Радев: Имаше опит отвън да се повлияе на изборните резултати

Президентът Румен Радев изложи мотивите си за ограничаване на избирателните права на българите, живеещи в чужбина. Той направи официално обръщение към нацията.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Имаше опит отвън да се повлияе на изборните резултати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилно фатмако ,русия се бърка в политическият живот на България от много години. Решетников е идеолога на тази руска агресия.

каква демокраця има в канада бе лаинар ... канада е полицеиска дърjaва , която се управлява задочно от евреите . като има демокраця иди и дръж реч в евреиски квартал , и криминалното ти досие ще е до живот ! mange la merde espece de tapet !

С този клепоух тъпак,бе...

Кой те спира да ходиш някъде другаде. Тук въпросът не е човекът. Въпреки че той публично постави един проблем, който отдавна трябваше да бъде повдигнат. Равни права, но и разни задължения. Не може само да искаш, без да даваш нищо, пък и да претендираш да управляваш тези, които ти дават. Нещо да кажеш по тази тема. Или е извън опорните ти точки?

Корнелий

Омръзна на всички. Що не идеш до Брюксел, като сидеров и да подадеш анонимно писмо, че демокрацията е най-лошата форма на управление и предложи друга! Или викаш, когато ушат фатмак се събуди недоклатен може да прецака всички закони и правила, щото се е усетил с прилив на акъл между слабините!

Ушат фатмат в обяснителен режим преди изборите. Ушат фатмак в обяснителен режим след изборите. Гласували за маймун, получили маймун! Изненандани? Няма!

Само не разбрах какво е лошото в идеята? Кого притеснява тя? На кого пречи? На кой помага? Кок е против нея?

То е ясно на кого пречи. Само като си спомня кой стоеше зад "защитата" на секциите в чужбина.

Корнелий

Пътят към ада е постлан . . . България е парламентарна република, а ТИ дори не си проверил цифрите. А цифрите говорят, че имаме най-ниска активност в Турция за последните 10 години. А може би е негова заслуга? А може би иска да си я препише след 2-3 месеца? А може би трупа активи с дейности извън ресора му? Явно има успех - шараните гледам се ловите лесно! Самият факт, че е в обяснителен режим е краноречив. И вместо да каже - 'сгреших', сега размахва лайнян пръст и вие кацате на него!

Изложените мотиви и изказването на Радев е ...след дъжд качулка.Всеки нормален българин вижда ,знае и коментира същото което той казва от ГОДИНИ.Няма воля в политиците ни да се вслушат в гласа на народа и да работят в негова полза.Всеки който влезе в политиката е с цел само лично и партийно облагодетелстване и лакейничене пред "чужденците"(САЩ,Русия,Брюксел).

Нямаме главен прокурор да поиска оставката на тоз кавал за опит за нарушение на Конституцията. Искат му се да е като Ердоган на Зеления Чорап...

Ето кой не плаща данъци: Държавните служители Полиция Армия Пенсионери Студенти Безработни Малцинства Редно е който не плаща да не гласува!

Грубо бъркаш. Обединяваш различни групи, без да правиш разлика между тях. Държавните служителите, полицаите и армията плащат данъци. Дори по-големи - за всеки отделен човек от тези групи, от доста големи компании. Пенсионерите и студентите могат да плащат данъци или да не плащат данъци - зависи от това дали им се работи или не. Безработните и малцинствата не плащат данъци. Моля, да се прави разлика, защото тя е огромна.

Напълно съм съгласен. Който не плаща данъци не трябва да гласува. Преди избори трябва да се направи справка в НАП за времето от последните избори до настоящите и в избирателните списъци да се включват само тези, който са плащали преки данъци към държавата и общините. Много е просото. Това, междувпрочем не би засегнало живеещите извън България - стига да са плащали данъци в България.

Президентът на ДПС, ОП, БСП и Курнелия е много разбиращ от влияние! А, така, ха, така, бе, така, ба, така! Давай, води славянския си народ към корените му! Предложете закони за отменяне на всички закони в България, в духа на силната европейска демокрация в лицето на братушките от РФСР, Таджикистан, КНДР и подобните такива! Предложете и отмяна на Конституцията на България! Предложете референдум за включването на България към Кримската република!

надявай шлемофона и бягай на .... север

КОНЧИТА ТИЧАЙ ДО СЕКС ШОПА И СИ КУПИ ВИБРАТОР И ИЗЧЕЗВАЙ НА ЗАПАД...... ЧЕ АКО ТЕ НАБАРАМ ЩЕ ТИ СКЪСАМ АУСПУХА .

Льотчик сега остава да запеем дружно : партизан за бой се стяга мята пушка на рамо и курнелия да думка тъпана ferme ta grande gueule

Тежки времена предстоят за простия и неговите прости подръжници.

Радев не изглеждаше прост, но явно е заблуждавал добре. Сега започва да лъсва.

Льотчик разкрит си брат бягай на север при работодателите , тука е демокрация, тя и твойта дружка курнелия се изцепи че демокрацията навредила много на България може да сте прави и двамата знае ли човек , ама като гледам коментарите сте политически трупове и двамата за нула време се компрометирахте. дето се вика шило у торба стои ли

Безотговорно хлапе, типично ГМО. На времето комунистите развяваха червено знаме със сърп и чък. Това пък вей на Канадското знаме. Ако го попиташ Самарското знаме с което е извоювана свободата какви цветове е няма и да може да ти каже, но иначе много сме активни.

+14 гласувай -41 гласувай Мамка му абсолютен шампион съм по минуси за льотчиковите коментари и неволи разбира се. Ком. троловете надминаха себе с,и този път, браво.

Льотчик , льотчик пак ли ти , успокой топката малко, не разбра ли че номера ти няма да мине. Ако имаш поне малко доблест останала трябва да подадеш оставка незабавно.

Президентът няма право да предизвиква законодателни промени САМО СРЕЩУ ЕДНА ВЕЧЕ РЕГИСТРИРАНА ПАРТИЯ, не само, защото няма законодателна инициатива - камо ли пък да се разпорежда и да нарежда да се прави закон, И ТО НА ... СВОЙ ЕКИП ИЛИ ХОРА ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО, като недоразумението му, зовещо се проф. Друмева, която се разбра, че е конкретния автор на тази простотия, която опитаха да пробутат като законоптоект на Министерството на правосъдието, и то "по терлици", спешно, както между другото на времето бе пробутан закона за ДАНС, за да пасне на атлетичната фигура на Пеевски и безхаберниците и марионетки Станишев и Местан прилъгава президента Плевенлиев, преследвайки го до аерогарата, за да го прилъжат "по заповед на щуката" - Доган и мафията зад него, ТОЕСТ СЪЩИТЕ! Радев няма и основания затова, ЗАЩОТО АКО ТАЗИ ЗАВЕРА, ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ, за което набедиха симпатичния младеж от министерството и го уволниха, криейки се "достойно" зад него, та ако целта е наистина ДОСТ да не влезе в следващия парламент, А ТЯ НЕ Е, то АКО ТОВА Е ПРОБЛЕМ НА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ ТО ИМА ОРГАНИ, СРЕДСТВА И НАЧИНИ КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ ТОЧНО С НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!! Ако ДОСТ е такава заплаха заЩо е регистрирана? ДПС по-малка заплаха ли е (бе, толкова години)? Защо ДОСТ не са разследвани, защо службите на са си свършили работата, къде са доказателствата, защо не са в съда, къде е птокуратурата? Ако не виждаме нищо такова, ТОГАВА ТОВА СА ДЕЖУРНИТЕ ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ, които сами по себе си вече представляват и ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ, както и заиграващите се с нея! Защо Радев се е загрижил за ... СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ? И кой да влезе и кой - не в парламента? Това законно ли е, морално ли е, правилно ли е, в интерес ли е на националната ни дигурност? Защо не се е загрижил за ДПС? За АБВ? За Атака?...За които има безброй съмнения и дори доказателства за Чуждо влияние и финансиране, ДОРИ И В ДОКЛАДИ ПО ВЪПРОСА НА БЪЛГАРСКИТЕ СЛУЖБИ, вкл. със СРС-та?

Хората зад Радев виждат нови предсрочни избори скоро и бързат в безвремието да си вържат гащите пак в суматохата и безвремието на безотговорността на този период ли? Защо Радев се занимава с тези конспирации а не с драстично повишените цени, с демографската катастрофа, с огромната корупция и организираната престъпност, с мафията? Той не говореше ли в предизборната си кампания за належащите реформи в компроментираната и зависима съдебна система и прокуратура, аз не си спомням да е споменавал, че най-напред ще инициира и пробутва законодателни промени в ... Избирателния закон, за да отреже няколко милиона българи зад граница, които никога няма вече да гласуват за ДПС и Доган, и то на фона на жестоката демографска катастрофа с България? Какво означава, според Радев, да си обединител на българите, на нацията! И що за нещастници са около него, като онзи лумпен, който казал, че десните щели да се разпискат ама това нямало значение, защото те винаги били пискaли!?!? Някой да попита този "левак" - идиот, и прецедентa му, А ТЕ КАКВИ ТОЧНО СА, длед като очевидно не са десни и не пискат И КОГО ТОЧНО ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОБЕДИНЯВАТ И ПРЕДСТАВЛЯВАТ!?! Реално!

Червените тролове въртят до втръсване опорните точки, че българите в чужбина не са точно и съвсем българи, че не трябвало да имат правата на български граждани, защото те след като живеели извън България значи не се интересували от нея и следователно нямали право да определят как да живеели българите в страната, че нищожно количество българи гласували. И още - че българите зад граница били слуги, миячи на чинии, бършачи на задници,,,, с две думи - ниско платени, втора категория хора и извън България... Добре, нека приемем тези твърдения - но вижте крещящите противоречия, които само идиот и/или трол и промит мозък не би забелязал. Ако гласувалите зад граница българи са толкова малко, защото не са заинтересовани, и не влияят, не могат да повлияят с гласовете си, тогава: - КАКВО НАПРАВИ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, НА ФОНА НА СТРАШНАТА ДЕМОГРАФСКА КРИЗА, КОЯТО СЕ РАЗГРЪЩА В ДЪРЖАВАТА, и за която президентът Радев думичка не обелва, да не говорим за причините... - ДА ЗАИНТЕРЕСУВА И ПРИОБЩИ ТЕЗИ 3 милиона българи зад граница? Какво реално направи за 3 десетилетия? Едно едиствено нещо? И защо? - На всеки емигрант първите години обикновено не са леки, адаптация, проблеми с пари, работа, начин на живот, деца, семейство, реализация,... Особено ако е заминал с малко или никакви пари, не е откраднал, измамил, корумпиран, не е нечие чедо или пачавра..., ако "мие чинии", "бърше задници" и пр. не добре заплатени работи. Е, ТОГАВА КАК ТЕЗИ БЪЛГАРИ ХЕМ СА НИСКО ПЛАТЕНИ, ХЕМ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ БЪЛГАРИЯ, ХЕМ ... ВСЯКА ГОДИНА ИЗПРАЩАТ ПО 1-2 МИЛИАРДА ЕВРО В БЪЛГАРИЯ!?!?

А де иаз това питам а психясалите поддържници на льотчика се скъсват от минуси, откачена работа, наравамо не мога да ги нарека съграждани не мога

Браво на Радев, напомни на депутатите, че те имат задължението да пазят националният ни суверенитет. Всички знаят проблемите, затова и всички трябва да ги решат. Юридически, административно всякак. Соросоидите плачат от Русия, но не Русия има граница с нас а Турция, която след 16 ап. най вероятно няма да е Турция, която познаваме. Трябва ни силна армия и договор, за отбрана с Русия. Срещу кого ? естествено, че срещу Турция за нас няма друга реална опасност. Не бива да сме наивни, това е реалността. Българите на 100% не вярват в САЩ, че ще ги защити, а Е.С. още по-малко те докато се съберат Ердоган, ще е в София. Ясен ли съм?

включва и Радев!

Да ги преброим: Ердоган, Путин, Радев

Абе кои нещастници кога...приеха,предложиха този закон за двойното гражданство, указ ли, закон ли.... през начало на прехода който продължава и след почти 30г.! - Ж.Желев ли,Ф.Димитров, П.Стоянов може и Първанов! А за Радев в САЩ и Запада гласуваха над 60% за него!

Направи опит да наруши Конституцията ! А лсйнявата Цаца се прави че нищо не е станало?!

Да не би да има впредвид, че Решетников е наредил на КурНи да го изберат за свой кандидат?

Ушанката- лъжец Радефф! Член на БКП и делегат на 14 конгрес на шайката! Позор!

Зелената иуглена РяДев е срам за пагона! Лъжец на дребно като шефката си курНела Решетникова!

Бонжур-откри Америка. Русия никога не е спирала да се меси във вътрешните работи на България. Голямо прозрерние...

СЕГА, НАЛИ НЯМА ДА СЕ МЕСИ И ЗАТОВА РУМЕН РАДЕВ ВЗИМА МЕРКИ!---ПРАЗНУВАЙ:)

Случайно, соросоидите да биете ТРЕВОГА, заради Румен Радев, Браво на , Браво на Румен Радев, винаги съм знаел, че е много мъдър и умен, човек..... Перфектен ход на Румен Радев ! Адмирации!

Румен Радев е най-слабият президент на Република България за всички времена! Той е една голяма марионетка на Корнелия Нинова и Илиана Йотова, защото каквото те му кажат това прави! Това е президента на БСП! Всички, които са гласували за Румен Радев са за БСП! Президентът трябва да бъде на всички българи, а не да изпълнява поръчките на Позитано 20! Оставка незабавно! Тъпият български народ трябва да се вдигне на бунтове час по-скоро пред президентството срещу този путински боклук, който за нищо не става! Да се маха и а има нови президентски избори, а също така трябва да има и нови парламентарни избори, защото в този парламент не може да се състав никакво стабилно правителство! Радев обаче трябва да си ходи, защото се осра тотално за 2 месеца и половина!

А какво да кажем за Плевнелиев, дето като го избраха Б.Б. каза, че "и магаре да бяхме посочили и него щяхме да изберем".

Разбира се.Ти си избран с тази намеса.

Защо им спести истината ?! Ако не бяха гласовете от вън Боко нямаше да прави правителство и щеше да е в опозиция.И не мога да разбера защо идиоти които повече от 10г не са в България ще определят кой да управлява в България ?! Нали ги дадоха - защо не били в БГ - защото било трудно , а там където са било по лесно ! И защо на този който му е лесно ще ми прави на мен живота труден с безхаберният си глас ?!

Виж комуноид всеки който злослови и лъже без факти в ЕС го смятат за Подлост, а автора за подъл боклук! ГЕРБ има 1150хил гласа, а БСП има 950хил /според г-жа Лъжа над милн/ а от чужбина ГЕРБ има около37хил. Заблудени червени са 300хил, а 650 хил са чугунени глави и измират по 50хил за год. и след 5год ...?!

Само че за тиквата гласуваха ония с автобусите в нашите секции в БЪЛГАРИЯ. И с преводач обикаляха и Ердоган им е наредил да гласуват за тиквата!

По тъп дървен президент не е имало.Това момченце не е за този работа ,става само за фатмаек.

ФАТМАК според Уикипедия: Човек с ограничено мислене в резултат на затъпяване от военна служба.

Не можете да му се качите на малкия пръст, герберски тролчета..

Правилният изказ трябва да се свързва с "регламентиране на възможността да се гласува". Всички български граждани имат право да гласуват, но "би следвало да са отговорни към държава, както и да са изпълнили гражданските си задължения". Смятам, че правото да може да гласува следва да бъде предоставено на онези български граждани, който през времето от предходното до настоящето гласуване са заплащали без прекъсване данъците си в България (за държавни избори - държавни данъци, за местни избори - местни данъци), като за този период не са били на социални помощи. Мотивите ми: -заплащането на данъци е израз на отговорност към държавата; заплащането на данъци е израз на ангажираност към държавата, като едновременно с това повод да се иска от държавата. -ако човек е на социални помощи, то очевидно той не може да се грижи сам за себе си - от такъв човек как да се очаква да се грижи за околните, как да се очаква да вземе гласува по съвест, а не поставяйки в зависимост вота си; как да се очаква, че човек, който не може сам да се грижи за себе си е достоен да решава съдбите на тези, които се грижат за него.

Не е необходимо да плащат данъци в България.За 2016 година българите живеещи в чужбина са изпратили на близките си 1 милиард и 300 милиона ЕВРА, което значи 2 млд и 600 милиона лева.Всеки българин ,който получава пари от чужбина със всяка покупка плаща ДДС.Трябва така да се направи ,че да гласуват ВСИЧКИ В Б-ия , 60, 70,а защо не и 80 % от имащите право на глас ,тогава тези две турски партии няма да влязат в парламента, защото имат ограничен електорат и няма да е достатъчен.В деня на изборите да не ходят за гъби или за риба.Иска се да проявят ОТГОВОРНОСТ.

Само да попитам как изчисли колко пари се пращат в България от чужбина. Поне всички мой познати, които са в чужбина постепенно изтеглят родителите и децата си там и нито лев не връщат в България, дори изнасят парите от продадените си тук имоти. Това означава, че те взимат от тук пари а не внасят. А по отношение на ДДС-то - това е косвен, а не пряк данък, няма как да го броим за средство за изчисляване на това дали може да се гласува на негова база или не.

Равни права , но и равни задължения. Още от римско време правата са свързани със задължения. Не може едни да плащат данъци, а други да имат само права. Няма право без задължение. Ако е обратното и аз искам само да имам права, а данъците да ги плаща някой друг.

На такъв екземпляр , като този ушатия шапкар на снимакта, му се вика "Малариен плазмодий".

Коги Корниту са срещаши с Рашетестия у хотело имаши ли опит да са повлияе на изборити ил немаши.

Я сега да видим с оня дето го уволниха какво става? Щото явно си е 100% прав за случая ама служебния министър и съветника на Радев се пробваха да си измият ръцете като ви хвана шубето. Сега да ги почва наред. Ама не държавата а тях, лично.

Не ясно само дали от глупост предложи нарушаване на Конституцията или изпълняваше задача на Решетников ...

Второто. Пустите му рубли!

ОТ НЕКАДЪРНИЦИ. ГОЛЯМ БОКЛУК ИЗЛЕЗЕ ТОЗИ ФАТМАК ДЕТО СИ ГО ИЗБРАХМЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. ОТКАКТО СПРЯХА ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА СЛУЖБА ХОРАТА ЗАГУБИХА ОРИЕНТАЦИЯ, ЧЕ В КАЗАРМАТА Е ПЪНО С ТЪРТИИ И НЕГРАМОТНИЦИ.

Има предвид, че Решетников го е "спуснал" за набдидаъ на бесипету...

Нищо не остана от Радев. Като политик айде, на няколко месеца е и може да приказва глупости умишлено или по натура докато свикне в цивилния костюм. По-лошото е, че един висш български офицер с претенции няма доблестта да каже "да, сбърках", а се държи като фатмак-артелчик от най-долна проба. Този човек е обида към всички, а особено към българското офицерство.

да отиде в ЕС и да агитира за референдума си, а нашите посолства там, освен братски запой с руското посолство друго правят ли? Ердоган излиза по голям демократ от българските комунисти!

Доиато такива като теб не измрат, няма да се оправи държавата

ЕС е най-голямата хибридна заплаха за БЪЛГАРИЯ! Резултата от 10 години в ЕС за БЪЛГАРИЯ е по-страшен от 5 века турско робство. ЕС унищожи не само икономиката на БГ, той унищожи етническите българи в страната.

В най-новата история на България, ЕС се очертава като най-сериозната заплаха за българската държавност - реално българската политическа класа вече е погребала независимоста на България и се изживява само като клониална администрация, за която е важно само мнението на Брюксел.

За България от азиатската кочина рассия няма!

Абе 804 ти кога избега от лудницата, кога почна по сайтовете да пишеш? Турско робство за теб. Като не ти харесва ЕС отивай си в Истанбул

Къде видяхте в законопроекта на Радев да има Забрана на Българи да гласуват, вие сте идиоти, няма такова нещо---които обича България, ще се върне за 3 месеца да гласува и има пълно право, какви глупости пишете ? В цял свят е така !

ти си малоумен. Ще си зарежат хората 3 месеца живота, за да гласуват. Форум пълен с идиоти

ЕМИ, ТОГАВА НЯМАТ ПРАВО ДА РЕВЪТ, ЗАЩОТО И БЕЗ ТЯХ ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА

-глупав. Проблемът с контролирания вот от Турция безспорно трябва да се реши и то без да се нарушават правата на българите, които живеят в други страни. Живеещите в Турция не избират, тях ги командват .Законовата промяна трябва да се направи от компетентни юристи - Друмева, Герджиков, измислената министърка - все въздух под налягане, лишен от здрав разум.

ГЛЕДАМ, КАКВО ПИШЕТЕ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ::::: Голям рев ревете, ама Българите в чужбина не се лишават от правото си на глас......Просто, ако са такива родолюбци както ги изкарвате тук, 3 месеца преди изборите си идват тук в България за да гласуват ---Това лишаване от гласуване ли е? Само, че те нито искат да се върнат, нито искат да гласуват, а вие пърдите, като соросоиди с разтройство!

А ве празна тикво, ти ли ще им плащаш заплатите за тези три месеца и ще им запазиш работните места. Такива като теб червенодрешковци ги изгониха да работят навън, а сега ще им поставяш и условие за да гласуват. без тях нашите баби и дядовци трудно ще просъществуват. ПО УДАЧНО Е ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО - НЕ МОЖЕ ДА ГЛАСУВАШ В ДРУГА ДЪРЖАВА И ДА ИСКАШ ДА ТИ СЕ ЧУВА ГЛАСА И В БЪЛГАРИЯ. ТОВА ОЗНАЧАВА ДА СЕ ОПРЕДЕЛИШ КАКЪВ СИ.

Май опитът на ЦИК отвътре беше доста по-успешен.

Радев не е виновен. Виновни са неговите юридически съветници - "професорките" Емилия Друмева и Цветана Каменова, чиито ликове се леят от екрана на УНСС. Идете ги вижте колко са хубави.

Радев се прави на интересен, ама нали и него го избраха благодарение на влиянието отвън! Сега да каже къф е проблема, за него влияние може, за Бойко не може!

да се повлияе на изборите отвън! Вижте мен!

ТОВА Е ДОБРЕ, ЗАЩОТО, АКО СЕ ПРЕМАХНЕ И ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО, ПОЛОВИНАТА ОТ КЪРДЖАЛИ И РОДОПИТЕ, ЩЕ СЕ ИЗНЕСАТ В РОДНАТА СИ ТУРЦИЯ, ТЕЗИ СЪЩИТЕ, КОИТО СА ТУРСКИ АГЕНТИ И СТОЯТ У НАС САМО ЗАРАДИ ИЗБОРНИТЕ ГЛАСОВЕ ! ИДВА ВРЕМЕ В КОЕТО ВСЕКИ ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ, КАКЪВ Е !

с двойно гражданство, кое ще предпочетат?

Според теб?, айде да ми обясниш, кога от Русия са карали с автобуси, хора от там да гласуват тук...както Турските налъми?

Услужливо,да споменеш и любимата си Россия,май?!...