлика , единия е без висше за разлика от другите двама, при това няма ни жена ни деца. До колко знам сина на Цачева е един от най -умните математици на планетата. И двамата са от Плевенско , но само Слави е от Учиндол!

И какво точно шоу прави този "шоумен" и "шоумените му", виж му само въпросите... с мажоритариня вот ще има не повече от 2 партии в парламента -сещащ ли се кои...

Това не е вярно, тъй като ще има вот в два тура. Виж за пример Франция.

а на 7 ноември ще честваме ли воср

Празнувам с водка, сельодка и вихри враждебни.

На 6-ти подготвям барбекюто за 7-ми. Едни ще честваме ВОСР, други ще са оср.

Така им казали ясновидците на герберасите и за това наложиха както винаги тази дата или може би до тогава ще са готови с манипулациите си подобаващо. Избори в България НЯМА и няма да има докато мутрогените са на власт

мажоритарното гласуване ще остави в парламента само герб и дпс

Така е, но чалгарите на Слави не четат достатъчно и политиката им е тъмна Индия.

Това им се обясняваше няколко пъти, ама те нали са големите корифеи на политиката, на чалгата, на телевизията - от всичко разбират...

Няма да ходим. Да ни зачертаят от сега. Приматите да си ги избират вечно.

Аз пък ще отида. не съм сигурен дали моя глас ще повлияе кой знае колко, но обичан да казвам какво мисля и кото харесвам. Обичам да изказвам мнението си и не съм мижитурка. И на хората обичам да им казвам в очите какво мисля за тях. Не ме е страх нито срам от никого в този живот. Затова ще отида.

Излез смелчаго и си изкажи мнението на площада. Така анонимно нищо не значи. От изборите печелят само назначените.

тогиз съм за гъби! То ясно некое боянско магаре или магарица ще е. Нама се абя.

Е от къв зор да е на една дата след като може да е по интернет или по пощата и да една или две седмици.

Ще гласувам само за президент, който води балансирана политика спрямо ЕС и Русия. Също ще гласувам с "Да" и на трите въпроса на референдума.

За баланса си прав, но относно референдумите има един голям популистки балон. С референдум може и Хитлер да си изберем, колко му е германците вече са го правили, на избори. Резултата го знаем от историята.

Най-важното е, че ще гласуваш. Не е необходимо да споделяш за кого и за какво. Така намаляш влиянието на купения вот. И макар резултатие да зависят най-вече от това кой брои гласовете, което видяхме най-вече на миналите президентски избори, все пак е похвално, че поне се опитваш да се бориш със злото. Без значение дали борбата е перспективна или обречена.

Браво! Ей това все обяснявам на познати, които не искат да гласуват. 10 купени гласа при 100 гласували са 10%, но при 200 гласували са 5%. Така, че за зелени, пимбяни или каквито и да са, трябва да се гласува.

Какво означава ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ? Нямат ли мнение или ги е страх? Значи нямат място в Народното събрание.Може и да са тъпи и не могат да разберат въпроса?

о неразумни юроде защо се срамуваш да се наречеш циганин

Българи, вече нямаме време да понасяме абсурдни личности, които, независимо от възрастта си, не са пораснали. Нямаме време да се занимаваме с посредствености и напомпани его-та. Друг Бареков не ни трябва. Казва ви го човек преминал четиридесетте.

Кака Слава да си води тъпото шоу е да си седи в къщи!

Какви избори, какъв президент, защо ни е изобщо президент?!, а тук ми говорят за дати! Какво каза Анна Заркова оня ден, че "в МВР няма нищо случайно" (линкът към публикацията е някъде в link Ами че българите си го знаят това, ако не го знаят, то поне се досещат. Е, и какво от това?! Нещо да се е променило?! Не. Защо тогава подскачаме, когато се каже "българска му работа"?

Заклех се, че аз повече няма да гласувам. За никого! Баста! Изборите няма да помогнат, нито ще доведат до нещо по-добро за обикновения Българин. Баста! Квото беше......беше!

Ако зависи нещо от изборите, те наистина няма да се провеждат. Ние сме призовани да изберем човека от нас, който има право да се изкаже публично на Трети Март. Онези, които се разпореждат, не се избират. Нарочно сбъркана конституция. Тя определя управлението, правата и контрола и видно за 26 г. е сбъркана. Иска се от нас да произведем Велико народно събрание с дветочки: 1/Приемане на нова конституция с читава управленческа, в т. ч. събебна, структура, гарантирани човешки права и деен контрол. 2/ Саморазпускане завинаги.

Да, няма логика единствено президента да се избира мажоритарно от целия народ и в същото време да има само манекенски функции и никаква реална власт/ освен по време на война/

И тогава пак ще бъде само куклата ,която ще се появи да подпише документа за... капитулация!

Горбачов: За да има демокрация, трябва да има честни избори и периодична смяна на властта /02/06/2016 Такива са редовните честни избори, осигуряваща периодична смяна на хората във властта, стабилен конституционен ред и политическо равновесие между трите стълба на властта, конкуренцията между политическите партии, спазване на основните права и свободи на човека. Справедлива и непревзета правна съдебна система и развито гражданско общество. Проблемът на управляемост е тясно свързан с други противоречия/теми - борбата с корупцията...

Прав е другаря Горби. Демокрацията е задкулисно управление именно затова собствениците на България и не само на нея сменят управляващите на 4-5 години, иначе няма да са собственици. А на кого служат, управляващите, за кого работят?Кой ги сменя. неДемократите ще кажат хората, народа. А дали е така :)))Вече виждаме, че не е, не е народа!

Не разчитам нито на правителство, нито на президент, нито на местна власт. Справям се без (и въпреки) тях. Но ще отида да гласувам, за да заявя чрез вота желанието ми за промяна!

"Но ще отида да гласувам, за да заявя чрез вота желанието ми за промяна!" Или да дам път на някой цървулан, който да гребе с лъжици от общия мед, а аз да се надявам, че мога да вкуся и аз. Баси тъпите хора Божееее....

За да прати следващия Бареков в Европарламента.

НЯМА ДА СТЪПЯ НА ИЗБОРИ! НИКОГА!

Ами какво коментираш тогава? Мислиш ли, че на някой му пука дали ще гласуваш или не? Щом ти е толкова пипето, не гласувай.

Е за твоето пипе щом ти трябва овчар, ходи си го намери на 6 ноември.

Единственото хубаво нещо на президентските избори беше донякъде референдума, но уродите се постараха да го обезмислят, така че и аз отивам за гъби.

Моля, щом акъла ти е на гъбар, кой ти пречи? Шаран захапал пуполистката стръв на един напомпан егоист, без жена без деца, но с голямо его. познайте кой е той?

Ашколсун, машалла... Таман ще свърши 3 месечното извънредно положение в ЕРдогания, и стой та гледай как се гласува в Пуйкия за избор на президент на Булгаристан...!!! Евала БОКо ага...!!!

Идеално-на 06.11 отивам за гъби, а после ще се пенявя по форумите !

Дреме ми, няма да гласувам. Всички са подлоги на Русия или САЩ.

Днес е края на света, а те за ноември новина дали... Нали преди два дена ни убеждавахте, че днес ще е свършека? Те циганките като гадаят и ти казват че ще живееш 100 (най-малко) години... А дир- и точна дата дали....И то скорошна...

Страхотно, така както сме почивка до 2ри, после и 7ми ноември ще почиваме ..кеф

На 6 Ноември са изборите в Америка, и у нас ли ще гласуваме за тях?

Борис Велчев е бивш съветник на Гоцето Седефчов от с. Сирищник, който пък е един от покровителите на Трактора и Пешо сумиста - сещайте се за останалото ! Борис Велчев беше избран в КС чрез квотата на Плевнелиев, който уж щеше да 'проветрява' 'Дондуков' 2 след излизането на Гоцето Седефчов от там. Разбираемо е защо Борис Велчев и Плевнелиев не желаят промяна на статуквото у нас ... В тази държава човек трябва да е 'бивш' кадър на бкп, дс или сик, за да може да бъде издигнат на някаква длъжност и да взима по 10.000 , 50.000 , 100.000, 200.000 лв месечно или повече , без да работи , разбира се... Робите на труда да си блъскат там за по 400 лв и да ходят пак да гласуват за един или друг кадър на бкп, дс или сик ! Така ще се въртим още 270 години в омагьосан кръг. Затова и Боко мълчи и не казва дали чрез българския футбол се перат мръсни пари и авторитети с тъмно минало ...

Не пропускайте ,че това става И с помощта на тия ,които предпочитат да отидат за гъби... По този начин с купуването на МАЛКО гласове те си осигуряват местата под слънцето. Мисля ,че ако не можем да ги съборим ВЪОБЩЕ, то поне може да ги накараме да си платят по скъпо /не ,че после тия пари няма да излязат пак от нашият джоб,но поне да им е гадно!/.