Коментари - Окончателно: Макрон е президент на Франция с победа от 66% | dnes.dir.bg
назад

Окончателно: Макрон е президент на Франция с победа от 66%

Независимият центрист Еманюел Макрон е избран за президент на Франция с 66,06 на сто от гласовете, съобщи френското външно министерство.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: Макрон е президент на Франция с победа от 66% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....ха ха центрист ?!?....що за глупост нещо като " умерен терорист"?!...ха ха Jихади Jо ,които убива "хуманно "?!?....Fранцiя гласува за обезглавяването си с "хуманната " глобалистка гилотина !!! Mакрон не е никакав центрист ...тои си е чиста проба глобалист !!!...Tои сащо не спечели с 6з%...като се махнат не гласувалите и цветнокожите +паплачта дето нахлу и се написа френцузи ....Mакрон спечели на магiя .....у нас са сащите лаина !!!....Bорисоф- 3-ти мандат ?!?!..вместо в дранголника !!!

JMM®

Бълвоч или по точно глупост на нещо като "умерен комунист" ?!

Благодарение на бабите-всички са за баба президенша.

жана, пише се президенТша.

Това се казва победа!

Победата е на Сорос и на Африка . След около 20 г. Франция ще е ислямизирана и християните ще са бежанци към източна Европа ,въпреки че за тях не ми дреме ,за щото имат едно от най голямото престъпление срещу България ,това е " Ньойския договор "

66процента означава почти половината от всички избиратели във Франция,което е много повече от гласувалите за Радев в България.Така,че не го мислете

притеснявай се за магучая! 100 000 000 руские, и 42 000 000 мюслита.

На баскетболен резултат. И ако продължим спортната фразеология на родните журналя, направо я е размазал, разгромил, отвял, смазал, стъпкал, наказал, пребил, унизил, подиграл, обезличил и каквото се сетите или сте чели. Очаква се скоро да го обяват и за "наше момче" в Париж, всъщност Емил Марков, защо не, колко му е, пък и не е сефте. Как един не написа поне едно "Честито и поздравления!", а уж хората ставали по-добри в празнични и почивни дни.

Повече от 50% от избирателите на Микроб, са негри, араби и турци. При близо 35% негласували французи, преобладавет левите и крайнолевите настроения, нежелаещи да подкрепят крайнодясната Мари Льо Пен, въпреки че програмата и дефакто е лява и патриотична. Франция вече няма съпротивителни сили.

Е как така хем лява, хем крайнодясна? Трябва да си ненормален за да гласуваш за нещо толкова противоречиво.

Има едно неписано правило - Виж каква е на "успелия" мъж жена му за да разбереш истината. Или както е в нашия случай, ако няма жена му виж кучетата! Ако барнатата бабиерка, ака първа дама на Франция е мерило за успех, то Франция е загинала.

онова човече в кремъл няма жена, занчи е едно нищо, ами така си е

Ама коя жена? Първата, втората, третата? 60-годишната, 40-годишната, 20-годишната? Любовничките броят ли се?

По-скоро вижте смелостта му да отстоява избора си на жена, въпреки че е извън общоприетите норми! А като гледам снимките им, тази жена е в пъти по-щастлива от много млади хубавици и 'премерено' омъжени госпожи!

Е как коя - единствената. Бабиетката дето му е като майка.

жужо имаше ли доблестта да поздрави Макрон или още не може да приеме реалността?

Жужо отново е с пръст в устата. Язък за вложените парички. А нефта върви стремглаво надолу.

Ауууу, каква изненада!

Даа, други бяха нечии очаквания...

Шило

Добре де, все пак на някого, не му ли направи впечатление резултата на льо Пен, това, че изпревари леви и десни? Не го ли притеснява това, че над 1/3-та от избирателите във Франция се афишират като крайни националисти? Действително, трябва да си доста наивен за да повярваш, че тя щеше да спечели, но резултата е показателен за настроението н немалко французи. Според мен- наследствени, а не натуразилирани, или наследници на натурализирани "французи"

Всички знаем, че крайно-десният популизмъм е кратковременно ляво явление.

намене също ми направи впечатление!! 11 000 000 националисти във франция!! това е недопустимо! единственият национализъм който трябва да се подкрепя и слави е русският национализъм!

Шило

Щом си рекъл, добре. Ама това, което льо Пен го мисли за "тъмнозелените", го мисли и за теб!

Франсетата като ги избомбят след изборите три , четри пъти и ще се замислят за кого са гласували!

Ти ли ще водиш групата този път?

Като чета коментарите,ми става интересно,като ,че ли за президентски пост във Франция,са се явили Макрон и Путин.На Путин сигурно му е през оная работа,кой ще стане президент на Франция!С избора на Макрон обаче,лошото за самите французи е ,че ще продължи ислямизацията на Франция,съответно на Европа!Продължавайте да се радвате ,бъдещи мюсюлмани!

Е идиот не е, но и политик не е, защото ако беше политик не би се обвързал така демонстративно с лапенката...путин е едно средно ченге, което дори не е заслужило да работи на запад в съветските времена, и същевременно е късметлия защото успоредно с идването му на власт, цените на петрола скчиха

Аз силно се съмнявам, че някой нормален човек, при така стеклите се световни обстоятелства, е смятал, че Маркон няма да спечели. А да считате Путин за идиот е пълна глупост. Така, че няма защо да се радвате!

другаря Каракачанов ходи във Франция навремето да дава акъл на Патриотката Льо Пен и накрая какво стана! Тююююю, едно голямо язък, да му се не види !

Закон, в частности, предусматривает контроль США за тремя российским портами: в Находке, Владивостоке и Ванино.

Не е лошо да си с промит мозък.България скоро няма да я има,за това казвам сбогом.Или може би сте току що дошъл от село,щом говорите за Лади и зеленчукопроизводство и бързате да се направите на космополит?Или сте що годе образовал се мелез,щом използвате снимката на Чарлз Бронсън?Пък аз съм българин и ще си умра тук.Просто ми е мъчно за България, на която такива като Вас не помагат.

В банката на Путтин, кви арбайт махт фрай, де бачкат? Извинявам се , то такава нямало!

Шилo

66.06:33.94!!!

Ха- ха, независимият, който е работил в банката на Ротшилд0 е тези наистина ме разсмяха. Сега ще го видим като започне да се върти като кокошка дето мъти яйца, а накрая ще се окаже, че всичко е запартък.

Шилo

Не коментирай неща, които нито знаеш, нито разбираш. Повтарянето като папгал на опорни точки не те прави нито по-умен, нито по-богат. Сега е време за садене на зеленчуци. Набучкай 10 декара с добати и боб, продай ги и си купи Лада 7-ца! И бъди щастлив!

.... го казва шебека, дето е постнал координатите на собствената си глупост неколкократно в последните 5 минути

Макрон не я е победил, Макрон я е размазал, разгромил! На тези избори победи Франция за Европа! Браво! Трябва да сме благодарни на французите, че отдалечиха от нас заплахата от Путин, Ердоган, от мутрите! А тази заплаха се беше сериозно надигнала над нас!

Нищо ново и добро не чака Франция, както и Европа с този избор ЗАБЛУДЕН, а може и да си трол.

Тази леля е като Станишев. Губи избор след избор, но сега не е времето за промени, да победим, пък тогава ще поемаме отговорност...

Одеве забравих да напиша най-важното,за което най-боли-оттук нататък сбогом България

Шилo

Прав ти път? В Русия или в Северна Корея отиваш?

Е този път в Кремъъъъл ще отворят вместо шампанско бутилка студена вода, може и минерална, оже и чууушмяяяна

Ще ги взривяват, ще ги плашат, но те са създали европейската демокрация! Те не са османски вилает , нито руска губерния! И няма да станат!

Задълбоченият геополитически анализ на ситуацията показва, че Ръшките пак се хванаха за дръжките!

го интересува този никакъв тип и манипулациите?

Шилo

Чета и се чудя: що за идиоти за това путинофилите?!?!?! Те никога не са ЗА, те са ПРОТИВ. Против ЕС, против демокрацията, против равни човешки права за всички човеци, против правото всяка държава да определя сама кой да я управлява. Негативизъм, отрицание и... огромна простотия лъха от всички тези мнения против Макрон. Ама то е така: умния човек знае колко малко знае, а глупавия не знае, че нищо не знае, той разбира от всичко, не може собствения си живот да нареди, но умира да реди живота на другите. Жалка работа!

Да се хванем всички дружно за ръце и да изпеем небесния химн на евролибералното блажено единство;) И да забравим за тия путинисти, които ни развалят доброто настроение с вродения си негативизъм

Има един определен тип хора, които ги е страх да заемат друга позиция освен тази на критикаря, защото изпитват панически ужас от това да не направят грешка или да не са прави. Продукт са на социалистическото образование, коийто се мултиплицира през семейството след това. Смятат, че най-добрата позиция е да стоят подпрени на стената и дават акъл. Всичко им е ясно и винаги намират нещо за което да недоволстват. Защото, хубавите ябълки прасетата ги яли, ние тоя мач сме го гледали, ти ми дай пари, аз акъл си имам и всички жени са курви...

Идиота си ти менека. не търпиш мнение различно от твоето. Навярно си от онези, които цял ден пишат в интернет по зададени насоки срещу възнаграждение.

Скрий се неграмотен троле, виснал денонощо в интернет и се виж колко нещастие лъха от глупостите ти.

Сбогом Европа и хетеросексуалност.Привет на халифатите и производителите на вазелин.Жалко за всичко хубаво,което ни се случи в началото на прехода.Ще се държим за палците под ръководството на БХК.Жалко за децата ни.Сбогом Европа

Добре дошли в Слънчева Африка!

Шилo

66.06:33.94!!! Другото са празни приказки! Франция не е България, там плитки КГБ-ейски номера не вървят! Можете да сте сигурни, че Франция ще разследва и ще открие виновните за хакерската атака. Там имат истински прокурори и полицаи, нямат си нито Цацаров нито ДАНС. Vive la France!

Ех, Путя, що пара потроши за френската любов с Мари и сега "Париж опять не наш".

Пена от Пазарджик, с тупираната коса -вафлите! Много арна!

Баба изглежда доста лъскаво за годините. Стара чанта, ама лачена. Гласувай за геронтофил, спаси Европа!

60 милионна Франция ще има "петнадесетина" министри, а ние. 7-милионна България-цели 21 барабар със вицетата....!

Никой не се е надявял, че Льо Пен ще победи Макрон. Във време на краха на капитализма, само Империята САЩ може да си позволи да въведе антикризисно управление (Тръмп). Останалите са длъжни да слушкат и да изпълняват. Дали ще заповядва Хилари, дали Тръмп- за робите е вторично и без значение. Ще изпълняват.

Комунистите,русофилите са увредени ментално.С краха на съветската империя техният път е към Северна Корея

С възраждането на дивашкия буржоазен терор, връщането ни е повече от сигурно

Путя,ще спечели с 99.06% ...

Путя няма конкуренция. Имаше, ама я елиминираха...

Макрон и с дядо си да спи пак не може да се срявнява с Путин. така че за какво говориш не мога да разбера ?

Направи ми впечатление вчера на митинга в Париж преди обявяването на окончателните резултатите, че там присъстваха всевъзможни "мелези" и съвсем малко французи ! Това ми подсказва че именно те са гласували и избрали Макрон /под страх от депортация извън страната/, докато явно истинските французи са вече МАЛЦИНСТВО в собствената си страна и от тях вече не зависи почти нищо . . .

Е, нищо не казваш за 14 милиона (някои казват 20) в родината ти дето се кланят на полумесеца. Бащицата скоро и най-голямата джамия в Европа им построи. Да имаш идея защо безработните във Франция са с по-висок стандарт от работещите в твоята родина? Това с Бояршник нещо свързано с широката ви душа ли е или чиста проба безпаричие?

Пирова победа!Макаронът ще продължи политиката на Оланд,което означава още повече арабски нашественици във Франция и Европа,което пък ще доведе до тяхната гибел и ислямизация на Европа,която най-вероятно,ще се казва Ислямска Държава!

ПОБЕДИ ВЪВ ФРАНЦИЯ

Мурзилажа е в амок. Леля Мара сега как ще връща парата на Путин - не знам. Може да събират рубли от форумните тролове тук.

чети по долу за операцията е не храчи като туберкулозен

Ма във Франция не дават ли по някое евро за всеки привлечен глас?

Анализаторите отчитат,че хакерската атака е изиграла отрицателна роля и е помогнала на Макрон. Платените форумни агитатори вместо помощ повече нанасят вреда на руската политика и засилват чувствата на неприязън към Кремъл.

Хакерската атака е извършена три седмици преди балотажа, а се изнася на бял свят ден преди изборите, когато е ясно, че няма да промени нищо, най- малкото заради забраната на медиите да отразяват подобни неща в деня за размисъл. Ако Путин седеше зад тая работа, струва ми се, има достатъчно акъл, за да изиграе козовете по друхг сценарии:)

Някой попита за примери на успешна конвергенция на различни по сила икономики в общ икономически съюз на страни, извън ЕС. Нагледни примери са всички държави, може би с малко изключения. Почваме от Германия, досегашните ГДР и ГФР, както и бившите княжества отпреди обединението. Италия - разликите между Севера и Юга съществуват и до днес и все още не са изравнени. Белгия - силно развитата Фландрия и по-изостаналата Валония. Така е и в Испания, Великобритания. При Съединението на България е имало огромен дисбаланс между проспериращата и богата Източна Румелия и бедното Княжество България. Така е и извън Европа. В САЩ отделните щати не са били еднакво развити.

На 9 Май миналата година точно зад Путин и Китайския президент беше старият Ротшилд, който инвестира над 36 млрд.долара в приватизацията на Росснефт.След това Путин даде пари на Льо Пен.Човекът на Ротшилд е президент и е комунист. Сега соросоиди вдявате ли какво е това Чекистка операция

ще донесе на човечеството т.н. "чекистка" операция ? Всеки който е бил в ссср/русия и се е разходил вън от центровете на москва и ленинград, пък не дай Боже провинцията и селата, вижда донесеното от чекистите на руския народ.

И това са примери за обединения на (грубо казано) една нация. Ами ако разгледаме например една НАФТА, която премахна всички ограничения м/у Мексико и САЩ преди четвърт век?Кво е сега положението, Мексико доближават ли стандарта на САЩ или ще строиме стената?

Примерът според мен не е удачен. 1. НАФТА е икономическо споразумение за свободна търговия, за разлика от дадените примери от мен на обща държавност. 2. 25 години са твърде малък период за преодоляване на такива огромни различия. Затова дадох примера с южна и северна Италия, Южна и северна България.

Не ги мислете франсетата. Страна , която може да подари на САЩ Статуята на свободата и да откаже да предаде Мистралите на Русия е велика.

Е,от твоите доводи излиза само, че франсетата и Щатите имат специални отношения. В последно време далеч не равноправни.

Е нали за Мистралите измислиха специална схема, за да избегнат санкциите, които сами наложиха. Франция ги продава на Египет, а те ги шитват на руснаците. Така френчитата си получават милиардите, а ирландските пастирки продължават да лаят колко хубаво действат санкциите:)

Браво! знаехме си го предварително. живеещи българи във Франция...

90% сте цигани

Аз исках тази госпожа да бъде първа.Да видим какви щяха да ги мачкат .

66% от 74% гласували си е по малко от 50% бодобрение и искане макрон да води страната им..Тогава каква е тази ''победа'' като не те иска повече от половината народ???

А 34% от 74% гласували колко е бе убавец? Това ли е поредната куца опорна точка, която ви спуснаха? Садись, опять двойка!

за тия сметки четем след последните 12 избора в България и след незнам колко избора в ЕС. това е начина да се изкара победителя загубил. очаква се следващото тниво на наглост от загубилите, да обяснят как 33% от 74% е повече от 66% от 74%. а и теорията ти доста куца. първо, решаваш, че всички негласувалит подкрепят загубилия кандидат, което е доста глупаво. второ, мнозинството печели, като са искали друг резултат, негласувалите да са гласували, никой не ги е спирал.

А какво ще кажеш за нашето пилотче, а 17? той с колко спечели, и дали това не беше победа за Цецка, по твоята логика?

Ako бях геронтофил можеше и така да тълкувам неприязънта на хораха към цецка доказана и на последните избори дето техните хора не и гласуваха доверие ама боко си я взе под крилото че знае гешефтите гербераски и да е по близо до нея..

Какво хубаво момче, излязло с майка си под ръка да поздрави гласоподавателите си. Ето че ниската избирателна активност не помогна на Льо Пен, а я разгроми тотално. Много хора се отказаха именно заради дружбата ѝ с Русия. Как може да търсиш подкрепа за борба с исляма от Русия. Която от християнските страни има най-много мюсюлмани! Та до преди 25г християнството беше забранено там!

Що бе, с германците ли да са съюзник, дето и те отвориха емигрантските шлюзове и наводниха не само себе си, но и другите? Не е въпросът колко мюсюлмани имаш, а колко светски са те и жените им, дали раждат по пет-шест и не работят или семействата не са толкова многочислени и работят и учат. Всъщност изходът от всички по-нататъшни избори в Западна Европа е предрешен, защото етническата карта там е променена. Питаха един арабин в парижко предградие с чисто нова джамия - това ли е бъдещето на Франция? Той се ухили - не, това вече е настоящето!

Алфа Вълка

Съюзниците на подобен род партии, трябва също да са такива от другите държави и да не търсят разпад на ЕС, а промяна на ценностите и демографската политика. ЕС трябва да остане цял, но без неолибрализма и интерсоциализма за държави които не са част от Европа и християнството!

Аре честито на французите, може би сега онези миролюбивите от признателност ще спрат да трепят хора.

Ненормална история - и тия са промити мозъци. Да гласуваш за тероризма, това просто не е нормално. Защото и след поредния атентат тези ще скръстят ръце и ще се ошеметяват.

българските соросоиди-антикомунисти величаят комуниста Макрон. Утре ще искат и рубли.

Сметнете колко французи не гласуваха и прибавете този процент към процента на Льо Пен.Тогава ще ви стане ясно какво чака Франция

И защо към процента на Льо Пен трябва да ги добавим, да обясниш по-подробно ? Какво те кара да мислиш, че тези, които не гласуват за "ЗА" загубилия изборите ?